Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

teşekkür ederim :)

kakao lu veya tarçınlı süt gerçekten sütlü tatlı yiyormuş hissini veriyor...

çok teşekkür ederim :)) kakaolu süt deneyeceğim...

burada yazılanlar beni çok mutlu ediyor...ben 1,5senede 20 kilo aldım 25 yaşımdayım.evleneli 3yıl oldu ve ilk evlendiğimde aldım bu kiloları şimdi kurtulmaya çalışıyorum.. diyetisyene falan gittim ama yapamadım aç kalıyordum.bugün 3.günüm ve aç kalmıyorum..ayrıca sizin yazdıklarınızı okudukça daha da motive oluyorum ve artık umudum var hepinize teşekkür ederim

kakao lu veya tarçınlı süt gerçekten sütlü tatlı yiyormuş hissini veriyor...

canım kakaolu kuru kayısı ve de tarçınlı süt öneririmm

evet bunlar çok iyi fikirler bugün hemen kakao ve kayısı alayım bende özellikle akşam yemeğinden sonra tatlı krizleri yaşıyorum 1 adet incirle bastırıyordum ama bunlarda değişik fikir hoşuma gitti teşekkürler

SENİN HİKAYENDE KENDİMİ GÖRDÜM BENDE 26 YAŞINDA 3 YILLIK EVLİYİM VE EVLENİRKEN 63 KİLOYDUM YİNEDE ÜZÜLÜYORDUM KİLOLUYUM DİYE AMA ŞİMDİ 86 KİLOYUM HELE DOĞUMDAN SONRA YAPIŞIP KALDI ÜZERİME KİLOLAR AYRICA BENİMDE 3. GÜNÜM BENDE BU FORUMDA OLMAKTAN ÇOK MUTLUYUM SÜREKLİ TAKİPÇİSİYDİM ZATEN HADİ HAYIRLISI HEP BİRLİKTE KURTULURUZ İNŞALLAH SENİN KİLO DURUMUN NEDİR EVLENMEDEN ÖNCE VE SONRASI?

Kilo vermek için ipucu: Kafanızı önce sağ sonra sola çevirin ve bunu size her yemek teklif edildiğinde tekrarlayın:))

:) evlenmeden önce 63-65 arası gidip geliyordum şimdi bende 87 kiloyum hadis en doğum yapmışsın ama bende oda yok( çok mutsuzum artık.. kıyafet hiçbirşey bulamıyorum ve benim kilom özellikle basenlerimde..pantolon bulamıyorum giydiğim hiçbirşey yakışmıyor.. boyum 1,70 cm.biraz ordan yırtıyorum ama yine de istediğim hiçbirşeyi giyemiyorum

tatlı isteğinde GÜN KURUSU kayısıyı ıslatın hafif,kakaoya bulayın.
bitter çikolatadan farkı yok
ama akşam değl de sabah ya da öğlen yerseniz bence yakmamız açısından daha iyi olur
sonuçta bu kurumeyvelern fazlası da kg.vermemize engel

Son düzenleme:

deneyeceğim.... teşekkür ederim :)

:/ aynı kılolardayız:) sizi alan almıs diyelım ben napıyımmm alanda olmıcak bu kıloyla:) burada gaza gelip veririz inş..

Allah'ım bu kız resmen beni anlatıyor...
canım yanlız değilsin
ben de 57 kilo ile evlenmiş evlendikten sadece 3 yıl sonra 84 kiloyu görmüş, insülin direnci ile boğuşan türlü türlü diyet yapıp diyetisyene gidip hepsini bırakan biri olarak en son liman olarak karatay a sığındım, hocanın söyledikleri benim mantığıma ve en önemlisi yemek yeme yapıma çok uyuyor ilk bir ay çok güzel sonuçlar aldım ancak iradesizim malesef arada çok kötü çuvallıyorum ama kendime çabuk gelirsem hasarsız atlatıyorum bu gel gitleri, ancak artık havalar da düzeliyor yeniden yürümeye başladım günlük bildirimleri de aksatmadan yapınca çok güzel sonuçlar alacağıma inancım tam haziran a kadar epey yol kat edeceğim inşallah... Sen de başarırsın inanıyorum sadece iradene haim ol ve yürüyüş yap aksatma ben en çok da bu noktada çuvallıyorum

