canım yazı diliyle anlaşılamıyoruz bazen..:26:sanki inadına listeye almadım can sıkıcı
evperisi
merinin kuzusu
annesinin kuzusuda bildirim yaptı onlarada listede olmadıklarını açıkladık
saphiraya mesaj atın dedik sorun olmadı bu arkadaş niye sorun yaptıki
harikasın bacım,yumurta yemeyince muz yersen daha iyi olurselam
kahvaltıda yediklerim
2 küçük kivi ve 1 portakal(yumurta yemek istemedim)
12 zeytin
ev yapımı yoğurt
fındık+fıstık
lor peyniri
omega3 2 kapsül
kahvaltımı 9 buçukta yaptım öğlen eşim yemek yemek için geldiğinde ona melemen yaptım yanınada çay koydum bende çaydan içtim ama canım nasıl fındık ezmesi istediama yemedim şekersiz 4 bardak çayla yetindim çünkü ben kendimi seviyorum karatayımı seviyorum
öğle arası bildirimi
12:00 12:30 arası 30 dk shapes'te spor
12:50 öğle yemeği
1 kase yayla çorbası
1 porsiyon taze fasülye (patates ve havuçlarını ayırdım)
1 tabak havuç kırmızı lahana ve kıvırcık karışımı salata (limonsuz ve tuzsuz)
canım alt tarafı bi liste niye bu kadar abarttın ki bende 3 cuma bildirim yaptım ama saphıraya bildirmeyince tabiki listeye alınmadım kanun değil ama bi düzen olması gerekiyor zira herkese açık bi forum kimi gidiyor kimi geliyor bunun içinde saphiranında haber edilmesi gerekiyor.saphiraya özel mesaj atamıyorsan,açık olduğu bi ana denk getiremiyorsan bize söylerdin bizde senin namına saphıraya özel msj atardık.burada birbirimize destek için varız. Ayrıca küsüp gitmekle kendine zarar verirsin bak hepimiz desteklerimizle gaza geliyoruz.
leylak70 havuç konusunda haklısın bu uyarı kitapta da vardı!!! Daha dikkat edeceğim teşekkür ederim.
Bu arada bazı kişilerin bulgur yediğini görüyorum ben daha kitabın yarısındayım bulgur yenebiliyormu ayrıca kitabın arkasındaki örnek menüde hiç bulgur görmedim ama???:26:
2.öğün
yarım tabak patates yemeği
1 kase yoğurt
üzerine sade kahve
patatesleri eritmek için akşam spor şart oldu[/QUO
BENCE PATATES, MAKARNA, PİLAV GİBİ KARBONHİDRAT TÜRLERİNİN YANINDA YOĞURT TÜKETME ÇÜNKÜ PATATES KARBONHİDRAT YOĞURT PROTEİN İKİSİNİN BİR ARAYA GELMESİ ÇİMENTO VE TUĞLA GİBİDİR BU İKİSİNİN BİRLEŞİMİNDEN DUVAR YANİ YAĞLAR OLUŞURUFAK BİR BİLGİ
hoca kg.verme döneminde 3-4 kaşık pilava izin veriyor cnm.
Dolmaları pırasa ıspanağı vs. Bulgurla yaparsak daha az zararlıymış.
hosgeldınız tabıkı alırız seve seve kıtabıda bızıde okuyun ve yazın bol bol burda olmak herkese oldugu gıbı sızede ıyı gelecekSizleri epeydir takip ediyorum.Azminizi ve başarılarınızı takdir ediyorum...
Benimde vermem gereken 20-30 kg var bir türlü veremiyorum
Kitap elimde okumadım benide aranıza alsanız ?
allah ısteyen herkese nasıp etsın canım dualarımız sızlerle.şekerkız inşallah güzel haberler alırsın,allahım bende o kadar çok istiyorum ki....allah isteyen herkese aratmadan versin inşallah.önce de ceylin ve bana
bacım bravo sana ıkızın ızınden gıgıyın bakıyomönce yürüyüş sonra duş.ben kaçar kızlar
famiiirrrr nerdesin gıııı
allah ısteyen herkese nasıp etsın canım dualarımız sızlerle.
bacım bravo sana ıkızın ızınden gıgıyın bakıyom
sağol canım ama evde bi kasa kivi var(şekilleri iyi olsa dağıtıp bitirecem de çok küçükler) onlar varken muzda almayayım dedimharikasın bacım,yumurta yemeyince muz yersen daha iyi olur
ben dün akşam ve bu sabah kaçamak yaptımm..
utancımdan giremiyorummmm
akşama spor yapamazsan halim harap:26:
önce yürüyüş sonra duş.ben kaçar kızlar
kalk hemen yap bacım ınsanın ıcı rahatlıyo mutlu oluyo ev temız olunca hadı kolay gele:))))sorumu tekrarlıyım. sindirim için keten tohumu nasıl ve emziriyorum soru olur mu?
öğlen:
etli kurufasulye__yoğurt
kalkıp evimi temizlesem
arkadaşım sen ne güzel evi kırklamış üstüne de yeşil çayı almışsın eline
çok özendim sana çoook..
slmlar herkese
2 öğünüm
doğru yaptım bilmem ama eve alış veriş yapmamam lazım
o yuzden sadece doyana kadar haşlama tavuk yidim:18:
tabi fotoları paylaştın hepimiz yok fıstık gibisin yok fındık gibisi derken şimardın demii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?