canım benim 1 tane kızım var 8 yaşında .
En kısa zamanda Allah sanada nasip etsin canım.
Arkadaslar ya üçtür soruyorum kimse yazmıyor bana.gulden msn istedim o da ilgilenmedi( sorum su: yüzümde sivilcelenme başladı. Kapsülü 1 e indirdim. sizce kuruyemisle alakası olabilir mı ya da yumurtayla? Bı de ben 9 gündür bildirim yapıyorum daha kaç gun daha yapmalıyım? Beni listeye ne zaman alacaksiniz?
tüm bankalar için geçerli hatta bazı bankalar ekspertiz ücretini bile ödemişler eğer ekspertiz taahhütnamesi almadılarsa alabilirsiniz.Maaşallah Allah bağışlasın.aminnnnnnnn
Hani sen bir ara kredi istihbarat ücr.geri ödeniyor demiştin ya bu sizin bankaya özel bir konu muydu?
Biz de ev kredisi ödüyoruz da a.bnka...
tüm bankalar için geçerli hatta bazı bankalar ekspertiz ücretini bile ödemişler eğer ekspertiz taahhütnamesi almadılarsa alabilirsiniz.
masraf dekontu ile ilçenizdeki tüketici hakem heyetine başvurun canım.
sanki inadına listeye almadım can sıkıcı
Evperisi
merinin kuzusu
annesinin kuzusuda bildirim yaptı onlarada listede olmadıklarını açıkladık
saphiraya mesaj atın dedik sorun olmadı bu arkadaş niye sorun yaptıki
ıkıncı ogunumu yedım arz edeyım efenım:))
1 tabak yesıllık salatası
2 kasık kıymalı pırasa
3 kasık kıymalı brokolı
1 kase k.t.yogurt
3 badem 2 gunkurusu
omega3 turk kahvesı
istikrarlı karataycım benim
afiyet olsunnn
[arkadaslar merhaba
Bende araniza katilmak istiyorum. Karatay in kitabin aldim ve okudum. Bana cok mantikli geldi. 6 kg. fazlam var ve cogu gobekde toplanmis' igrenc gorunuyorum.Umarim burasi bana da ugurlu gelir/
Sevgiler
[arkadaslar merhaba
Bende araniza katilmak istiyorum. Karatay in kitabin aldim ve okudum. Bana cok mantikli geldi. 6 kg. fazlam var ve cogu gobekde toplanmis' igrenc gorunuyorum.Umarim burasi bana da ugurlu gelir/
Sevgiler
aminn cnm
senin varmı?
canım annen nasıl oldu ?
pilavdan kastım bulgur pilavıydı yanlış anlaşılma olmasın
jarni geri dönecekti,ablasında tatilde...
aminnnnnnn
ah ah famirim ben de senin gibi akşam sabah kaçamaklıydım ama ben utanmadan burda millete yorum yapıyorum,farkındaysa herkes menü bildiirmi yapmıyorum düzenli:18:
selam
Ceylincim
2 gündür hastanelik olduk valla.
astımı var annemin,griple birleşince çok ağır oluyor.
şimdi iyi allahtan.
sağol cnm sorduğun için..
.
Cevaplarınız için cok teşekkürler kızlar.umarim kurtulurum bu sivilcelerden.saphiraya özel Msj atamıyorum liste bildirimi için ne yapmam lazım ?
ne yemek yapsam ya:44: :44: :44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?