gazi üni. de öğretmenlik okuyorum canımm bu sene son senemmm..
burayı bıraktı sadece diyete devamm
sporum da bitti,doooğru duşa
haklısın bir yıllık kaçamak ama bana bi kaç günlük isteOhhh maşallah zaten 1 yıllık kaçamağı yapmışsın bu haftada yapmayı ver bari kaçamak :):)
işin ilginçi bu zaten canım mutlu olmuyosun vicdan azabı iradesizlik ne ararsan hissediyorsunPepetiiii, ben de haftasonu bol kaçamak yaptım (ve hiç de mutlu olmadım) ama bugün yeniden başladım, bol kaçamaksız spor dolu bir haftayla telafi edelim bence. Canımızı sıkmayalım, daha çok hırslanalım
tamam canım sagol bakıcam bizde kumköydü kız hane idi kumlu ya plaj iy ioluyor kızım zaten küçük öle yüzmez bende yüzmem saksıyımdır yanı eşim yüzer biz kum oynarız kızımlavegaymış canımm..
kumköyde..
ama denizi çok dalgalıydı pek tavsiye etmem..benim kız pek denize girmediğinden otel önemli biizm için
otel ise 1.numara vallaa....
bizde bu yaz yine oraya gidicezzz galiba
hadi canımmm berabar olsun insallahhaziranın 1ine 102 gün kaldı kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrr
o vakte kadar zayıflamam lazım artıkk...
1,5 yıldır diyette olucammmm hazirana kadar
haziran başı okulum da bitmiş olucak..
bu nedenle bir çizelge hazırladımm...
gün sayıyorum yani artıkkk
her günümüzü dolu dolu geçirelimm ,bol spor ve sıfır kaçamak haydeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
canım ben bildirmiycemmsaphira-eskibirmasal-profit-burçin79-hayattanazıcık-yosun30-pembekalp-tanem111-jarnaa-minyatür-eminelif
pepeti-sevgielebe-
haydi sizleri bekliyorum
allah zihin acıklığı versin evli ve çocuklusun değilmi yanılıyormuyum
arkadşlar spor kaslarda şişlik yapıyormuş ve kilomuz o nedenle fazla veya aynı çıkabiliyorr..
spor yapmadığınız 2-3 günün ardından tartılınn...
hem görüntünüze bakınnn bence spor acayip sıkılaştırıyor..
2 haftadır düzenli yüüryüşlerimin bana çok etkisi oldu..
devam edeliiimmmmmmmm
Öğle menüm
biraz badem
biraz karışık çerez
o kadar:) 2 öğün yapayım bugün dedim. Dünkü kaçamaklardan sonra anca:)
canım bende bu hafta hemen hemen hiç kaçamak yapmadım ve çok yürüyüş yaptım ama sadece 700 gram gtmiş demekki bazen olabiliyor bende en az 1 vermişimdir demiştim ama olmadı moralimde bozuldu kahvaltıyı az yedim şimdide acıktım
benim narin narin karatayım
suya düştü hayalim
ne olacak şimdi halim
benim narin narin karatayım
aynen oyle canım.dusundumde ben bu hafta yarım sekerpare 2 kasık makarna ıkı ısırık sımıt dun sucuk falan yemıstım sanırım bunların etkısı oldu.şunu anladımkı dıyete ıhanet etmezsek o da bıze etmıyo.40 dk da 4km yurudum dusumu aldım yesıl cayımıda aldım geldım.lıste daha olusmadı sanursam:))gercı sampıyon bellıde ıkıncı kım ona bakıcaz demı leylak84 cüm
merhaba arkadaşlar.Ilk birşeyler yazmak çok zordur ne diyeceğimi bilemıyorum ama daha bugun başladım dıyete.4 hafta once de 3-4 gun yaptım şekerım çok duştu sanırım hep elım ayagım tıtredı bıraktım.işime geldi bırakmak. ama bugun yıne başladım başka çözumum olmadıgından kılo vermek zorundayım. 124 kıloyum ve artık o kadar mutsuzum ki. aç kalmak falan bişey kalmadı gözumde. elım ayagım tıtremesın yeter.bunun için tavsıyelerınızı beklıyorum. dıyetımı tam anlamıyla yapıyorum herşeyımı aldım. omega3,gun kurusu,krıstaltuz,keten tohumu ama yıne de 2.gunden ıtıbaren tıtreme gelıyor.
merhaba arkadaşlar.Ilk birşeyler yazmak çok zordur ne diyeceğimi bilemıyorum ama daha bugun başladım dıyete.4 hafta once de 3-4 gun yaptım şekerım çok duştu sanırım hep elım ayagım tıtredı bıraktım.işime geldi bırakmak. ama bugun yıne başladım başka çözumum olmadıgından kılo vermek zorundayım. 124 kıloyum ve artık o kadar mutsuzum ki. aç kalmak falan bişey kalmadı gözumde. elım ayagım tıtremesın yeter.bunun için tavsıyelerınızı beklıyorum. dıyetımı tam anlamıyla yapıyorum herşeyımı aldım. omega3,gun kurusu,krıstaltuz,keten tohumu ama yıne de 2.gunden ıtıbaren tıtreme gelıyor.
merhaba arkadaşlar.ılk birşeyler yazmak çok zordur ne diyeceğimi bilemıyorum ama daha bugun başladım dıyete.4 hafta once de 3-4 gun yaptım şekerım çok duştu sanırım hep elım ayagım tıtredı bıraktım.işime geldi bırakmak. Ama bugun yıne başladım başka çözumum olmadıgından kılo vermek zorundayım. 124 kıloyum ve artık o kadar mutsuzum ki. Aç kalmak falan bişey kalmadı gözumde. Elım ayagım tıtremesın yeter.bunun için tavsıyelerınızı beklıyorum. Dıyetımı tam anlamıyla yapıyorum herşeyımı aldım. Omega3,gun kurusu,krıstaltuz,keten tohumu ama yıne de 2.gunden ıtıbaren tıtreme gelıyor.
karışık çerezin kavrulmamıştır umarım ?
2.öğün için çok erken ama acıkırsın yatana kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?