iştah açıcı..zeytinim,havucum,maydonozum,fındıgım,incirim,15 adet kuru üzümüm ve peynirli köy tereyagında 1 adet köy yumurtam,1 adette rafadan köy yumurtam,5 birarada cayım,1 bardak suyumu ictim
Eki Görüntüle 352382
yaaa kızlar ben yıne bozdum dıyete
yaa
kızkardeşim bende kalıyo bu sene ona bırakıyorumm..
regl olmuşsun hadi hayırlısı..
kilonu ver önce zaten bence
süpersin bende öldüm gülmektenöldüm gülmekten yahuuuu...
süpersin :)
.
saphira yerine ben cevap vereyim o görmeyebilir bu soruyu,mindivan kronik kabızlık çekenlerin yediği bir karışım..Mindivan nedir saphiracım merak ettim ben
bildiğin salçalı soğanlı yemek gibi ama bazı kişilerin yapmadan önce karnıbaharı biraz haşladığını duydum ama bence zaten karnıbahar hemen yumuşayan bir sebze o yüzden ben üzerine hafif sıcak su gezdiriyorum ve normal salçalı soğanlı yemek gibi pişiriyorum ama bu sefer zeytin yağıyla ve içerisine bulgur katarak pişireceğim güzel olacağını umuyorum
tmm kızlar teşekkürler.suyunu az koyacağız yani üstüne çıkana kadar değil ?ben dün aldım canım söle yapcam kıyma soğan az salça baharatla kavurcam iç gibi sonrada karnıbaharı atcam az da su hiç yapmadımda yedim lezzetliydi sarmısaklı yoğurt la yeneblır
öldüm gülmekten yahuuuu...
.
evet canım allah korusun azıma 79 gündür tatlı namına ,hamurisi namına bisey yemedim.yememde cünkü bir kez baktıgında arkası geliyor inşallah hepimiz icin iyi olur ve zayıflarız
evet ya en azından 55 olmalıyım sonra hamıs olcam insallh hazıran gibi bakalım kız kardesın varsa iyi bol ol yürürsün senin kız krese gidiyo mu
öldüm gülmekten yahuuuu...
.
iştah açıcı..
afiyet olsun
devam et yinede bizde bozuyoruz arada..
bozmank değil kaçamak diyelim biz buna..
ve kaldığın yerden devammm..
biraz sporlaaa hallet hemen yağa dönüşmesin amannnnn
evet ya en azından 55 olmalıyım sonra hamıs olcam insallh hazıran gibi bakalım kız kardesın varsa iyi bol ol yürürsün senin kız krese gidiyo mu
bol bol yürürüm derken her fırsatı değerlendireyim diyorumm..
yoksa akşamları okulm var,eşimin işi oluyo bazen,ee kız kardeşimde üniye hazırlanıyoo yanii işte düşünn..
akşam 9da çıktım 10a geliyodu geldiğimizzz..
kreşe gidiyor canımmm
saphira yerine ben cevap vereyim o görmeyebilir bu soruyu,mindivan kronik kabızlık çekenlerin yediği bir karışım..
teşekkür ederim ceylincim. Dedim yiyecel alternatif bişiyse ben de yiyeyim dedimdi:)
:) face'ten çaldım
ben de çok güldüm
süpersin peki bu 79 günün karşılığı kilo verme açısından sana güzel döndümü merak ettim yani kaç kilo verebildin?
merhaba arkadaşlar nasılsınız ben dağılmış durumdayım iş ev kuzu :))netede hiç giremiyorum hepinizi çok özledim buradaki sıcak ortamı muhabbetiii
günlerin epey yogun geciyor dimi famircim.kızkardesin varken degerlendir yürüyüsleri fırsat fırsattır.kolay gelsin .süper anne
suana kadar 8 kilo 600 gr verdim.bu hafta regli dönemimdi veremedim ama 90. güne kadar 10 kiloyu tamamlamak hedefim inşallah
evet canım maleseffff..
gelecek hafta stajımda başlıyorrr..sorma gitsin yanii..
10 parçaya bölünmüş vazitte oluurmmmm yakındaaa
:118::118::118::118::118:
merhaba arkadaşlar nasılsınız ben dağılmış durumdayım iş ev kuzu :))netede hiç giremiyorum hepinizi çok özledim buradaki sıcak ortamı muhabbetiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?