merhaba canım ne güzeldir eskişehirde kış:))özledim yahuu bu bahar kuzuyu da alıp gideyim diyorum hızlı tren de var artık.yarın bildirimleri sana yapıyoruz herhalde yetiştirebilirsem sabah çıkmadan yaparım70dk yürüdüm karlara bata çıka çok yoruldum ama çok iyi geldi
duşumuda aldım ooohhh birazdan yemek yer çayımı da içerim
iyi akşamlarr kızlarr kimse yok sanırım yineee
bugün temizlik, pazar alışverişi derken baya yorulmuşum. şimdi bitki çayımı içiyorum.
sonrasında duş alıp yatmayı planlıyorum. kendimi pek iyi hissetmiyorummm...
merhaba.) bende yeni karataycılardanım:))
başlayalı yaklaşık bi hafta oldu diyebilirim. 87 -86 ile başadım..
23 yasındayım üniversite öğrencisiyim. hep şişmandım hiç zayıf oldugumu hatırlamıyormdaha önce dukan yapmıstım ama okulla beraber göturmem cok zor oldu onda anca 5 kılo verebılmıstım 2 sını gerı aldım tabii.. tavsiye üzerine karatay diyeti ile tanıstım:) okudum kıtabınıda. başladım. arastırırken bu sayfayı buldum dedım hemen uye olayım:)
benıde aranıza alırsanız cok sevınırımm:) bı cok sayfadakı yazıları okudum cok samımı bı ortam.. insan isteklenıyor. ve bende burdayım artık:)
merhaba canım ne güzeldir eskişehirde kış:))özledim yahuu bu bahar kuzuyu da alıp gideyim diyorum hızlı tren de var artık.yarın bildirimleri sana yapıyoruz herhalde yetiştirebilirsem sabah çıkmadan yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?