Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

sabah 07:15te uyandım
veeee 25 dak 2 km yürüdüm nasıl kar yağıyor anlatamam her yer çok güzel yer:bursa
yürüyüş bandım saolsun
sonra 2 yumurta kekikli peynirli omlet ve 10 adet zeytin

süper oldu ya
akşamda yürürsem çoook mutlu olucam vallahi.
famirim ikizim siz yürüdükçe yürüyesim geliyor vallahi.
ayyyy sizi çok seviyorum
bu arada petuşum yok yahu

Son düzenleme:
günaydın karataycılar,hayırlı cumalar herkese
...veee geçen hafta yaptığım detoksun karşılığı mıdır yoksa benim cıvıtmalarımdan mıdır bilmiyorum ama 300 gr. artıdayım ! yalnız sanki regl dönemimdeymişim gibi çook su tutmuşum.yarın sabaha bu ödem giderse belki ekside bile çıkabilirim yani.neyse ne yapalım bu hafta da böyle olsun

sabah 07:15te uyandım
veeee 25 dak 2 km yürüdüm nasıl kar yağıyor anlatamam her yer çok güzel yer:bursa
yürüyüş bandım saolsun
sonra 2 yumurta kekikli peynirli omlet ve 10 adet zeytin

süper oldu ya
akşamda yürürsem çoook mutlu olucam vallahi.
famirim ikizim siz yürüdükçe yürüyesim geliyor vallahi.
ayyyy sizi çok seviyorum
bu arada petuşum yok yahu

bence de harika ben de yağmur kar demeden mümkün olduğunca okuluma yürüyorum. Evde de mümkün olduğunca hareket etmeye çalışıyorum. Yürüyüşle kilolara daha hızlı elveda diyeceğiz.

günaydın hanımlar hayırlı cumalar

Bu konuda yardımcı olan arkadaşlar teşekkür ederim. Biraz uğraştırdı beni.

Herkese hayırlı cumalarrr
Hayırlı cumalar kızlar...
Bu sene kış çok sert evet,Allah evsizlere ve dışarda çalışanlara yardım etsin.
Ben de İstanbul
hayırlı cumalar canım.valla bende bu sabah +600'deyim..
aynen öle şekerim nerde hareket orda bereket

evet evet evettt,ben de yürümek istiyorummmm

canım salam gibi işlenmiş gıdalar yemiyoruz

buradada yani eskişehirde dünden beri yine kar yağıyor yerdekiler ermemişti üstüste yağıyor

sabah(09:30)

Eki Görüntüle 348930

söze gerek var mı süper doyurucu kahvaltım yarım litre suyumuda icti simdilik daha ne olsun:))))
ooohhh afiyet olsun canım

kahvaltım
2tane tereyağında yumurta
15zeytin
yörük+çeçil peyniri
1çay bardağı badem
maydonoz
2gün kurusu
1portakal
2tane omega3

petuş ucundan 65i gördüm bugün inşallah pazartesi 65li bir rakama ulaşırım

bugün burası çok sessiz
kızlar yürüyüştemisiniz
papadiya, petuş,leylak,famir,burkançetin,iyiniyetli
nerelerdesiniz
ikiz belli yürüyüşte demekki mezun olunca yürüyüşle kiloyu korumalıyız

kızlar üzülerek söylüyorumki buraya tamamen kişisel sebeplerimden dolayı veda ediyorum
işlerime yetişemiyorum ve gerçekten çok aksatmaya başladım sizleri okumak burada olmak çok güzeldi ama daha fazla giremeyeceğimi bildiriyorum karatayıma tabiki devam ediyorum hedefime aynı motivasyonla devam ediyorum şimdiye kada rki sohbetlerimiz için desteğiniz motivasyonunuz için çok çook teşekkür ederim
saphirayı görüseniz listeden beni çıkartmasını rica edersiniz arada bakma fırsatım olursa gelir bakarım ama yazabilirmiyim bilmiyorum tüm karataycılar bol şanss ve sağlık diliyorummm sizleri seviyorumm hoşçakalınn bıldırcınlarım veda gibi değilde mezun olmuşum gözüyle bakın zaten çok yakında hedefe ulaşırım inşallah

sevgiyle kalın mutlu kalın kızlar

sende mi petuştabiki işlerini aksatıyorsan girme tatlım ama arada gel olur mu?inşallah en yakın zamanda hedefine ulaşırsın canım.görüşmak üzere

a aa canım ayrılmasaydın keşke ama napalım sen bilirsin.Kolay gelsin,inşallah hayat boyu hiç kilo sorunun olmaz bir daha kocaman öpüyorum seni

ben de size katılmak istiyorum. 66.5 kiloyum. 3 aylık bebeğim var, emziriyorum. Boyum 1.63 ve 56 kilo olmak istiyorum. beni de aranıza alır mısınız.
bugün
sabah8:00)
2 yum__ 10 zeytin__ biraz peynir__2 adet ceviz__1 domates
öğlen13:00)
2 kıymalı dolma içinde çok az bulgur var__mevsim salata__1 kase mercimek çorba
eğer hatalarım varsa lütfen söyler misiniz çok istiyorum zayıflamayı...:18:

destursuz oturmuş gibi oldum ama umarım beni de aranıza alırsınız çünkü sizi 1 haftadır takip ediyorum. çok yaralı ve akıllıca böyle bi kontrol mekanizması oluşturmanız. hepinizi tebrik ediyorum. darısı başıma

yürüyelim güzelleşelim arkadaşlar
bugün burası çok sessiz
kızlar yürüyüştemisiniz
papadiya, petuş,leylak,famir,burkançetin,iyiniyetli
nerelerdesiniz
ikiz belli yürüyüşte demekki mezun olunca yürüyüşle kiloyu korumalıyız
yürüyüşe gitmedim hava çok soğuk ve çok şiddetli yağmur yağıyor..sadece 3 kez okula gidip geldim..

arada gel ama petuşum..özletme kendini...
kendine iyi bak canım..hedefine ulaşınca yaz buraya bekliyoruz...

hoşgeldin canım...
menülerini hergün yazarsan,pazartesi günleri kilo bildirimi yaparsan..2 hafta bildirimden sonra listede olursun...senin için en uygun diyet bu canım...

Petuşum tamamen gitme ya arada gel...
Aynen benim de bazen aksıyor koyu muhabbet olunca...ama genelde müsait olduğumdan(ay sonu ve başı hariç) yazabiliyorum....

hoşgeldinnn
sabah kahvaltıda 1 çay bardağı dolusu ceviz-çiğ -kavrulmamış badem ya da kavrulmamış fındık yiyebilirsin ek olarak...
sütüm azalıcak diye korkma burda emziren anne çok
bol şans

Ayrıca yağ yakımını güçlendirmesi için Omega3 kapsülü al günde 2 tane 500 mg.'dan..ve yürümek için imkanlar yarat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…