anam niye ağlıyon kız..bizim oralar genç durur Allah ın izniyle. aslını söylym ben yaşlandıkça yaşım daha küçülüyor. 15 yaşındayken 20 derlerdi. şimdi 21 diyorlar.. ha başka bi derdin varsa bilemm. anlatabilin yani özel değilse...
sende kayınvalidene inat yeme ve ona yemiyorum işte bozamıcaksın diyetimi deyip gül..hatta son gülen iyi güler de...:)
Bazen moralim bozuluyor bu sebeple ama genellikle benim azmimi arttırıyorlar aslında :) esas2006 sağol senin söylediğin gibi yapıyorum:) Yaklaşık 15 gündür bizdeler benim kilo veremeyeceğimi söyleyip duruyorlardı. Bir ayda 66 kg dan 62 kg düştüğümü görünce birşet diyemediler:)
ben uzun yıllardır şekersiz içiyorum çayı öyle bi sorunla karşılaşmadım ... belki başka bi sebebei vardır...
Ben de çayımı yaklaşık 4 aydır şekersiz içiyorum. Ama kabızlık problemi bu yüzden yaşamadım. Sabahları yediğimiz fındık ve ceviz kabız olmamızı engelliyor gibi bir de öğünlerimizde yediğimiz sağlıklı gıdalar. Bir ay önce bir hafta patates diyeti yaptım bu beni kabız yapınca bıraktım.
sabah(09:30)
Eki Görüntüle 348930
söze gerek var mı süper doyurucu kahvaltım yarım litre suyumuda icti simdilik daha ne olsun:))))
canım merhaba süper bir değişim olmuş tebrikler sen ağustosa 36 beden olursun o elbiseyi de daraltırsın demedi deme
kız o nasıl bir videoymuş. bende kek 2 sini üst üste yaptım toplam 20dk. anaaaaam öldüm 3 gündür nefes alsam kemiklerim etlerime batıyo yatakta dönemez oldum abooo...güzel bir tatil gününden herkese merhaba..
dün akşam saat 1o da eşimle yürüyüşe çıktık..
45 dk yürüdük soğukta
neysemm ii geldi valla..
yalnız size önerdiğim videolara sayesinde belimdeki hamlama hala geçmedi..
tekrar yapmak istiyorum ama hareket ettiremiyorum belimi
akşam ayıptır sölemesi yaprak sarması pişirmiştimm..saat geç olunca yiyemedimm..
sabah 10-15 adet ondan yedimmm:26::26:
bugünkü kahvaltım bu olacak artıkın ne yapayımm..
kızım kalktı şimdi ona bişeyler hazırlayyaım sonra da yüürme bandımda yürüyeim bennn..
akşamde eşimle yürürüz dışarda...
haftanınn acıısnı çıkatrıırm böylece
valla yanlara etkisi kesinde. özellikle az kullandığımız sırt kaslarımızı harekete geçirdi ama hareket sırasında ön bacak ve iç bacakta da gerilmeler hissettim.famırrrrr kız bende yaptım o vıdeoyu dun bu sabah bel sırt heryerım hamlamıs uyandım bugun yıne yaptım bel ve gobekmı erıtıyo bacım bu hareketler...
ooo süper sevindim valla
benim belimin yanları hala acıyoo sende öle bişey oldu mu..
ben mi kendimi fazla zorladım acaba:44:
Eki Görüntüle 349697
famirrr sanırım hamlık hapıyor yataktan kalktım heryerim tutulmus gibi ama olsun fayda ediyor demkki
benım yanlarımın ve göbegimin gitmesi lazım
Eki Görüntüle 349698
asyam süpersin maşallah sana
maşaallah famir ne güzel olmuşun...
asya eferin kız oluyo hee... belin çıkmış ortaya.. devam..
saol arkadasım gercekten degişim var :))
hep yaşlarımız yakın yada aynı galiba... güzel yaa..
famirr alıntı yapmıstım ama yazılar cıkmamıs
evet belim sırtım feci acıyor ama işe yarıyor demekki süper..
fotolara yorum yapan arkadaslar cok saolun gercekten belim ortaya cıkmıs
işin garibi ben tombul oldugumu kabul etmiyordum nasıl bi ruh haliyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?