Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Kızlar buraya girip menü paylaşımı yapamadım kac gundur ve ipin ucu kaçtı tabi. Kac gundur reglim de basladi ama gerisi gelmedi. Su anki kilom kac onu bile bilmiyorum. Yani siskinlik varmi yokmuuu.kacamaklarini bı duysanız. tek uyabildigim Ogün aralarım en az 4 saat ve aksam 7.5 dan sonra birsey yemiyorum hava çok soguk okulda dondum bugün resmen spor falan yok zaten. Göçtüm ben resmen göçtüm. Bu aksam da tramisu yedim offf şu regl beni mahvetti

İyi akşamlarrr

2. öğünüm:

sebzeli köfte
4-5 kaşık bulgur pilavı
cacık

3. öğünüm
3 kaşık çorba
3 tane bulgurlu lahana sarması

veee bol su içmeye çalışıyorum.

Son düzenleme:
1 tatlı kaşığı mindivan+500 ml su
2 yumurta+1 yumurta beyazı kk
1 avuç içi az tuzlu lor
10 zeytin
½ bardak süt
1 lokma krem peynirli t.b. ekmeği
2-3 şekersiz çay
2 kapsül omega 3 +500 ml su

2. öğün:

3 ad. küçük sosis
2 ad. biber dolmasının sadece biberleri (kızım içini yedi)

ara: az tuzlu 1 bardak ayran

3. öğün:

1 kallçalı but+1 minik parça patates+biraz soğan (fırın poşetinde patatesli tavuk yaptım da)
1 kase salata (marul+çiğ havuç+turp+soğan,limon+z.yağı+tuz)
½ kase yoğurt

Yemeğin üstüne az sütlü nescafe
yanında çuku yemedim.Kızım ve eşim yediler ben de baktım

menu
bildirim
sabah
1 muz
1 bardak süt
10 zeytin
1 kayısı kurusu kako
1 çk.keten toh. yag
1 tane 1000 mg. omega 3

akşam
5-6 kaşık kıymalı ıspanak
6-7 köfte
1 bardak ayran
1 çay kaş.keten tohmu yağı
ev turşusu
1 tane 1000 mg omega 3

su:2lt

spor:4-5 saat yoğun ev işi,15 dak yürüyüş

almadın beni listeye.. 3 hafta bitti 4 gün sonra 1 ay geride kalıyo... benide listene all dedim özel özel ama... napsam ki... bi yazsan benide alsan artık şu listeye....

Bugünkü menüm:
kalkınca:1 bardak ılık su
1.öğün:2haşlanmış yumurta
biraz peynir
10yeşil zeytin
2incir
4ceviz
3gün kurusu
2.öğün:
2parça balik
1kaşık yoğurtlu patlıcan salatası
mevsim salata
3.öğün:
1 kase mercimek salatası
1tabak kuru fasulye
2 parça balık
turşu
20fıstık
bir avuç kabak çekirdeği
Bugün akşam biraz abartmışım galiba....Neyse en azından glisemik indeksi yüksek olmayan yiyecekler.Akraba ziyaretindeydik,börek,dolma,baklava ve meyveyi reddettim.KENDİMLE GURUR DUYDUM.Galiba bu sefer başaracağım.İyi geceler...

tebrikler tatlım inşallah basarırsın basarırız

Herkese selam,

Uzun zamandir merak ettigim karatay diyetini okurken yazdiklariniza ulastim, tecrubelerinizi merak ediyorum. Ama forumda toplamda 2700 kusur sayfa olmus. Rica etsem diyete ne zaman basladiginizi, ne kadar surede kac kilo verdiginizi yazar misiniz? Kisa bir diyet ozeti beni ck motive edecek, cok mutsuzum. Uzerimdek 15 kilo tum guvenimi aldi goturdu(((((

Karatay diyeti surecini az cok biliyorum, ozellikle deneyimlerinizde sizin cok isinize yarayan kucuk sirlar, puf noktalari var mi? Spor yapabiliyor musunuz?

Bir de diyete konsantrasyonunuzu nasil sagliorsunuz? Ornegin ben 2 gunden fazla odaklanamiyorum, gece cok acikiyorum. Gunde max 5 saat uyuyorum. Gece dayanamayipb ir seyler atistirinca tum motivasyonum bitiyor. İntikam alir gibi, yedikce yiyorum bu sefer. Bu durum icin akupunktur bile dusunuyorum, ne dersiniz?

Hadi hanimlar, cok merakla bekliyorum deneyimlerinizi.

Doyuncaya kadar ızın verılen seylerden yıyebılırsınız."807373 | Soran : gamze-398469 | Soru Grup : Genel
Soru : Merhabalar Canan Hanim,
Saygilar sevgiler.Bu size 4.cu kez yazisim benden biktiniz ama.size belirtmek istiyorumki 3.hafta o kilo kaybi oldugunuz soylemistim.ama size 3.yazisimdan hemen ertesi gun tartilmistim.75.60 dan 74.40 inmisim cok sevindeim ama 4 haftada 1 kilo cok az kaldi.sionucta cok az yiyorum 4 saat ararliklr la yiyorum.meyve yemiyorum.oysa ki meyveyi cok severim.birde ben hic ekmek ,tatli beyaz un tamamen hayatimdqn cikardim.yemek miktarlarinizi cok azyiyoru.acaba ondanmi kilo veremiyorum ara ogun yemoiyorum ogunlerim arasi 4 saatten az olmuyor.bu hafta basinda tekrar tardildim yani 6 gun sonra ama dehsete dustum.76.60 olmusum bu nasil sizce normalmi..ayrica ilaclarimi beloc ve prozac gun asiri iciyorum.ben cok azimliyim ama azmim kirilmaya basladi.bana yardimci olun yalvaririm.bu gece birazda panik atatk gecirdim.ayrica tansiyon aleti ictigim gun basim agriyor.bende tansiyonumu olctum 11-6 sasirdim bana cok dusuk basimin ondan agridgini dusundum..sizce de olabilirmu?
26.10.2011 01?00 tarihinde sorulmuştur.

