Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

BİLDİRİM
BAŞLANGIÇ TARİHİ: 20/02/2012
RUMUZ:asl86
BAŞLANGIÇ KG: 86.4
HEDEF:65
BEDEN:44-46

ACABA 4 AYDA VEREBİLİRMİYİMKİ BU KİLOLARI

gazi üni. de öğretmenlik okuyorum canımm bu sene son senemmm..
burayı bıraktı sadece diyete devamm

allah zihin acıklığı versin evli ve çocuklusun değilmi yanılıyormuyum

sporum da bitti,doooğru duşa

valla bravo ben bugün pc başından kalkamadım çokta sıkıldım listeyi ne zaman hazırlayayım bildirim yapmayanlarda çok ya

Ohhh maşallah zaten 1 yıllık kaçamağı yapmışsın bu haftada yapmayı ver bari kaçamak :):)
haklısın bir yıllık kaçamak ama bana bi kaç günlük iste

işin ilginçi bu zaten canım mutlu olmuyosun vicdan azabı iradesizlik ne ararsan hissediyorsun

vegaymış canımm..
kumköyde..
ama denizi çok dalgalıydı pek tavsiye etmem..benim kız pek denize girmediğinden otel önemli biizm için
otel ise 1.numara vallaa....
bizde bu yaz yine oraya gidicezzz galiba
tamam canım sagol bakıcam bizde kumköydü kız hane idi kumlu ya plaj iy ioluyor kızım zaten küçük öle yüzmez bende yüzmem saksıyımdır yanı eşim yüzer biz kum oynarız kızımla arada bende şişme oyuncaklar makarna simit yatak bilimum oyuncaklarla girerim

hadi canımmm berabar olsun insallah

saphira-eskibirmasal-profit-burçin79-hayattanazıcık-yosun30-pembekalp-tanem111-jarnaa-minyatür-eminelif
pepeti-sevgielebe-

haydi sizleri bekliyorum
canım ben bildirmiycemm

102 gün günde
100 gr versen 10 kilo eder hadi bosver günlük
50 gr versen 5 kilo be aslında böle diyince ne kadar basıt dimi

7000 calori 1000 g olduğuna göre
350 calori 50 gr oluyor yanii günlük 45 dk yürümek yetiyor tabi fazla kalori almıycaz yaa çokk basitt ufff

Başlangıç tarihi:30.11.2011
Rumuz: pembekalp
Başlangıç kg:83
Geçen hafta:80
Bu hafta:79
Fark: -1
Toplam fark:4
Boy: 178
Hedef: 65
Verılen kılo yuzdesı: - %1,266

haklısın canım desteğin için sağol moralim bozulmuştu tam gidip çikolata yemeği düşünüyordum ama az önce doğumdan sonra ilk reglimi oldum o yüzden fazla gitmemiş kilocuklar çok sevindim yeniden moral buldum ayrıca bebişi tarttırdık alması gereken kilonun üstünde almış sütüm yaramış. tabi günde 2 yumurtayı hamileyken bile yememiştim artı hiç bu kadar düzenli beslenmiyodum yaşasın karataaaaaaaay

bu haftada spor ve kaçamaksız geçirecem inşallah bakalım pazartesi ne kadar gidecek.

bu arada famir hem okul hem çocuk ev iş süpersiiiin çocukta yaparım kariyerde hesabııı yanii

Sabah :
Klasik karatay kahvaltısı (2 yumurta yerine dünden kalan 1-2 kaşık yumurtalı melemen+1 muz)
Omega3
kuru erik,günkurusu

Öğlen:
1 kepçe mercimek çorbası
1 tabak kurufasulye
Yeşillikli ve havuçlu salata
4-5 ceviz
3 günkurusu

Ya kızlar Pztsi bildirim yapmak bana hiç iyi gelmiyor,çünkü ben haftasonu daha çok kaçamak yapıyorum haftaiçine göre..Misal eşimle birtek pazar günü kahvaltı yapıyoruz,kahvaltıya dair herşey oluyor nerdeyse soframızda (çok şükür)
ve bendeniz son zamanlarda hepisinden tadıyorum
Neyseki dün yürüdük,erimişlerdir inş.

