Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Rumuz:GULERYUZ2011
Başlangıç tarihi:06.12.2011
Başlangıç kg:71.1
Geçen hafta:62.5
Bu hafta:62.5 (REGLİ HAFTAMDI KORKTUGUM BASIMA GELDİ HİC KİLO VEREMEDİM)
Fark:0
Toplam fark:8.6
Beden:40
Spor:HERGÜN 45 DK YÜRÜYÜS
Boy:1.50
Hedef:50
Verılen kılo yuzdesİ: 0

sağol canım.inan tek sırrı 0 kaçamak ve spor.ben bi lokmadan bişey olmaz deyip yiyordum ya hiç gitmiyodu ya da az az gidiyodu.şimdi hiç kaçamak yapmıyorum ve tabiki yürüyüşlerin etkisi var sanırım

sağol canım,e hadi seni de bekliyoruz

merhabalar herkese

sabah iş yerimde evden yanıma aldığım avuç içi kadar beyaz peynir, tekrar avuç içi kadar kaşar peynir (yumurta haşlayamadığım için), 6 zeytin ve yarım su bardağı fındık ceviz karışımı yedim. yanındada şekersiz poşet çay.

geçen hafta içi kitabını aldım ve başladım hafta sonu misafirden dolayı kaçamak yaptım ama bu hafta ve devamında kısmetse aralıksız sürdürmeyi düşünüyorum. 2 haftadır shapes spor salonuna gidiyorum. öğlen araları 30dk. iyi ter atılıyor. yakınlarınızda varsa tavsiye ediyorum. 87.2 ile 2 hafta önca spora başladım şuan 86.4e indim fakat geçtiğimiz hafta regl haftamdı bu hafta içi diyet ve spor meyvelerini vermeye başlayacak inşallah

Kızlarrrrr günaydınnnnnnnnnnn :)) bugün start verdim.. işyerindeyim.kahvaltımı yapıyorum..

2yumurta
1avuç içi kadar beyaz peynir
yarım çay bardağı ceviz
8 zeytin
3 gün kurusu kayısı

henüz tartılmadım..ama zannediyorum ki 87-88 civarındayım..boyum 1,70cm. yalnız benim yumurtayla pek aram yok.yumurta yerine başka ne yiyebilirim? birde omega 3 neye göre alınmalı?herkes kullanabiliyormu?bir de bildiğim kadarı ile balık yağı iştah açar?? kullananlar yardımcı olabilirlermi?

günaydın kızlar kağıdımı kalemimi hazırladım bildirimlerinizi bekliyorum

Ben foruma bildirimimi yazdım ama özel mesajdan göndermeye çalışıyorum. Orada başlangıç tarihi var bir tarih daha var. Anlamadım ki ben ama

Seni uğraştırmak istemem ama ne yapmam gerekiyor benim söyleyebilir misin leylakçım?

Başlangıç tarihi:30.01.2012
Başlangıç kg:90
Geçen hafta:87,5
Bu hafta:88
Fark: +0,5
Toplam fark:2
Beden:48
Spor: 2,5 saat
Boy: 169
Hedef: Verılen kılo yuzdesı:+%0.57

Günaydın, yumurtayı mutlaka tavsiye ediyorlar, sağlık ve tok tutması açısından. Ancak onun yerine muz da yenebiliyor, yerli 2 tane, ithal bir tane. Arkadaşların menü bildirimlerinden bakabilirsin. Ben genelde muzun yanında peynir ve ceviz yiyorum, bazı arkadaşlar süt içiyor.
Omega 3 çook faydalı diyorlar ve benim gördüğüm uzun süredir kullanan arkadaşlar var, kilo da veriyorlar. Ben de kullanmıyorum ama en kısa zamanda alıp kullanmayı düşünüyorum.

Giriş tarihin ve mesaj sayın yeterli değildir, benim de mesaj sayım yeterli değil, bu nedenle özelden mesaj atamıyorum. Leylak'ın konu içerisindeki mesajlardan eklemesini bekleyeceğiz

Kızlar hastanedeyim annem rahatsız cepten giriyorum
geçen hafta 67.7
bu hafta 68 regli oldum
fark +300
Beklemeyin diye kısaca yazdım
Kendinize iyi bakin
.

