Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

famir harika görünüyorsun tebrikler arkadaşım motivasyonun daim olsun
1. ögün
tereyagında peynirli omlet ,
10 zeytin ,
1 çb,ceviz,
dereotu maydanoz
3 fincan çok açık bol limonlu çay
1 omega 3 tablet
12 gündür gündür 95 kiloydum bugün tartı 93,5 i gösterdi çok mutluyum

gunaydın arkadaslar

kahvaltım

3 zeytın,az peynır
bıraz sucuklu yumurta
1 tabak ıskembe corba
(pek severımde:)))
acı bıber,taze sogan
çay,3 gunkurusu

gunaydın arkadaslar

kahvaltım

3 zeytın,az peynır
bıraz sucuklu yumurta
1 tabak ıskembe corba
(pek severımde:)))
acı bıber,taze sogan
çay,3 gunkurusu

menü harika işkembe çorbasına bende bayılırım ...tickerinı yeni farkettim tebrikler 24 kilo harikaaa...ne kadar zanada verdin canım

sabah
17 zeytin 1,5 yumurta peynir (biraz fazla kaçtı)
badem ceviz
şimdi temizlik yapıcam sonrda yürüyüş yapmak istiyorum inşallah

GÜNAYDIN KIZLARRRRR.
nasılsınızz..
ben daha yeni uyandımm

eşimin sucuk pişirdiği tavada yumurta kırıp yicem şimdi
sucuğu yiyemiyorum bari acıcık yağından yiyim didim...o da zarar ama napim yaww canım çekti..
birazdan karatay kahvaltımı yapicim yani..

bugünlerde regl olucam acayip şişlik var üzerimde ve canımm çokkkk tatlı çekiyoooooo:26:

kahvaltıdan sonra bantta yürücem yine inşallahh..

öperim herkesii,evdeyken çok giremiyorummmm..görüşürüz

kahvaltım
15 zeytin
bir çay bardağından biraz fazla fındık+fıstık
1 portakal 2 kivi(yumurta yerine)
omega3 2 kapsül
maydonoz
lor peyniri

TunayDıunnn kızlar,salatalara,yemeklere zeytınyagı gezdırın,yarın tartı gunu kabız olmayalım lutfen famırcım resımler cok guzel masallah

menü harika işkembe çorbasına bende bayılırım ...tickerinı yeni farkettim tebrikler 24 kilo harikaaa...ne kadar zanada verdin canım

tsk canım dun aksam yapım corbayı aksam yedım kahvaltıdada canım ıstedı hem bugun pazar evdeyım kımseyı rahatsız etmem sogan sarımsak kokusuyla

5 ayda verdım canım ayda ortalama 5 kılo gıdıyo en guzelıde hıc ac kalmadan vermıs olmak kolay gelsın hepımıze

famır kız allah ıyılıgını versın emı sucuk pısen tavanın yagının bıle zararlı oldugunu dusunecek kadar hassassın yanı bense 3 dılım sucuk yedım valla bu sabah:44:

arkadaşlar merhaba ben geçen çarşamba işe başladım 16 ay aradan sonra çok yorucu geldi buraya da hiç uğrayamadımmm(ama diyetime hiç ara vermedim en uygun yemeği bulup yemeğe çalıştımmm yanımda tatlılar pastalar 5 çaylarıı gelip geçti hiç birine evet demedim tüm ısrarlara rağmen.iş yerind eyapmak daha zormuş bu diyetiii
hepinizi çok özledimmm yarın bildirim de yapmaya çalışacağım bakalım yetişebilirsem sabah 7 gibi çıkıyorum evden.((günlük bildirim yapamıyorum ama sabahları muzlu klasik karatay kahvaltısı(iş yerinde herkes bir garip bakar:)) öğlen menüde uygun yemek bulmaya çalışıyorum akşam annemde uygun yemek varsa orda yoksa evde çorba salata falan idare ediyorum şimdilik herkese iyi pazarlar

handan ne haber işe başlamıştın nasıl gidiyor bebiş nasıl

canım merhaba iyi gidiyor tembelliğe iyi alışmışım zor geldi biraz ama alışıyorum yavaş yavaş.kuzudan ayrılmak çok zor geldii onada alışıyorum annemde olduğu için içim raht kuzunun da keyfi yerinde beklediğimden kolay oldu.sabah erken kaldırıp götürmek akşam getirmek bira zor ama bir iki haftaya alışırımmm sen nasılsın bebiş nasıl diyet ne alemde?

merhaba arkadaşlar
sabah
2 yum__1 tane dolma (pek karatay olmadı ama:))
öğlen de
yeşil fasulye (kurutulmuş)
salata yapacağım
ben daha yeni katıldım yine de yarın kilo bildirimi yapıcak mıyım?

bu arada yazmayı unuttum işe başladığımdan beri günde en az 1 saat yürüyüş yapıyorum spor olayımda böylece çözülmüş oldduuu...

Eki Görüntüle 349817

oturur haldekii kusurlarrrr

en azından şimdi daha iyiyim di miii:44:

famircim masallah allah nazarlardan korusun.cok güzel olmussun o kadar cok degismissin ki azminden seni kutluyorumm vallahi yola devam kendini mutlu hissettigin kilonda kal bence.süpersin tam gaz devam :))) ve ayrıca cok da güzelsin zayıflık sana cok yakısıyor bence:))

1 adet köy yumurtası rafadan
1 cay bardagı fındık
avuc ici kadar peynir
10 adet yesil zetin
1 adet havuc rendesi
3 günkurusu kayısısı
2 tane kuru incir
1 kücük kase keten tohumlu ev yogurdu(ben yaptım oleeeyyy)

simdide oglumla pazara gitcez gelince görüsürüz

iyiyim canım ya ne olsun bebişte iyi.Bende evde iyice tembelliğe alıştım o yüzden ikinci dönem başlayamadım benim kuzu seninki kadar şanslı değil şimdiden bakıcıyı ayarladım ama daha çok küçük kıyamam.Diyette tam gaz devam ediyor bu hafta biraz spor olayını hallettim seninde halletmene sevindim

Merhaba arkadaşlar yaklaşık 3 aydır karataya başladım ve aynı zamanda gece gündüz deli gibi sizi takip ediyorum ve hepinizi tanıyor gibiyim.Ben ilk ay 5 g verdim ve çok dikkat etmiştim.2 aydır aynı kg.dayım ve dikkat etmediğim için veremiyorum çok canım sıkıldı sıkıldıkça yemek istiyorum.2 gün önce yter yapmıyorum bıraktım dedim.Makarna, pide,abur cubur yedim .Karataya çok alıştım sanırım eskiden yerken mutlu olduğum şeyleri yiyince mutlu olmuyorum:44:.Ben de karar verdim artık okumaktan öteye yazmaya geçeyim.Belki bu sıkıcı dönemi sizlerle atlatabilir ve kg verebilirim.her yazmaya yeni başlayanlar gibi banada destek olur musunuz?Lütfeeennnn benide aranıza alın,bende kitabı okudum, bende kg vermek istiyorummmm.

tatlım gercek anlamda diyete uyuldugun da cok güzel sonuclar veriyor
arada yapılan kacamaklar kimisin de az kg vermek olarak kimisin de ise kg durması olarak dönüş yapıyor
evet haklısın ben de denedim bi ara ekmek ve bir tabak makarna yemiştim
2 gün karın agrısı cekmiştim acayip şişlik olmustu .. yazmaya devam et arkadaslar cok içten ve samimiler ..
hoşgeldin bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…