Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kızlar bu arada bugün müşteri ziyaretine çıktım herhalde 2 saat yürümüşümdür ama dondum vallahi.Ama çok mutluyum.
Öğlen 4 adet köfte yedim enfesti. 1 tanede ayran içtim şişede yani nostalji oldu bana.çoook severim şişede ayranı.
azda turşu yedim
Şimdi şubede d.günü kutlayacağız.yaş pasta var yani.

ama ben yemicem

eline sağlık leylakcım .kilo veren herkesi tebrik ediyorum veremeyenlerde eminim haftaya vereceklerdir.ayrıca 5. olmuşum çokk sevindim.

akşamada annemin yaş gününü kutlucaz.işten çıkınca pasta alıcam ama pastadan yemezsem anneme ayıp olmaz mı?:):):

1-leylak84.................%3,08

2-gül63......................%1,30

3-pembekalp...............%1,26

4-alınyazınkaderimsin....%1,21

5-esas2006................%1,07

6-leylak70..................%1,05

7-mb2011...................%1,02

8-papadiya.................%0,95

9-sevgi-liebe..............%0,89

10-burkansçetin............%0,77

11-handan06..............%0,75

12-zeynepfaz..............%0,51

13-idealist33...............%0,33

14-güleryüz2011..........%0,00

15-ebruprl..................%0,00

16-ceylin1907.............%+0,002

17-aslı72...................%+0,24

18-saphira..................%+0,35

19-şeker kız67............%+0,90

umarım olmuştur herkesi azminden dolayı kutluyorum
Canım ellerine sağlık,herkesi başarılarından dolayı kutluyorum.
Kalkınca:1 bardak ılık su
1.Öğün;2haşlanmış yumurta
10yeşil zeytin
bir parça peynir
6ceviz
2incir
3gün kurusu
Ara:2kaşık yoğurt
2 tane keçiboynuzu
bir köfte kadar tavuk
akşam somon,mavsim salata ,bir kase çorba içeceğim.
GÜL63kaendime seni örnek aldım.İki soruma cevap verirsen sevinirim:
1-günlük kakao alma sebebin
2-arada lahmacun yiyorsun izin varmı?
Cevabın için şimdiden teşekkür ederim.Gerçi topikte yeni gelenler pek kaleye alınmıyor,fakat daha öncede soruma cevap verdiğin için soruyorum. Ben bilgisayar özürlü bir insanım .Biraz yaşımdan dolayı galiba .bB
r iki kişi dışında değerlendirme istememe rağmen yapılmıyor.TOPİĞE ÇOK YAZI YAZMADIĞIM İÇİN GALİBA.Lütfen sizler birşeyler yazın,ben çok ağır yazdığım için yazmıyorum hepinize sevgiler...:18:

Son düzenleme:

merhaba gül gelene kadar bildiğim kadarıyla cevaplıyım istedim.kakaoyu gün kurusu incirle falan yiyo tatlı isteğini bastırsın diye çikolata niyetine sanırım .lahmacunu da haftada 1 kere 1 adet yiyebiliyosun bol salata ile birlikte...

20 şubat-1.menüm

öğle
1tabak ıspanak üzerine yoğurt
1 tabak otlu yoğurtlu cevizli salata
1 adet elma

veee 1 saat oğluşumla dışarda yürüdükAy buraya yazacağım diye çok dikkat ediyorum:18:şimdi anlıyorum paylaşmanın önemi Bu arada kilo veren arkadaşları çok tebrikk ediyorum ve benim gibi veremeyenlerde sabır diliyoorumm

[/QUOTE]

güzeller herkesi kutluyorum özellikle 1. mizi daha çok kutluyorum kendime de bunu layık görüyorum
eline koluna sağlık tatlım
bu hafta 18. olduğuma bakmayın haftaya ilk 5 garanti

kızlar bu arada 1. sayfada listedeki sayımız 30 aşkın ama burada 19 kişi niye öyle?canlarım ben çok sıkı takip edemiyorum.Szilerden ricam uzun süre gelmemiş arkadaşları bana bildirmeniz.2 hafta bildirim yapmayanları listeden çıkarıyoruz ki hiç kimseye haksızlık olmasın

Teşekkür ederim canım benim.Kilomu çizelgede birtürlü değiştiremedim.Yardım edebilirmisiniz? Önce oğlum yapıyordu ,Afyon'a gittiği için ben beceremedim. Lütfen yardım edin yeni kilom 88,2kğ.

