Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

ticker hala düzelmiyor

kahvaltım
2 yumurta
1 kivi
17 zeytin
lor peyniri
kuru üzüm ve omega3
1 çay bardağı fındık

siyah kuru üzümle fındık çok güzel oluyor tavsiye ederim tatlı krizleri için

siyah kuru üzümle fındık çok güzel oluyor tavsiye ederim tatlı krizleri için[/QUOTE]

kuru kayısı içine ceviz koyup yiyebilirsiniz güzel oluyor. Kızım bayılıyor

günaydın kızlar

şekerkız,hayırlısı olsun sakın sıkma canını.önümüzdeki maçlara bakarız artık

neden bu hafta meyve yiycen öğleleri :26:

hafta sonu hep kaçamak oldugu için 2 gündür güzel gidiyor dün hamsi fırında ve salata yedim 3-4 te tursu iyiyim ama 64e çakıldım gibi hissediyorum bıkkkttıııımmm bu yazda bu kiloyla tatıle gitmk istemiyorum.

aynen regl oldum bende canım dün aksam

güzel bir fikir..
Gerçi ben haftada bir gün (pazar )en çok 5-6 dilim sucuk yiyorumdur o da kasap yapımı
reçelden de 2-3 çay kaşığı tadıyorum.
Son 2 aydır maalesef engel olamıyorum pazar kahvaltılardına kendime :18:

zeytinim,havucum,maydonozum,fındıgım,incirim,15 adet kuru üzümüm ve peynirli köy tereyagında 1 adet köy yumurtam,1 adette rafadan köy yumurtam,5 birarada cayım,1 bardak suyumu ictim

kızlar tencerede karnabahar yemeğini nasıl yapıyorsunuz?

bildiğin salçalı soğanlı yemek gibi ama bazı kişilerin yapmadan önce karnıbaharı biraz haşladığını duydum ama bence zaten karnıbahar hemen yumuşayan bir sebze o yüzden ben üzerine hafif sıcak su gezdiriyorum ve normal salçalı soğanlı yemek gibi pişiriyorum ama bu sefer zeytin yağıyla ve içerisine bulgur katarak pişireceğim güzel olacağını umuyorum

Kızlar tencerede karnabahar yemeğini nasıl yapıyorsunuz?

ben dün aldım canım söle yapcam kıyma soğan az salça baharatla kavurcam iç gibi sonrada karnıbaharı atcam az da su hiç yapmadımda yedim lezzetliydi sarmısaklı yoğurt la yeneblır

VAAY BEE VALLAHİ TEBRİK EDİYORUM BU TABAĞA BU İRADE ÇOK İYİ GİDİYORSUN O ZAMAN MAAŞALLAH

evet canım allah korusun azıma 79 gündür tatlı namına ,hamurisi namına bisey yemedim.yememde cünkü bir kez baktıgında arkası geliyor inşallah hepimiz icin iyi olur ve zayıflarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…