Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

hadi güzel haberlerini bekliyoruz

sabah :
2 haşlanmış kayısı kıvamında yumurta
10 zeytin az peynir.
2-3 badem 1 ceviz
o3 hapım
farkettimki artık kuruyemişi çok yemiyorum
çok enteresan
ayyy akşamı yazmadım biraz fazla kaçtı

akşam

1 tabak dolu dolu kfasulye
3 kaşık bulgur
bol salata acayip limonlu idi.eşim sıkmışta sıkmış limonu

şekerkız inşallah güzel haberler alırsın,allahım bende o kadar çok istiyorum ki....allah isteyen herkese aratmadan versin inşallah.önce de ceylin ve bana

Cok degıstım 120 kg ıdım canlar, hala verıyorum,artık gune cok erken baslayabılıyorum.Lutfen baslayın asla yılmayın derım kızlar.

arkadasım fotograflarına baktım ve süprsin sen.benimde idolumsun

ben börülce salatasına bayılırım .süper vallahi canım çekti yahu

bende cok seviyorum ve cok doyurucu

benimde simgelerim gelmiş oleyyyy

sağlığımız işten önemli değil canım yapma bu hatayı,belki hamilesin ve dr.un geçenki gibi olmasın diye destek ilaç yada iğne verecek..sen ben iyi biliriz bu özlemi,ihmal etme git derimmm

bencede doktora git ceylinin dedigi gibi varsa ve düsük tehlikende varsa engelliyorlar.cünkü bi arkadasımın basına geldi 4 ay kanaması oldu ignelerle durdurdular bebegi ve simdi 7 aylık hamile inşallah mayısa bebek sevecem.

yenide bi arkadsımın da basına geldi ara ara kanamaları oluyormus hic hamilelik aklına gelmemiş son 1.5 ay hasta olmayınca doktora git sen de ki doktor 3.5 aylık hamilesin kız sok oldu simdi ayın sonunda cinsiyetini ögrenecek. ama bence ucuz atlattı cünkü kanamaları olmus düsükte yapabilirdi allah korumus

inşallah hayırlı bir sonuc alırsın arkadasım sonucu bekliyoruz.allah kimseye aratmasın amin.

havuç pişince içindeki şeker oranı yükseliyor havucu pişirmeden çiğ tüketiyoruz

senin adın ilk sayfada yok onun için listede yoksun saphiraya özel mesaj atman gerekiyor

sorun değil listede olmak önemli değil. ne zormuş listeye eklenmek sanki kanunla belirleniyor kusura bakmayın ama komik. hepinize başarılar. umarım dilediğiniz kiloya kavuşursunuz. benden bu kadar.

hadi güzel haberlerini bekliyoruz

şekerkız inşallah güzel haberler alırsın,allahım bende o kadar çok istiyorum ki....allah isteyen herkese aratmadan versin inşallah.önce de ceylin ve bana

çok saolun kıslar guzel dıleklerınız ıcın ızın aldım ve gıttım test yaptrımaya 2 bucukta cıkıcak rabbım hayırlısını nasıp etsın:18::18:

önce yürüyüş sonra duş.ben kaçar kızlar
aminn cnm iyi yürüyüşlerr
insallah canım hayırlısı ile bebek sahibi olursunuz allah kimseye aratmasın dualarım sizinle
aminnn
sorun değil listede olmak önemli değil. ne zormuş listeye eklenmek sanki kanunla belirleniyor kusura bakmayın ama komik. hepinize başarılar. umarım dilediğiniz kiloya kavuşursunuz. benden bu kadar.
kanunla belirleniyor diye birşey yok arkadaşım,liste yapan kişi ilk sayfadki listede ismin varsa ekliyor.
onu da saphira arkadaşımız moderatör o düzenliyor...ona msj atman yeterli listede olmak için...
çok saolun kıslar guzel dıleklerınız ıcın ızın aldım ve gıttım test yaptrımaya 2 bucukta cıkıcak rabbım hayırlısını nasıp etsın:18::18:
hadi hayırlısı cnm haberini bekliyoruz topikçek:)

bende cok seviyorum ve cok doyurucu

benimde simgelerim gelmiş oleyyyy[/QUOTE]

börülce salatasını nasıl yapıyorsun:26:

canım kuralları ben koymadım herşeyde olduğu gibi buradada kurallar var ister uyarsın ister uymazsın
kendin bilirsin bu kadarda sorun etme bence....

selam
kahvaltıda yediklerim
2 küçük kivi ve 1 portakal(yumurta yemek istemedim)
12 zeytin
ev yapımı yoğurt
fındık+fıstık
lor peyniri
omega3 2 kapsül

kahvaltımı 9 buçukta yaptım öğlen eşim yemek yemek için geldiğinde ona melemen yaptım yanınada çay koydum bende çaydan içtim ama canım nasıl fındık ezmesi istedi ama yemedim şekersiz 4 bardak çayla yetindimçünkü ben kendimi seviyorum karatayımı seviyorum

öğle arası bildirimi

12:00 12:30 arası 30 dk shapes'te spor

12:50 öğle yemeği

1 kase yayla çorbası
1 porsiyon taze fasülye (patates ve havuçlarını ayırdım)
1 tabak havuç kırmızı lahana ve kıvırcık karışımı salata (limonsuz ve tuzsuz)

canım alt tarafı bi liste niye bu kadar abarttın ki bende 3 cuma bildirim yaptım ama saphıraya bildirmeyince tabiki listeye alınmadım kanun değil ama bi düzen olması gerekiyor zira herkese açık bi forum kimi gidiyor kimi geliyor bunun içinde saphiranında haber edilmesi gerekiyor.saphiraya özel mesaj atamıyorsan,açık olduğu bi ana denk getiremiyorsan bize söylerdin bizde senin namına saphıraya özel msj atardık.Burada birbirimize destek için varız. ayrıca küsüp gitmekle kendine zarar verirsin bak hepimiz desteklerimizle gaza geliyoruz.

bu arada ticker hala olmuyor neyse ben oğluşu uyutmuşken ev işi yapayım biraz hadi herkese goleeeey gele

havuç pişince içindeki şeker oranı yükseliyor havucu pişirmeden çiğ tüketiyoruz

Senin adın ilk sayfada yok onun için listede yoksun saphiraya özel mesaj atman gerekiyor

leylak70 havuç konusunda haklısın bu uyarı kitapta da vardı!!! Daha dikkat edeceğim teşekkür ederim.

Bu arada bazı kişilerin bulgur yediğini görüyorum ben daha kitabın yarısındayım bulgur yenebiliyormu ayrıca kitabın arkasındaki örnek menüde hiç bulgur görmedim ama???:26:

canım hiç moralini bozma canınıda sıkma ne yapalım yani günde 50-100 kişi girip çıkıyor topiğimize o zaman listeyi düşünsene amaaaan bu kadar sorun olcak ne var.amaç destek olmak burda moral bozmak değil.
saol canım eline sağlık dünkü liste için.
öpüyorum seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…