1. öğün 10.00-10.30

1 yumurta beyazı haşlama

ara:17.30

2 bardak az tuzlu ayran

akşam için bulgurlu biber dolması pişiriyorum,ondan yicem.Çorba da içerim önden.yoğurt yerim.belki salata

kılo veren herkesi çookkkk tebrık edıyorum

inşallh bende haftaya lıstedeyım

bugunku menüm

1 yumurta
5 zeytın
bıraz hellım bıraz beyaz paynır
1 cevız
cay

ara 500 ml su+yeşil çay

öğlen 5 lahana sarması
4-5 kasık yogurt

ara yesıl cay su

aksam közlenmiş kırmızı bıber yagda cevırdım sarmısakılı yogurtla yedım

su ve yesıl cay +lımonlu su ıcecegım

ınsallh spor yapcam bugun

menum nasıl bı degerlendırın yavrular ya

aaaay kızlar tebrikler motivasyonunuz daim olsun inşallah ..eger listede olsaydım bu hafta 1.57 yüzdeyle ikinci olacaktım
1.ögün
2 yumurtalı peynirli omlet
10 zeytin
1 çb karışık kuruyemiş
3 fincan limonlu çay

2.ögün
5 kayısılı 3 cevizli 1 kase yogurt

3.ögün
balık
salata
1 kk helva
1 kase tarhana çorbası ( öglen hafif olunca çok acıktım :
45 dk yürüyüş 2 lt su 3 fincan yeşil çay

iyi akşlamlarrr kızlarrr

leylak70 cimm ellerine sağlık tatlımmm

leylak84 cümm tebrik ediyorummm seniii canımm harikasınnnn

200 gramcık verdim ben de ayıptır söylemesiiii kilo veren, veremeyen, alan arkadaşlarrr kaçamaksız, sporlu devammm
er geç gidecek bu kilolarrrrr

akşam yemeğimii de yazayımmm

1 kase mercimek çorbası
1 tabak pırasa
1 kase yoğurt
turşu- yeşil soğan
gün kurusuuu

baya yemişimmm yavvsss

tümden yazim dedim listemi
sabah
2 yum__1 cb ceviz
öğlen
1 tabak yeşil fasulye__1 kase yoğurt__2 dilim kek__1 bardak süt
akşam
küçük bir tabak kuru fasulye 2 kaşık yoğurt
1 saat spor__bol su__yeşil çay

Iyı Aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar ...... 1.ogun(kahvaltım): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m...p (12 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bır kase cevız,bır yabancı muz,bır bardak sut,2kuru ıncır,2kahverengı kuru kaysı .....2. Öğün(ıkındı vaktı):Ikı tavuk bud,2 kasık bulgur pılavı ,bır bardak ayran,omega3 balık yagı takvıye 2 kapsul................... .......... ...................... (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)Sıvı:Tonla su,2 fıncan kahve

Spor: 3saat ev ısı yaptım ,40 dakıka yurudum(elımdekı cantalarda verdıgım kılo kadar yuk vardı ayrıca,boylece 120 kg ıkenkı kılo verme hızım dusmedı hanımlar), oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum , tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)

Onemlı not: Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum. Kahvaltımı geceden hazırlıyorum.Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze

Eklentiler

• $a1221.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 28
  • $a1223.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 32
Bilgisayarım çöktü ve bildirim yapamadım oysa ne kadar güzel kilo vermiştim bu güne süpriz olsun diye cetvelimi bile değiştirmemiştim off offfff

Rumuz: Hayattanazicik
Başlangıç tarihi:08/12/2011
Başlangıç kg:67.7
Geçen hafta: 59.6
Bu hafta:57
Fark: 2.6
Toplam fark:10.7
Beden:38
Spor:Leslie ile 2 mil slim in 6 start it up
Boy:1.63

slm gülcüm tebrikler bu haftada gitmiş 1 kilo azmine hayranım yakında bana ulaşır beni sollarsın sen bu hızla valla canım

eline sağlıkta ben nerdeyim yoksa beni beğenmiyomusun??

sabah bir ceviz çok az,akşamda biber çok az geldi bana yemekle yeseydin biberler
hoca ne diyor az yerseniz kilo veremezsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…