Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

keten tohumunun ne yararlarını gördünüz? özellikle bağıraklarınıza fayda etti mi?
ben kullanmadım hiç ama kullananlar bağırsaklara faydalı olduğunu söylüyorlar...
leyla70 beni de unutmuşsun. Bildirimde yapmıştım. Çokta emek verdim bu hafta üst sıralara çıkabilmek için. (((

ama sen 1.sayfadaki listede yoksun.
bunun için 2 hafta düzenli bildirim yapıp saphiraya özel msj atman lazım,ben listeye girmek istiyorum diye

sağlığımız işten önemli değil canım yapma bu hatayı,belki hamilesin ve dr.un geçenki gibi olmasın diye destek ilaç yada iğne verecek..sen ben iyi biliriz bu özlemi,ihmal etme git derimmm

üzerine görmüş olabilirsin. böyle lekelenmeye üzerine görmek derler. yani hamile olabilirsin. korunmasız ilişki sonrası ertesi gün hapı al riske atma. test yapabilirsin bir-iki günlük gecikmede bile doğru sonuç veriyor.

Sizleri epeydir takip ediyorum.Azminizi ve başarılarınızı takdir ediyorum...
Benimde vermem gereken 20-30 kg var bir türlü veremiyorum
Kitap elimde okumadım benide aranıza alsanız ?

Merhaba.. Hipolular için derkenn hipoglisemi olanlar için mi? Yani benn:) çok mutsuzum. hatta bugün destek olsun diye zayıflama hapına bile başlamayı düşündüm diyete ek olarak. çünkü aralarda bariz acıkıyorum benn.. ve kilom maximumlarda..

anladım canım sporun etkısı bır kez daha cıktı ortaya

akşam menüm

yoğurt çorbası
tavuk etli patates yemeği bir tabak
yoğurtlu kereviz salatası

iyi akşamlar oğluş uyumadığından ancak yazabildim
patates yemıyoruz canım

kahvaltım

1 yumurta
5 zeytın
1gunkurusu
1erık
bıraz peynır
kıvırcık
4 badem
ketentohumlu
corekotlu yogurt
cay
omega3

sağlığımız işten önemli değil canım yapma bu hatayı,belki hamilesin ve dr.un geçenki gibi olmasın diye destek ilaç yada iğne verecek..sen ben iyi biliriz bu özlemi,ihmal etme git derimmm

haklsıın cnm bugun gıtmelıyım 4te ızın alıp cıkayım.inşallah vardır umutlanmak ıstemıyorum ama yıne umut ıste kac sene oldu

tatlım gebelıgı ıstıyorum zaten rabbım ızın verırse ama aynı seylerı yasamaktan korkuyorum sadcee haırlısı bugun gıdıcem bakalım

merhaba.. Hoşgeldiniz :) Benden bahsetmişsiniz aynen. Yüksek hipoglisemi mevcut.. Testler yapıldı bitti. Bu arada benim de ütün diyetisyenlerde iletişim bilgilerim mevcut. Hatta aslında Os.... Mü..... diyetisyenlerinin gözetimindeydim ama maalesef ordan da başıarılı bir sonuç alamayarak yarım bırakıp kaçtım:) burdayım yine. Israrla kilo veremiyorum. Her zamankinden çok spor yapıyorum ama maalesef henüz başaramadım. Ancak dün Hocanın kitabında şu dikkatimi çekti. 4 saatlik yemek sonrası aralarda ceviz veya 1 elma veriyor. Tabi özellikle belirtmiş çok gerek olmadıkca yemeyiniz diye. Yani aralarda mide bulantısı çekmektense ceviz yemenin belki biraz mideyi tutucu özelliği olabilir sanırım. Bilginize..

