ben kullanmadım hiç ama kullananlar bağırsaklara faydalı olduğunu söylüyorlar...keten tohumunun ne yararlarını gördünüz? özellikle bağıraklarınıza fayda etti mi?
leyla70 beni de unutmuşsun. Bildirimde yapmıştım. Çokta emek verdim bu hafta üst sıralara çıkabilmek için.(((
tatlım ümitlenmek deılde sadece bıras korkuyorum ılk ghamılelıgımde de aynısı olmuştu adet olur gıbı ama hamıleydım 2 hafta sonrasında dusuk yaptım doktora gıdemıyorum ısten fırsat bulup sızlerden akıl alıyım dedım ıdrar testıncıkmaz cunku cok erken varsada
günaydın kıslar naıslsınız.ben 3 gun onceden adet olur gıbı bışıy oldum ama sadece kahverengı akıntı bıras pembeye dondu hala bışıy yok korunmasız ılışkı oldu gebelık olabılırmıkı yaw bılghınız varmı
Canım bu hafta yürüyüşe başladım her gün en az 5 km yol yürüdüm birgün 5 km parkuru 3 sefer yaptım işlerim vardı oradan gidip gelmem gerekti geceleride göbek ve bel için bir spor var dans ediyorsun onu yaptım. Çok güzel yemek yiyemedim bu hafta anlamadım nasıl gitti bu kilolar herhalde spora birden başlayınca vücut böyle oldu birde bu hafta ben selenyuma başladım o etki etmişmidir bilmiyorum ama hipolular için öneriyorlar.
anladım canım sporun etkısı bır kez daha cıktı ortayaCanım bu hafta yürüyüşe başladım her gün en az 5 km yol yürüdüm birgün 5 km parkuru 3 sefer yaptım işlerim vardı oradan gidip gelmem gerekti geceleride göbek ve bel için bir spor var dans ediyorsun onu yaptım. Çok güzel yemek yiyemedim bu hafta anlamadım nasıl gitti bu kilolar herhalde spora birden başlayınca vücut böyle oldu birde bu hafta ben selenyuma başladım o etki etmişmidir bilmiyorum ama hipolular için öneriyorlar.
patates yemıyoruz canımakşam menüm
yoğurt çorbası
tavuk etli patates yemeği bir tabak
yoğurtlu kereviz salatası
iyi akşamlar oğluş uyumadığından ancak yazabildim
1 tabak tarhana corbası(ev yapımı)
1 tabak kuru börülce salatası
2 incir,2 günkurusu kayısısı
3 yemek kasıgı bulgur pilavı(fotoda yok ama birazcık doymadımda )cok guzel menu afıyet olsun canım:kkk
Eki Görüntüle 351509
sağlığımız işten önemli değil canım yapma bu hatayı,belki hamilesin ve dr.un geçenki gibi olmasın diye destek ilaç yada iğne verecek..sen ben iyi biliriz bu özlemi,ihmal etme git derimmm
üzerine görmüş olabilirsin. böyle lekelenmeye üzerine görmek derler. yani hamile olabilirsin. korunmasız ilişki sonrası ertesi gün hapı al riske atma. test yapabilirsin bir-iki günlük gecikmede bile doğru sonuç veriyor.
merhaba arkadaşlar.Ilk birşeyler yazmak çok zordur ne diyeceğimi bilemıyorum ama daha bugun başladım dıyete.4 hafta once de 3-4 gun yaptım şekerım çok duştu sanırım hep elım ayagım tıtredı bıraktım.işime geldi bırakmak. ama bugun yıne başladım başka çözumum olmadıgından kılo vermek zorundayım. 124 kıloyum ve artık o kadar mutsuzum ki. aç kalmak falan bişey kalmadı gözumde. elım ayagım tıtremesın yeter.bunun için tavsıyelerınızı beklıyorum. dıyetımı tam anlamıyla yapıyorum herşeyımı aldım. omega3,gun kurusu,krıstaltuz,keten tohumu ama yıne de 2.gunden ıtıbaren tıtreme gelıyor.
HoşgeldinnnSizleri epeydir takip ediyorum.Azminizi ve başarılarınızı takdir ediyorum...
Benimde vermem gereken 20-30 kg var bir türlü veremiyorum
Kitap elimde okumadım benide aranıza alsanız ?
hipotroid den bahsediyor diye biliyorum cnm...Merhaba.. Hipolular için derkenn hipoglisemi olanlar için mi? Yani benn:) çok mutsuzum. hatta bugün destek olsun diye zayıflama hapına bile başlamayı düşündüm diyete ek olarak. çünkü aralarda bariz acıkıyorum benn.. ve kilom maximumlarda..
hadi hayırlısı canımmhaklsıın cnm bugun gıtmelıyım 4te ızın alıp cıkayım.inşallah vardır umutlanmak ıstemıyorum ama yıne umut ıste kac sene oldu
tatlım gebelıgı ıstıyorum zaten rabbım ızın verırse ama aynı seylerı yasamaktan korkuyorum sadcee haırlısı bugun gıdıcem bakalım
bende kendimi anlamış degilim ama galiba bir süreç diye düşünüyorum bugün başladım inşaallah bozmadan bitirirm ama başla bence yarın bozsamda 1 gün 1gündür canımmenün sporun çok güzel,kapsülünü 2 yada 3 e çıkarabilirsin.
