2 öğünüm
doğru yaptım bilmem ama eve alış veriş yapmamam lazım
o yuzden sadece doyana kadar haşlama tavuk yidim:18:
sorumu tekrarlıyım. sindirim için keten tohumu nasıl ve emziriyorum soru olur mu?
öğlen:
etli kurufasulye__yoğurt
kalkıp evimi temizlesem
arkadaşım sen ne güzel evi kırklamış üstüne de yeşil çayı almışsın eline
çok özendim sana çoook..
slmlar herkese
yok yawww fıstık gibi falan değilimm...
herkes kendi kusurunu bilirrr..
bana da kusurlarım diken gibi batıyo vallaaaa
sporsuz olmayacağınıda biliyorum yapıyorummm aslında yapabildiğim kadar ama gün içinde yaşadığım stres sonrası buzdolabının yanında alıyorum soluğu..
offffff çok fena:18:
kalk hemen yap bacım ınsanın ıcı rahatlıyo mutlu oluyo ev temız olunca hadı kolay gele:))))
bende uzun zamandır tavuk yemedım canım cektı yarın yıyım barı bugun kıymalı pırasa var
*
tatlım 10 aylık kızım var bende emziyorum kabızlık sorunum ara ara oluyo onun için kullanmıyorum bende korkuyorum bittkisel bile olsa
ben canan hocaya omega 3 sordum bana bebeğin gelişimi ve zihinsel gelişimi için olması gereken bi vitamin dedi ama bence eger kabızlık sorunun içinse başka bi çözüm arasan yada bir dr sorsan iyi olur
öğle arası bildirimi
12:00 12:30 arası 30 dk shapes'te spor
12:50 öğle yemeği
1 kase yayla çorbası
1 porsiyon taze fasülye (patates ve havuçlarını ayırdım)
1 tabak havuç kırmızı lahana ve kıvırcık karışımı salata (limonsuz ve tuzsuz)
ben dün akşam ve bu sabah kaçamak yaptımm..
utancımdan giremiyorummmm
akşama spor yapamazsan halim harap:26:
canım neden limon katmıyosun sevmiyomusun yoksa oda mı yasaktı...
Hmm ceza alırım diye korkup gelmedin yaniNeyse canım sen yürüyüp eritirsin onları merak etme.
öğlen az domates çorba
1 tabak orman kebabı
şimdide türk kahvem gelir oooh.
zati canım hiç çalışmak istemiyor.amaaaa iş beni bekler
öpüldünüz azimli venüs hatunları.
hep destek tam destek
14:30da iyi haberini alırız inşallaah şekerkız
kızlar bu arada bebk için bel çektirme olayı varmış senelerce hamile kalamayanlar belini çektirip hamile kalıyormuş netten araştırın derim.
Allah herkesi evlat sahibi yapsın .yokluğunu aratmasın yuvanızı şenlendiren minikler nasip etsin .dualarım sizlerle arkadaşlar.
canım annen nasıl oldu ?2.öğün
yarım tabak patates yemeği
1 kase yoğurt
üzerine sade kahve
patatesleri eritmek için akşam spor şart oldu
pilavdan kastım bulgur pilavıydı yanlış anlaşılma olmasıntamamdır anlaşıldı. Bu gidişle kitabı bitirmesemde olur sanırım güzel bilgiler ediniyorum burada. Tecrübelerden faydalanmak güzel
jarni geri dönecekti,ablasında tatilde...saphiracım
gamzeed--yosun30--eminelif--yoklar uzun zamandır
burçın762hafta z-izin istemişti.jarnada 1hafta ama yoklar bakalım
aminnnnnnnhosgeldınız tabıkı alırız seve seve kıtabıda bızıde okuyun ve yazın bol bol burda olmak herkese oldugu gıbı sızede ıyı gelecek
allah ısteyen herkese nasıp etsın canım dualarımız sızlerle.
bacım bravo sana ıkızın ızınden gıgıyın bakıyom
bende gunesı gorunce kızımı alıp cıktım ama 1 yasındakı kuzuyla ne kadar yurunebılır aksam cıkarım ınsaallah yıne.evı kırkladım dusumu aldım yesılcayımıda aldım geldım
ah ah famirim ben de senin gibi akşam sabah kaçamaklıydım ama ben utanmadan burda millete yorum yapıyorum,farkındaysa herkes menü bildiirmi yapmıyorum düzenliben dün akşam ve bu sabah kaçamak yaptımm..
sorumu tekrarlıyım. sindirim için keten tohumu nasıl ve emziriyorum soru olur mu?
öğlen:
etli kurufasulye__yoğurt
kalkıp evimi temizlesem
arkadaşım sen ne güzel evi kırklamış üstüne de yeşil çayı almışsın eline
çok özendim sana çoook..
slmlar herkese
hayır canım aksine limonu çok severim ayrıca limon serbest hatta içtiğimiz suya bile taze limon katabiliriz ama ben ev yemekleri yapan bir restorantta yemek yedim ve orada şu hazır limon sularından bulunuyor bende onları sevmiyorum o yüzden yoksa sorun yok
canım omega3 mü kabızlık yapıyor eğer ondansa bende 1 haftadır herşeyi aynı yapıyorum niye kabızlık başladı diye düşünüyorum
arkadaslar ya üçtür soruyorum kimse yazmıyor bana.gulden msn istedim o da ilgilenmedi( sorum su: Yüzümde sivilcelenme başladı. Kapsülü 1 e indirdim. Sizce kuruyemisle alakası olabilir mı ya da yumurtayla? Bı de ben 9 gündür bildirim yapıyorum daha kaç gun daha yapmalıyım? Beni listeye ne zaman alacaksiniz?
aminn cnm
senin varmı?
Canım annen nasıl oldu ?
Pilavdan kastım bulgur pilavıydı yanlış anlaşılma olmasın
Jarni geri dönecekti,ablasında tatilde...
Aminnnnnnn
ah ah famirim ben de senin gibi akşam sabah kaçamaklıydım ama ben utanmadan burda millete yorum yapıyorum,farkındaysa herkes menü bildiirmi yapmıyorum düzenli:18:
Selam
Arkadaslar ya üçtür soruyorum kimse yazmıyor bana.gulden msn istedim o da ilgilenmedi( sorum su: yüzümde sivilcelenme başladı. Kapsülü 1 e indirdim. sizce kuruyemisle alakası olabilir mı ya da yumurtayla? Bı de ben 9 gündür bildirim yapıyorum daha kaç gun daha yapmalıyım? Beni listeye ne zaman alacaksiniz?
bu arada ben öğlen spordan önce 1 fincan şekersiz nescafe içtim ve şimdide yarım çay bardağı kadar fındık atıştırdım (ama sıkıntıdan vallahi acıktığımdan değil) ara öğün isteğe bağlı sanırım yemesem olurdu ama neyse:44:
ben dün akşam ve bu sabah kaçamak yaptımm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?