Hadi ya kimler kimler gitti başkaa ?
Canım arada bakıyorum okuyorum ama sayfalar çok hızlı ilerliyor zaten hepsini okuyamıyorum bir de uygulamayınca takip etmekle kalıyorum.
Ama tabi gelirim Karatay olmasa da size mutlaka uğrarım arada ..
Beklerız tatlım sensız olmaz.,Leylak84 harıka gozukuyorsun tebrıkler canım kgh
loxi,petunya gitti,sonra mezun olan arkadaşlar fazla gelmiyolar malesef.peki nasıl bi diyet uyguluyosun masal?yoksa bıraktın mı artık
Yok leylakcım tamamen bırakmadım.
Öğünlerim arasında 4 saat bırakıyorum en az.
Pilav ve makarnaya hiç yaklaşmıyorum.
Hiç yemedim şimdiye kadar ama bazen ekmek yiyorum sabahları tost falan yapabiliyorum değişiklik arıyorum ama bugün hiç ekmek yemedim mesela her gün olmuyor.
Aslında şimdi karatay demiyorum ama fark ettim de sadece arada ekmek eklemişim o kadar ..
aslında karatayı bırakmamışsın masalcım,bazen benim de canım çekiyo sabahları ekmek ama,daha vermem gereken kilo var diye yiyemiyorum
42-40 beden oluyor artık bana, cok ozenıyorum ınce hatunlara,kucucuk sırt cantasında t-box vb cıcılerıyle tatıle gıdebılıyorlar,masalcım hedefım 47 kg olmak,umudum var cıdden ,zorlanmadım bu dıyetle,artık yasam bıcımım oldu benım ekmek yerıne cevız yemek vb ,bırakacagımı hıc sanmıyorum artık.
Gelirim Gülcüm gelmem mi, şimdi senden bahsetmiştim karatayla ne çok kilo verdiğinden maşallah 60lara düşüyorsun.
Sen benden önce 55 olacaksın bu gidişle
42-40 beden oluyor artık bana, cok ozenıyorum ınce hatunlara,kucucuk sırt cantasında t-box vb cıcılerıyle tatıle gıdebılıyorlar,masalcım hedefım 47 kg olmak,umudum var cıdden ,zorlanmadım bu dıyetle,artık yasam bıcımım oldu benım ekmek yerıne cevız yemek vb ,bırakacagımı hıc sanmıyorum artık.:
Şimdi anlatırken fark ettim ben de Leylakcım biraz modifiye olmuş o kadar.
Çünkü cidden yumurtadan çok sıkıldım, muz da bir yere kadar farklı şeylere ihtiyaç duyuyorum.
aynen canım ya,börek hayali falan kurarken üzerine yumurta yemek fena oluyo,bende bıktım resmen ama napayım tok tutuyo en azından.muzla hiç doymuyorum zaten
Börek falan hiç istemiyor mesela artık canım Leylakcım, tatlı istediğimde meyveler işe yarıyor.
Ama işte bazen kuvvetli bir karbonhidrat ihtiyacım oluyor günlerdir yesem de canım kuru fasülye istiyor mesela
allahtan fasülye yasak değil de yiyebiliyoruzbol bol ye o zaman masalcım
O kadar çok yiyince de acaba fazla mı düşüncem oluyor ama sanırım bu sıralar baklagiller kurtarıcım olacak leylakcım ..
fazla olmaz canım merak etme.baklagiller iyi ya,çok tok tutuyolar
Bu sıralarda aklıma o takılıyor acaba 1 tabak fasülye yesem haftada 2-3 kez bir şey olur mu çok mu diye.
Ama o nohut için miydi dikkatli yemek?
nohut içindi canım
İçim rahatladı teşekkür ederim leylakcım bol bol yerim artık, yerken de sen gelirsin aklıma
Hosgeldin bu ara bende kacamaklardayim aynen dedigin gibi oldu bana da eskiden hayranlikla yedigim seyler saman gibi geldi guzel bir yolsayiz bozmayalim yuruyusle desteklersen diyetini daha etkili olacaktir bence...
hangisini yazayım canım
kek,salepçikolata hemde saat 9da kendin değerlendir
harikasın ama daha devam karataya verilecek kilolar var daha
dün hocanın kitabına birdaha göz attım veeeee sen haklıymışsın şehriye yenmeyecekler arasında canım
seni çok özlüyoruz spor çok sevindim kolay gelsin
bebişini öp benim için ne tatlıdır o şimdi
hoşgeldin tatlım hergün menüleri paylaş bizimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?