Her gün yürüyüşle 10 dk süren işime yürüyerek gitmek ve gelmek,
Bol bol su içmek
Bebişimle oynayarak hareket etmeye çalışmak
Her gün ev işleri ortalam 1 saat
Hamurişlerinden kaçınmak
çay ve kahvelerimi şekersiz içmek
Tatlıdan uzak durmak. Zaten tatlılardan pek hoşlanmam bu yüzden bu benim için kolay oluyor
Ara öğün yapmamak 3 ana öğün halinde yemek. Kalori hesaplamasıyla yapılan diyetlerde hep ara öğünler vardır bilirsiniz. Ben çok dikkat etmiştim. Aralarda meyve vb yediğimde kilo veremiyordum. Karatay diyeti ile tanışmadan önce kendim ara öğün yapmıyordum. Sonra tv programında Canan karatayı dinledim. O da nasıl yağ yaktığımız ara öğün yaptığımızda zayıflayamadığımızı söylüyordu. Bu yüzden ve söylediği diğer şeyler aklıma yattı. Programdan sonra Karatay'ın ilk kitabını aldım, uygulamaya başlayınca bana iyi geldiğini hissettim. Tek tip diyetlerin zararlarını yaşayarak gördüm.
Neyse şimdi arada hamur işi yesem de kilo veriyorum. Uzun zamandır 62 kg a düşmemiştim çok mutluyum sabah aç karna tartıldığımda 62 kg olduğumu gördüm:):) Devam edeceğim. Aslında fazla kilom yok gibi düşünülebilir ama kilolar basen, karın ve kalçalarda yoğun bundan kurtulmaya çalışıyorum. Hedefim 55 kg a düşmek şimdi hayal gibi ama çalışıyorum.
Hepimize kolay gelsin... İyi gecelerr
Çok güzel benim motivasyonumu arttırıyorsun Güleryüzcüm.
önemli olan arkadasım birbirimizi motive yapabilmek ne mutlu bana.bencede insan biraz hayır demesin bilmeli simdiye kadar ne oldu hep evet dedik onu ye bunu ye sisen biz olduk. ben karatayımla mutluyum ve bırakmayacagım da .gecmişte 22 kilo vermiştim ah benim salaklıgım ben zayıfladım artık her seyi yerim mantıgıyla tekrar basladım ve hamilelikte üstüne bal kaymak oldu oldum 81 kilo ama simdi akıllandım ideal kiloma düsünce yok azıtmak yine yazcam sizlere 1 yıl 2 yıl sonraki kilolarımı insallah allah ömür verdikce.
sabah 07:15te uyandım
veeee 25 dak 2 km yürüdüm nasıl kar yağıyor anlatamam her yer çok güzel yer:bursa
yürüyüş bandım saolsun
sonra 2 yumurta kekikli peynirli omlet ve 10 adet zeytin
süper oldu ya
akşamda yürürsem çoook mutlu olucam vallahi.
famirim ikizim siz yürüdükçe yürüyesim geliyor vallahi.
ayyyy sizi çok seviyorum
bu arada petuşum yok yahu
bence de harika ben de yağmur kar demeden mümkün olduğunca okuluma yürüyorum. Evde de mümkün olduğunca hareket etmeye çalışıyorum. Yürüyüşle kilolara daha hızlı elveda diyeceğiz.
günaydın hanımlar hayırlı cumalar
Hayırlı cumalar kızlar...Bu konuda yardımcı olan arkadaşlar teşekkür ederim. Biraz uğraştırdı beni.
Herkese hayırlı cumalarrr
Bu sene kış çok sert evet,Allah evsizlere ve dışarda çalışanlara yardım etsin.gunaydın canım sanada afıyet olsun.ınsaallah sag salım varırsın okuluna ve ogrencılerıne.ıst da kar altında bu sene kıs soguk ve karlı gecıyo olsun her mevsımın tadı baska.allah saglık versın yeterkı.
hayırlı cumalar canım.valla bende bu sabah +600'deyim..günaydın karataycılar,hayırlı cumalar herkese
...veee geçen hafta yaptığım detoksun karşılığı mıdır yoksa benim cıvıtmalarımdan mıdır bilmiyorum ama 300 gr. artıdayım ! yalnız sanki regl dönemimdeymişim gibi çook su tutmuşum.yarın sabaha bu ödem giderse belki ekside bile çıkabilirim yani.neyse ne yapalım bu hafta da böyle olsun
aynen öle şekerim nerde hareket orda bereket
canım salam gibi işlenmiş gıdalar yemiyoruzGünaydın herkese.. Güzel bir gün olsun inşallah..
