Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

selam
haftasonu olunca pek giremedim,tartımın pili bitmek üzere umarım yarında dayanır.
bugün 2.5 km yürüdüm yani 160 kalori

birazdan yiyeceklerim
pırasa zeytinyağında
semizotlu yoğurtlu salata
dünden kalan yayla çorbası
birazda kuru kayısı

hadi bakalım yarın kim birinci olacak(ben olamam da)

ıkıncı ogunumude bıraz once yedım once menuyu yazam sonrasında bır sorum var sızlere

1 tabak salata(kıvırcık,taze sogan,maydanoz)
1 tabak kıymalı kabaklı brokolı(kendım uydurdum hala bıtmedı)
1 tabak ev yogurdu,omega 3 turk kahvesı

ve sorum şu:iki gundur acı bıber yıyorum.en mınık ve acı bıberlerden kavanozda suda olanlar.yemegın yanında 7,8 tane yıyorum cok severım
acaba kılo vermeme olmsuz etkısı olurmu?bu arada wc ye cok olumlu etkısı var onuda belırteyım

harika yaaa bende ilk ay 6 ikinci ay 4 verdim ama ikinci ay yatılı misafirlerim fana vardı dikkat etmeye çalışsamda dört dörtlük uyamadım inşallah benimde 5 er beşer gider

2. ögün
2 kase şehriye çorbası
bir kase kapuska

3.ögün
bir kase kapuska
ve cacık yemeyi düşünüyorum

aksam caya mısafır var menumu arz edeyım efenım:)))

kıymalı borek
sekerpare
makarna salatası
yaglı gevrek
peynırlı sıgara boregı
elmalı turta

bense bol bol cay ıcecem yarın sabah neler olcak acep merak edıyorum

bugun dısarda 1 saat yurudum

Iyı Aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar ...... 1.ogun(kahvaltım): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m...p (12 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bır kase cevız,ıkı yerlı muz,bır bardak sutr,2kuru ıncır,2kahverengı kuru kaysı,kakao ....2. Öğün(ıkındı vaktı):Bır tabak guvec ,bır bardak ayran,omega3 balık yagı takvıye 2 kapsul.................. .......... ...................... (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)Sıvı:Tonla su,2 fıncan kahve

Spor: 3saat ev ısı yaptım ,30 dakıka yurudum, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum , tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)

Onemlı not: Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum. Kahvaltımı geceden hazırlıyorum.Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze

Eklentiler

• $a3999.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 39
  • $a3998.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 42
Son düzenleme:
70dk yürüdüm karlara bata çıka çok yoruldum ama çok iyi geldi
duşumuda aldım ooohhh birazdan yemek yer çayımı da içerim

sağol papadiyam,aynen dediğin gibi herkes abartıyo gibi geliyo bazen ama sonra diyorum tartı da mı yalan söylüyoartık sıra sende,senden de foto bekliyoruz canım

bugün yediklerim

1.öğün:
1 yumurta
2 dilim pastırma
az peynir
domates-salatalık

2.öğün:
1 portakal
2 küçük yerli muz(bu sıralar canım yemek çekmiyo
)
omega 3(sabah alamayı unutmuşum)

spor:evi toplamanın ve onca ütünün üstüne 30 dk yürüyebildim

Kızlarrr nasılsınız iyi misinizz ?
Leylakcım nasıl değişmişsin öyle maşallah ..
Ben artık pek karatay yapamıyorum ama sizi takip ederim yine uğrarım ..
İçim dışım yumurta ve tavuk olmuş durumda

teşekkür ederim masalcım,senden sonra yaprak dökümü yaşanıyo burda.arada gel,özletme kendini

teşekkür ederim masalcım,senden sonra yaprak dökümü yaşanıyo burda.arada gel,özletme kendini

Hadi ya kimler kimler gitti başkaa ?
Canım arada bakıyorum okuyorum ama sayfalar çok hızlı ilerliyor zaten hepsini okuyamıyorum bir de uygulamayınca takip etmekle kalıyorum.
Ama tabi gelirim Karatay olmasa da size mutlaka uğrarım arada ..

Beklerız tatlım sensız olmaz. ,Leylak84 harıka gozukuyorsun tebrıkler canım kgh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…