Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

öğlen:
nohutlu kuru bamya (bayıldım)
patlıcan musakka
yoğurt

şimdi de beşi bir yerde çayımı içiyorum :126: yanında iki tane lokum
40 dk yürüşüş toplamda (gidiş geliş)
ama yetmez tabi akşam devam etmem lazım
sıvı:şimdilik 1.5-2 lt oldu akşama kadar 2.5 olur inşallah

tam tokatlıyacaktım seni neyseki yürümüşsün Tabi yürüyüş lokumları eritti sadece

Arkadaşlar

mevsim sebzesi meyvesi yememiz çok önemli bazen çok canım isteyince kiraz domateslerden alıyorum. Kış için de domates konserveleri hazırlayıp yemeklerde onu kullanıyorum. Kırmızı dolmalık biber ve yeşil biberleri yaz sonu yıkayıp ortalarını alıp derin dondurucuya koyuyorum ve yemeklerde kullanıyorum. Vitaminleri de bu şekilde gitmiyormuş. Bir de domatesleri ve biberleri küp küp doğrayıp çok az kaynatıp konserve yapıyorum. Bu da menemenlik hemen hazırlaması kolay oluyor. Bu yıl patlıcan kızartıp derindondurucuya koydum musakka için hazır yapması kolay oluyor hem yemeklerimi

Sizlerde yapıyorsunuzdur gerçi. Bunları ben ancak oturtabildim paylaşayım dedim. Karatayımıza göre de konserveleri hazır almamak gerekiyor öğrendiğim kadarıyla. Bu yıl salçamı da kendim yaptım ilk defa:)

Son düzenleme:
Arkadaşlar yardım edin ya sinir oldum valla şu takip çizelgesini oluşturdum verilen linklerden birinde ama ekleyemedim nereden bilgi alabilirim yardım

bu durundan kurtulmam lazım yapamıyaçıgımı hısetmek çok kötü
ama burayı takıp edip menu bildirimi yapmıyaçağım kızlar yorumlara katılırım belki sizleri okudukça kedimi motive ederim musadenizle

üzgünüm canım ben de arkadaslardan yardım alıyorum

asyam21 maşallah 10 kılo vermıssın benm suan kılom senın baslangıcından bır yada ıkı kılo fazlaa.. 85 olupta 10 verdıgını görunce cok sevndım ıcım heycanlandı valla kaç ayda verdin? spor yaptın mı??? :44:

kayınpederın memlekette bahcesi var fasulyeyı dolaba atıyorum kısın iyi oluyor
yine bahcenın domateslerinden menemen yapıyoruz konserve seklin de ..
yine köyden teraygı getirttiriyorum ve buzlugu koyup tüketiyorum a birde
yazın canakkaleye gitmiştik sehitlige ruhları sad olsun inşallah ziyarete gelirken ordaköylülerin kendi yapımı olan
zeytinyaglarından almıstık 10 lt kadar..
kısa hazırlık iyi oluyor yahu

yapabilirsin gercekten istersen ama çok zorlanılcak durum yok gibi bende yenı basladım ta<m bılmıyorm ama aç kalmıyosun. sadece attlı da problem cıkıyor ama kuru kayısıyla idare edecez:S

bravo sana canım ben de çok istiyorum bunları yapmayı ama tembellikten vakit ayıramıyorum.
He belki evhanımı olsam vakit bulurum.

benim kilo verme serüvanım calkantılı tatlım ilk defa diyet yapıyorum
8 ekim de basladım 4.5 ay oluyor sanırım kacmak falan yapmasaydın suan da 70 altında
olacaktım sana tafsiyem dikkat ettigin zman sonuclar cok gzel..
kacamaklar yavaslatıyor .. spor cok düzenli deyil ama haftanın 5 günü yapmaya calısıyorum basarılar canım

Arkadaşlar yardım edin ya sinir oldum valla şu takip çizelgesini oluşturdum verilen linklerden birinde ama ekleyemedim nereden bilgi alabilirim yardım
tickerfactory adlı siteden mi yapttın ? öyleyse üst kısımda kullanıcı kontrol paneli var,orda profili düzenle kısmından aşağılarda çizelge yazan yere http ile başlayıp png ile biten kısmı kopyalıyorsun.

canım yaparsın sen ya neden yapamam diyorsun

Neyse ben bu çizelge olayını boşverdim bildirimle idare ederiz artık.

Buarada ben 2 incir ve 10 adet badem yedim öğle yemeği yiyeli 3 saat oldu ve akşam yemeğim yok eve gidince daha yemek yapacağım bu yüzden dayanamam diye bi ara öğün yaptım bilgilerinize

he valla Loximizi çok özlüyoruzz
Sonra petunya,masal,mattika,ikizz

İkiz bayağıdır yazmadı iyidir inş.?:26:
sorma valla ceylıncım topıcde yaprak dokumu yasandı resmen

ablamla bayağıdır görüşmüyorum yawww..ariyim bari bugünn...
sporun için kocaman bir alkışşş
20 bademin nesi çok bu arada ben biseferde daha çok yiyorumm
alkıs ıcın mersü canım:))ben sabah 4 bademı bıle korka korka yedım

sorma arkadaşım. omlet yaptım öğlene ama akşamın derdi var bir de

mercımek corba salata yogurt olmamı

kızalr bişey sorucam,çizelge sayfası hala hata veriyo.başka ve kk ya uyan bi ticker sitesi bileniniz var mı:44:

selam hanımlar
1.ögün
2 yumurtalı omlet
peynir
zeytin
3 fincan limonlu çok acık çay
2. ögün
8 köfte
bir tbak piyaz
2 bardak ayran
3. ögün
öglen çok yedim badem ve çorba yemieyi düşünüyorum
45 dk yürüyüş
2 lt su 3 fincan yeşil çay

Selam kızlar

sabah ve öğle menüm şu şekilde;

sabah; 2 muz, bir çb ceviz, bir lokma peynir, 4 zeytin, 1 günkurusu kayısı, 1 kuru erik
öğlen; bir tabak tavuklu kuru fasulye, bir tabak mevsim salatası, 2 kaşık kadar yoğurtlu közlenmiş kırmızı biber
1 fincan azıcık şekerli türk kahvesi :26:

ama yine de çok çok az kaçamaklı 3. gün, bu hafta kararlıyım, minimum kaçamak.
Akşam da leslie ile 2 mil yürüdüm, her akşam yapmaya çalışacağım

birazdan 2. öğünümü de yiyicem.yazayım hemen

1.öğün:
1 haşlanmış yumurta
1 küçük muz
1 dilim peynir
1 portakal
omega 3

2.öğün:
1 tabak yeşil mercimek yemeği
kuru patlıcan-biber kavurması(sarımsaklı yoğurtlu)

spor:45 dk yürüdüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…