Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

akşam yemeğim

buğdaylı köfteli yoğurt çorbası
zeytinyağlı bulgurlu pırasa
salata

birde domates soslu makarna var inşallah dayanabilirim

senin yerine ben yazabilirim..
sıran gelince sen de yapar mısın liste?
bir de 15 gün boyunca günlük bildirim yapman lazım

Canım ya cok iyi olur valla. Msj atarmisin benim yerime? Ben zaten 9 gündür günlük menü bildiriminde bulunuyorum yav
aklıma bak ne geldi canım benim ne kadar su içiyon günde
bence bol su iç o da cilde iyi gelir

cok haklisin cnm ya. Ne yalan soliyim cok su içmiyorum belki ondandir bu sivilceler

Iyı Aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar ...... 1.ogun(kahvaltım): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m...p (12 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bır kase cevız,bır yabancı muz,bır bardak sut,2kahverengı kuru kaysı,kakao.....2. Öğün(ıkındı vaktı):Bır tabak zeytınyaglı sebze,bır bardak ayran,omega3 balık yagı takvıye 2 kapsul,................... .......... ...................... (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)Sıvı:Tonla su,2 fıncan kahve

Spor: 1saat ev ısı yaptım ,25 dakıka yurudum(elımdekı cantalarda verdıgım kılo kadar yuk vardı ayrıca,boylece 120 kg ıkenkı kılo verme hızım dusmedı hanımlar), oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum , tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)

Onemlı not: Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum. Kahvaltımı geceden hazırlıyorum.Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze

Eklentiler

• $a1114.webp
    14 KB · Görüntüleme: 30
  • $a1115.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 41

selam gül sana birşey sormak istiyorum omega3 ün yanına antioksidan olarak özellikle akşamları aldığın birşey var mı ben kuru üzüm yiyorum 30 taneye yakın sence kilo vermemi etkiler mi

iyi akşamlarr çıtırr kızlarrrrrrrrrrrr

bugün okulda dondum resmen yaaa. havalar ısınsaa da rahat rahat ders işlesekkk

yemeğimi yedimmm yazıyorumm hemenn

1. öğün

2 yumurtadan maydonozlu, lorlu peynirrli omlettt
peynirrr
zeytinn
yeşil çayy
yarım portakal, 1 minik elma

2. öğünn

1 kase mercimek çorbası
1 koca tabak brokoli salatasıı
yoğurt- turşu- gün kurusu

akşam yediklerim
1 tabak kara şimşek
ev yapımı turşu
2 yemek kaşığı melemen
biraz yoğurt
4 tane kuru kayısı
1 tane trabzon hurması kurusu
biraz kuru üzüm
5 ceviz
bir çay bardağı fındık

biliyorum biraz fazla oldu ama kahvaltıyı 9 buçukta yapmıştım akşam yemeğimi 5 buçukta yedim tam 8 saat açlıktan sonra doymak bilmedim bunlarla yetindim

Arkadaslar bu menüler hakkında ne düşünüyorsunuz? Karataya uygun mü?
Ayran
1 porsiyon 6 adet ızgara köfte
1 tabak soganli zeytinyağlı piyaz

Izgara domates ve biber ...

kalkinca : 1 bardak ilik su
kahvalti : 1 su bardağı kadar karışık kuru yemiş çünkü uyanamadim arkadaslar
ogle: 1 tabak etli kuru fasulye,turşu,yayla çorbası ve 2si bı arada kahve,1 ısırık gofret
aksam : 6adet akcaabat köfte, soğanli zeytinyağlı piyaz,1bardak el yapımı ayran
bol su,demlenmis cay sekersiz.toplam 2adet kapsül
Kosu bandında 1 saat yürüdüm
Spordan once aksam 8de 1 tane sade soda ictim
Kızlar çok mu asırı yemisim bugün ya(

selam gül sana birşey sormak istiyorum omega3 ün yanına antioksidan olarak özellikle akşamları aldığın birşey var mı ben kuru üzüm yiyorum 30 taneye yakın sence kilo vermemi etkiler mi
kuru erık ya da salata uzerıne zeytınyagı da antıoksıdan,sıyah cekırdeklı kuru uzumu onerırım ayrıca,kılo verırsın ,hersey duzelkıyor devam etmeye bak derım. Asla yılma. Kolay gelsın hepımıze

sabah kahvaltım(11:00)

zeytinim,peynirim,havucum,köy yumurtam kayısı kıvamında,fındıgım,kıymalı yumurtalı melemenim

aksam yemegim(19:30)

kereviz yemegim,salatam

nasıl menü ama enfes demi ama tam karataylık

sporum derseniz 60 dk tempolu yürüyüs tam 6 km ,6 hız,500 kalori,8400 adım daha ne olsun.dısarda da yürüdük oglusla ,parka gittik,carsıya indik ohh sefam olsun,kendimi epey toparladım gecen haftanın acısın cıkarcam inşallah

su:2 ltre olacak.

Son düzenleme:
akşam
hamsi kızartma bol salata (marul ve roka salatası)
şu an idrak ediyorum ki ben balık yedim ama bildiğin kızartmaydı. karataya hiç uymadı ama değil mi? hala kitabı alamadım ya.en iyisi sipariş etmek..

21 şubat-2.gün bildirim

öğle
1 tabak mercimek çorbası
3 kaşık ıspanak
1 tabak havuç salatası

akşam saat 19 00
tavuk sote
1 kase cevizli peynirli yeşil slata
1 adet gün kurusu
yarım muz
1 saat oğlumla yürüdük bundan sonra yeşil çayy ve suyla devammmm
pazartesi çok heyecanlıyım inş. kurtulciimm şu 69 dan
herkese kolay gelsin.öpt. sevgilerrrrrr

tüm bankalar için geçerli hatta bazı bankalar ekspertiz ücretini bile ödemişler eğer ekspertiz taahhütnamesi almadılarsa alabilirsiniz.
masraf dekontu ile ilçenizdeki tüketici hakem heyetine başvurun canım.
Canım ya sen böyle diyosunda kac bankaya sorduysak yok öyle bisey biz duymadık diyorlar. Kaynım İNG de calisiyo oda sormuş biz vermiyoruz demişler. Bu odemelerle ilgili bı kanun maddesi yokmu yoksa sadece devletin bankası mı bunu geri oduyo? özel bankalar odemiyomu. Varsa bı madde kanun No su onu soyleyebilirmisin(semide bu konuda çok rahatsız ettik ama malum maddi krizler. Düşünsene o paraları alan karataycilari. Doğal ürünlere yatırım yaparlar resmen

9. gün bidirim
1. ögün
2 muz
karışık çerez
1 sb süt

2.ögün
.3 köfte
salata ayran

3. ögün
2 muz
peynir
20 zeytin
3 fincan limonlu çay
2 lt su 3 fincan yeşilçay 4 saat gezmece dolaşmaca alışveriş etmece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…