--------------------------------------------------------------------------------

Prof. Dr. M Canan Efendigil KARATAY tarafından cevaplanmıştır.
Cevap :

ÇOOOOOOOOOOOK az yerseniz kilo tabii ki veremezsiniz. Sağlıklı yiyecekleri doyuncaya kadar yemelisiniz!!!! Yol yürümelisiniz.

Herkesin kilo verme hızı değişiktir...Kendinizi kimseyle de kıyaslamayın...

ayda şukadar gibi ölçülere de aldırmayın. Önce dinçleşmeniz ve enerji kazanmanız önemli....Az mı verdim? çok mu verdim sarmalına kafanızı sakın ama sakın haaaaa takmayın, lütfen!!! Bol yemel,isiniz, doğru olanları. Kitabı iyi okumalı ve anlamalısınız.

Prof. Dr. M Canana Efendigil Karatay"demıs hoca doktorlar sıtesınde. Kolay gelsın hepımıze

GÜNAYDIN GÜNAYDIN GÜNAYDINNNNNN

nasılsınız arkadaşlar?
2 gündür İzmir şahane.Yağmur yok ,bol güneş ,bahar gelecek mi ne buralara :)
Akşam dışarıdaydık yemekte.
Arkadaşlarla yaz planları yapmaya başladık.
İzmirde olup,geçen sene kilolar yüzünden 2 kere denize gittiğim yüzüme vuruldu.
Bu sabah ayrı bir motivasyonla kalktım o yüzden.
az kaldı azzzzz.
kaçamak artık yok,karatay ve spoooorrr.

hepinizi öpüyorum.

kolay gelsinnnn

Canım ya cok iyi olur valla. Msj atarmisin benim yerime? Ben zaten 9 gündür günlük menü bildiriminde bulunuyorum yav

cok haklisin cnm ya. Ne yalan soliyim cok su içmiyorum belki ondandir bu sivilceler

Arkadaslar bu menüler hakkında ne düşünüyorsunuz? Karataya uygun mü?
Ayran
1 porsiyon 6 adet ızgara köfte
1 tabak soganli zeytinyağlı piyaz

Izgara domates ve biber ...
menüler güzel
saphiraya da özel msj attım
süpersin süper süper
eşim de sormuş yok demişler

merhaba
pazartesi günleri bildirimimiz oluyor.orda ne zaman başladığımız toplam kaç kg.verdiğimiz yazıyor..5-10 sayfa geri gidersen bunları göreceksin.
spor çok önemli..en azından hergün 20 dk. yürüyüş diyor Canan hoca..
hergün menülerini payla bizimle,ne yedin ne içtin günboyu..

günaydınlar herkese

2. gün akşam menü

3 ince tekerlek fırında kıymalı patates
4 kaşık tereyağlı makarna
yoğurt
(kitaptaki kabak yemeği tarifini yaptım ama hiç hoşuma gitmedi yani aslında ben yumurtasını eksik koyunca çok çirkin oldu moralim bozuldu eşime yaptığım yemeklerden yemek zorunda kaldım) ve ayrıca akşam yemeğinden önce 1 muz ve 1 adet incir yedim offf beceremeyecekmiyim ben bu işi ya neyse ki ekmek konusunda istikrarlıyım çok şükür:18:

Dün akşam

ızgara deniz mahsulleri
roka salatası
yarım dilim ananas,3 dilim mandalina,2 halka kivi,1 tatlı kaşığı nar

manyak tatlılar yediler,napıım bende nefsimi köreltmek için yukarıda yazdığım meyveleri yedim

sabah

1 yumurtadan lorlu omlet
6 adet zeytin
roka bol limonlu
1/2 kk b.peynir
çay

şimdide işteyim,, kahvemi içiyorum
birazdan 1 sürahi limonlu suyum gelir.,başlarım su kürüne :)

şimdilik kaçtım ..

.

günaydınn canım maaşAllah bir pozitiflik saçtın etrafa
biz de kısmetse 1 Haziran'da Antalya yolcusuyuz...
Eski resimlerime baktığımda koca mide ve göbek görünüyor ne kötüymüşümm
Şimdi çok iyi değil yine ama en azından eskisi gibi değil
İyi ki varsın karatay !
Ama 3 aylık dğzebli sporumun etkisi tartışılmazdı

3. gün (1. öğün)

sabah kalkınca oda sıcaklığında 1 brd su
1 haşlanmış yumurta
yarım muz
8-10 adet fındık
peynir
5 zeytin
1 bardak şekersiz çay
(inşallah bugün dört dörtlük olur menücüklerimiz bozduğum an bütün moralim bozuluyor yaaa)

günaydın Ceylincim

10 kilo vermişin yahuuu mükemmelsin.
Antalya sahillerine damganı vuracaksın ::))

Benim yolum uzun daha vermem gereken en aşağı 7 kilo var,ama olsun..
4 ayım var daha..
veririm dimi ??????
veririm veririm:106:

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…