kızlar bişey soracam ticker değişmiyo sayfa hata veriyo acaba sizdede öylemi varmı deneyen arkadaşlar ....
Rumuzapadiya
Geçen hafta:84.0
Bu hafta:83.2
Fark:-800
Beden:44
Spor:yuruyus
Boy:1.68
Hedef:70
kızlar bu hafta pekkacamagım olmadı yuruyusumude yaptım ama 800grm az gıbı geldı gozume.3 gundur acı bıber tursusu yıyorum omu kılo vermemı engelledı acep:26:
bence gayet iyi papadiyam,aylardır diyet yapıyoruz,vücut napsın arada dinlendiriyo kendini.800 gr az mı?acı biberin kilo vermeyi engelleyeceğini sanmıyorum,dediğin gibi hatta çok güzel bağırsakları çalıştırıyo
canımmm cok tsk ederım destegıneama ne bıleyım bu spor ve menuyle 1,5 kg gıder dıye dusunmustum.aksam caya gelen arkadas benı en son 100 kıloyken gormustu şok oldular karı koca
Rumuz:destinaaaa
Başlangıç tarihi: 8 aralık 2011
Başlangıç kg: 105
Geçen hafta: 95( iki haftadır aynı kilodaydım
Bu hafta: 93,5 :)
Fark:1,5
Toplam fark:11,5
Beden:52
Spor: günde 45dk yürüyüş 20 dk pilates (2 gün önce başladım )
Boy: 1,57cm
Hedef: 75
Verılen kılo yuzdesı(bu hafta verılen kılo/gecen haftakı kılo *100) :1,57
bende de hata veriyo canım
BİLDİRİM
Rumuz: mb2012
Başlangıç tarihi:13.12.2011
Başlangıç kg: 75.2
Geçen hafta:68.2
Bu hafta: 67.5
Fark: -0.7
Toplam fark:- 7.7 kg
Boy: 167
verilen kilo yüzdesi:-1.02
geçen haftada 700 gram gitmişti ama kaçamak yapıyodum ve yürümüyordum bu hafta özellikle şeker düşmesinden dolayı çok dikkat ettim ara öğün yapmadım kaçamak neredeyse hiç yok sayılır ve bu hafta en az 4 gün yürüdüm niye daha fazla gitmedi acaba??????????
sıkılaşmada fazla olmadı acaba geçen hafta omega3 ü kullanmaya başladım ya ondan mı ki diyorum güle bakıyorum maşallah her hafta 1 kilo... yediklerimin miktarını azaltayım bi de bakalım ne farkedecek
arkadşlar spor kaslarda şişlik yapıyormuş ve kilomuz o nedenle fazla veya aynı çıkabiliyorr..
spor yapmadığınız 2-3 günün ardından tartılınn...
hem görüntünüze bakınnn bence spor acayip sıkılaştırıyor..
2 haftadır düzenli yüüryüşlerimin bana çok etkisi oldu..
devam edeliiimmmmmmmm
canım bi sor lütfen. çünkü bu ay rezervasyon yaptırcaz da sizin kaldığınız yerde alternatif olsun
yeni başlayan arkadaşlara bir önerim var vücut ölçülerinizi alın mezurayla
ayda 1 kontrol edin farkı asıl o zaman görün motivasyonunuz artar
haziranın 1ine 102 gün kaldı kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrr
o vakte kadar zayıflamam lazım artıkk...
1,5 yıldır diyette olucammmm hazirana kadar
haziran başı okulum da bitmiş olucak..
bu nedenle bir çizelge hazırladımm...
gün sayıyorum yani artıkkk
her günümüzü dolu dolu geçirelimm ,bol spor ve sıfır kaçamak haydeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
famir hep sorayım diyorum sen hangi okula gidiyorsun
loxi diyetimi bıraktı yoksa burayımı
canımmm cok tsk ederım destegıneama ne bıleyım bu spor ve menuyle 1,5 kg gıder dıye dusunmustum.aksam caya gelen arkadas benı en son 100 kıloyken gormustu şok oldular karı koca
Merhaba kızlar
Geçmişi hızlıdan okudum,yeni gelenler hoşgelmişler.
Masalım da uğramış geçmiş.
Leylakçım Asyacım resimlerinizi gördüm süper fark var bu hızla sizler 38 bedenleri de görürsünüz.
Bu arada bu hafta süper kg.vermişsin leylakçım.
ben de yapabilsem yine spor, karatay dışında ufak kaçamaklarım da olsa kg.veririm.
benim en büyük düşmanım hareketsizlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?