mercimek ıslatılmadan da yapılabiliyormuş bana biri dedi,uyguladım bende gayet güzel oldu.
düdüklüdesoğanı kavurdum sarımsak ve salça ekledim,sonra yıkanmış mercimeği ekledim,suyunu tuzunu koydum.sanırım yarım saatti tam hatırlamıyorum (kağıdına bakıyorum da tencerenin) fıs sesi çıktıktan sonra pişirdim.
kızlar sabah kahvaltımı 9 da yaptım ve hala birşey yemedim veeeeeeeeee aç değilim süper bişiy Allah'ım bu ben miyim?
az önce yarım saat yürüdüm 2 km den biraz fazla 140 kalori harcadım geldim
akşam yemeği için eşimi bekliyorum gelsin dünden kalan kara şimşek var ve fırına tavuk attım pişiyor bide prinç pilavı yapacam tabi pilavdan yemek yok
aynen öyle olunuyor,ben de şimdilerde yemekten sonra mutfağı zor toparlıyorummkızlar ben spor yaptıkça daha bir enerji doluyorummmmmm
eskiden olsa okuldan gelir gelmezzz sızardım bir köşedeee...
süpre bişey yawwww..
kızlar sabah kahvaltımı 9 da yaptım ve hala birşey yemedim veeeeeeeeee aç değilim süper bişiy Allah'ım bu ben miyim?
az önce yarım saat yürüdüm 2 km den biraz fazla 140 kalori harcadım geldim
akşam yemeği için eşimi bekliyorum gelsin dünden kalan kara şimşek var ve fırına tavuk attım pişiyor bide prinç pilavı yapacam tabi pilavdan yemek yok
bense çok acıktımm..
saat 6da anacak evde olurumm bende yawww.....
senin adına sevindimm
Leylakcım bişey sorcam; ben de yeşil mercimek yapmak istiyorum işten eve gidince ama mercimek ıslamadım, ıslamadan düdüklüde haşlayıp sonra yemek yapsam olur mu acaba?
Yoksa bende de kuru patlıcan biber var, senin belirttiğin şekilde bu akşama onu mu yapsam mercimeği de yarına yapardım, bilemedim ki ben şimdi :97:
Canım ben mercimeği hiç ıslamam düdüklüye bile gerek yok koy ocağa 15 dk da yumuşar at o suyu yap harcını koy meycimeği 10 dk daha pişsin afiyet olsun :)
Kızlar
sabah
pırasalı yumurta yedim
öğlen şekersiz çay
akşama yeşil mercimek yaptım :) soğanla mis :))
Leylakcım bişey sorcam; ben de yeşil mercimek yapmak istiyorum işten eve gidince ama mercimek ıslamadım, ıslamadan düdüklüde haşlayıp sonra yemek yapsam olur mu acaba?
Yoksa bende de kuru patlıcan biber var, senin belirttiğin şekilde bu akşama onu mu yapsam mercimeği de yarına yapardım, bilemedim ki ben şimdi :97:
Canım ben mercimeği hiç ıslamam düdüklüye bile gerek yok koy ocağa 15 dk da yumuşar at o suyu yap harcını koy meycimeği 10 dk daha pişsin afiyet olsun :)
Kızlar
sabah
pırasalı yumurta yedim
öğlen şekersiz çay
akşama yeşil mercimek yaptım :) soğanla mis :))
Teşekkür ederim canım, sana da afiyet olsunbaya da az tüketim var bravo valla
canım az değil mi öğünler?
vücut kıtlık moduna geçmesin:26:
bende akşamdan ıslamadım canım,çabuk da pişti yani.ikisi de kolay ve çabuk oluyo canın hangisini isterse onu yap tatlım
Evet yaa kıtlık modundayım aslında dişime göre şeyler bulsam tabak tabak yiyeceğim neredeyseşükür günlere falan giden biri değilim kesin dayanamazsım.
Bu ara sporuda abarttım 4 günde 300 dk dan fazla spor yaptım cuma takımındayım dakika yarışımız var :) oradan biliyorum dakikasını.
Şimdi gül olsaydı "az yiyerek kg.veremezsiniz" içerikli Canan hocanın soru-cevap paragrafını yapıştırırdı buraya
aman ha dikkat et kendine,yarışma derken sağlığından olma
iyi akşamlarrr kızlarrr
akşam yemeğimi yazıyorumm
1 kase tarhana çorbası
1 tabak ıspanak yemeği
1 kase sarımsaklı yoğurt
2 gün kurusuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?