tatlım gercek anlamda diyete uyuldugun da cok güzel sonuclar veriyor
arada yapılan kacamaklar kimisin de az kg vermek olarak kimisin de ise kg durması olarak dönüş yapıyor
evet haklısın ben de denedim bi ara ekmek ve bir tabak makarna yemiştim
2 gün karın agrısı cekmiştim acayip şişlik olmustu .. yazmaya devam et arkadaslar cok içten ve samimiler ..
hoşgeldin bu arada.
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 3 aydır karataya başladım ve aynı zamanda gece gündüz deli gibi sizi takip ediyorum ve hepinizi tanıyor gibiyim.Ben ilk ay 5 g verdim ve çok dikkat etmiştim.2 aydır aynı kg.dayım ve dikkat etmediğim için veremiyorum çok canım sıkıldı sıkıldıkça yemek istiyorum.2 gün önce yter yapmıyorum bıraktım dedim.Makarna, pide,abur cubur yedim .Karataya çok alıştım sanırım eskiden yerken mutlu olduğum şeyleri yiyince mutlu olmuyorum:44:.Ben de karar verdim artık okumaktan öteye yazmaya geçeyim.Belki bu sıkıcı dönemi sizlerle atlatabilir ve kg verebilirim. her yazmaya yeni başlayanlar gibi banada destek olur musunuz?Lütfeeennnn benide aranıza alın,bende kitabı okudum, bende kg vermek istiyorummmm.
Kalkinca : 1 bardak ilik su
kahvalti : klasik karatay kahvaltısı,1 adet kuru incir ve 2 adet kapsül
öğle:malesef ufacık bir dilim kakaolu kek(
aksam : sultanahmet köfte 6 adet,zeytinyağlı piyaz ve karışık salata,3 kaşık kısır,1 kutu tam yağlı ayran
akşam yemeğini saat 7 de yedim.7 buçukta madoda salep içtim
eve gelince akşam 9 da da 1 tane likörlü çikolata yedim
bol su,demlenmis cay sekersiz
malesef spor yapamadım((
KIZLAR DEĞERLENDİRMELERİNİZİ.ÖNERİLERİNİZİ VE ELEŞTİRİLERİNİZİ BEKLİYORUM LÜTFEN :) BİLHASSA TECRÜBELİ KARATAY DİYETİ UYGULAYICILARINDAN...
famirr alıntı yapmıstım ama yazılar cıkmamıs
evet belim sırtım feci acıyor ama işe yarıyor demekki süper..
fotolara yorum yapan arkadaslar cok saolun gercekten belim ortaya cıkmıs
işin garibi ben tombul oldugumu kabul etmiyordum nasıl bi ruh haliyse
gunaydın arkadaslar
kahvaltım
3 zeytın,az peynır
bıraz sucuklu yumurta
1 tabak ıskembe corba
(pek severımde:)))
acı bıber,taze sogan
çay,3 gunkurusu
bu arada yazmayı unuttum işe başladığımdan beri günde en az 1 saat yürüyüş yapıyorum spor olayımda böylece çözülmüş oldduuu...
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 3 aydır karataya başladım ve aynı zamanda gece gündüz deli gibi sizi takip ediyorum ve hepinizi tanıyor gibiyim.Ben ilk ay 5 g verdim ve çok dikkat etmiştim.2 aydır aynı kg.dayım ve dikkat etmediğim için veremiyorum çok canım sıkıldı sıkıldıkça yemek istiyorum.2 gün önce yter yapmıyorum bıraktım dedim.Makarna, pide,abur cubur yedim .Karataya çok alıştım sanırım eskiden yerken mutlu olduğum şeyleri yiyince mutlu olmuyorum:44:.Ben de karar verdim artık okumaktan öteye yazmaya geçeyim.Belki bu sıkıcı dönemi sizlerle atlatabilir ve kg verebilirim. her yazmaya yeni başlayanlar gibi banada destek olur musunuz?Lütfeeennnn benide aranıza alın,bende kitabı okudum, bende kg vermek istiyorummmm.
sizleri tebrik ediyorum bu fotolar bizi gaza getiriyor
iyiki varsınız
bende gidip yürüyeyim biraz
leylakcım senin değişim fotolarını bekliyoruz birde papadiyanın verdiğiniz kilolar çok ondan
cok saol tatlım
evet vercek daha cok kilom var ama
burdan bu güzel yorumları duymak bana
cok iyi geliyor daha bi sarılıyorum diyete
evetttt cok kilo verenler hadin sizden de bekliyoruz söylee
cafcaflı fotolar
fotoğrafı nasıl ekleyeceğimi bilsem koyacam da hiç bilmiyorumbi hayırsever anlatır da anlayabilirsem koyucam bende keşke kopyala yapıştır kadar kolay olsa
ahhh keske gül paso resim koyardı
ama gül ün o huyunu seviyorum ben ya
kulaklarını cınlatayım bari
cevap ver yazan yere girip yukarıda kutucuklar var
orda zarf resmi var ..
zarf resminin yanındakinin yanında kine tıklayacaksın
cıkan yerden resim sececeksin bu kadar
insallah anlatabilmişim dier:44::44:
arkadasım süper bi degişim
insan böyle fotolara bakınca daha iyi anlıyor
nasıl degiştigini
sana kocaman masallahhh
suan ki kilomuz aynı ama sen benden daha zayıf görünüyorsun dimi
ee benim kemik yapım geniş
afıyet olsun canım.sehrıye konusu evet ya bende kıtaptan bılıyorum yenmıycek dıye e bıde mantıklı dusununce zaten anlıyo ınsan makarna pırınc pılavı yasaksa sehrıyede tabıkı yasak olucakakşamki menümü yazıp yürüyeyim
kremalı mantar çorbası
kurufasulye
biraz çiğköfte
turşu
ayran
kahvaltıyı geç yaptım saat 7gibi yerim
haydi bana müsade
evet canım bende aylardır sabah 2 aksam 2 olmak uzere bu markayı kullanıyorum gayette memnunumomega 3 ümün degerleri böyle kızlar
m.r.n.c.p marka
500 mg
epa %18 dha %12
dogru almsım dimi
Eki Görüntüle 350275 Eki Görüntüle 350276 bacııımmm super degısım harıkasın cok az gobek dısında mukemmel.benıde her goren ay ne kadar kılo verdın dıyo ama bana hep aynıyım gıbı gelıyo benı mutlu etmek ıcın abartıyolar dıye bıle dusunuyorum bazen o derece yanı.ınsan kendını hergun gordugu ıcın degısımı farkedemıyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?