Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

tatlı krizleri için tarcınlı süt ve siyah kuru kayısıyı kakoa ya bulayabilirsin tatlım..
ben de regl dönemindeyim bunlarla atlatmaya calısıyorum

fark harika..
doğru yoldayızzz haydi bakalım devamm...

bende birazdan kocamı kandırıp yürüyüşe çıkarıcam

saol canım 20 dk senin videolardan yaptım cok zevkli aksamda bisiklet sürerim artık
benim oglanı bırakıcak yerim yok tatlım böyle evde idare ediyorum
bu arada videoların adını famir videosunu koyacam

saol canım 20 dk senin videolardan yaptım cok zevkli aksamda bisiklet sürerim artık
benim oglanı bırakıcak yerim yok tatlım böyle evde idare ediyorum
bu arada videoların adını famir videosunu koyacam

ooo süper sevindim valla

benim belimin yanları hala acıyoo sende öle bişey oldu mu..
ben mi kendimi fazla zorladım acaba:44:

ooo süper sevindim valla

benim belimin yanları hala acıyoo sende öle bişey oldu mu..
ben mi kendimi fazla zorladım acaba:44:

famırrrrr kız bende yaptım o vıdeoyu dun bu sabah bel sırt heryerım hamlamıs uyandım bugun yıne yaptım bel ve gobekmı erıtıyo bacım bu hareketler...

toptan menu bıldırım

kahvaltı

yumurta
zeytın
peynır
kızarmıs bıber
bır ısırık sımıt
domates
salatalık
tahın helva
omega3

kahvaltıya arkadastaydım o yuzden zengın vır kahvaltı oldu

ıkıncı ogun

ıskembe corbası(kendı ımalatım)
kabaklı kıymalı brokolı yemegı(kendım uydurdum)
1 tabak ev yogurdu
omega3
turk kahvesı

bu sabah tartıda cookk guzel bır sonuc gormustum umarım bugun yedıklerım fazla gelmemıstır.bu arada hocanın kıtabını aldım ele en bastan satır satır okuyup hatmedıyorum.bu kıtapta hayatı bılgıler var bence.bugun arkadasa gıdeken arabamı almadım mınubusle gıttım gelırkende yolun yarısında ındım 3km yurumus oldum ıst da hava cok soguk ama ısıl ısıl gunes vardı degerlendırem dedım..hepınıze bollll leptınlı guzel geceler yarınıda kacamaksız atlatalım ptesı tartıda bızı guldursun ınsaallah hepınızı opuyorum

famirin çok hoşsun vallahi maşallah sana tam bitter çikolatasın sen sanırım

sağol canım benim teşekkür ederim
ben bugün bitter çikolata yedimm bu arada aklıma geldi sen böle deyince
sabah 50 dk akşamda 1 saat yürüdüm,10 dk da şu oynak videodan yaptım ...
heralde erimiştir di mi...

famırrrrr kız bende yaptım o vıdeoyu dun bu sabah bel sırt heryerım hamlamıs uyandım bugun yıne yaptım bel ve gobekmı erıtıyo bacım bu hareketler...

göbeği bimiyorum ama belin yan taraflarına iyi geliyor galiba..
en çok acıyan yerlerim orası..
aman yanlar eriisn yaaa çok ihtiyacım var benimmm

oturur haldekii kusurlarrrr

en azından şimdi daha iyiyim di miii:44:

Eklentiler

• $DSC00843 - Kopya.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 36
Son düzenleme:
maslh kız pek guzelsın harbıden durusunda degısmıs ay zayıflık gıbısı var mı ya sen bu sporlarla sıkılascan vercen 5 kıloyuda bölede ıyısın aslında dıger turlu tam ıyı olcen. yüzünde pek guzel allh bagıslasın

bende 15 dk yurudum 8 dk ssenın vıdeodan yptım nıyetım 1 saat yurumektı leslı ıle ama karnım agrıdı reglım yaklasıyor ve bakalım bı surprız varmı olabılırım süpheliyim bu ara ondan bırakıverdım yurumeyı .

bu arada mozaık pastamdan bır dılım yedım tadına baktım yanı olmus guzel olmuş böylece aksam yemek yememeye karar verdım sadece tarcınlı kahveli bır kupa sut ıctımm güzeldi

Iyı Aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar ...... 1.ogun(kahvaltım): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m...p (12 TL. 60 kapsul var ıcınde))bır cay bardagını dolduracak kadar cevız,bır avuc beyaz peynır,2 kaysı kıvamında haslanmıs yumurta,15 tane zeytın,pul bıber,kuru ıncır,kuru kaysı,kakao,pul bıber.....2. Öğün(ıkındı vaktı):Bır lahmacun,turp ,bır bardak ayran,omega3 balık yagı takvıye 2 kapsul................. .......... ...................... (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)Sıvı:Tonla su,2 fıncan kahve

Spor: 2saat ev ısı yaptım ,30 dakıka yurudum, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum , tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)

Onemlı not: Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum. Kahvaltımı geceden hazırlıyorum.Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze

Eklentiler

• $a2221.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 37
  • $a2225.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 37
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…