Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Kalkinca : 1 bardak ilik su
kahvalti : klasik karatay kahvaltısı,1 adet kuru incir ve 1adet kapsül
öğle:1 porsiyon Adana,5 kasık bulgur pilavı,1kutu ayran ve soğan
aksam : bol zeytinyağlı,keten tohumlu,cevizli salata ve bir avuç pastirma
akşam yemeğini saat 7 buçukta yedim

bol su,demlenmis cay sekersiz

Aksam 8-9 arası 60 dk yürüyüş kosu bandında
Gece 11 de tarcinli ve azıcık kakaolu süt ictim
KIZLAR DEĞERLENDİRMELERİNİZİ.ÖNERİLERİNİZİ VE ELEŞTİRİLERİNİZİ BEKLİYORUM LÜTFEN :) BİLHASSA TECRÜBELİ KARATAY DİYETİ UYGULAYICILARINDAN...

Ayrıca sivilcelenme oldu yüzümde sizce sebebi omega kapsüller olabilir mı? Benimle aynı problemi yaşayan var mı?

bende sporumu yaptım ,dusumu da aldım sizlere bi bakayım dedim
6km'cik yürüdüm yani tam 60 dk hızım 6 tam da 8400 adım attım geldim
biraz kendme geldim cünkü bu hafta kilo veremedim regli oldugum icin .hırsıma yenik düstüm bunu yediremedim kendime ama bu hafta daha azimli daha kararlı daha sadık karataylı olacam insalllah diyeyim de bi aksilik cıkmasın.

1 tabak tarhana corbası(ev yapımı)
1 tabak kuru börülce salatası
2 incir,2 günkurusu kayısısı
3 yemek kasıgı bulgur pilavı(fotoda yok ama birazcık doymadımda )

bence menün güzel afiyet olsun seyi soracaktım adana yemissin yanında verilen lavası yemedin degil mi yemediysen süper de yürüyüs de cok iyi tam bi karataylısın masallah devam yola eminim ulasacaksın hedefine.iyi geceler

Yok yav yer miyim hiç...kilo vermeyi o kadar çok istiyorum ki cnm ya anlatamam iradem sırf istediğim o kıyafetlere girebilmek için .. Bu arada sivilcelenme oldumu sende hiç?

Yok yav yer miyim hiç...kilo vermeyi o kadar çok istiyorum ki cnm ya anlatamam iradem sırf istediğim o kıyafetlere girebilmek için .. Bu arada sivilcelenme oldumu sende hiç?

bende yememiştim tebrikler .bende bu hafta basladım omega3 kapsülü kullanmaya ben suan da hic bi degişiklik yok ama uzun zamandır kullana arkadaslar var sormak lazım onlara birde ben ilk basladıgımda yumurtadan alerji olmustum 1 hafta bıraktım tekrar basladım tekrar bi sorun yasamadım yediklerinden bi seye alerjin olabilir biraz bekle belki gecer

Ok cnm çok Sagol ben yatıyorum iyi geceler

liste degişti ben 16. oldum hadi hayırlısı.kilo veren vermeyen herkesi tebrik ediyorum.
tebrikler hayattanazıcık arkadasım cok güzel kilo vermişsin.

Son düzenleme:
arkadaşlar gül arkadaşın fotoları nerde acaba ben başarı hikayelerine baktım ama göremedim
Cok degıstım 120 kg ıdım canlar, hala verıyorum,artık gune cok erken baslayabılıyorum.Lutfen baslayın asla yılmayın derım kızlar.

Eklentiler

• $1.res%C4%B1m%7E%20p%C4%B1jamaL%C4%B1%20hal%C4%B1m%20,27%20k%C4%B1lo%20verd%C4%B1m,120%20k%C4...webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 42
  • $111.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 46
  • $136.webp
    7 KB · Görüntüleme: 45
  • $a106.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 49
  • $IMG02314-20111216-0923.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 45

canım ellerine sağlık herkesi kutluyorummm ben 10.sırayı teslim aldım neyse hayırlısı.dün giremedim

uzun aradan sonra burdayım bugün yeniden başladım dün başlıyaçakdım ama olmadı vüçüdüm bana çok ihanet etmedi ben edim ama
2 kğ aldım şu an 82 yim dün kılo veren arkadaşları teprik ediyorum menümü yazıp ev işlerine kaçıyorum burada ben yokken aramıza katılanlara hoş gediniz GÜL azmıne hayranım fotoğrafların harika

1 öğünüm
2 yumurta
3 zeytin biliyorum az oldu ama çok tuzluydu yiyemedim
2 büyük dilim peynir
1 çay b fındık ve çeviz
4 kaysı

Son düzenleme:
GÜNNAAYYYDIINLAAARRR
Dün akşamki menüm

yoğurt çarbası (yarmalı)
tavuk etli patates yemeği
kereviz salatası

Kahvaltım
4 zeytin
bir avuç fındık
tereyağında kaşarlı 2.5 yumurta
şekersiz çay
az biraz peynir (peyniri seviyorum hem de çoook)

akşam menümü yazmaya çalıştım önce oğluş izin vermedi o uyuyunca da internette sıkıntı vardı. Ancak yazabildim.

Kilo veren herkesi tebrik ederim. Gününüz mutlu geçsin emi:)

iyi akşamlar arkadaşım herhalde yeni başladın çok iyi bir seçim yapmışsın karataya karar vermekle ben 2 ayda 9 kilo verdim ayrıca patates yasaklar içinde herhalde biliyosundur kolay gelsin

Evet yasak söylediğin için teşekkürler. Ama yemeği annem hazırlamıştı. Ben de azıcık yedim. Bu kadar kaçamak da yapmasam daha iyi olacak aslında

Günaydın herkese
Dünkü menümü yazmakla başlayayım.
Öğlen;
1 tabak taze fasulye, 1 tabak keten tohumlu yoğurt, 1 tane içli köfte

Akşam;
1 tabak kuru fasulye, 1 kase yoğurt, kocaman bir tabak havuç-turp salatası, 1 adet kuru incir.

Bu arada bir markanın ev tipi yoğurdunu aldım, çok hoşuma gitti, diğerlerinden çok farklı ev yoğurdu gibi, gerçi yine de evdekinin yerini tutmaz ama hiç yoktan iyidir deyip onu tüketeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…