- 20 Mayıs 2009
- 1.375
- 6
- 158
Waov süper değişim, çok tebrik ederim :))
maaşaallah... papadi süper olmuşun ve daha az görünüyrsun bence 80 altı gibi...
ayyy masallah kız erimissin resmen
fark baya baya bagırıyor vallahi süper..nazar..
kocaman masallah
canım ınanırmısın bana sankı hıc vermemısım gıbı gelıyo ama resımlere bakınca barız bellı oluyo.tsk ederım canım destegın ıcın
tatlım gercekten laf olsun diye söylemiyorum ama 80 den daha az görünüyorsun ben75 im ben den daha ince duruyorusn
cok sevindim senin adına kızzz totonu kasıı :)))gerci nazarımız degmez ama olsun
hosgeldın canım sende gel karıs aramıza ama oyle bır gun takılıp kaybolma emıKizlar benide alin araniza her gun menumu yazicam gordum ki burdaki bayanlar birbirlerine yardim ederek karsilikli zayifliyorlar bu kardesinizide alin cok yanliiiiiiiiiiiizBirilerine ihtiyacim var evlendim baska bir yere gelin gittim canim cok sikiliyor burdaaa hic arkadasim yok hep evdeyim oturuyorum ya tv ya bilgisayar basindayim ve bunun sonucunda kilolarda geliyo 2 ay oncesine kadar 56-59 arasiydim simdi 62 SIKINTIMDAN tv ile konusuyorum artik hem sizden saglikli seyler ogreniyim hem bana yoldas olun Bana ablalik arkadaslik yapin 20 yasindayim menumu yaziyim uzun zamandir sizi takiptaydim sizden ogrendigim kadariyla bisiler yaptim bugun
sabak 1 bardak su 3 yumurta 8 zeytin 1 avuc fistik avuc ici kadar peynir birde omega 3 takviyesi
aksam ispanak yemegi 1 bardak ayran
30 dakika spor
artik hergun yazicammenumu
bu ARADA
YASIM 20
KILOM 62
BOYUM 158
OLMAK ISTEDIGIM KILO 50
TMM Listeye girmek istiyorum her gun menumu yazicam tarti gunleri cuma gunlerimi?
eskiden cuma idi ama istek üzerine arkadaslar pazartesi olarak degiştirdiler..
çok teşekkür ederim.tereddütte kalmıştım..:44:sabah yemek daha uygun olur ama sonuçta kuru meyve yasak değil, ancak çoğu arkadaş tatlı isteğini gidermek için akşam yemekten hemen sonra yiyor. Ben de yiyorum bazen, çok abartmadan yenebilir bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?