ticker i değiştiremiyorum yardım ltf..
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 3 aydır karataya başladım ve aynı zamanda gece gündüz deli gibi sizi takip ediyorum ve hepinizi tanıyor gibiyim.Ben ilk ay 5 g verdim ve çok dikkat etmiştim.2 aydır aynı kg.dayım ve dikkat etmediğim için veremiyorum çok canım sıkıldı sıkıldıkça yemek istiyorum.2 gün önce yter yapmıyorum bıraktım dedim.Makarna, pide,abur cubur yedim .Karataya çok alıştım sanırım eskiden yerken mutlu olduğum şeyleri yiyince mutlu olmuyorum:44:.Ben de karar verdim artık okumaktan öteye yazmaya geçeyim.Belki bu sıkıcı dönemi sizlerle atlatabilir ve kg verebilirim. her yazmaya yeni başlayanlar gibi banada destek olur musunuz?Lütfeeennnn benide aranıza alın,bende kitabı okudum, bende kg vermek istiyorummmm.
merhaba.) bende yeni karataycılardanım:))
başlayalı yaklaşık bi hafta oldu diyebilirim. 87 -86 ile başadım..
23 yasındayım üniversite öğrencisiyim. hep şişmandım hiç zayıf oldugumu hatırlamıyormdaha önce dukan yapmıstım ama okulla beraber göturmem cok zor oldu onda anca 5 kılo verebılmıstım 2 sını gerı aldım tabii.. tavsiye üzerine karatay diyeti ile tanıstım:) okudum kıtabınıda. başladım. arastırırken bu sayfayı buldum dedım hemen uye olayım:)
benıde aranıza alırsanız cok sevınırımm:) bı cok sayfadakı yazıları okudum cok samımı bı ortam.. insan isteklenıyor. ve bende burdayım artık:)
selam bende karatayla yenı tanıstım bugun bı heves kıtabını aldım yarın sabah ıtıbarıyle bende baslıycam deneyımlerınız benım ıcın cok onemlı.yarın sabah ıtıbarıyle bende monulerıumız yazarım aranıza katılmak ısterım:))herkese selammm
iyi geceler kızlar.. bende yeni aldm karatayın kitabını ama bn 2.sini aldm okuyorum. daha yeni başladım sayılır ama çok faydalı bir kitap bence.. diyetten ziyade insanları bilgilendirmeye yönelik..
şimdilik öle özel bşi yapmadım sadece ögünümü 2 yada 3 e düşürdüm sürekli bişiler atıştırmıyorum tutuyorum kendmi.. inşallah güzel olcak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?