Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

canım sen ne uyguluyosun bölee
birşey uyguladığım yok ayol bugün canım yemek yemek istemedi sonra işlere daldım filan derken aksam yemeğinde doldurdum mideyi
ayy kıyamam ben sana üzülme bak hemencik yapmış listeyi leylak.nasıl bir kilo veriş bu yauf hey maşallah maşallah çok tebrik ederim kocaman öperim canım

eline sağlık çiçeğim yalnız her yaptığın listede ben biraz daha sonlara gidiyorum :111: yoh yoh haftaya kesinlikle başlara dönmem lazımmmm

tüm gün doğru düzgün bir şey yemedim.akşam öğününde biraz abarttım bu seferde

1 kase çorba
2,5 biber dolması
2 kaşık yoğurt
1-2 parça turşu
2 ad. kokteyl sosis
1 lokma ekmekle krem peynir (şu bimn dengetat sürülebilir tulumu,pek severim :)))
az sütlü nescafe+2 minik çuku (eşimin yüzünden yedim sorumlusu o dur)

:) Canımsın sen bu arada senin lahana dolması favori yemek oldu evde herhafta yapıyorum yerkende anıyorum seni :) Sağolasın canımmm.

??????????? nıye cevap veren yok

Son düzenleyen: Moderatör:

tebrikler canım harikasın bu hafta devamı gelir inşallah

??????????? nıye cevap veren yok

Merhaba paint,sanırım yeni katıldın aramıza hoşgeldin
hemen didikliyorum menünü 1:

menün çok güzel canım afiyet olsun.1 çay bardağı yazıp yarım kalan şey sanıyorum ki ceviz.kahvaltında zeytini 10-15 tane yiyebilirsin ki zaten kitabın varmış,bilinçli gidiyorsun demekki.tebrik ederim başarılar dilerim.

şimdi gelelim ilaçlara! canım sitede ilaç ismi vermek de,ilaç önermek de yasak.omega 3 ilaç değil ama yine de marka vermiş oluyoruz.m......p kullanıyorum ben ve bir çok arkadaşımız.ancak bunu yazabilirim sana.ben günde 4 tane kullanıyorum eğer unutmazsam tabi,mesela gül63 6 tane içiyor aynı markadan.seçim senin

ay çok teşekkür ederim:) hoş buldum ya cevap verdıgın içinde çok tesekkur ederim:) kılom fazla olduguıcın zeytınıde az yemk ıstiyorum:) ama sporum yok sadece okula gıdıp gelıyorum yürüyerek.. eksiklerımı tamamladıgın içinde tesekkur ederım evet ceviz:))))

HARİKAYIZZZ

hayattanazıcık canım cok tbrk ederım ama bıseyı cok merak edıyorum bu hafta neler yedın neler yaptında boyle bır sonuc aldın canım bıraz aydınlatırmısın benı:)))

hayattanazıcık canım cok tbrk ederım ama bıseyı cok merak edıyorum bu hafta neler yedın neler yaptında boyle bır sonuc aldın canım bıraz aydınlatırmısın benı:)))

Canım bu hafta yürüyüşe başladım her gün en az 5 km yol yürüdüm birgün 5 km parkuru 3 sefer yaptım işlerim vardı oradan gidip gelmem gerekti geceleride göbek ve bel için bir spor var dans ediyorsun onu yaptım. Çok güzel yemek yiyemedim bu hafta anlamadım nasıl gitti bu kilolar herhalde spora birden başlayınca vücut böyle oldu birde bu hafta ben selenyuma başladım o etki etmişmidir bilmiyorum ama hipolular için öneriyorlar.

tebrikler arkadaşım tebrik ederim bişey sorcam bendede hipo triodi var selenyumu nasıl kullanıyosun tablet şeklindemi

arkadaşlar gül arkadaşın fotoları nerde acaba ben başarı hikayelerine baktım ama göremedim

akşam menüm

yoğurt çorbası
tavuk etli patates yemeği bir tabak
yoğurtlu kereviz salatası

iyi akşamlar oğluş uyumadığından ancak yazabildim

iyi akşamlar arkadaşım herhalde yeni başladın çok iyi bir seçim yapmışsın karataya karar vermekle ben 2 ayda 9 kilo verdim ayrıca patates yasaklar içinde herhalde biliyosundur kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…