Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kalkinca : 1 bardak ilik su
kahvalti : uyanamadim arkadaslar yapamadım
Öğle: Mısır çorbası, kızarmış tavuk, soganli karışık salata, süt tozlu nes kafe
aksam : 1 adet sade soda, incelik hamurlu deniz mahsullu pizza, Kremali mocha
bol su,demlenmis cay sekersiz
aksam 10 da 2 adet ceviz, tarcinli sekersiz light süt ve bı parça %70 bitter çikolata
Spor yapamadım ve bugün cok bozdum off of

canım ınanırmısın bana sankı hıc vermemısım gıbı gelıyo ama resımlere bakınca barız bellı oluyo.tsk ederım canım destegın ıcın

tatlım gercekten laf olsun diye söylemiyorum ama 80 den daha az görünüyorsun ben75 im ben den daha ince duruyorusn
cok sevindim senin adına kızzz totonu kasıı :))) gerci nazarımız degmez ama olsun

Kizlar benide alin araniza her gun menumu yazicam gordum ki burdaki bayanlar birbirlerine yardim ederek karsilikli zayifliyorlar bu kardesinizide alin cok yanliiiiiiiiiiiiz Birilerine ihtiyacim var evlendim baska bir yere gelin gittim canim cok sikiliyor burdaaa hic arkadasim yok hep evdeyim oturuyorum ya tv ya bilgisayar basindayim ve bunun sonucunda kilolarda geliyo 2 ay oncesine kadar 56-59 arasiydim simdi 62 SIKINTIMDAN tv ile konusuyorum artik hem sizden saglikli seyler ogreniyim hem bana yoldas olunBana ablalik arkadaslik yapin 20 yasindayim menumu yaziyim uzun zamandir sizi takiptaydim sizden ogrendigim kadariyla bisiler yaptim bugun

sabak 1 bardak su 3 yumurta 8 zeytin 1 avuc fistik avuc ici kadar peynir birde omega 3 takviyesi

aksam ispanak yemegi 1 bardak ayran

30 dakika spor

artik hergun yazicammenumu

tatlım gercekten laf olsun diye söylemiyorum ama 80 den daha az görünüyorsun ben75 im ben den daha ince duruyorusn
cok sevindim senin adına kızzz totonu kasıı :))) gerci nazarımız degmez ama olsun

kac zamandır resım koymak ıstıyodum beceremem dıye vazgecıyodum ıyıkı ugrasmıs koymusum bu yorumlar cok ıyı gelıyo valla.bıde kılolu halım ılk basladıgım yanı 108,5lık halım degıl 95 kg halım yanı cok daha kıloluydum basladıgımda.asyam canım tsk ederım canım

hosgeldın canım sende gel karıs aramıza ama oyle bır gun takılıp kaybolma emı

kızlaaar bugün dere tepe gezdim. bütün gün sadece muz yedim akşam o kadar yorulmuştumki komşum acımış görüntüme yemek getirmiş. cıs türü yemekti ama hem yorgun hemde açtım. yedim valla. eşimin nöbetçi olduğu günler yemek yapmak ölüm gibi geliyor.

bu ARADA
YASIM 20
KILOM 62
BOYUM 158
OLMAK ISTEDIGIM KILO 50

hoşgeldin canım ilgilenicek bi ugrasının olmaması baslıca kilo sebei bence..
listeye girmek istiyorsan 2 hafta boyunca menü bildirimi ve tartı günleri kilo bildirimi
yapman gerekiyor ama ki ben sadece konusmak istiyorum diyorsan ilk yorumunla aramıza girmiş oldun zaten .. :13::13:
basarılar yol uzun hepimiz burdayız arkadasların hepsi cok iyi ve samimidirler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…