Son düzenleme:

aynen oyle canım.dusundumde ben bu hafta yarım sekerpare 2 kasık makarna ıkı ısırık sımıt dun sucuk falan yemıstım sanırım bunların etkısı oldu.şunu anladımkı dıyete ıhanet etmezsek o da bıze etmıyo.40 dk da 4km yurudum dusumu aldım yesıl cayımıda aldım geldım.lıste daha olusmadı sanursam:))gercı sampıyon bellıde ıkıncı kım ona bakıcaz demı leylak84 cüm

düşündüklerinde çok haklısın canım,1 lokma deyip yediğim günlerde ben hiç veremiyodum nerdeyse,sen 800 gr verdin yine.kgh

merhaba arkadaşlar.Ilk birşeyler yazmak çok zordur ne diyeceğimi bilemıyorum ama daha bugun başladım dıyete.4 hafta once de 3-4 gun yaptım şekerım çok duştu sanırım hep elım ayagım tıtredı bıraktım.işime geldi bırakmak. ama bugun yıne başladım başka çözumum olmadıgından kılo vermek zorundayım. 124 kıloyum ve artık o kadar mutsuzum ki. aç kalmak falan bişey kalmadı gözumde. elım ayagım tıtremesın yeter.bunun için tavsıyelerınızı beklıyorum. dıyetımı tam anlamıyla yapıyorum herşeyımı aldım. omega3,gun kurusu,krıstaltuz,keten tohumu ama yıne de 2.gunden ıtıbaren tıtreme gelıyor.

kızlar yosun30 arkidişimiz ne zamandır gelmiyo sanırım. bu durumda listeyi haftaya ben yapıcam sanırım

boyunuz kaç acaba? eğer beden kitle indeksiniz yüksekse böyle karatay diyetiyle değil bir endokrin uzmanı kontrolünde obezite tedavisi alarak kilo vermeniz daha sağlıklı olur .

canım bence öğünlerinin arası 4 saatten fazla olmasın ama az da olmasın bende de aynı sorun vardı canan hocaya sordum işte sorum ve cevabı

soru:sevgili canan hocam sizi tv de tanıdım.Konuşmalarınız ve o tatlı yüzünüz çok dikkatimi çekti. kadınlar klubündeyim. 2 aydır karatay diyeti yapıyorum 75,2 kg den 67.6 ya düştüm yani tam 7.6 kg gitti.size bir sorum var cevaplarsanız çok sevinirim.Benim yemek yedikten biraz sonra midem bulanıyor kalbim çarpıntı yapıyor sanki hiç yememişim gibi acıkıyorum.Kan tahlilinde açlık şekerim 74 çıktı.doktor reaktif hipoglisemin olduğunu söyledi 2 hafta günlük 6 öğün beslendikten sonra şeker yüklemesi yapacağını söyledi.Hocam ben 25 yaşındayım.4 aylık bebeğim var ve emziriyorum .Şimdi ben nasıl beslenmeliyim ayrıca emziren annelere tavsiyeleriniz nelerdir saygılar

Cevap :

Önce, şeker yüklemesi sakın yaptırmayın. 12 saatlik kan insülin ve D vitamini ve kan demirinize değerlerinize baktırın...İkinci kitabımında annelere gebelere öğütler bulunuyor. Karatay diyetini bol bol uygulayın. Altı öğün yemeniz doğru değil. Sabah öğle akşam bol bol doyuncaya kadar yemelisiniz. Bebeğinizle çıkıp uzun uzun yürüyün ve bol su için. Saf omega-3 almalısınız, günde 3-4 gram olmalı...Kuvvetli bir anti oksidanla...Süt artırmak için bira mayası kullanın, tabletleri vardır GNC'de...Sakın, bal, pekmez yemeyin derim Kolay gelsin.Kulübe de selam ve sevgilerimi iletin, lütfen. Herkese sağlık diliyorum.

Prof. Dr. M Canan Efendigil Karatay

merhaba
durumunu doktorlar sitesinden canan hanıma sorabilirsin
o sana en sağlıklı cevabı verir.

karışık çerezin kavrulmamıştır umarım ?
2.öğün için çok erken ama acıkırsın yatana kadar

Sağol ilgilendiğin için Ceylincim kavrulmamış çerezim.
Ben bu çerez işini öğünden saymamıştım:)

Ama akşamları fazla yemiyorum dolu dolu değil tabaklarım. Yani yine 3 öğün oluyor anladım offf:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…