Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

canım benim 1 tane kızım var 8 yaşında .
En kısa zamanda Allah sanada nasip etsin canım.

Maaşallah Allah bağışlasın.aminnnnnnnn
Hani sen bir ara kredi istihbarat ücr.geri ödeniyor demiştin ya bu sizin bankaya özel bir konu muydu?
Biz de ev kredisi ödüyoruz da a.bnka...

Son düzenleme:

benimde çenemde 1 sivilce çıkmaya çalışıyor ammma eşim diyorki senin cildin pek bir güzelleşti.kayısı yemeye çalış çok etkili.bence başka bişeydendiir.arkadaşımında güzelleştiçhem git gide kyemiş isteği azalıyor.omega 3 cilde iyi bile geliyor.

Maaşallah Allah bağışlasın.aminnnnnnnn
Hani sen bir ara kredi istihbarat ücr.geri ödeniyor demiştin ya bu sizin bankaya özel bir konu muydu?
Biz de ev kredisi ödüyoruz da a.bnka...
tüm bankalar için geçerli hatta bazı bankalar ekspertiz ücretini bile ödemişler eğer ekspertiz taahhütnamesi almadılarsa alabilirsiniz.
masraf dekontu ile ilçenizdeki tüketici hakem heyetine başvurun canım.

Kızlarrrr
NEW FX15 kullananlar diye bir form açtım..
Ben bugün kullanmaya başladım. Bendeki gelişmeleri an an yazacağım.
İlgilenenler gelsin lütfen..

ıkıncı ogunumu yedım arz edeyım efenım:))

1 tabak yesıllık salatası
2 kasık kıymalı pırasa
3 kasık kıymalı brokolı
1 kase k.t.yogurt
3 badem 2 gunkurusu
omega3 turk kahvesı

[arkadaslar merhaba
Bende araniza katilmak istiyorum. Karatay in kitabin aldim ve okudum. Bana cok mantikli geldi. 6 kg. fazlam var ve cogu gobekde toplanmis' igrenc gorunuyorum. Umarim burasi bana da ugurlu gelir/
Sevgiler

[arkadaslar merhaba
Bende araniza katilmak istiyorum. Karatay in kitabin aldim ve okudum. Bana cok mantikli geldi. 6 kg. fazlam var ve cogu gobekde toplanmis' igrenc gorunuyorum. Umarim burasi bana da ugurlu gelir/
Sevgiler

merhaba hoşgeldin
sporla desteklersen o 6 kg.yu çok kısa zamanda verirsin.
hergün menülerini paylaş bizimle

[arkadaslar merhaba
Sevgiler

merhaba hoşgeldin
sporla desteklersen o 6 kg.yu çok kısa zamanda verirsin.
hergün menülerini paylaş bizimle

Ceylincim
2 gündür hastanelik olduk valla.
astımı var annemin,griple birleşince çok ağır oluyor.
şimdi iyi allahtan.
sağol cnm sorduğun için..

.

Cevaplarınız için cok teşekkürler kızlar.umarim kurtulurum bu sivilcelerden.saphiraya özel Msj atamıyorum liste bildirimi için ne yapmam lazım ?

bugünkü menüm
1.öğün:
1 haşlanmış yumurta
1 küçük muz
1 dilim pastırma
1 dilim peynir
3 zeytin
omega 3

2.öğün:
1 tabak etli kuru fasülye
1 tabak havuç-turp salatası

spor:45 dk yürüdüm

Cevaplarınız için cok teşekkürler kızlar.umarim kurtulurum bu sivilcelerden.saphiraya özel Msj atamıyorum liste bildirimi için ne yapmam lazım ?

senin yerine ben yazabilirim..
sıran gelince sen de yapar mısın liste?
bir de 15 gün boyunca günlük bildirim yapman lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…