:/ aynı kılolardayız:) sizi alan almıs diyelım ben napıyımmm alanda olmıcak bu kıloyla:) burada gaza gelip veririz inş..
Hepimiz vericez inşallah Allah'ın izniyle ahh ahhh bekarlık sultanlıktırrrr

ayy bende mutlu oldum demekki bir tek ben değilmişim.bende çok iradesizim ve açlığa tahammülüm hiç yok.. hemen elim ayağım titremeye başlıyor. ama karatay benimde beslenme alışkanlıklarıma çok uyuyor..tatlı haricinde irtibatta olalım seninle o zaman )

dün bildirim yapamamıştım bugun kahvaltımla dunu yapayım artık
dün için olan
sabah:
klasık karatay kahvaltısı
öğlen
salata, ayran ve ceviz
ara olarak yarım bardak karısık form plus ıctım
akşam : 3 bulgurlu dolma ,ıkı yumurta kırması ve bı kase süzme ypgurt yedim:18: çok yedım bayaa ama öğln arasıyla aksam yemegı saat arası cok fazlaydı cok acıkmıstım okuldan gelıcne saldırdım. :18:

bugün ki kahvaltımda klasık karatay kahvaltısı:)

iki sorum olacak, yumurtayı kayısı kıvamında denk getiremıyorm rafadan olsadda olur mu katı olmasından dahamı ıyı yanii? bi diğer sorumda 4 kasık bulgur mu olucak. ktabın arkasında bıber dolması tarfı vardı ben ona göre yapmıştım merak etım :)
sorularıma pek cevap veren olmuyor bakalım bu sefer olacak mıı:44:

merhabalar,bu topik ilk başladığı zamanlardan beri ara ara takip ediyorum.bende yapsam mı yapmasam mı? yapabilir miyim derken aylar geçti.kilolarıma yenilerini ekledim.sonra aralık yarısından ocak sonuna kadar yaptım.5 kilo verdim.şu an 96 kiloyum.2 haftadır yapamaz oldum.tekrar tatlılara düştüm.bugün sabah tekrar başladm.bakalım ne zaman bitecek şu kilo sorunu.

evet ya aynı durumdan muzdaribiz vallahi doğumdan sonra 2 adet kumaş pantolon aldım malum çalışıyorum gerekli onlarında biri 46 biri 48 beden birde kocaman bir kotum var inan pantalon denemekten nefret ediyorum tam o basenlerime takılıp kalıyor ya o pantolonu yırtıp yakasım geliyor belki 2-3 aydır pantolon denemiyorumdur. Sende boydan şanslısın benim boy 1,64 kendimi bazen 50 yaşında kadın gibi hissediyorum kilo insanın psikolojisini yaşantısını tamamen değiştiriyor

kesinlikle katılıyorum sana.psikolojim çok bozuldu...her gören aaaa ne kadar kilo almışsın,aman verr aman dikkat et...o insanlarıda boğazlayasım geliyor.yaklaşık son 3 aydır mağazaların sadece vitrinlerine bakıyorum ve asla girip denemeye dahi teşebbüs etmiyorum çünkü olmuyor..olmayınca da eve gelip saatlerce ağladığımı biliyorum...psikolojim çok bozuldu ama bu sefer çok kararlıyım vericem inşallah...ye ye ye ye ye ye ye ye nereye kadar.......çok kızıyorum kendime çoookkkk

dukanla baslamıştım 5 verdkten snra bırakmıştım. bu dıyet ögrencı ıcın daha uygun geldı bana ve buna basladım bakalım ınsallah hepımız ıcın iyi olur:) ama cok kılo veren var umarım bızlerde onlar gıbı oluruz:) motvasyon acısından sıte cok güzel.. herkesın derdı aynı yanı.. bende tekrar umutlanmaya baslaıdmm

gençliğim heba oluyor killolar yüzünden hiçbirşey yapmayı istemez hale geldim.artık kilolarımı vermek ,sağlıklı ,aktif,zayıf olmak istiyorum.

gençliğim heba oluyor killolar yüzünden hiçbirşey yapmayı istemez hale geldim.artık kilolarımı vermek ,sağlıklı ,aktif,zayıf olmak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…