Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

merhaba.) bende yeni karataycılardanım:))
başlayalı yaklaşık bi hafta oldu diyebilirim. 87 -86 ile başadım..
23 yasındayım üniversite öğrencisiyim. hep şişmandım hiç zayıf oldugumu hatırlamıyorm daha önce dukan yapmıstım ama okulla beraber göturmem cok zor oldu onda anca 5 kılo verebılmıstım 2 sını gerı aldım tabii.. tavsiye üzerine karatay diyeti ile tanıstım:) okudum kıtabınıda. başladım. arastırırken bu sayfayı buldum dedım hemen uye olayım:)
benıde aranıza alırsanız cok sevınırımm:) bı cok sayfadakı yazıları okudum cok samımı bı ortam.. insan isteklenıyor. ve bende burdayım artık:)

bugünki sabah kahvaltım
2 kayısı kıvamındayumurta, peynir ,5 zeytin, 3 cery domates, 1 cay bardagı ceviz ,3 kayısı

öğlen , 2 tabak tarhana corbası
ara öğün: 3tane incir
akşamda aynı 2 tabak tarhana corbası ve lahaana salatası :)

iyi akşamlarr kızlarr kimse yok sanırım yineee
bugün temizlik, pazar alışverişi derken baya yorulmuşum. şimdi bitki çayımı içiyorum.
sonrasında duş alıp yatmayı planlıyorum. kendimi pek iyi hissetmiyorummm...

70dk yürüdüm karlara bata çıka çok yoruldum ama çok iyi geldi
duşumuda aldım ooohhh birazdan yemek yer çayımı da içerim
merhaba canım ne güzeldir eskişehirde kış:))özledim yahuu bu bahar kuzuyu da alıp gideyim diyorum hızlı tren de var artık.yarın bildirimleri sana yapıyoruz herhalde yetiştirebilirsem sabah çıkmadan yaparım

iyi akşamlarr ben de çok yorgunum ve bir kırgınlık var üzerimde dinlensek iyi olacak

merhaba aramıza hoşgeldin çok doğru bir seçim hiç aç kalmadan yemek düşünmeden yapılan bir diyet aslında diyet sayılmaz bence bir yaşam tarzı umarım böyle devam etmeyi başarırız

akşam yemekten sonra 1 saat yürüdüm dışarıda

yemekte ise ıspanaklı börek vardıııııı:))))
diyet börek tabii tarifi yarın paylaşırım kendi uydurduğum bi börek oldu yufkasız börek
şimdi duş alıp saçımı yapmam lazımmm..
yarın pazartesi malummm....
hadin iyi akşamlarrr

klasik bir pazardan sonra slm bende bugun lahana sarmması yaptım bıraz düğü biraz kırmısı bıraz yeşil mercımek bıraz pirinç kattım mikemmel oldu saat 5 te yemıstım tokum hala öptüm iyi haftalat herkese

selam bende karatayla yenı tanıstım bugun bı heves kıtabını aldım yarın sabah ıtıbarıyle bende baslıycam deneyımlerınız benım ıcın cok onemlı.yarın sabah ıtıbarıyle bende monulerıumız yazarım aranıza katılmak ısterım:))herkese selammm

kalkınca : 1 bardak ılık su

1.öğün : 2 haşlanmış yumurta
10 adet zeytin
1 parça peynir
4 adet ceviz
2 adet incir
3 adet gün kurusu

ara öğün : 20 - 25 adet fıstık

akşam : 1 kase tarhana çorbası
1 tabak haşlama et
yeşillik

sabah karatay kahvaltı saat 10:30 da

akşam 1 tbk patlıcan yemeği 3 adet mantı saat 19:30 da

bu iki öğün arasında ev temizliği
çok yoruldum yahu

sabah karatay kahvaltı saat 10:30 da

akşam 1 tbk patlıcan yemeği 3 adet mantı saat 19:30 da

bu iki öğün arasında ev temizliği
çok yoruldum yahu

iyi geceler kızlar.. bende yeni aldm karatayın kitabını ama bn 2.sini aldm okuyorum. daha yeni başladım sayılır ama çok faydalı bir kitap bence.. diyetten ziyade insanları bilgilendirmeye yönelik..
şimdilik öle özel bşi yapmadım sadece ögünümü 2 yada 3 e düşürdüm sürekli bişiler atıştırmıyorum tutuyorum kendmi.. inşallah güzel olcak :)

Bildirim:20/02/2012
Rumuz:Gul63 Başlangıç tarihi:11/04/2011
Başlangıç kg:120
Geçen hafta: 73.5kg Bu hafta:72.5kg
Fark: 1 kg
Toplam fark:47.5kg
Beden:40-42
Spor: Gunde ortalama 30dak ev ısı ve ortalama 30 dakıka yuruyus ve ortalama 8 saat bılgısayar basında calısma.
Boy:165 cm
Yuzde: %1.3 Hedef:.47Kg olmak....ve fondoten kullanmayan bır cılde sahıp olmak(karacıger dostu bu dıyetle)......ve teyp gıbı her duydugunu ezberleyen guclu bır hafıza(seker tuketmek benı bunak yapıyordu az kalsın(her ay tukettıgım 90 cıkolata ve 30 tabak pılav benden uzak olun canlarım))....ve saglıklı bır ruh halıne sahıp olmak.(Her ay 45 ekmek buna yardım edıyor ama benı sısırıyordu)cevız,fındık,fıstık vb hosgeldınız hayatıma ,cok ıyı hıssedıyor ınsan bu dıyetle artık cok mutluyum
.....Bunlara ılaveten bu dıyetle ıstenmeyen tuy oranım da azalıyor daha ne ısterım?

günaydın herkese iyi bir hafta olsunnnn

bildirimi kısa tutucam hiç vaktim yok

geçen hafta:66.1
bu hafta:65.6
fark:500 gr

kolay gelsin leylakcım akşama bakmaya çalışırım listeye

Rumuz:esas2006
Başlangıç tarihi:02.01.2012
Başlangıç kg:77
Geçen hafta:74,8
Bu hafta:74
Fark:-800 gr.
Toplam fark:3 kilo
Beden:42
Spor:yok
Boy:1,58
Hedef:1,07 Verılen kılo yuzdesı(bu hafta verılen kılo/gecen haftakı kılo *100) :

Rumuz:esas2006
Başlangıç tarihi:02.01.2012
Başlangıç kg:77
Geçen hafta:74,8
Bu hafta:74
Fark:-800 gr.
Toplam fark:3 kilo
Beden:42
Spor:yok
Boy:1,58
Hedef:57
Verılen kılo yuzdesı(bu hafta verılen kılo/gecen haftakı kılo *100) :1,07

verilen kilo yüzdesini yanlış yere yazmışım onu düzelttim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…