kesinlikle katılıyorum sana.psikolojim çok bozuldu...her gören aaaa ne kadar kilo almışsın,aman verr aman dikkat et...o insanlarıda boğazlayasım geliyor.yaklaşık son 3 aydır mağazaların sadece vitrinlerine bakıyorum ve asla girip denemeye dahi teşebbüs etmiyorum çünkü olmuyor..olmayınca da eve gelip saatlerce ağladığımı biliyorum...psikolojim çok bozulduama bu sefer çok kararlıyım vericem inşallah...ye ye ye ye ye ye ye ye nereye kadar.......çok kızıyorum kendime çoookkkk
Arkadaşım,ben incirin içine ceviz koyuyorum süper oluyo,sade incirdense cevizli daha doyurucu olduğu için tatlı isteğimi bastırıo yada kayısının içine badem olabiliryalnız kızlar ben tatlı konusunda çok zorlanıyorum... Birde regl oldum 2 gündür tatlı krizindeyim.dün tahin helvasıyla bastırmaya çalıştım.bugün ne yapıcam bilmiyorum.. tavsiyelerinizi bekliyorum....
Bu çok güzel fikir,çok sevdimKilo vermek için ipucu: Kafanızı önce sağ sonra sola çevirin ve bunu size her yemek teklif edildiğinde tekrarlayın:))
dün bildirim yapamamıştım bugun kahvaltımla dunu yapayım artık
dün için olan
sabah:
klasık karatay kahvaltısı
öğlen
salata, ayran ve ceviz
ara olarak yarım bardak karısık form plus ıctım
akşam : 3 bulgurlu dolma ,ıkı yumurta kırması ve bı kase süzme ypgurt yedim:18: çok yedım bayaa ama öğln arasıyla aksam yemegı saat arası cok fazlaydı cok acıkmıstım okuldan gelıcne saldırdım. :18:
bugün ki kahvaltımda klasık karatay kahvaltısı:)
iki sorum olacak, yumurtayı kayısı kıvamında denk getiremıyorm rafadan olsadda olur mu katı olmasından dahamı ıyı yanii? bi diğer sorumda 4 kasık bulgur mu olucak. ktabın arkasında bıber dolması tarfı vardı ben ona göre yapmıştım merak etım :)
sorularıma pek cevap veren olmuyor bakalım bu sefer olacak mıı:44:
Hepimiz vericez inşallah Allah'ın izniyleahh ahhh bekarlık sultanlıktırrrr
ayy bende mutlu oldum demekki bir tek ben değilmişim.bende çok iradesizim ve açlığa tahammülüm hiç yok.. hemen elim ayağım titremeye başlıyor. ama karatay benimde beslenme alışkanlıklarıma çok uyuyor..tatlı haricindeirtibatta olalım seninle o zaman )
kesinlikle katılıyorum sana.psikolojim çok bozuldu...her gören aaaa ne kadar kilo almışsın,aman verr aman dikkat et...o insanlarıda boğazlayasım geliyor.yaklaşık son 3 aydır mağazaların sadece vitrinlerine bakıyorum ve asla girip denemeye dahi teşebbüs etmiyorum çünkü olmuyor..olmayınca da eve gelip saatlerce ağladığımı biliyorum...psikolojim çok bozulduama bu sefer çok kararlıyım vericem inşallah...ye ye ye ye ye ye ye ye nereye kadar.......çok kızıyorum kendime çoookkkk
gençliğim heba oluyor killolar yüzünden hiçbirşey yapmayı istemez hale geldim.artık kilolarımı vermek ,sağlıklı ,aktif,zayıf olmak istiyorum.
günaydınlar herkese
ne haber tombişlerim
bu diyet düzensizliği kaldırmıyor,sabah adam gibi kahvaltı ediyorum,sonrasında 7 saat hiç acıkmadığım için yemek aklıma bile gelmiyor,çocukları doyuruyorum arada,akşamüstü yemek hazırlığına girişiyorum haliyle yemek geç kalıyor,eşim de geç gelince yememiz 8 i geçiyor,plansızlığım yüzünden diyet battal oluyor,çocuğun servisini iptal edip hergün 2 km mecburi spor koyucam kendime başka türlü kıpırdayamıycam ben,kış indirimlerini de kaçırdım,öf ya ben de güzel giyinmek istiyoruuum,kilolar düşün yakamdan gari
canım hayırlısı olsun
Kahvaltı:
1 tatlı kaşığı mindivan+500 ml su
½ kk tulum peynirli,tereyağlı 2 yumurta
1 kk beyaz peynir
2-3 lokma krem peynirli t.b. ekmeği (yine dayanamadım)
10 zeytin
10 badem
3 çay
canım akşam bende nasıl bi savaş verdim anlatamam canım nasıl çikolata istedi evde resmen tatlıııı diye inledim tabi eşimde yemem için zorladı amaKızlar buraya girip menü paylaşımı yapamadım kac gundur ve ipin ucu kaçtı tabi. Kac gundur reglim de basladi ama gerisi gelmedi. Su anki kilom kac onu bile bilmiyorum. Yani siskinlik varmi yokmuuu.kacamaklarini bı duysanız. tek uyabildigim Ogün aralarım en az 4 saat ve aksam 7.5 dan sonra birsey yemiyorum hava çok soguk okulda dondum bugün resmen spor falan yok zaten. Göçtüm ben resmen göçtüm. Bu aksam da tramisu yedim offf şu regl beni mahvetti
1 tatlı kaşığı mindivan+500 ml su
2 yumurta+1 yumurta beyazı kk
1 avuç içi az tuzlu lor
10 zeytin
½ bardak süt
1 lokma krem peynirli t.b. ekmeği
2-3 şekersiz çay
2 kapsül omega 3 +500 ml su
2. öğün:
3 ad. küçük sosis
2 ad. biber dolmasının sadece biberleri (kızım içini yedi)
ara: az tuzlu 1 bardak ayran
3. öğün:
1 kallçalı but+1 minik parça patates+biraz soğan (fırın poşetinde patatesli tavuk yaptım da)
1 kase salata (marul+çiğ havuç+turp+soğan,limon+z.yağı+tuz)
½ kase yoğurt
Yemeğin üstüne az sütlü nescafe
yanında çuku yemedim.Kızım ve eşim yediler ben de baktım
yalnız kızlar ben tatlı konusunda çok zorlanıyorum... Birde regl oldum 2 gündür tatlı krizindeyim.dün tahin helvasıyla bastırmaya çalıştım.bugün ne yapıcam bilmiyorum.. tavsiyelerinizi bekliyorum....
bnmde baskülüm yok verıyormuyum vermıyormuyum bılmıyorm eczaneye gidip tartılmakta ıstemıyorum zayıfmısım gıbı bak bıde kılosuna bakıyo utanmadan dıyecekelr dıye cok utanıyormm
bendee güzel giyinmek ıstıyormegelısın galıba , bende bi egelı olarak cok sevdıgım kelımedır garii :))
mindivan nedir saphiracım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?