evet canım maleseffff..
gelecek hafta stajımda başlıyorrr..sorma gitsin yanii..
10 parçaya bölünmüş vazitte oluurmmmm yakındaaa
suana kadar 8 kilo 600 gr verdim.bu hafta regli dönemimdi veremedim ama 90. güne kadar 10 kiloyu tamamlamak hedefim inşallah
şimdi öğle yemeğimi yedim
1 kase mercimek çorba
1 portakal
gripten dökülüyor ev ahalisi
vitamin olsun diye yedim.
Yatana kadar eritirim ben onu :)
.
hoşgeldin emin ol burası çok uğurlu hemencecik vereceksin kiloları yeterki sen iste...[arkadaslar merhaba
Bende araniza katilmak istiyorum. Karatay in kitabin aldim ve okudum. Bana cok mantikli geldi. 6 kg. fazlam var ve cogu gobekde toplanmis' igrenc gorunuyorum.Umarim burasi bana da ugurlu gelir/
Sevgiler
moral çok önemli moralini bozama bizde kaçamak yapıyrouz sonra pişmna oluyoruz ama devam ediyoruz çünkü gerçekten istiyoruz kilo vermeyi...Herkese selam,
Uzun zamandir merak ettigim karatay diyetini okurken yazdiklariniza ulastim, tecrubelerinizi merak ediyorum. Ama forumda toplamda 2700 kusur sayfa olmus. Rica etsem diyete ne zaman basladiginizi, ne kadar surede kac kilo verdiginizi yazar misiniz? Kisa bir diyet ozeti beni ck motive edecek, cok mutsuzum. Uzerimdek 15 kilo tum guvenimi aldi goturdu(((((
Karatay diyeti surecini az cok biliyorum, ozellikle deneyimlerinizde sizin cok isinize yarayan kucuk sirlar, puf noktalari var mi? Spor yapabiliyor musunuz?
Bir de diyete konsantrasyonunuzu nasil sagliorsunuz? Ornegin ben 2 gunden fazla odaklanamiyorum, gece cok acikiyorum. Gunde max 5 saat uyuyorum. Gece dayanamayipb ir seyler atistirinca tum motivasyonum bitiyor. İntikam alir gibi, yedikce yiyorum bu sefer. Bu durum icin akupunktur bile dusunuyorum, ne dersiniz?
Hadi hanimlar, cok merakla bekliyorum deneyimlerinizi.
yalnız kızlar ben tatlı konusunda çok zorlanıyorum... Birde regl oldum 2 gündür tatlı krizindeyim.dün tahin helvasıyla bastırmaya çalıştım.bugün ne yapıcam bilmiyorum.. tavsiyelerinizi bekliyorum....
Kilo vermek için ipucu: Kafanızı önce sağ sonra sola çevirin ve bunu size her yemek teklif edildiğinde tekrarlayın:))
sen gerçekten iste gidecek o kilolar...merhabalar,bu topik ilk başladığı zamanlardan beri ara ara takip ediyorum.bende yapsam mı yapmasam mı? yapabilir miyim derken aylar geçti.kilolarıma yenilerini ekledim.sonra aralık yarısından ocak sonuna kadar yaptım.5 kilo verdim.şu an 96 kiloyum.2 haftadır yapamaz oldum.tekrar tatlılara düştüm.bugün sabah tekrar başladm.bakalım ne zaman bitecek şu kilo sorunu.
kesinlikle katılıyorum sana.psikolojim çok bozuldu...her gören aaaa ne kadar kilo almışsın,aman verr aman dikkat et...o insanlarıda boğazlayasım geliyor.yaklaşık son 3 aydır mağazaların sadece vitrinlerine bakıyorum ve asla girip denemeye dahi teşebbüs etmiyorum çünkü olmuyor..olmayınca da eve gelip saatlerce ağladığımı biliyorum...psikolojim çok bozulduama bu sefer çok kararlıyım vericem inşallah...ye ye ye ye ye ye ye ye nereye kadar.......çok kızıyorum kendime çoookkkk
birde
1.5 lt limonlu su
1 form çay
2 fincan çay
ve non-stop wc :)
allah yardımcın olsun kolay degil valla ama sen yaparsın güclü kadınsın
sagol destegin için canım:128:
Kolay gelsin Famircim,hem evlisin hem çocuklusun hem de öğrencisin
kahvaltımı 8.3da yapmıştımm..
öğlen saat 12.30da 1 elma 1 portakal yedim....
45 dk kadarda dışarıda hafiif tempoda gezdimm
4 saat birşey yemmeye dikkat edicem bakalımmm ne olacak
arkadaslar ben kacayım simdilik aksama misafir var etrafı toplayım evi süpüreyim aksama yemek misafire pasta börek hesabı ve benim tadına bile bakmayacagımhazırlıklar yani cok iş var ben kacar
merhaba arkadaşlar ev işine başladım sabahtan kızım uyurken:)
1. öğün
klasik karatay
2. öğün ne yiyeceğimi hala bilmiyorum markete gitmem lazım dün eşime patlıcan al dedim ama gitmemiş. Evde bişe yok bakliyat hariç ne önerirsiniz?
yeni başlayanlar,ceviz - fındık-fıstığı semt pazarından kabuklu olarak alırsanız daha hesaplı oluyor,marketteki kırılmış olarak satılanları hem hoca önermiyor hem de böceklenmemesi için böcek ilacı sıkıldığını duymuştum
kahvaltımı 8.3da yapmıştımm..
öğlen saat 12.30da 1 elma 1 portakal yedim....
45 dk kadarda dışarıda hafiif tempoda gezdimm
4 saat birşey yemmeye dikkat edicem bakalımmm ne olacak
slm kızlar
Sizi okuyunca kendimi gördüm resmen
ben de 24 yasında bir cocuk annesiyim 60 kg ile evlendim
65 cıktım sonra 70 ile hamile kaldım 86 oldum
dogumdan sonra 75 tim ama süt olsun diye ye babam ye sonuc 85
.. Süt olsun diye yemek en büyük hatalardan biri keske daha önceden bilinçlenseyöişim..
Ve öyle bi yerdim ki tıka basa tok olmama ragmen agzım hala yemek isterdi47:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?