öğlen:
nohutlu kuru bamya (bayıldım)
patlıcan musakka
yoğurt
şimdi de beşi bir yerde çayımı içiyorum :126: yanında iki tane lokum
40 dk yürüşüş toplamda (gidiş geliş)
ama yetmez tabi akşam devam etmem lazım
sıvı:şimdilik 1.5-2 lt oldu akşama kadar 2.5 olur inşallah
paint buyur canım
Arkadaşlar yardım edin ya sinir oldum valla şu takip çizelgesini oluşturdum verilen linklerden birinde ama ekleyemedim nereden bilgi alabilirim yardım
üzgünüm canım ben de arkadaslardan yardım alıyorum
Arkadaşlar
mevsim sebzesi meyvesi yememiz çok önemli bazen çok canım isteyince kiraz domateslerden alıyorum. Kış için de domates konserveleri hazırlayıp yemeklerde onu kullanıyorum. Kırmızı dolmalık biber ve yeşil biberleri yaz sonu yıkayıp ortalarını alıp derin dondurucuya koyuyorum ve yemeklerde kullanıyorum. Vitaminleri de bu şekilde gitmiyormuş. Bir de domatesleri ve biberleri küp küp doğrayıp çok az kaynatıp konserve yapıyorum. Bu da menemenlik hemen hazırlaması kolay oluyor. Bu yıl patlıcan kızartıp derindondurucuya koydum musakka için hazır yapması kolay oluyor hem yemeklerimi
Sizlerde yapıyorsunuzdur gerçi. Bunları ben ancak oturtabildim paylaşayım dedim. Karatayımıza göre de konserveleri hazır almamak gerekiyor öğrendiğim kadarıyla. Bu yıl salçamı da kendim yaptım ilk defa:)
bu durundan kurtulmam lazım yapamıyaçıgımı hısetmek çok kötü
ama burayı takıp edip menu bildirimi yapmıyaçağım kızlar yorumlara katılırım belki sizleri okudukça kedimi motive ederim musadenizle
arkadaşlar
mevsim sebzesi meyvesi yememiz çok önemli bazen çok canım isteyince kiraz domateslerden alıyorum. Kış için de domates konserveleri hazırlayıp yemeklerde onu kullanıyorum. Kırmızı dolmalık biber ve yeşil biberleri yaz sonu yıkayıp ortalarını alıp derin dondurucuya koyuyorum ve yemeklerde kullanıyorum. Vitaminleri de bu şekilde gitmiyormuş. Bir de domatesleri ve biberleri küp küp doğrayıp çok az kaynatıp konserve yapıyorum. Bu da menemenlik hemen hazırlaması kolay oluyor. Bu yıl patlıcan kızartıp derindondurucuya koydum musakka için hazır yapması kolay oluyor hem yemeklerimi
Sizlerde yapıyorsunuzdur gerçi. Bunları ben ancak oturtabildim paylaşayım dedim. Karatayımıza göre de konserveleri hazır almamak gerekiyor öğrendiğim kadarıyla. Bu yıl salçamı da kendim yaptım ilk defa:)
asyam21 maşallah 10 kılo vermıssın benm suan kılom senın baslangıcından bır yada ıkı kılo fazlaa.. 85 olupta 10 verdıgını görunce cok sevndım ıcım heycanlandı vallakaç ayda verdin? spor yaptın mı??? :44:
tickerfactory adlı siteden mi yapttın ? öyleyse üst kısımda kullanıcı kontrol paneli var,orda profili düzenle kısmından aşağılarda çizelge yazan yere http ile başlayıp png ile biten kısmı kopyalıyorsun.Arkadaşlar yardım edin ya sinir oldum valla şu takip çizelgesini oluşturdum verilen linklerden birinde ama ekleyemedim nereden bilgi alabilirim yardım
bu durundan kurtulmam lazım yapamıyaçıgımı hısetmek çok kötü
ama burayı takıp edip menu bildirimi yapmıyaçağım kızlar yorumlara katılırım belki sizleri okudukça kedimi motive ederim musadenizle
omlet yapabilirsin ya da melemen.
Ay evde çocuk olunca eşlerden bekleniyor di mi yiyecek şeyler/market alışverişi ?
sorma valla ceylıncım topıcde yaprak dokumu yasandı resmenhe valla Loximizi çok özlüyoruzz
Sonra petunya,masal,mattika,ikizz
İkiz bayağıdır yazmadı iyidir inş.?:26:
alkıs ıcın mersü canım:))ben sabah 4 bademı bıle korka korka yedımablamla bayağıdır görüşmüyorum yawww..ariyim bari bugünn...
sporun için kocaman bir alkışşş
20 bademin nesi çok bu arada ben biseferde daha çok yiyorumm
sorma arkadaşım. omlet yaptım öğlene ama akşamın derdi var bir de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?