Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

loxi,petunya gitti,sonra mezun olan arkadaşlar fazla gelmiyolar malesef.peki nasıl bi diyet uyguluyosun masal?yoksa bıraktın mı artık

loxi,petunya gitti,sonra mezun olan arkadaşlar fazla gelmiyolar malesef.peki nasıl bi diyet uyguluyosun masal?yoksa bıraktın mı artık

Yok leylakcım tamamen bırakmadım.
Öğünlerim arasında 4 saat bırakıyorum en az.
Pilav ve makarnaya hiç yaklaşmıyorum.
Hiç yemedim şimdiye kadar ama bazen ekmek yiyorum sabahları tost falan yapabiliyorum değişiklik arıyorum ama bugün hiç ekmek yemedim mesela her gün olmuyor.
Aslında şimdi karatay demiyorum ama fark ettim de sadece arada ekmek eklemişim o kadar ..

aslında karatayı bırakmamışsın masalcım,bazen benim de canım çekiyo sabahları ekmek ama,daha vermem gereken kilo var diye yiyemiyorum

aslında karatayı bırakmamışsın masalcım,bazen benim de canım çekiyo sabahları ekmek ama,daha vermem gereken kilo var diye yiyemiyorum

Şimdi anlatırken fark ettim ben de Leylakcım biraz modifiye olmuş o kadar.
Çünkü cidden yumurtadan çok sıkıldım, muz da bir yere kadar farklı şeylere ihtiyaç duyuyorum.

Gelirim Gülcüm gelmem mi, şimdi senden bahsetmiştim karatayla ne çok kilo verdiğinden maşallah 60lara düşüyorsun.
Sen benden önce 55 olacaksın bu gidişle
42-40 beden oluyor artık bana, cok ozenıyorum ınce hatunlara,kucucuk sırt cantasında t-box vb cıcılerıyle tatıle gıdebılıyorlar,masalcım hedefım 47 kg olmak,umudum var cıdden ,zorlanmadım bu dıyetle,artık yasam bıcımım oldu benım ekmek yerıne cevız yemek vb ,bırakacagımı hıc sanmıyorum artık. :

Maşallah Gülcüm ya bu yaza i36-38 le gireceksin desene ..
Hayranım zaten senin bu azmine ..

Şimdi anlatırken fark ettim ben de Leylakcım biraz modifiye olmuş o kadar.
Çünkü cidden yumurtadan çok sıkıldım, muz da bir yere kadar farklı şeylere ihtiyaç duyuyorum.

aynen canım ya,börek hayali falan kurarken üzerine yumurta yemek fena oluyo,bende bıktım resmen ama napayım tok tutuyo en azından.muzla hiç doymuyorum zaten

aynen canım ya,börek hayali falan kurarken üzerine yumurta yemek fena oluyo,bende bıktım resmen ama napayım tok tutuyo en azından.muzla hiç doymuyorum zaten

Börek falan hiç istemiyor mesela artık canım Leylakcım, tatlı istediğimde meyveler işe yarıyor.
Ama işte bazen kuvvetli bir karbonhidrat ihtiyacım oluyor günlerdir yesem de canım kuru fasülye istiyor mesela

Börek falan hiç istemiyor mesela artık canım Leylakcım, tatlı istediğimde meyveler işe yarıyor.
Ama işte bazen kuvvetli bir karbonhidrat ihtiyacım oluyor günlerdir yesem de canım kuru fasülye istiyor mesela

allahtan fasülye yasak değil de yiyebiliyoruzbol bol ye o zaman masalcım

Hosgeldin bu ara bende kacamaklardayim aynen dedigin gibi oldu bana da eskiden hayranlikla yedigim seyler saman gibi geldi guzel bir yolsayiz bozmayalim yuruyusle desteklersen diyetini daha etkili olacaktir bence...

Hoşbulduk, teşekkürler.Bende memnunum yürüşüyüşe başlıcağım inş.yrın hava güzel olursa

Yarın sabahtaan itibaren başlıyorum paylaşmayaumarım becerebilirim

Kalkinca : 1 bardak ilik su
kahvalti : klasik karatay kahvaltısı,1 adet kuru incir ve 1adet kapsül
öğle:1 avuç ceviz ve fındık
aksam : 1 porsiyon fırında barbun,bol zeytinyağlı keten tohumlu yeşillik,yarım avuç ici dövme tahin helvası ve sade soda

akşam yemeğini saat 7 buçukta yedim

bol su,demlenmis cay sekersiz

Aksam 8-9 arası 50 dk yürüyüş kosu bandında

KIZLAR DEĞERLENDİRMELERİNİZİ.ÖNERİLERİNİZİ VE ELEŞTİRİLERİNİZİ BEKLİYORUM LÜTFEN :) BİLHASSA TECRÜBELİ KARATAY DİYETİ UYGULAYICILARINDAN...

Ayrıca sivilcelenme oldu yüzümde sizce sebebi omega kapsüller olabilir mı? Benimle aynı problemi yaşayan var mı?

slm arkadaşlar bu gün misafirlikteydim arkadaşta
reddettiklerim (saat uygun deil diye); patlıcan sarma__kedidilli pasta__humus__ezme__sarma

yediklerim:
5 tane ceviz__3 tane incir kurusu_yanında 1 bardak ılık su (umarım kabızlığıma ii gelir)
ama saat 8 e 5 kala falan bitti:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…