Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

tatlım 10 aylık kızım var bende emziyorum kabızlık sorunum ara ara oluyo onun için kullanmıyorum bende korkuyorum bittkisel bile olsa
ben canan hocaya omega 3 sordum bana bebeğin gelişimi ve zihinsel gelişimi için olması gereken bi vitamin dedi ama bence eger kabızlık sorunun içinse başka bi çözüm arasan yada bir dr sorsan iyi olur

hakikaten canım ya stresli iken bende buzdolabına yapışırım ama artık öğün aralarında oruçlu gibi düşünüyorum kendimi çok faydasını görüyorum
hatta su bile içerken sanki orucumu bozuyormuşum gibi oluyor o kadar benimsemişim yani

kalk hemen yap bacım ınsanın ıcı rahatlıyo mutlu oluyo ev temız olunca hadı kolay gele:))))

bende uzun zamandır tavuk yemedım canım cektı yarın yıyım barı bugun kıymalı pırasa var
*

bende temizlik yapıyorum gelip arada size laf yetiştiriyorum
hadi kapatayımda bitireyim artık

akşam bizdede pırasa var koçişle oğluşa makarna yapacağım domates soslu

canım omega3 mü kabızlık yapıyor eğer ondansa bende 1 haftadır herşeyi aynı yapıyorum niye kabızlık başladı diye düşünüyorum

canım neden limon katmıyosun sevmiyomusun yoksa oda mı yasaktı...

ben dün akşam ve bu sabah kaçamak yaptımm..
utancımdan giremiyorummmm
akşama spor yapamazsan halim harap:26:

hmm ceza alırım diye korkup gelmedin yani neyse canım sen yürüyüp eritirsin onları merak etme.

canım neden limon katmıyosun sevmiyomusun yoksa oda mı yasaktı...

Hmm ceza alırım diye korkup gelmedin yani Neyse canım sen yürüyüp eritirsin onları merak etme.

hayır canım aksine limonu çok severim ayrıca limon serbest hatta içtiğimiz suya bile taze limon katabiliriz ama ben ev yemekleri yapan bir restorantta yemek yedim ve orada şu hazır limon sularından bulunuyor bende onları sevmiyorum o yüzden yoksa sorun yok

aminn cnm
senin varmı?
2.öğün

yarım tabak patates yemeği
1 kase yoğurt

üzerine sade kahve

patatesleri eritmek için akşam spor şart oldu
canım annen nasıl oldu ?
tamamdır anlaşıldı. Bu gidişle kitabı bitirmesemde olur sanırım güzel bilgiler ediniyorum burada. Tecrübelerden faydalanmak güzel
pilavdan kastım bulgur pilavıydı yanlış anlaşılma olmasın
saphiracım
gamzeed--yosun30--eminelif--yoklar uzun zamandır
burçın762hafta z-izin istemişti.jarnada 1hafta ama yoklar bakalım
jarni geri dönecekti,ablasında tatilde...

aminnnnnnn
ah ah famirim ben de senin gibi akşam sabah kaçamaklıydım ama ben utanmadan burda millete yorum yapıyorum,farkındaysa herkes menü bildiirmi yapmıyorum düzenli:18:

selam

hmm tamam anladım canım doğru haklısın o zaman o konuda...

canım omega3 mü kabızlık yapıyor eğer ondansa bende 1 haftadır herşeyi aynı yapıyorum niye kabızlık başladı diye düşünüyorum

yok cnm yanlış anladın. keten tohumunu omega3 için mi yoksa kabızlık için mi soruyorsun diyor.kabızlık içinse gerek yok dio.omega 3 içinse hap kullan dio:)

Of of iş yerinde de vakit geçmiyor iyiki siz varsınız zayıflayacağız inşallah ya 70leri bir görsem

Arkadaslar ya üçtür soruyorum kimse yazmıyor bana.gulden msn istedim o da ilgilenmedi( sorum su: yüzümde sivilcelenme başladı. Kapsülü 1 e indirdim. sizce kuruyemisle alakası olabilir mı ya da yumurtayla? Bı de ben 9 gündür bildirim yapıyorum daha kaç gun daha yapmalıyım? Beni listeye ne zaman alacaksiniz?

bende 5. Günümdeyim ve cildim karma t bölgem yağlıdır bence kuruyemişle alakalı çünkü ben omega kullanmıyorum ama benimde çenemde bir sivilce çıkmaya çalışıyor.

tamamdır bulgur bulgur bulgur ama 4 kaşık neyse 2 kaşıktan iyidir yani diyetisyenler genelde 2 kaşık derler ya

canım msn özel birşey,vermek istemeyebilir.
hem birisi sana cvp yazmıştı yumurtadan olabilir diye sanırım okumadın.
liste için saphıraya özel msj at

Bu arada ben öğlen spordan önce 1 fincan şekersiz nescafe içtim ve şimdide yarım çay bardağı kadar fındık atıştırdım (ama sıkıntıdan vallahi acıktığımdan değil) ara öğün isteğe bağlı sanırım yemesem olurdu ama neyse:44:

nescafe işlenmiş gıda olduğundan bize hiçbir faydası yokmuş..ama arada ben de içmiyor değilim..şeker koymadığımdan tat alamıyorum hep yarım bırakıyorum.. En büyük hatamız o duygusal açlık,sıkıldığında en başa dön burda yazılanları oku yanında da çay iç

şekerkız naptı acaba:26:

olsuuuun sen halledersin canım benim .
ben biliyom seni yürürsün koşarsın zıplarsın halledersin
düşünki 38 beden bir elbisen var ve ne zahmetle geldi sana onun içine girip hakkını vermen lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…