ohhh maşallahh leylakcım biz gr. gr. gidelim sen kiloları çifter çifter atlıyon .maşlallah maşallahh işin sırrı ne acaba ?ayrıca çok tebrik ediyorum ama çokkk kıskandımmmm..anladım spor çok farkettiriyo yanılıyomuyum....
koyacam canım becerebılırsem
yemedım canım koklamadım bıle:))))
masalım noluyo sıze yaw teker teker döküldünüz.olsun yeterkı ıyı olunda
cok gecmıs olsun canım acıl sıfalar
canımmm harıkasın yaaatbrk ederım
Rumuz: burkanscetin
Başlangıç tarihi:25/01/2012
Başlangıç kg:68
Geçen hafta: 64.50
Bu hafta:64
Fark: -500
Toplam fark:4
Beden:40 ama
Spor: toplam 1,5 saat yürüyüş bol bol ev işi
Boy:1,58
Hedef:55
Birşey sormak istiyorum yanıt verirsen sevinirm. Sabah aç karına mı tartılıyoruz?
evet şekerim sabah aç karnına tartılıcaksın.
evet şekerim sabah aç karnına tartılıcaksın.
Teşekkür ederimm:)
günaydın kızlar kağıdımı kalemimi hazırladım bildirimlerinizi bekliyorum
Kızlarrrrr günaydınnnnnnnnnnn :)) bugün start verdim.. işyerindeyim.kahvaltımı yapıyorum..
2yumurta
1avuç içi kadar beyaz peynir
yarım çay bardağı ceviz
8 zeytin
3 gün kurusu kayısı
henüz tartılmadım..ama zannediyorum ki 87-88 civarındayım..boyum 1,70cm. yalnız benim yumurtayla pek aram yok.yumurta yerine başka ne yiyebilirim? birde omega 3 neye göre alınmalı?herkes kullanabiliyormu?bir de bildiğim kadarı ile balık yağı iştah açar?? kullananlar yardımcı olabilirlermi?
Ben foruma bildirimimi yazdım ama özel mesajdan göndermeye çalışıyorum. Orada başlangıç tarihi var bir tarih daha var.Anlamadım ki ben ama
Seni uğraştırmak istemem ama ne yapmam gerekiyor benim söyleyebilir misin leylakçım?
Kızlar hastanedeyim annem rahatsız cepten giriyorum
geçen hafta 67.7
bu hafta 68 regli oldum
fark +300
Beklemeyin diye kısaca yazdım
Kendinize iyi bakin
.
Rumuz: ceylin1907
Bildirim tarihi : 20-02-2011
Başlangıç tarihi:14.09.2011
Başlangıç kg: 72 kg.
Geçen hafta :61,2 kg.
Bu hafta: 61,3 kg.
Fark: +100 gr.
Oran : +%0,16
Giriş tarihin ve mesaj sayın yeterli değildir, benim de mesaj sayım yeterli değil, bu nedenle özelden mesaj atamıyorum. Leylak'ın konu içerisindeki mesajlardan eklemesini bekleyeceğiz
sağol canım.inan tek sırrı 0 kaçamak ve spor.ben bi lokmadan bişey olmaz deyip yiyordum ya hiç gitmiyodu ya da az az gidiyodu.şimdi hiç kaçamak yapmıyorum ve tabiki yürüyüşlerin etkisi var sanırım
merhabalar herkese
sabah iş yerimde evden yanıma aldığım avuç içi kadar beyaz peynir, tekrar avuç içi kadar kaşar peynir (yumurta haşlayamadığım için), 6 zeytin ve yarım su bardağı fındık ceviz karışımı yedim. yanındada şekersiz poşet çay.
geçen hafta içi kitabını aldım ve başladım hafta sonu misafirden dolayı kaçamak yaptım ama bu hafta ve devamında kısmetse aralıksız sürdürmeyi düşünüyorum. 2 haftadır shapes spor salonuna gidiyorum. öğlen araları 30dk. iyi ter atılıyor. yakınlarınızda varsa tavsiye ediyorum. 87.2 ile 2 hafta önca spora başladım şuan 86.4e indim fakat geçtiğimiz hafta regl haftamdı bu hafta içi diyet ve spor meyvelerini vermeye başlayacak inşallah
Kızlarrrrr günaydınnnnnnnnnnn :)) bugün start verdim.. işyerindeyim.kahvaltımı yapıyorum..
2yumurta
1avuç içi kadar beyaz peynir
yarım çay bardağı ceviz
8 zeytin
3 gün kurusu kayısı
henüz tartılmadım..ama zannediyorum ki 87-88 civarındayım..boyum 1,70cm. yalnız benim yumurtayla pek aram yok.yumurta yerine başka ne yiyebilirim? birde omega 3 neye göre alınmalı?herkes kullanabiliyormu?bir de bildiğim kadarı ile balık yağı iştah açar?? kullananlar yardımcı olabilirlermi?
Rumuz:leylak 84
Başlangıç tarihi:01/08/2011
Başlangıç kg:91.5
Geçen hafta:74.5
Bu hafta:72.2
Fark:2.3
Toplam fark:19.3
Beden:40
Spor:haftanın 6 günü
Boy:1.68
Hedef:70
Verılen kılo yuzdesı:3.08
Günaydın Leylakcım, ben özelden mesaj atamıyorum, konuya cevap olarak yazmıştım, önceki sayfalarda. Kolay gelsin.
hepimizin başına gelen seninde başına gelmiş haftaya süper dönersin kaçamak yapmazsanRumuz:GULERYUZ2011
Başlangıç tarihi:06.12.2011
Başlangıç kg:71.1
Geçen hafta:62.5
Bu hafta:62.5 (REGLİ HAFTAMDI KORKTUGUM BASIMA GELDİ HİC KİLO VEREMEDİM)
Fark:0
Toplam fark:8.6
Beden:40
Spor:HERGÜN 45 DK YÜRÜYÜS
Boy:1.50
Hedef:50
Verılen kılo yuzdesİ: 0
Ben foruma bildirimimi yazdım ama özel mesajdan göndermeye çalışıyorum. Orada başlangıç tarihi var bir tarih daha var.Anlamadım ki ben ama
canım yeni bildirim yapan arkadaşlar 2hafta üstüste bildirim yapıp günlük menü paylaşımlarınızıda düzenli olarak yaparsanız
editörümüz saphiraya mesaj atıyorsunuz oda sizi ilk sayfadaki listeye alıyor
ben bugün ilk sayfadaki listeye göre hazırlıyorum listemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?