Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

günaydın adaşım

süper başlangıç :))
buralarda olduğun sürece kolay kolay bozdurmaz kimse sana menülerini korkma...
bozsanda cezalandırır,aklını başına getiririz merak etme :'')

.

:))
verirsin verirsin de ben verebilirmiyim bilmiyorum zira pek Karataylık menülerim kalmadı

tam nazar boncukluk vallahi.

kızlar tüm gün hastanedeydim o yüzden giremedim topice

hemen bildirim yapayım:

dün:

sabah:
15 zeytin
kk peynir
3 ceviz
1 kapsül omega 3
greyfurt
2 dilim organik tam buğday ekmeği

öğlen: hastanede yiyemedim
1 avuç fındık
3 hurma

akşam :
balık çorbası

spor:40 dk yürüyüş

sıvı: malesef 1 lt su

bugün:

sabah:
süt, kuru meyve yulaf

hepimiz için güzel bir gün diliyorum kızlar...

bizde ilk başlarda ayyy yok öle bişey falan diyoduk ki istemesinler diye.ama ne yazıkki var.bizde özel banka sayılırız .hani Atanın kurduğu banka var ya !!!
malum isim veremiyorum.bizden ödeme olmadı daha. ama var.bence ilçenizdeki hakem heyetine bir danışın.bankadan bankaya değişiyordur süreç ama sonuçta kural aynı.kredi yi verirken size ne imzalattıklarıda önemli.bu arada hiçte rahatsız olmadım aşk olsun şekerim sorun tabi.

akşam bulurlu ıspanak 1 tabak
2 adet hurma

sabah:2 muz fındık badem ceviz (1 avuç) 10 zeytin
İşe geç kalınca sabah eşim bıraktı ve araba da geirken bunları yiyebildim ellerimden zeytinlerin yağları süzüldü vallahi.
ama yaptım kahvaltımı

günayydııın arkadaşlaaaarr

gece yarısı oğluşun mamma diye uyandırması, onunla oynamamız ve arkasından onu uyutamamam nedeniyle bir baş ağrısıyla kalktım. Sersem gibiyim.

Bir de artık rüyalarıma giriyorsunuz
Rüyamda kaçamak yapıyorum tatlı filan yiyorum size ne söylerim diye de düşünüyorum:18:

Kahvaltıma geleyim heman:

Sabah kalkınca bir bardak ılık su
25 kadar fındık
tereyağında kaşarlı 2 yumurta
yine biraz peynir
8 zeytin
şekersiz çay
maydanoz
tıka basa doydum bunlarla

dünde aynı kahvaltıyla bir toplantımız vardı oraya gittim. Bir de oarada güzel bir kahvaltı vardı:) Bişey yemeyen bir ben vardım çok komikti. Kahvaltı verileceğinden habersizdim. Çayımı yudumladım tatlı tatlı ben de napayım. Tıka basa tok hissediyorum zaten böyle bir kahvaltıyla acıkmıyorum Allahtan.

Kendimi bir toplayabilsem iyi olacak

Ha bu arada arkadaşlar sabah ev ahalisi kahvaltıya oturmuştu bile en son ben kalkıp hemen tartıyı elime alınca bana güldüler yine. Ama son gülen iyi gülermiş derler aaayynnenn öyle oldu işteee:)
Ben 61.4 olmuşum herkesin gülüşü soldu resmen yaaa:)

Kayınvalidem de galeta (karatay diyetine diyor galeta diye annem:) yapacakmış kıyafetleri dar geliyormuş:)
Onunla birlikte karatay kahvaltısı yaptık güzelce

Son düzenleme:
gunaydınnnnn arkadaslarrrrrr

kahvaltımı yaptım cay ıcıp sızı okuyorum hemen arz edeyım efenım

1 tellı peynıre kırılmıs yumurta
4 badem 5 zeytın maydanoz
2 kuru erık b.peynır omega3

sımdıde turk kahvefı ıcecem umarım hepımız ıcın hem dıyet hem hayat adına mukemmel bır gun olur

günaydın kızlar. nasılsınız pek gelemedim bu aralar.
2 senedir nerdeyse merhaba demeyen komşularımın son 1 haftada aşkı düştü bana. birazda güneşi görüp kendimi yollara vurdum. yokuş aşağı yokuş yukarı yürüyüp duruyorum. inş. şu popo küçülürde rahatlarım. diyetten yana malesef
komşular bana diyet yemeği hazırlamıyor ne yazıkki.neyse bu haftada geçsinde işe başlamama az kaldı yeni ciciler alcam. sizce 15 marta kadar ne kadar veririm?

