haklsıın cnm bugun gıtmelıyım 4te ızın alıp cıkayım.inşallah vardır umutlanmak ıstemıyorum ama yıne umut ıste kac sene oldu
tatlım gebelıgı ıstıyorum zaten rabbım ızın verırse ama aynı seylerı yasamaktan korkuyorum sadcee haırlısı bugun gıdıcem bakalım
Cok degıstım 120 kg ıdım canlar, hala verıyorum,artık gune cok erken baslayabılıyorum.Lutfen baslayın asla yılmayın derım kızlar.
ben börülce salatasına bayılırım .süper vallahi canım çekti yahu
sağlığımız işten önemli değil canım yapma bu hatayı,belki hamilesin ve dr.un geçenki gibi olmasın diye destek ilaç yada iğne verecek..sen ben iyi biliriz bu özlemi,ihmal etme git derimmm
günaydın kıslar naıslsınız.ben 3 gun onceden adet olur gıbı bışıy oldum ama sadece kahverengı akıntı bıras pembeye dondu hala bışıy yok korunmasız ılışkı oldu gebelık olabılırmıkı yaw bılghınız varmı
şekerkız inşallah güzel haberler alırsın,allahım bende o kadar çok istiyorum ki....allah isteyen herkese aratmadan versin inşallah.önce de ceylin ve bana
havuç pişince içindeki şeker oranı yükseliyor havucu pişirmeden çiğ tüketiyoruz
senin adın ilk sayfada yok onun için listede yoksun saphiraya özel mesaj atman gerekiyor
hemen test yaptır benim kuzen üstüne görmek diyorlar sanırım 1 ay regli bile olmuş.
bir arkadaştan duydum o da 9 ay regli olmuş
hemen koş test yaptır. annaaaaaamm ay süper
koş koş çok merak ettim bak şimdi
hadi güzel haberlerini bekliyoruz
şekerkız inşallah güzel haberler alırsın,allahım bende o kadar çok istiyorum ki....allah isteyen herkese aratmadan versin inşallah.önce de ceylin ve bana
bencede doktora git ceylinin dedigi gibi varsa ve düsük tehlikende varsa engelliyorlar.cünkü bi arkadasımın basına geldi 4 ay kanaması oldu ignelerle durdurdular bebegi ve simdi 7 aylık hamile inşallah mayısa bebek sevecem.
yenide bi arkadsımın da basına geldi ara ara kanamaları oluyormus hic hamilelik aklına gelmemiş son 1.5 ay hasta olmayınca doktora git sen de ki doktor 3.5 aylık hamilesin kız sok oldu simdi ayın sonunda cinsiyetini ögrenecek. ama bence ucuz atlattı cünkü kanamaları olmus düsükte yapabilirdi allah korumus
inşallah hayırlı bir sonuc alırsın arkadasımsonucu bekliyoruz.allah kimseye aratmasın amin.
aminn cnm iyi yürüyüşlerrönce yürüyüş sonra duş.ben kaçar kızlar
aminnninsallah canım hayırlısı ile bebek sahibi olursunuz allah kimseye aratmasın dualarım sizinle
kanunla belirleniyor diye birşey yok arkadaşım,liste yapan kişi ilk sayfadki listede ismin varsa ekliyor.sorun değil listede olmak önemli değil. ne zormuş listeye eklenmek sanki kanunla belirleniyor kusura bakmayın ama komik. hepinize başarılar. umarım dilediğiniz kiloya kavuşursunuz. benden bu kadar.
hadi hayırlısı cnm haberini bekliyoruz topikçek:)çok saolun kıslar guzel dıleklerınız ıcın ızın aldım ve gıttım test yaptrımaya 2 bucukta cıkıcak rabbım hayırlısını nasıp etsın:18::18:
sorun değil listede olmak önemli değil. ne zormuş listeye eklenmek sanki kanunla belirleniyor kusura bakmayın ama komik. hepinize başarılar. umarım dilediğiniz kiloya kavuşursunuz. benden bu kadar.
sıram gelince listeyi ben de yapacağım diyorsan tabi..
sorun değil listede olmak önemli değil. ne zormuş listeye eklenmek sanki kanunla belirleniyor kusura bakmayın ama komik. hepinize başarılar. umarım dilediğiniz kiloya kavuşursunuz. benden bu kadar.
havuç pişince içindeki şeker oranı yükseliyor havucu pişirmeden çiğ tüketiyoruz
Senin adın ilk sayfada yok onun için listede yoksun saphiraya özel mesaj atman gerekiyor
sanki inadına listeye almadım can sıkıcı
evperisi
merinin kuzusu
annesinin kuzusuda bildirim yaptı onlarada listede olmadıklarını açıkladık
saphiraya mesaj atın dedik sorun olmadı bu arkadaş niye sorun yaptıki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?