Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Teşekkürler ceylincim, ben de dediğin gibi deneyeyim o zaman

kızlar sabah kahvaltımı 9 da yaptım ve hala birşey yemedim veeeeeeeeee aç değilim süper bişiy Allah'ım bu ben miyim?
az önce yarım saat yürüdüm 2 km den biraz fazla 140 kalori harcadım geldim

akşam yemeği için eşimi bekliyorum gelsin dünden kalan kara şimşek var ve fırına tavuk attım pişiyor bide prinç pilavı yapacam tabi pilavdan yemek yok

bense çok acıktımm..
saat 6da anacak evde olurumm bende yawww.....
senin adına sevindimm

kızlar ben spor yaptıkça daha bir enerji doluyorummmmmm

eskiden olsa okuldan gelir gelmezzz sızardım bir köşedeee...
süpre bişey yawwww..
aynen öyle olunuyor,ben de şimdilerde yemekten sonra mutfağı zor toparlıyorumm

evet evet o sensin örnek karataycılardan biri

Canım ben mercimeği hiç ıslamam düdüklüye bile gerek yok koy ocağa 15 dk da yumuşar at o suyu yap harcını koy meycimeği 10 dk daha pişsin afiyet olsun :)

Kızlar

sabah
pırasalı yumurta yedim

öğlen şekersiz çay

akşama yeşil mercimek yaptım :) soğanla mis :))

Teşekkür ederim canım, sana da afiyet olsun baya da az tüketim var bravo valla

bende akşamdan ıslamadım canım,çabuk da pişti yani.ikisi de kolay ve çabuk oluyo canın hangisini isterse onu yap tatlım

canım az değil mi öğünler?
vücut kıtlık moduna geçmesin:26:

Teşekkür ederim canım, sana da afiyet olsun baya da az tüketim var bravo valla

canım az değil mi öğünler?
vücut kıtlık moduna geçmesin:26:

Evet yaa kıtlık modundayım aslında dişime göre şeyler bulsam tabak tabak yiyeceğim neredeyse şükür günlere falan giden biri değilim kesin dayanamazsım.
Bu ara sporuda abarttım 4 günde 300 dk dan fazla spor yaptım cuma takımındayım dakika yarışımız var :) oradan biliyorum dakikasını.

Şimdi gül olsaydı "az yiyerek kg.veremezsiniz" içerikli Canan hocanın soru-cevap paragrafını yapıştırırdı buraya
aman ha dikkat et kendine,yarışma derken sağlığından olma

Son düzenleme:
Şimdi gül olsaydı "az yiyerek kg.veremezsiniz" içerikli Canan hocanın soru-cevap paragrafını yapıştırırdı buraya
aman ha dikkat et kendine,yarışma derken sağlığından olma

:) kilo vermek içn değil inan canım benim hep aburcubur çeker yoksa yemek yemeyi sevmem hiç börek ver tatlı ver doymam ama yemek koy önüme zorla yerim çocukluğumdan beri böyle bu durum

kısceler nasılsınız ben bu akşam 8bucukta evde olucam sanırım yogurtla gecıstırcem

ben sizi çoktan takip ediyorum 72 kilodan 67 ye düştüm sayenizde, müthiş motive oluyorum.ben bildirim yapamıyorum.ama size bişey soracağım.inciri sabah yemek şartmı?ben akşam yemeğinden sonra tatlı isteğim oluyo bazen 2 tane incir yiyorum .sabah veya akşam yemenin bir önemi varmı?cevaplarsanız çok sevinirim.

iyi akşamlarrr kızlarrr

akşam yemeğimi yazıyorumm

1 kase tarhana çorbası
1 tabak ıspanak yemeği
1 kase sarımsaklı yoğurt
2 gün kurusuu

kızlar selam bende canan hocanın dıyet kıtabını okudum bugun ıtıbarıyle bıtırdım bugun 6.gunum cok guzel gıdıyordum ama bbozdum malesef yarın devam dıyorum sımdı bende bu gruba katılmakıstıyorum pzt bıldırım yapmam yeterlımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…