almadın beni listeye.. 3 hafta bitti 4 gün sonra 1 ay geride kalıyo... benide listene all dedim özel özel ama... napsam ki... bi yazsan benide alsan artık şu listeye....
Bugünkü menüm:
kalkınca:1 bardak ılık su
1.öğün:2haşlanmış yumurta
biraz peynir
10yeşil zeytin
2incir
4ceviz
3gün kurusu
2.öğün:
2parça balik
1kaşık yoğurtlu patlıcan salatası
mevsim salata
3.öğün:
1 kase mercimek salatası
1tabak kuru fasulye
2 parça balık
turşu
20fıstık
bir avuç kabak çekirdeği
Bugün akşam biraz abartmışım galiba....Neyse en azından glisemik indeksi yüksek olmayan yiyecekler.Akraba ziyaretindeydik,börek,dolma,baklava ve meyveyi reddettim.KENDİMLE GURUR DUYDUM.Galiba bu sefer başaracağım.İyi geceler...
Doyuncaya kadar ızın verılen seylerden yıyebılırsınız."807373 | Soran : gamze-398469 | Soru Grup : Genelkalkinca : 1 bardak ilik su
kahvalti : 1 su bardağı kadar karışık kuru yemiş çünkü uyanamadim arkadaslar
ogle: 1 tabak etli kuru fasulye,turşu,yayla çorbası ve 2si bı arada kahve,1 ısırık gofret
aksam : 6adet akcaabat köfte, soğanli zeytinyağlı piyaz,1bardak el yapımı ayran
bol su,demlenmis cay sekersiz.toplam 2adet kapsül
Kosu bandında 1 saat yürüdüm
Spordan once aksam 8de 1 tane sade soda ictim
Kızlar çok mu asırı yemisim bugün ya(
Canım ya cok iyi olur valla. Msj atarmisin benim yerime? Ben zaten 9 gündür günlük menü bildiriminde bulunuyorum yav
cok haklisin cnm ya. Ne yalan soliyim cok su içmiyorum belki ondandir bu sivilceler
menüler güzelArkadaslar bu menüler hakkında ne düşünüyorsunuz? Karataya uygun mü?
Ayran
1 porsiyon 6 adet ızgara köfte
1 tabak soganli zeytinyağlı piyaz
Izgara domates ve biber ...
süpersin süper süpersabah kahvaltım(11:00)
zeytinim,peynirim,havucum,köy yumurtam kayısı kıvamında,fındıgım,kıymalı yumurtalı melemenim
Eki Görüntüle 352041
aksam yemegim(19:30)
kereviz yemegim,salatam
Eki Görüntüle 352045
nasıl menü ama enfes demi ama tam karataylık
sporum derseniz 60 dk tempolu yürüyüs tam 6 km ,6 hız,500 kalori,8400 adım daha ne olsun.dısarda da yürüdük oglusla ,parka gittik,carsıya indik ohh sefam olsun,kendimi epey toparladım gecen haftanın acısın cıkarcam inşallah
su:2 ltre olacak.
eşim de sormuş yok demişlerCanım ya sen böyle diyosunda kac bankaya sorduysak yok öyle bisey biz duymadık diyorlar. Kaynım İNG de calisiyo oda sormuş biz vermiyoruz demişler. Bu odemelerle ilgili bı kanun maddesi yokmu yoksa sadece devletin bankası mı bunu geri oduyo? özel bankalar odemiyomu. Varsa bı madde kanun No su onu soyleyebilirmisin(semide bu konuda çok rahatsız ettik ama malum maddi krizler. Düşünsene o paraları alan karataycilari. Doğal ürünlere yatırım yaparlar resmen
Herkese selam,
Uzun zamandir merak ettigim karatay diyetini okurken yazdiklariniza ulastim, tecrubelerinizi merak ediyorum. Ama forumda toplamda 2700 kusur sayfa olmus. Rica etsem diyete ne zaman basladiginizi, ne kadar surede kac kilo verdiginizi yazar misiniz? Kisa bir diyet ozeti beni ck motive edecek, cok mutsuzum. Uzerimdek 15 kilo tum guvenimi aldi goturdu(((((
Karatay diyeti surecini az cok biliyorum, ozellikle deneyimlerinizde sizin cok isinize yarayan kucuk sirlar, puf noktalari var mi? Spor yapabiliyor musunuz?
Bir de diyete konsantrasyonunuzu nasil sagliorsunuz? Ornegin ben 2 gunden fazla odaklanamiyorum, gece cok acikiyorum. Gunde max 5 saat uyuyorum. Gece dayanamayipb ir seyler atistirinca tum motivasyonum bitiyor. İntikam alir gibi, yedikce yiyorum bu sefer. Bu durum icin akupunktur bile dusunuyorum, ne dersiniz?
Hadi hanimlar, cok merakla bekliyorum deneyimlerinizi.
GÜNAYDIN GÜNAYDIN GÜNAYDINNNNNN
nasılsınız arkadaşlar?
2 gündür İzmir şahane.Yağmur yok ,bol güneş ,bahar gelecek mi ne buralara :)
Akşam dışarıdaydık yemekte.
Arkadaşlarla yaz planları yapmaya başladık.
İzmirde olup,geçen sene kilolar yüzünden 2 kere denize gittiğim yüzüme vuruldu.
Bu sabah ayrı bir motivasyonla kalktım o yüzden.
az kaldı azzzzz.
kaçamak artık yok,karatay ve spoooorrr.
hepinizi öpüyorum.
kolay gelsinnnn
günaydınn canım maaşAllah bir pozitiflik saçtın etrafa
biz de kısmetse 1 Haziran'da Antalya yolcusuyuz...
Eski resimlerime baktığımda koca mide ve göbek görünüyor ne kötüymüşümm
Şimdi çok iyi değil yine ama en azından eskisi gibi değil
İyi ki varsın karatay !
Ama 3 aylık dğzebli sporumun etkisi tartışılmazdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?