Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

masallah bacım supersın sana surunsem soylecene bulassa ascık

slm kızlar
akşam yemeğimi yedim arkasına da türk kahvemizi içtik oooooh

yediklerim
2 tavuk pirzola
1 tabak yeşil mercimek yemeği
salata
omega3 2 kapsül
biraz kuru üzüm bi tane kakaoya bulandırılmış kayısı kurusu
türk kahvesi(şekersiz) yanına 1 tane trabzon hurması kurusu

aslında 2 akşamdır kuru meyve işini abartıyorum ama yemek sonrası tatlı isteği anca böyle azalıyor:26:

İyi akşamlar arkadaşlaaarrr

akşam menüm :

Yarım kase tavuk çorbası
1 mercimek köftesi
2 adet lahana sarması (öğlenden kalan)
1 adet hurma

yemek yemeden önce ve aralarda bol bol su biraz şişiriyor. Yemekten sonra Türk kahvem

Biraz önce de ıhlamur çayımı içtim.

Diyet yapan arkadaşlarıma kolaylıklar dilerim azmiz sonu zafer arkadaşlar...

Yeni başlayan arkadaşlara da hoşgeldiniz diyorum.

Oğluş durmuyor geçmişe şimdilik bakamıyorum.
Hoşçakalın. Kızımın kitabını karalıyor yetişmem lazım

Iyı Aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar ...... 1.ogun(kahvaltım): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m...p (12 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bır kase cevız,bırkac kahverengı kuru kaysı,bır bardak sut .....2. Öğün(ıkındı vaktı):Bır tabak bezelye,bır bardak ayran,omega3 balık yagı takvıye 2 kapsul................... .......... ...................... (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)Sıvı:Tonla su,2 fıncan kahve

Spor: 1saat ev ısı yaptım ,20 dakıka yurudum(elımdekı cantalarda verdıgım kılo kadar yuk vardı ayrıca,boylece 120 kg ıkenkı kılo verme hızım dusmedı hanımlar), oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum , tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)

Onemlı not: Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum. Kahvaltımı geceden hazırlıyorum.Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze

Eklentiler

• $a3222.webp
    9 KB · Görüntüleme: 35
  • $a3223.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 38
İyi akşamlar........
kalkınca:1 bardak ılık su
1.öğün:
2haşlanmış yumurta
10yeşil zeytin
1kkpeynir
4ceviz
2incir
3gün kurusu

2.öğün ( komşudaydık,reddettiklerim:ağlayan pasta,yaprak sarma,peynirli börek,yazma çörek)
3kaşık fasulye pilaki
1kaşık patlıcanlı meze
biber turşusu
3. öğün
1kase mercimek çorbası
bir parça haşlanmış tavuk(yumurta büyüklüğünde)
2kaşık yeşil fasulyenin kurusunun yemaği
turp-kırmızı lahana salatası
10fıstık
yarım avauçkabak çakirdeği
sıvı.:2 lt'yi tamamlarım
yorumları bakliyorum, benide görün

bence güzel menü,spor da olsaymış dadından yinmezmiş

sabah
2 anamur muzu
avuçiçi kadar beyaz peynir
10 zeytin
3 dal yeşilsoğan(bunu iş olsun diye yidim,sabah sabah ne alakaysa acı acı)
yeşilçay

akşam
1 tabak sarımsaklı yoğurtlu ıspanak
brokoli salatası(brokoliyi az haşla hemen pişiyor ,2 diş sarımsak ez,zeytinyağı,kurunane ile karıştır)

8 den bikaç dakika önce yimeğim bitmişti,mercimekli bulgur pilavı da yapmıştım yimedim

suyu 1 litre içmişimdir,yatmadan da leslie yapabilirsem süperötesi mikemmel bir gün olacak,kahvaltımla akşam yemeğimin arası 9 saat oldu,yemeğe oturduğumda da aç değildim iyimi

Ben de mercimeği yaptım, yemeğimi yidim

Ama biraz abartmışım sanırım yemeğin miktarını, 3 gün yerim artık

Akşam yemeğim azıcık 8i geçti ama napalım, bugünlük böle idare ediciğim.
1 tabak dolusu kıymalı mercimek yemeği, bir kase yoğurt, havuç-turp salatası, bir tane kuru incir.

Leslie ile 2 mil yürüyüşümü de yaptım, duşumu aldım, oh mis mis

Suyu da 2 litreye tamamlayacağım
Kaçamak yapmayınca ne güzel hissediyormuş insan

süpermiş

sabah yemek daha uygun olur ama sonuçta kuru meyve yasak değil, ancak çoğu arkadaş tatlı isteğini gidermek için akşam yemekten hemen sonra yiyor. Ben de yiyorum bazen, çok abartmadan yenebilir bence

selam hoşgeldin
bozsan da bırakma sakın, arada kaçamak olabiliyor ama devam et yine de.
Gruba her şekilde yorum vs yaparak katılmış oluyorsun zaten ama haftalık kilo verenler listesine katılmak için 2 hafta bildirim yapman ve öğünlerini paylaşman gerekiyor.

Bence menülerin çok güzel, tam karataylık, reddettiklerin konusunda da tebrik ederim

sağoll papadiyacımmm, annemmmm görüşemezz oldukkk hiççç:44:
senin oğlanın dersleri nasıll, geçtiler mi çarpmaya?

sağol şekercimmmmm

annemmmm boncugummmmevet ya hıc karsılasamıyoruz ama olsun gonuller bır valla
gectıler canım carpma bolme carpım tablosu bu arada bıde sbs oldular sınıf 2.oldu ablası

asyam afiyetle mutlulukla tüketirsin umarım yemek yapması da çok pratik domates konserveleriyle şipşak, kışları bayağı kolaylık oluyor. Tam karataylık işşteeee harika

menu
bildirim
sabah
1 muz
1 bardak süt
1 kayısı içine kako
5 ceviz
1 çay kaşığı
1 tane 1000 mg omega3
10 zeytin

akşam
söylemiyim dayakta yemiyim... gerçi jarni yok ama..
spor yaparak acısını çıkartmaya çalıştım

spor:2 saat yürüyüş

sıvı:1,5 lt su, 1 fincan yeşilçay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…