Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Sabah menüm;

2 muz, 1 kase keten tohumlu yoğurt, 1 çay bardağı ceviz, 3-4 siyah kuru üzüm

vee omega-3 tableti de aldım, bu sabah başladım 2 tane ile
Ama günde 2 tane yeterli olur mu, daha mı fazla alsam bilemedim ?

Günaydın herkese

akşam menü:

3 kepçe ev yapımı tarhana
1 tapak etli nohut
yoğurtlu havuç (havuç az zeytin yağında kavruldu)
doymadığım için 1 muz ve 1 incir yedim (tatlı ihtiyacı hissettim)

Sabah menü:

2 az haşlanmış yumurta
1 salatalık
6 zeytin
beyaz peynir+kaşar peynir
yarım çay bardağı fındık
içecek yok (su içtim)

menün sporun çok güzel,kapsülünü 2 yada 3 e çıkarabilirsin.
Günaydın cnm
Patates pek tüketmessen iyi olur Gi'si yüksek...zeytini biraz daha fazla yersen tok tutacaktır seni..o oğluşunu da benim için öp,ısır

Tanem hoşgeldin
İnş.ben de eskisi gibi sadık bir karataycı olarak sahalara dönerim

içli köfte kızarmış değildir umarım?
1. öğün
2 yum peynirli maydanozlu omlet__8 zeytin__1 domates__1 çb ceviz__2 incir kurusu
afiyet olsunn

akşamki kaçamağın hariç güzel menün..bir de nohutu kg.verme döneminde fazla tüketmeyecekmişiz...

Canım çok çok tebrik ederim
Teşekkür ederim canım benim.Kilomu çizelgede birtürlü değiştiremedim.Yardım edebilirmisiniz? Önce oğlum yapıyordu ,Afyon'a gittiği için ben beceremedim. Lütfen yardım edin yeni kilom 88,2kğ.

ticker yapma sitesi şuanda hata veriyor,ara ara deneyeceğim senin için...

içli köfte kızarmış değildir umarım?

Afiyet olsunn

akşamki kaçamağın hariç güzel menün..bir de nohutu kg.verme döneminde fazla tüketmeyecekmişiz...

evet haklısın. Bugünden itibaren eşime ayrı kendime ayrı yemek pişirmeye başlıyorum akşam yemeklerini daha çok sebze ağırlıklı yemeyi düşünüyorum

[FONT=Comic Sans MS]günaydın kızlarrr

listeye ancak bakıyorum.
Hepinizi tebrik ediyorum.

yola devammmm[/FONT]

günaydınnnnn canlarrrrrrrrrrrr

kahvaltımı yaptımmmm çayımı içiyorummm üzerine de meyve yiyip kahvaltımı sonlandıracağımmmmmm

2 yumurtadan lorlu, maydonozlu, baharatlı omlet
peynir
zeytin
yeşil çay
1 portakal
1 minik elma

artık menülerimi ihmal etmeden yazacağım.
Yoksa ipin ucunu fena kaçırıyorum.

1.öğünüm : 1 yumurta
bol lor peyniri
kahve,çay

hepinize kolay gelsin..
öpüldünüz

.

günaydın kıslar naıslsınız.ben 3 gun onceden adet olur gıbı bışıy oldum ama sadece kahverengı akıntı bıras pembeye dondu hala bışıy yok korunmasız ılışkı oldu gebelık olabılırmıkı yaw bılghınız varmı

Dün akşamki menüm:
1 kase yeşil mercimek çorbası
1tabak yeşil fasülye
4-5 kaşık bulgur
1 kase yoğurt

ve malesef yemekten sonra 1 dilim pasta (annemin yaşgünüydüde):18:

bu sabahki menüm:
2 haşlanmış yumurta
biraz peynir
10 zeytin
1 fincan şekersiz çay

leyla70 beni de unutmuşsun. Bildirimde yapmıştım. Çokta emek verdim bu hafta üst sıralara çıkabilmek için. (((

evet haklısın. Bugünden itibaren eşime ayrı kendime ayrı yemek pişirmeye başlıyorum akşam yemeklerini daha çok sebze ağırlıklı yemeyi düşünüyorum
BAKLİYATLAR DOYURUCUDUR,FASULYE YEŞİL MERCİMEK BUNLARI TERCİH EDEBİLİRSİN ARADA...
GÜNAYDIN AFİYET OLSUN İSTİKRARLI KARATAYCIM ÖRTMENİMM
Canım benim bir arkadaşımın da başına gelmişti böyle,o hamileymiş.Bence hemen bir kan testi ver canım
Çok ta ümitlenme yine de ama inş.hayırlısıysa hamilesindir canımm

tatlım ümitlenmek deılde sadece bıras korkuyorum ılk ghamılelıgımde de aynısı olmuştu adet olur gıbı ama hamıleydım 2 hafta sonrasında dusuk yaptım doktora gıdemıyorum ısten fırsat bulup sızlerden akıl alıyım dedım ıdrar testıncıkmaz cunku cok erken varsada

kutlarım çok güzel kilo vermişsin. nasıl yaptın bunu tavsiyelerin varmı? benle hemen hemen aynısın boy kilo olarak. ben çok uğraştım 600 gr kadar verebildim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…