Hoşgeldinnn
Kitabı okumaya başla ve menülerini de paylaş bizimle..Gül arkadaşımızı gördün 10 ayda 40 küsur kg.verdi... hipotroid den bahsediyor diye biliyorum cnm...
hap filan alma,karataya sadık ol ve yürüyüş yap.
acıktığında da limonlu su,çay,süt filan iç
hadi hayırlısı canımm

bende kendimi anlamış degilim ama galiba bir süreç diye düşünüyorum bugün başladım inşaallah bozmadan bitirirm ama başla bence yarın bozsamda 1 gün 1gündür canım
tatlım hoşgedin şuanda aramızdasın 1.sayfayı incele orda örnek menu var burayı takip etip kitabıda okutun mu inşaallah hepimiz de sende kurtuluruz

canım yaşaması gereken en güzel birduygu rabim sana da tattırır

Son düzenleme:

geçen hafta listeye almışlardı beni.bu 3. haftam düzenli bildirim yapıyorum. bir tek saphiraya mesaj atmadım ama geçen hafta listede olunca önemsemedim. Neyse sorun değil.

öyle cnm hayırlısı
amin cnm benım amin rabbım tum steyenlerın yuzunu guldurur ınsallah kımseye aratmasın

Tebrikler arkadaşım çok güzel kg vermişsin.Bu arada benim boyumda 1.62 ama kg 69sana çok heveslendim bu hafta bende çok dikkat ediciğim
1 tabak tarhana corbası(ev yapımı)
1 tabak kuru börülce salatası
2 incir,2 günkurusu kayısısı
3 yemek kasıgı bulgur pilavı(fotoda yok ama birazcık doymadımda )

Eki Görüntüle 351509
Çok iştah açıcı bir menü hmmm
Cok degıstım 120 kg ıdım canlar, hala verıyorum,artık gune cok erken baslayabılıyorum.Lutfen baslayın asla yılmayın derım kızlar.
Karatayın medar-ı iftiharı gül63 harikasın,v valla benimde idolumsün

Hoşgeldin öncelikle.Sen de yaz benim gibi arkadaşım.Ben de paylaşmaya başlayalı 2 gün oldu.İnsan paylaştıkça motive oluyo ve dikkat ediyor

Dün akşamki menüm
1 dolu tabak ıspanak
1 kase yoğurt
1 tabak havuç salatası
2 gün kurusu
2 cevizr

Ayrıca 1,5 litre limonlu su, 2lt su
1 bardak 5i 1 arada çay
1 bardak yeşil çay

21 ŞUBAT-2.MENÜM

kahvaltı
biraz kaşarlı yumurta
1 kk beyaz peynir
8 adet zeytin
1avuç badem
1,5 muz
ŞEkersiz limonlu çay

tebrikler arkadaşım tebrik ederim bişey sorcam bendede hipo triodi var selenyumu nasıl kullanıyosun tablet şeklindemi

havuç pişince içindeki şeker oranı yükseliyor havucu pişirmeden çiğ tüketiyoruz

leyla70 beni de unutmuşsun. Bildirimde yapmıştım. Çokta emek verdim bu hafta üst sıralara çıkabilmek için. (((

senin adın ilk sayfada yok onun için listede yoksun saphiraya özel mesaj atman gerekiyor

aminnn
geçen hafta listeye almışlardı beni.bu 3. Haftam düzenli bildirim yapıyorum. Bir tek saphiraya mesaj atmadım ama geçen hafta listede olunca önemsemedim. Neyse sorun değil.

ben farketmedim cnm doğru olabilir,saphira burayı düzenli takip edemiyor etse sorun olmayacak aslında

hemen test yaptır benim kuzen üstüne görmek diyorlar sanırım 1 ay regli bile olmuş.
bir arkadaştan duydum o da 9 ay regli olmuş
hemen koş test yaptır. annaaaaaamm ay süper
koş koş çok merak ettim bak şimdi

yaşasın o haraketli simgeler artık bendede var

kahvaltım
1tane muz
3tane günkurusu
1incir
1çay bardağı fındık-badem karışımı
1su bardağı süt
biraz peynir

ben mulu menüde zeytin yiyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…