Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Kahvaltı:

1 tatlı kaşığı mindivan+500 ml su
½ kk tulum peynirli,tereyağlı 2 yumurta
1 kk beyaz peynir
2-3 lokma krem peynirli t.b. ekmeği (yine dayanamadım)
10 zeytin
10 badem
3 çay

doğru çöp kutusu gibi ne bulsak yiyiyorduk hayır demeyi bilmiyorduk delicesine yediğimiz şeye odaklanıp bitirene kadar doymaksızın yiyiyorduk aman allahım ya. Eşim hiç bir zaman şikayet etmedi kilolusun diye ama biraz şikayet etmesini isterdim açıkçası çünkü onunda verdiği bir rahatlıkla aldım başımı gittim eşimin yanında penguen gibi görünmeye başladım ya biyere gidince hiç yapmadığım şeyler ama eşimi kıskanmaya başladım çünkü o yanımda filinta gibi ben ise tatlı bir penguen gibi offf Kendimle dalga geçiyorum

Arkadaşım,ben incirin içine ceviz koyuyorum süper oluyo,sade incirdense cevizli daha doyurucu olduğu için tatlı isteğimi bastırıo yada kayısının içine badem olabilir
Kilo vermek için ipucu: Kafanızı önce sağ sonra sola çevirin ve bunu size her yemek teklif edildiğinde tekrarlayın:))
Bu çok güzel fikir,çok sevdim

Kayısı kıvamlı yumurta için:
1. seçenek
Yumurtayı soğuk suya normal haşlamak için koy.Bu arada takip et tabiYumurta kaynamaya başlayınca 3 dk sonra altını kapatıp yumurtayı soğuk suya tut.yumurtişin hazır
2.seçenek(kitapta yazan)
Kaynayan suya yumurtayı at 6-7dk kaynadıktan sonra soğuk suya tut(Bu benim püf noktam dolaptan çıkan yumurtayı kaynar suya atınca patlıyabiliyor.Biraz ılık suda bekletip atınca daha ii oluyor)
AFİYET OLSUN
Rafadan yenir ama doyurucu olmaz diye düşünüyorum.Bu konuda bilgim yok maalesef,daha ii bilen arkadaşlar cevaplasın.
Benim 4 kaşık bulgurdan anladığımsa,Bulgur pilavında abartıya kaçmadan en fazla o kadar yemek.
umarım yardımcı olabilmişimdir sevgiler

tamam tatlım irtibatta olalım birbirimize omuz veririz, destek oluruz

seni o kadar iyi anlıyorum ki aynı şeyler, üstelik öyle pis boğaz oldum ki kendime hakim de olamıyorum bir süre sonra zembereğim boşalmış gibi saldırıyorum ne kadar zararlı şey varsa o yüzden kendimi çok zorlamak istemiyorum yoksa geri dönüşü çok kötü oluyor...

gençliğim heba oluyor killolar yüzünden hiçbirşey yapmayı istemez hale geldim.artık kilolarımı vermek ,sağlıklı ,aktif,zayıf olmak istiyorum.

evet katılıyorum gençliğimiz heba oluyor bu yaşta en verimli yıllarımızda kilolar bizim üzerimize basıyor Sonra isyan eden bireylere dönüşüyoruz hep topluluklardan kaçıyor yada kendimiz gibi tombik arkadaşlar edinip yemek yemeğe devam ediyoruz

ne haber tombişlerim
bu diyet düzensizliği kaldırmıyor,sabah adam gibi kahvaltı ediyorum,sonrasında 7 saat hiç acıkmadığım için yemek aklıma bile gelmiyor,çocukları doyuruyorum arada,akşamüstü yemek hazırlığına girişiyorum haliyle yemek geç kalıyor,eşim de geç gelince yememiz 8 i geçiyor,plansızlığım yüzünden diyet battal oluyor,çocuğun servisini iptal edip hergün 2 km mecburi spor koyucam kendime başka türlü kıpırdayamıycam ben,kış indirimlerini de kaçırdım,öf ya ben de güzel giyinmek istiyoruuum,kilolar düşün yakamdan gari

Kayısı kıvamlı yumurta için:
1. seçenek
Yumurtayı soğuk suya normal haşlamak için koy.Bu arada takip et tabiYumurta kaynamaya başlayınca 3 dk sonra altını kapatıp yumurtayı soğuk suya tut.yumurtişin hazır
2.seçenek(kitapta yazan)
Kaynayan suya yumurtayı at 6-7dk kaynadıktan sonra soğuk suya tut(Bu benim püf noktam dolaptan çıkan yumurtayı kaynar suya atınca patlıyabiliyor.Biraz ılık suda bekletip atınca daha ii oluyor)
AFİYET OLSUN
Rafadan yenir ama doyurucu olmaz diye düşünüyorum.Bu konuda bilgim yok maalesef,daha ii bilen arkadaşlar cevaplasın.
Benim 4 kaşık bulgurdan anladığımsa,Bulgur pilavında abartıya kaçmadan en fazla o kadar yemek.
umarım yardımcı olabilmişimdir sevgiler[/QUOTE]

çok teskkur ederimyarın deniycem:) umarım tutturabılırım yinede not aldım hemencik

Bu arada bir şey itiraf etmek istiyorum burada takılınca aklıma hiç yemek gelmiyor neredeyse öğlen olmak üzere ve henüz hiç acıkmadım laf yetiştireceğim derken vakit geçmiş bile ne güzel

bnmde baskülüm yok verıyormuyum vermıyormuyum bılmıyorm eczaneye gidip tartılmakta ıstemıyorum zayıfmısım gıbı bak bıde kılosuna bakıyo utanmadan dıyecekelr dıye cok utanıyormm
bendee güzel giyinmek ıstıyorm egelısın galıba , bende bi egelı olarak cok sevdıgım kelımedır garii :))

Sabah
2 yumurta
8- 10 zeytin
biraz keçi ve birazda beyaz beynir
1 avuç çiğ badem
birazcık muz(oğluşumdan kalan)
sekersiz limolunlu çay+yeşil çay

öğle
1 tabak kuru fasulye yanına ayran+ 1 de elma düşünüyorum

yemekten sonra yağmur çok yağmazsa dışarda yürüyüşü düşünüyorum.
Şimdilik bu kadar oluşum uyanmadan başka işler beni bekler
Had herkese kolay gele

saphiracım,krem peynir, sosis,reçel dayanamadığın ne varsa eve sokma o zaman,hepsi de zararlı zaten ev halkı da yemeyiversin,başka sağlıklı alternatiflere yönel,çeşit çok şükür,sucukiçi diye bişey vardı,kıymanın içine sarımsak,kırmızı toz biber,kimyon,yenibahar,karabibe r koyup yoğuruyorsun köfte şekli verip donduruyorsun,akşamdan buzdolabının alt kısmına koyup çözdürürsen kahvaltıya sucuk hazır,bi deneyin misafirlerim beğenmişti

canım akşam bende nasıl bi savaş verdim anlatamam canım nasıl çikolata istedi evde resmen tatlıııı diye inledim tabi eşimde yemem için zorladı amaasla zaten akşam yemeğinde birsürü kuru meyve yedim gece süt bile içmedim

aynen canım bende çok zorlanıyorum ama geçici bu his diye kendimi kandırıyorum

akdenizliyim,haklısın ben de utanırım ama bi punduna getirip tartılmak gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…