Rumuz: ceylin1907

Bildirim tarihi : 20-02-2011

Başlangıç tarihi:14.09.2011

Başlangıç kg: 72 kg.

Geçen hafta :61,2 kg.

Bu hafta: 61,3 kg.

Fark: +100 gr.

Oran : +%0,16

Oranı düzelttim

sağol canım.inan tek sırrı 0 kaçamak ve spor.ben bi lokmadan bişey olmaz deyip yiyordum ya hiç gitmiyodu ya da az az gidiyodu.şimdi hiç kaçamak yapmıyorum ve tabiki yürüyüşlerin etkisi var sanırım

evet haklısın canım bende 1 lokma nolcak diyodum ve akşam 8den sonra bisküvi falan yiyodum ama öyle olunca malesef kilolar gitmiyo neyse hayırlııs bakalım ben dah a çok dikkat edecem bundan sonra...

hoşgeldin ve kolay gelsin..

hoşgeldin aramıza ve kolay gelsin sanada .emin ol dikkat edince olacak....

herkese merhaba..
daha başlayalı 2 gün olmuştu. Haftasonu da uygulayamadım çok fazla. Ama bugün tam olarak devam ediyorum ve birdahaki hafta ölçümlerimi yazacağım. Haftasonu 2 gün yürüyüş yapıldı 45 dk. Benim işim çok zor şu insülin direncinden dolayı ama bakalım umarım etki görürüm.

selamlar herkese.. güzel bir hafta olsun.

tebrikler leylak bu hafta birincimiz belli galiba

Günaydın Leylakcım, ben özelden mesaj atamıyorum, konuya cevap olarak yazmıştım, önceki sayfalarda. Kolay gelsin.

gördüm canım

hepimizin başına gelen seninde başına gelmiş haftaya süper dönersin kaçamak yapmazsan

Rumuz:destinaaaa
Başlangıç tarihi: 8 aralık 2011
Başlangıç kg: 105
Geçen hafta: 95( iki haftadır aynı kilodaydım
Bu hafta: 93,5 :)
Fark:1,5
Toplam fark:11,5
Beden:52
Spor: günde 45dk yürüyüş 20 dk pilates (2 gün önce başladım )
Boy: 1,57cm
Hedef: 75
Verılen kılo yuzdesı(bu hafta verılen kılo/gecen haftakı kılo *100) :1,57

Merhabalar bende süt kuzumu uyutmuşken ilk bildirimimi yapayım,inş 2 hafta sonrada kg vermiş olarak listeye girebilirim.Kg veren arkadaşları tebrik ediyorum

bruxelles
başlangıç:20 şubat 2012
bu haftaki kg:69(yaklaşık 2 aydır aynıyım)
boy:1.62
beden:44
hedef:57

bende bildirim yapayım
rumuz:leylak70
başlama tarihi:4.12.2011
geçen hafta:66.2
buhafta:65.5
fark:-700gr
toplam fark:5.5
beden:üst-40 alt-44tü şimdi 42
spor:2kere yürüyüş
boy:165
yaş.40
hedef:60
kilo yüzdesi:0.10

BİLDİRİM
Rumuz: mb2012
Başlangıç tarihi:13.12.2011
Başlangıç kg: 75.2
Geçen hafta:68.2
Bu hafta: 67.5
Fark: -0.7
Toplam fark:- 7.7 kg
Boy: 167
verilen kilo yüzdesi:-1.02

geçen haftada 700 gram gitmişti ama kaçamak yapıyodum ve yürümüyordum bu hafta özellikle şeker düşmesinden dolayı çok dikkat ettim ara öğün yapmadım kaçamak neredeyse hiç yok sayılır ve bu hafta en az 4 gün yürüdüm niye daha fazla gitmedi acaba??????????
sıkılaşmada fazla olmadı acaba geçen hafta omega3 ü kullanmaya başladım ya ondan mı ki diyorum güle bakıyorum maşallah her hafta 1 kilo... yediklerimin miktarını azaltayım bi de bakalım ne farkedecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…