Günaydın cnm
Patates pek tüketmessen iyi olur Gi'si yüksek...zeytini biraz daha fazla yersen tok tutacaktır seni..o oğluşunu da benim için öp,ısır
Tanem hoşgeldin
İnş.ben de eskisi gibi sadık bir karataycı olarak sahalara dönerim
tatlım hoşgedin şuanda aramızdasın 1.sayfayı incele orda örnek menu var burayı takip etip kitabıda okutun mu inşaallah hepimiz de sende kurtuluruzSizleri epeydir takip ediyorum.Azminizi ve başarılarınızı takdir ediyorum...
canım yaşaması gereken en güzel birduygu rabim sana da tattırırhaklsıın cnm bugun gıtmelıyım 4te ızın alıp cıkayım.inşallah vardır umutlanmak ıstemıyorum ama yıne umut ıste kac sene oldu
tatlım gebelıgı ıstıyorum zaten rabbım ızın verırse ama aynı seylerı yasamaktan korkuyorum sadcee haırlısı bugun gıdıcem bakalım
ben kullanmadım hiç ama kullananlar bağırsaklara faydalı olduğunu söylüyorlar...
ama sen 1.sayfadaki listede yoksun.
bunun için 2 hafta düzenli bildirim yapıp saphiraya özel msj atman lazım,ben listeye girmek istiyorum diye
öyle cnm hayırlısıHoşgeldinnn
Kitabı okumaya başla ve menülerini de paylaş bizimle..Gül arkadaşımızı gördün 10 ayda 40 küsur kg.verdi...
hipotroid den bahsediyor diye biliyorum cnm...
hap filan alma,karataya sadık ol ve yürüyüş yap.
acıktığında da limonlu su,çay,süt filan iç
hadi hayırlısı canımm
bende kendimi anlamış degilim ama galiba bir süreç diye düşünüyorum bugün başladım inşaallah bozmadan bitirirm ama başla bence yarın bozsamda 1 gün 1gündür canım
canım yaşaması gereken en güzel birduygu rabim sana da tattırır
1 tabak tarhana corbası(ev yapımı)
3 yemek kasıgı bulgur pilavı(fotoda yok ama birazcık doymadımda )
Eki Görüntüle 351509
Tebrikler arkadaşım çok güzel kg vermişsin.Bu arada benim boyumda 1.62 ama kg 69Bilgisayarım çöktü ve bildirim yapamadım oysa ne kadar güzel kilo vermiştim bu güne süpriz olsun diye cetvelimi bile değiştirmemiştim off offfff
Rumuz: Hayattanazicik
Başlangıç tarihi:08/12/2011
Başlangıç kg:67.7
Geçen hafta: 59.6
Bu hafta:57
Fark: 2.6
Toplam fark:10.7
Beden:38
Spor:Leslie ile 2 mil slim in 6 start it up
Boy:1.63
Çok iştah açıcı bir menü hmmm1 tabak tarhana corbası(ev yapımı)
3 yemek kasıgı bulgur pilavı(fotoda yok ama birazcık doymadımda )
Eki Görüntüle 351509
Karatayın medar-ı iftiharı gül63 harikasın,vCok degıstım 120 kg ıdım canlar, hala verıyorum,artık gune cok erken baslayabılıyorum.Lutfen baslayın asla yılmayın derım kızlar.
Sizleri epeydir takip ediyorum.Azminizi ve başarılarınızı takdir ediyorum...
Sizleri epeydir takip ediyorum.Azminizi ve başarılarınızı takdir ediyorum...
Kitap elimde okumadım benide aranıza alsanız ?[/QUOTE
hoşgeldin aramıza.kitabını oku ve düzenli menülerini yaz 2 hafta sonra sende listeye girersin.biraz sabır ve dikkatle bu iş çözülecek emin ol ve vaktin varsa mutlaka yürü yada başka bi spor yap faydası çok...
tebrikler arkadaşım tebrik ederim bişey sorcam bendede hipo triodi var selenyumu nasıl kullanıyosun tablet şeklindemi
Günaydın herkese
akşam menü:
3 kepçe ev yapımı tarhana
1 tapak etli nohut
yoğurtlu havuç (havuç az zeytin yağında kavruldu)
doymadığım için 1 muz ve 1 incir yedim (tatlı ihtiyacı hissettim)
Sabah menü:
2 az haşlanmış yumurta
1 salatalık
6 zeytin
beyaz peynir+kaşar peynir
yarım çay bardağı fındık
içecek yok (su içtim)
leyla70 beni de unutmuşsun. Bildirimde yapmıştım. Çokta emek verdim bu hafta üst sıralara çıkabilmek için.(((
aminnnbende kendimi anlamış degilim ama galiba bir süreç diye düşünüyorum bugün başladım inşaallah bozmadan bitirirm ama başla bence yarın bozsamda 1 gün 1gündür canım
tatlım hoşgedin şuanda aramızdasın 1.sayfayı incele orda örnek menu var burayı takip etip kitabıda okutun mu inşaallah hepimiz de sende kurtuluruz
canım yaşaması gereken en güzel birduygu rabim sana da tattırır
geçen hafta listeye almışlardı beni.bu 3. Haftam düzenli bildirim yapıyorum. Bir tek saphiraya mesaj atmadım ama geçen hafta listede olunca önemsemedim. Neyse sorun değil.
günaydın kıslar naıslsınız.ben 3 gun onceden adet olur gıbı bışıy oldum ama sadece kahverengı akıntı bıras pembeye dondu hala bışıy yok korunmasız ılışkı oldu gebelık olabılırmıkı yaw bılghınız varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?