hımmm
aslında pin girince düzenlemek istediğinde pin kodunu girmek yetiyor...
tesekkur ederim ilginiz icin tmm ilk bildirimimi yapicam ins:)
çok teşekkür ederim.tereddütte kalmıştım..:44:
ticker yapıyorum arkadaşlar. 1ay uğraştım ama herşey tamam profile olmuyor.lütfen yardım..
ikizzzz bi yorum yaptın kactın mı himen
ticker yapıyorum arkadaşlar. 1ay uğraştım ama herşey tamam profile olmuyor.lütfen yardım..
Aksam saat 8 den sonra yemeyın ,once yıyebılırsınız,ben gece tatlı canım cekerse tarcınlı sut tuketıyorum.ben sizi çoktan takip ediyorum 72 kilodan 67 ye düştüm sayenizde, müthiş motive oluyorum.ben bildirim yapamıyorum.ama size bişey soracağım.inciri sabah yemek şartmı?ben akşam yemeğinden sonra tatlı isteğim oluyo bazen 2 tane incir yiyorum .sabah veya akşam yemenin bir önemi varmı?cevaplarsanız çok sevinirim.
papadiyaaaaa mükemmel olmuş, gerçekten tickerdaki kiloda olamazsın, bence de bi 10 kg daha zayıf görünüyosun. Çok güzel bir değişim olmuş, devamı daha kolay olur inşallah
o da kötü ya:) kilo vermek içn değil inan canım benim hep aburcubur çeker yoksa yemek yemeyi sevmem hiç börek ver tatlı ver doymam ama yemek koy önüme zorla yerim çocukluğumdan beri böyle bu durum
hoşgeldinnkızlar selam bende canan hocanın dıyet kıtabını okudum bugun ıtıbarıyle bıtırdım bugun 6.gunum cok guzel gıdıyordum ama bbozdum malesef yarın devam dıyorum sımdı bende bu gruba katılmakıstıyorum pzt bıldırım yapmam yeterlımı
papadişim harikasın canım yaa,valla tickera bakınca farklı hayal ediyordum seni ama gerçekten kg.nun çok altında görünüyosun
sen de hoşgelmişinnnnnnnKizlar benide alin araniza her gun menumu yazicam gordum ki burdaki bayanlar birbirlerine yardim ederek karsilikli zayifliyorlar bu kardesinizide alin cok yanliiiiiiiiiiiizBirilerine ihtiyacim var evlendim baska bir yere gelin gittim canim cok sikiliyor burdaaa hic arkadasim yok hep evdeyim oturuyorum ya tv ya bilgisayar basindayim ve bunun sonucunda kilolarda geliyo 2 ay oncesine kadar 56-59 arasiydim simdi 62 SIKINTIMDAN tv ile konusuyorum artik hem sizden saglikli seyler ogreniyim hem bana yoldas olun Bana ablalik arkadaslik yapin 20 yasindayim menumu yaziyim uzun zamandir sizi takiptaydim sizden ogrendigim kadariyla bisiler yaptim bugun
sabak 1 bardak su 3 yumurta 8 zeytin 1 avuc fistik avuc ici kadar peynir birde omega 3 takviyesi
aksam ispanak yemegi 1 bardak ayran
30 dakika spor
artik hergun yazicammenumu
katılıyorummmmmmmmmmmpapadiyam harikasın vallahiyemin ederim şuanki kilondan 10 kg daha az gösteriyosun.sporun farkı sanırım bu da tebr,k ederim canım muhteşemsin
1. öğün (sabah)
2 kk peynir
4 zeytin
1 salatalık
1 muz
1 kuru incir
5 adet kuru üzüm
8 adet badem içi
günaydınlar herkese yalnız arkadaşlar bir şey paylaşmak istiyorum gitgide benim iştahım azaldı oburluğumdan eser kalmadı ya çok tuhaf şu yazdığım kahvaltıyı bile zor yedim ya yani mide aslında ne kadar çabuk alışıyormuş bunu anladım çok zindeyim herkese güzel günler
günaydınn
şekeri ve ekmeği kesmenin nimeti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?