günaydın adaşım

süper başlangıç :))
buralarda olduğun sürece kolay kolay bozdurmaz kimse sana menülerini korkma...
Bozsanda cezalandırır,aklını başına getiririz merak etme :'')

.

onun için buradayım zaten yoksa kendi kendime kalsam oooo çoktaaaan pes etmiştim

günaydınnnnnn :))

Dün bildirim yapamadım..
Sabah 4 ceviz - 1 parça peynir
Öğlen 2 yumurta-1parça peynir-1kase kadar ceviz-kibrit kutusu kadar tahin helvası
Akşam Az mercimek çorbası-1tabak karnıbahar yemeği

Bugünkü kahvaltım
2 yumurta
beyaz peynir
1 çay bardağı ceviz ve fındık karışık
şekersiz çay

:))

güzel menüler

yalnız kızlar ben tatlı konusunda çok zorlanıyorum... Birde regl oldum 2 gündür tatlı krizindeyim.dün tahin helvasıyla bastırmaya çalıştım.bugün ne yapıcam bilmiyorum.. tavsiyelerinizi bekliyorum....

vayy kızlar!
cemre düştü
havalar açtı
hemen tatil programları yapılmaya başlamış bakıyorum
evet aslında son düzlüğe girdik sayılır 4 ay sonra hepimizin mezun olması gerekiyor en azından rahat rahat güneşlenebilecek kıvama gelebilmemiz lazım, tatil hayalleri de motivasyon açısından faydalı olur diye düşünüyorum, hadi bakalım herkes tatil planlarını paylaşsın
Yaşasın tatil
Biz bu sene otele gitmekten vaz geçtik onun yerine arabaya atlayıp ege sahilini gezeceğiz en son marmaris e gidip bitiririz diye bir düşüncemiz var ama rota yola çıkınca belli olur ilk kez arabayla tatile çıkacağız biraz riskli geliyor bana inşallah birbirimizi yemeyiz
benim tatille ilgili en büyük hayalim balayında giydiğim kot şortumu giyip dağ taş tırmanmak
ah ah hayali bile güzel

günaydınnnn çıtırr hatunlarrrrr

kahvaltımı yaptımm ooohhhh miissss kendime geldimm vallaa

2 yumurtadan bol yeşillikli yumurta salatası
tulum peyniri
zeytin
biberiye çayı
1 portakalll

günaydın kısçeler test sonucum negatıf 0.18 cıktı

1.öğün
sucuklu yumurta 2 yumurtadan
1 avuc peynır
1 avuc ceviz

kızlarrrr akşama yemeğimm yokk. okula gitmeden yapayımmm gelince geç kalmadan yerimmmm

menümde ıspanakk kavurma üzerine sarımsaklı yoğurt
tarhana çorbasıııı

hemenn gidiyorummm mutfağaaaaa

arada gelipp bakarımm yazdıklarınızaaa

Son düzenleme:
nasılsınızzzzzz..
bende iiiym şükür...
dün okula gittim geldimm..yemek yaptım...yemeğim pişerken 50 dk yuürüme bandında yürüdümmm
sonra yemek yedik çay içtikk...
kocamı kandırdım 45 dk da dışarda yürürüdükk
birde dün akşam regl oldumm ...
bugün kaçamaksız bir kahvaltıı yaptımmmm büyük başarı benim için
hemen yazimm bari...
1 haşlanamış yumurta
1 avuç beyaz-kaşar peynir
6 zeytin
1 tutam maydanoz.
1 yeşil biber

öğlen sadece meyve yicem karataya uygun değil biliyorumama bu hafta öle olicik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…