Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Rumuzapadiya
Geçen hafta:84.0
Bu hafta:83.2
Fark:-800
Beden:44
Spor:yuruyus
Boy:1.68
Hedef:70

kızlar bu hafta pekkacamagım olmadı yuruyusumude yaptım ama 800grm az gıbı geldı gozume.3 gundur acı bıber tursusu yıyorum omu kılo vermemı engelledı acep:26:

bence gayet iyi papadiyam,aylardır diyet yapıyoruz,vücut napsın arada dinlendiriyo kendini.800 gr az mı?acı biberin kilo vermeyi engelleyeceğini sanmıyorum,dediğin gibi hatta çok güzel bağırsakları çalıştırıyo

canımmm cok tsk ederım destegıne ama ne bıleyım bu spor ve menuyle 1,5 kg gıder dıye dusunmustum.aksam caya gelen arkadas benı en son 100 kıloyken gormustu şok oldular karı koca

canımmm cok tsk ederım destegıne ama ne bıleyım bu spor ve menuyle 1,5 kg gıder dıye dusunmustum.aksam caya gelen arkadas benı en son 100 kıloyken gormustu şok oldular karı koca

canım bende bu hafta hemen hemen hiç kaçamak yapmadım ve çok yürüyüş yaptım ama sadece 700 gram gtmiş demekki bazen olabiliyor bende en az 1 vermişimdir demiştim ama olmadı moralimde bozuldu kahvaltıyı az yedim şimdide acıktım
benim narin narin karatayım
suya düştü hayalim
ne olacak şimdi halim
benim narin narin karatayım

Merhaba kızlar
Geçmişi hızlıdan okudum,yeni gelenler hoşgelmişler.
Masalım da uğramış geçmiş.
Leylakçım Asyacım resimlerinizi gördüm süper fark var bu hızla sizler 38 bedenleri de görürsünüz.
Bu arada bu hafta süper kg.vermişsin leylakçım.
ben de yapabilsem yine spor, karatay dışında ufak kaçamaklarım da olsa kg.veririm.
benim en büyük düşmanım hareketsizlik

canım benimmmmmmmmmmmmm tebrik ederimmm..
harikasınn,maşşallahhhhhhh

Bu arada dün 2-3 km.lik bir yere yürüyüş yaparak gittik,tempolu yürüyüş diyemem ama hava da güzeldi çok iyi geldi bana

arkadşlar spor kaslarda şişlik yapıyormuş ve kilomuz o nedenle fazla veya aynı çıkabiliyorr..
spor yapmadığınız 2-3 günün ardından tartılınn...
hem görüntünüze bakınnn bence spor acayip sıkılaştırıyor..
2 haftadır düzenli yüüryüşlerimin bana çok etkisi oldu..
devam edeliiimmmmmmmm

yeni başlayan arkadaşlara bir önerim var vücut ölçülerinizi alın mezurayla
ayda 1 kontrol edin farkı asıl o zaman görün motivasyonunuz artar

canım bi sor lütfen. çünkü bu ay rezervasyon yaptırcaz da sizin kaldığınız yerde alternatif olsun

vegaymış canımm..
kumköyde..
ama denizi çok dalgalıydı pek tavsiye etmem..benim kız pek denize girmediğinden otel önemli biizm için
otel ise 1.numara vallaa....
bizde bu yaz yine oraya gidicezzz galiba

Selam kızlar cuma günkü kilomu bildiriyorum.artıda çıkmıştım ama ertesi gün eksideydim yine..

Geçen hafta:85.3
Bu hafta:85.6
Fark: + 0.3
Beden:44
Boy:1.63
Hedef:76
Yüzde:% -0.35

haziranın 1ine 102 gün kaldı kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrr
o vakte kadar zayıflamam lazım artıkk...
1,5 yıldır diyette olucammmm hazirana kadar
haziran başı okulum da bitmiş olucak..
bu nedenle bir çizelge hazırladımm...
gün sayıyorum yani artıkkk
her günümüzü dolu dolu geçirelimm ,bol spor ve sıfır kaçamak haydeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

saphira-eskibirmasal-profit-burçin79-hayattanazıcık-yosun30-pembekalp-tanem111-jarnaa-minyatür-eminelif
pepeti-sevgielebe-

haydi sizleri bekliyorum

famir hep sorayım diyorum sen hangi okula gidiyorsun
loxi diyetimi bıraktı yoksa burayımı

Evet arkadaşlar öğle arası 30 dk sporumu yaptım geldim. Ardından yemek olarak;
tavuk ciğeri sote (suyundan hiç almadım)
ıspanak yemeği
büyük bir kase cacık yedim. Ekmek sıfır

sen sıkma canını yeter ki,elbette gidecek kilolar.ay ne güzel bi duygu o,''ay sen ne kadar zayıflamışsıııııınnn'' demelerine bayılıyorum

inşallah görürüz 38 bedeni de ceylincim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…