kızlar bilgisayarımda bir sorun oldu
bende gittim 45 dk yürüdüm
yeşil çayımıda yaptım şimdi listeyi hazırlıyorum
haklısın canım desteğin için sağol moralim bozulmuştu tam gidip çikolata yemeği düşünüyordum ama az önce doğumdan sonra ilk reglimi oldum o yüzden fazla gitmemiş kilocuklar çok sevindim yeniden moral buldum ayrıca bebişi tarttırdık alması gereken kilonun üstünde almışsütüm yaramış. tabi günde 2 yumurtayı hamileyken bile yememiştim artı hiç bu kadar düzenli beslenmiyodum yaşasın karataaaaaaaay
bu haftada spor ve kaçamaksız geçirecem inşallah bakalım pazartesi ne kadar gidecek.
bu arada famir hem okul hem çocuk ev iş süpersiiiin çocukta yaparım kariyerde hesabııı yanii
kızlar bilgisayarımda bir sorun oldu
bende gittim 45 dk yürüdüm
yeşil çayımıda yaptım şimdi listeyi hazırlıyorum
aynen oyle canım.dusundumde ben bu hafta yarım sekerpare 2 kasık makarna ıkı ısırık sımıt dun sucuk falan yemıstım sanırım bunların etkısı oldu.şunu anladımkı dıyete ıhanet etmezsek o da bıze etmıyo.40 dk da 4km yurudum dusumu aldım yesıl cayımıda aldım geldım.
bu arada ben de herkese merhaba demek istiyorum. 3 haftadır başlığın gerisinden gelerek okuyorum . sıkı bir şekilde takip etmeye çalışıyorum. bildirim yapmaya çok heves etmiştim ama zamanım olmadığından yapamıyorum.
zamanında çok diyet yapıp bozduğum için vücudum çok dirençli. 1.haftanın sonunda galiba bu diyet bana göre değil diyerek bozmaya kalkmıştım ama başlıktaki birkaç mesajı okuyup gaza geldim ve devam ettim. 4 haftada 4.2 kilo vermeyi başardım .haftada 3 gün 1 er saat egzersiz yapıyorum yoksa mümkün değil kilo veremiyorum .dirençli bünyelerde sporun şart olduğunu düşünüyorum en az 45 dk olmak koşuluyla. tekrardan herkese merhaba ve kolay gelsin ...
canım genelde m.r.n.c.p kullanılıyor
bpa ve dha degerleri yüksek olan
benım ebde önceden olanı kullanıyordum bitti
arkadasların önerileri ile bunu aldım fiyatı da uygun ..
13 tl ..
ARKADAŞLAR şu an çok kötü hissediyorum
2 dilim kakaolu kek yedim yanında da koca bir bardak süt ne yapmalıyım biraz spor ve akşam da hiç bişe yemesem olur mu nolur cvp verin zaten hep bu durumlarda bırakıyorum diyeti.
TESEELİ VE MOTİVASYON !! nolur
ARKADAŞLAR şu an çok kötü hissediyorum
2 dilim kakaolu kek yedim yanında da koca bir bardak süt ne yapmalıyım biraz spor ve akşam da hiç bişe yemesem olur mu nolur cvp verin zaten hep bu durumlarda bırakıyorum diyeti.
TESEELİ VE MOTİVASYON !! nolur
diyetisyenler genelde şöyle söylüyorlar : diyelim ki bugün bir davet vs bişey vardı fazla kaçırdım diyeti bozdun 24 saat içinde telafi etmelisin. akşam hiçbişey yememek olmaz ama bu akşam ve yarın yediklerinden kısabilir ve iki gün spor yapabilirsin. hiçbişey yememenin metabolizmayı yavaşlattığını düşünüyorum ben. vücut kıtlık yaşıyorum hissine kapılıyormuş.
canım arada herkese olur böyle şeyler sen emzirmiyomuydun zaten 500 kalori extradan harcıyorsun.akşam birşey yemezsen sütün azalır sonra yazık kuzuna...şimdi sakin ol olan oldu ve bitti bir daha tekrarlanmayacak dee ve yapabildiğin sporları yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?