3. gün (1. öğün)
sabah kalkınca oda sıcaklığında 1 brd su
1 haşlanmış yumurta
yarım muz
8-10 adet fındık
peynir
5 zeytin
1 bardak şekersiz çay
(inşallah bugün dört dörtlük olur menücüklerimiz bozduğum an bütün moralim bozuluyor yaaa)
günaydın Ceylincim
10 kilo vermişin yahuuu mükemmelsin.
Antalya sahillerine damganı vuracaksın ::))
Benim yolum uzun daha vermem gereken en aşağı 7 kilo var,ama olsun..
4 ayım var daha..
veririm dimi ??????
veririm veririm:106:
.
sabah kahvaltım(11:00)
zeytinim,peynirim,havucum,köy yumurtam kayısı kıvamında,fındıgım,kıymalı yumurtalı melemenim
Eki Görüntüle 352041
aksam yemegim(19:30)
kereviz yemegim,salatam
Eki Görüntüle 352045
nasıl menü ama enfes demi ama tam karataylık
sporum derseniz 60 dk tempolu yürüyüs tam 6 km ,6 hız,500 kalori,8400 adım daha ne olsun.dısarda da yürüdük oglusla ,parka gittik,carsıya indik ohh sefam olsun,kendimi epey toparladım gecen haftanın acısın cıkarcam inşallah
su:2 ltre olacak.
Canım ya sen böyle diyosunda kac bankaya sorduysak yok öyle bisey biz duymadık diyorlar. Kaynım İNG de calisiyo oda sormuş biz vermiyoruz demişler. Bu odemelerle ilgili bı kanun maddesi yokmu yoksa sadece devletin bankası mı bunu geri oduyo? özel bankalar odemiyomu. Varsa bı madde kanun No su onu soyleyebilirmisin(semide bu konuda çok rahatsız ettik ama malum maddi krizler. Düşünsene o paraları alan karataycilari. Doğal ürünlere yatırım yaparlar resmen
günaydın adaşım
süper başlangıç :))
buralarda olduğun sürece kolay kolay bozdurmaz kimse sana menülerini korkma...
Bozsanda cezalandırır,aklını başına getiririz merak etme :'')
.
günaydınnnnnn :))
dün bildirim yapamadım..
Sabah 4 ceviz - 1 parça peynir
öğlen 2 yumurta-1parça peynir-1kase kadar ceviz-kibrit kutusu kadar tahin helvası
akşam az mercimek çorbası-1tabak karnıbahar yemeği
bugünkü kahvaltım
2 yumurta
beyaz peynir
1 çay bardağı ceviz ve fındık karışık
şekersiz çay
:))
yalnız kızlar ben tatlı konusunda çok zorlanıyorum... Birde regl oldum 2 gündür tatlı krizindeyim.dün tahin helvasıyla bastırmaya çalıştım.bugün ne yapıcam bilmiyorum.. tavsiyelerinizi bekliyorum....
yalnız kızlar ben tatlı konusunda çok zorlanıyorum... Birde regl oldum 2 gündür tatlı krizindeyim.dün tahin helvasıyla bastırmaya çalıştım.bugün ne yapıcam bilmiyorum.. tavsiyelerinizi bekliyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?