Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

biraz gecmisi okudum kendime geldim.moralim cok bozuldu kilo veremedigim icin evet regli haftamdı ama bu kadar da etkili mi yaaa ooffff ne sinir bozucu yine önceden 200 -300-500 gr gidiyordu simdi elde var sıfır
oglumla parka indik biraz hava alalım diye o parkta oynadı bende nerde yanlıs yaptım diye düsün allah düsün kacamak bile yoktu bakalım bu hafta sporu 1 saatte cıkarayım oglustan vakit bulursam tabi((

kilo veren arkadasları tebrik ediyorum sizin adınıza cok sevindim tadını cıkarın bence:)))

kariyer mii bilmem..
2. üniversitem çünkü bu benimm

neyse az kaldı şükür..
yoksa çekilecek dert değil valla

Boyum 1,78 kılom sadece kalça bölgemde toplanmış durumda altım 50 beden üstüm 46. ama göbegımde dogumdan sonra sarktı. ynaı kısaca sıkı bır dıyetle bu işi bitirebılırm inancım sonsuz. kararlıyım ama el tıtremesı benı bıtıryor. canan hanımın cevabını okudum bende doymadan kalkmayacagım ögunden bir de böyle deneyım teşekkurler.

2 adet köy yumurtası 1 tanesi rafadan 1 tanesi tereygında(köy)peynirli omlet
1 adet havuc rendesi
1 cay bardagı fındık
avucici kadar peynir
10 yesil zeytin
5 birarada cay
omega3 2 kapsül

aksam yemegim(17:00-18:00)

kuru börülce salatası 1 tabak
1 kase tarhana corbası
bulgur pilavı var yiyeyim mi bilmiyorum(yersem yazarım sonraki bildirimde)

sporglus uyuyunca 60 dk tempolu yürüyüs(yazayım ki 60 dk yapayım)

Son düzenleme:
bu arada ben de herkese merhaba demek istiyorum. 3 haftadır başlığın gerisinden gelerek okuyorum . sıkı bir şekilde takip etmeye çalışıyorum. bildirim yapmaya çok heves etmiştim ama zamanım olmadığından yapamıyorum.

zamanında çok diyet yapıp bozduğum için vücudum çok dirençli. 1.haftanın sonunda galiba bu diyet bana göre değil diyerek bozmaya kalkmıştım ama başlıktaki birkaç mesajı okuyup gaza geldim ve devam ettim. 4 haftada 4.2 kilo vermeyi başardım .haftada 3 gün 1 er saat egzersiz yapıyorum yoksa mümkün değil kilo veremiyorum .dirençli bünyelerde sporun şart olduğunu düşünüyorum en az 45 dk olmak koşuluyla. tekrardan herkese merhaba ve kolay gelsin ...

EVET HAKLISIN CANIM sporsuz olmuyo bende diyete başlayalı 1,5 ay oluyo ancak 3 kilo verebildim .sen çok daha iyi vermişsin kilo.bende havalar ısınsın yürümeyi düşünüyorum...

Kırmızı lahana,maydanoz,domates ve salatalıklı salata... Şekersiz çay. 1 adet gün kurusu kayısı.

15:00 şekersiz türk kahvesi...

yalnız birşey sorucam ben her sabah kahvaltıdan sonra mutlaka şekersiz türk kahvesi içerim ve bugün ikinciyide içtim. sakıncası varmıdır acaba??

Kızlar kilomu bildiriyorum. Geciktim biliyorum.. :)

Rumuz: sevgi-liebe
Başlangıç tarihi: 26.01.2012
Başlangıç kg: 93.1
Geçen hafta: 89 kg
Bu hafta: 88.2
Fark: -800 gr
Toplam fark: 4.900
Beden: xL
Spor: sadece ev işi
Boy: 1.57
Hedef:65
Verilen kilo yüzdesi : 0.89

@esas2006 havaları ben de bekliyorum :) şimdilik kondüsyon bisikleti kullanıyorum .55 dk bisiklet sürüyorum epey işime yaradı.

bu kez diyeti bırakmaya niyetim yok sibel can gibiyim kilo ver al ver al :) akupunktur , özel diyetisyenler şu bu hepsini denedim .kalori hesaplarını o kadar ezberledim ki şimdi mesela sorsan 100 gr şunda ne var diye protein karbonhidrat kalori miktarı hepsini ezbere söyleyebilirim :))

karatay diyetiyle en önemli fark ettiğim şey şeker krizlerine girmiyorum. gözümün önünde baklavalar duruyor yemiyorum.

bir de 2 günde 1 omega3 alıyorum 950 mg. sanki iştahımı açıyor gibi geliyor ama psikolojik bişey de olabilir. emin olduğum şey saçlarımı parlak yaptı :)

ARKADAŞLAR şu an çok kötü hissediyorum
2 dilim kakaolu kek yedim yanında da koca bir bardak süt ne yapmalıyım biraz spor ve akşam da hiç bişe yemesem olur mu nolur cvp verin zaten hep bu durumlarda bırakıyorum diyeti.
TESEELİ VE MOTİVASYON !! nolur

diyetisyenler genelde şöyle söylüyorlar : diyelim ki bugün bir davet vs bişey vardı fazla kaçırdım diyeti bozdun 24 saat içinde telafi etmelisin. akşam hiçbişey yememek olmaz ama bu akşam ve yarın yediklerinden kısabilir ve iki gün spor yapabilirsin. hiçbişey yememenin metabolizmayı yavaşlattığını düşünüyorum ben. vücut kıtlık yaşıyorum hissine kapılıyormuş.

l1-leylak84.................%3,0865:

2-gül63......................%1,30

3-pembekalp...............%1,26

4-alınyazınkaderimsin....%1,21

5-esas2006................%1,07

6-leylak70..................%1,05

7-mb2011...................%1,02

8-papadiya.................%0,95

9-burkansçetin............%0,77

10-handan06..............%0,75

11-zeynepfaz..............%0,51

12-idealist33...............%0,33

13-güleryüz2011..........%0,00

14-ebruprl..................%0,00

15-ceylin1907.............%+0,002 :18:

16-aslı72...................%+0,24 :18:

17saphira..................%+0,35 :18:

18-şeker kız67............%+0,90 :18:

umarım olmuştur herkesi azminden dolayı kutluyorum

canım arada herkese olur böyle şeyler sen emzirmiyomuydun zaten 500 kalori extradan harcıyorsun.akşam birşey yemezsen sütün azalır sonra yazık kuzuna...şimdi sakin ol olan oldu ve bitti bir daha tekrarlanmayacak dee ve yapabildiğin sporları yap

teşekkürler cevabın için. uygulayacağım. insan biraz kilo verince hemen şımarıyor kızdım kendime ii bir spor yapacağım

çok teşekkürler hemen başlıyım o zaman kuzucuk da uyurken:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…