Ben dün öğle yemeğimi yazmıştım.
akşam üstü şeker ilacının da etkisiyle kötü oldum midem feci bulandı ve bu sebeple 1 bardak ayran ile 2 adet tahıllı ince grisini yedim ve o beni toparladı.
akşam ise
kaşar peynir ve salamlı salata yedim. üzerine bir avuç kadar da ceviz içi..
bu kadar:)
sabah ise klasik olan kahvaltı yapacağım birazdan. yumurta peynir zeytin yani.
buradada yani eskişehirde dünden beri yine kar yağıyor yerdekiler ermemişti üstüste yağıyorgunaydın canım sanada afıyet olsun.ınsaallah sag salım varırsın okuluna ve ogrencılerıne.ıst da kar altında bu sene kıs soguk ve karlı gecıyo olsun her mevsımın tadı baska.allah saglık versın yeterkı.
ooohhh afiyet olsun canımsabah(09:30)
Eki Görüntüle 348930
söze gerek var mı süper doyurucu kahvaltım yarım litre suyumuda icti simdilik daha ne olsun:))))
kızlar üzülerek söylüyorumki buraya tamamen kişisel sebeplerimden dolayı veda ediyorum
işlerime yetişemiyorum ve gerçekten çok aksatmaya başladım sizleri okumak burada olmak çok güzeldi ama daha fazla giremeyeceğimi bildiriyorum karatayıma tabiki devam ediyorum hedefime aynı motivasyonla devam ediyorum şimdiye kada rki sohbetlerimiz için desteğiniz motivasyonunuz için çok çook teşekkür ederim
saphirayı görüseniz listeden beni çıkartmasını rica edersiniz arada bakma fırsatım olursa gelir bakarım ama yazabilirmiyim bilmiyorum tüm karataycılar bol şanss ve sağlık diliyorummm sizleri seviyorumm hoşçakalınn bıldırcınlarım veda gibi değilde mezun olmuşum gözüyle bakın zaten çok yakında hedefe ulaşırım inşallah
sevgiyle kalın mutlu kalın kızlar
kızlar üzülerek söylüyorumki buraya tamamen kişisel sebeplerimden dolayı veda ediyorum
işlerime yetişemiyorum ve gerçekten çok aksatmaya başladım sizleri okumak burada olmak çok güzeldi ama daha fazla giremeyeceğimi bildiriyorum karatayıma tabiki devam ediyorum hedefime aynı motivasyonla devam ediyorum şimdiye kada rki sohbetlerimiz için desteğiniz motivasyonunuz için çok çook teşekkür ederim
saphirayı görüseniz listeden beni çıkartmasını rica edersiniz arada bakma fırsatım olursa gelir bakarım ama yazabilirmiyim bilmiyorum tüm karataycılar bol şanss ve sağlık diliyorummm sizleri seviyorumm hoşçakalınn bıldırcınlarım veda gibi değilde mezun olmuşum gözüyle bakın zaten çok yakında hedefe ulaşırım inşallah
yürüyelim güzelleşelim arkadaşlarsabah 07:15te uyandım
veeee 25 dak 2 km yürüdüm nasıl kar yağıyor anlatamam her yer çok güzel yer:bursa
yürüyüş bandım saolsun
sonra 2 yumurta kekikli peynirli omlet ve 10 adet zeytin
süper oldu ya
akşamda yürürsem çoook mutlu olucam vallahi.
famirim ikizim siz yürüdükçe yürüyesim geliyor vallahi.
ayyyy sizi çok seviyorum
bu arada petuşum yok yahu
yürüyüşe gitmedim hava çok soğuk ve çok şiddetli yağmur yağıyor..sadece 3 kez okula gidip geldim..bugün burası çok sessiz
kızlar yürüyüştemisiniz
papadiya, petuş,leylak,famir,burkançetin,iyiniyetli
nerelerdesiniz
ikiz belli yürüyüşte demekki mezun olunca yürüyüşle kiloyu korumalıyız
destursuz oturmuş gibi oldum ama umarım beni de aranıza alırsınız çünkü sizi 1 haftadır takip ediyorum. çok yaralı ve akıllıca böyle bi kontrol mekanizması oluşturmanız. hepinizi tebrik ediyorum. darısı başıma
Petuşum tamamen gitme ya arada gel...kızlar üzülerek söylüyorumki buraya tamamen kişisel sebeplerimden dolayı veda ediyorum
ben de size katılmak istiyorum. 66.5 kiloyum. 3 aylık bebeğim var, emziriyorum. Boyum 1.63 ve 56 kilo olmak istiyorum. beni de aranıza alır mısınız.
bugün
sabah8:00)
2 yum__ 10 zeytin__ biraz peynir__2 adet ceviz__1 domates
öğlen13:00)
2 kıymalı dolma içinde çok az bulgur var__mevsim salata__1 kase mercimek çorba
eğer hatalarım varsa lütfen söyler misiniz çok istiyorum zayıflamayı...:18:
destursuz oturmuş gibi oldum ama umarım beni de aranıza alırsınız çünkü sizi 1 haftadır takip ediyorum. çok yaralı ve akıllıca böyle bi kontrol mekanizması oluşturmanız. hepinizi tebrik ediyorum. darısı başıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?