Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kızlarrr günaydın

kahvaltım klasik karatay kahvaltısı...

Öğlen menümü de hemen vereyim yeşil mercimek ve havuç,turp salatası....

GÜNÜNÜZ AYDIN OLSUUUN ,

Kahvaltım
Kalkınca 2 bardak su
2 haşlanmış yumurta ile maydanozlu zeytinyağlı salata
peynir
fındık
4 zeytin
şekersiz çay

hoşçakalın arkadaşlar

papadiyam harikasın vallahiyemin ederim şuanki kilondan 10 kg daha az gösteriyosun.sporun farkı sanırım bu datebr,k ederim canım muhteşemsin

süpersin canım...........yola devam durmak yok...

burdayım canım..papadişe yorum yapmasam olmazdı..

papadiyaaaaa mükemmel olmuş, gerçekten tickerdaki kiloda olamazsın, bence de bi 10 kg daha zayıf görünüyosun. Çok güzel bir değişim olmuş, devamı daha kolay olur inşallah

olmuş annnemmmmmm olmuşşşş süperrrr olmuş hem deeee

maşallahh tatlımmmm abartısızzzz bi 10 kilo daha az görünüyorsunnn.

kızlarrrr hepınıze cookkk tesekkur ederım ne guzel yorumlar yapmıssınız cok motıve oldum durmak yok yola devam ama sızlerle tabıkı ıyıkı varsınız yaaa hepınızı cok sevıyorum

kızlar günaydın

akşam hamsi tava yedim evet kızartma olmadı ama 1 kaşık yağ ile yaptım.
yanında bol salata ardından 4 hurma

sabah:1 yumurtadan peynirli kekikli omlet yanında 5 -6 adet zeytin

dün 2 saat falan yürümüşümdür
müşteri ziyaretine çıkmıştıkta

gunaydıınnnnnnnnnnnnnnnnnn

herkese guzel mutlu saglıklı huzurlu neselı veee boll leptınlı bır gun dılıyorummmm

kahvaltım

1 yumurta
8 y.zeytın
b.peynır
1 kuru erık
2 badem
1 kase yogurt
omega3 cay

ıkızcım nasılsın nasıl gıdıyo yuruyuslere devammı bu hafta bende hemen hemen hergun 45 dk bantta yurudum sanırım sıkılasmaya cok faydalı baksana kızlar benı 10 kg daha zayıf dedıler

ıkızcım nasılsın nasıl gıdıyo yuruyuslere devammı bu hafta bende hemen hemen hergun 45 dk bantta yurudum sanırım sıkılasmaya cok faydalı baksana kızlar benı 10 kg daha zayıf dedıler

evet canım yürüyorum....
evet canım ben seni görünce şaşırdım süper görünüyorsun..sporun faydaları devam etmek lazım canım...

Benim avantajlarımdan biri eşimde kilo aldı :) ama tabii yine de o erkek olduğu için bizde durduğu gibi durmuyo kilolar..sadece biraz göbeklendi o kadar..ama dediğin gibi bende kıskanıyorum çünkü etrafta o kadar sıfır beden varki acaba onlara özeniyormudur falan filan saçma sapan düşüncelere kapılıyorum...

bende öyleydim ama bugün 4.günüm o kadar rahatımki anlatamam.midem deki rahatsızlıklar bile yok oldu...resmen çöp tenekesi gibiymişim...

bende tatlı delisiyim yemek yemiyim ama çikolata şeker tatlı vs.. bunların hepsini yiyebilirim... ama artık yok!!!hayır demeyi öğreniyorum

sakın moralini bozma daha çok dikkat edip telafi edersin.hergün menülerini yaz pzt.günleri kilo bildirim var.

menün çok güzel ve reddettiklerin içinde tebrikler iyi dayanmışsın demekki isteyince oluyo ....

olmazmı hemde süper omuş canım ya çok güzel görünüyosun diğer arkadaşlarında dediği giib tickerindaki kilodan daha ince görünüyosun...

hoşgeldin aramıza evet hergün burda ol menülerini paylaş bizimle emin ol çok daha güzel olacak..

sende hoşgeldin aramıza valla benimde hemen hemen senin kadar vermem gereken kilo var.sen gerçekten iste yani beyninde bitir tamam ben kara verdim de ve başla gerisi zaten gelir sende yaz menülerini burayı takip et farkı göreceksin...kolay gelsin.

Benim avantajlarımdan biri eşimde kilo aldı :) ama tabii yine de o erkek olduğu için bizde durduğu gibi durmuyo kilolar..sadece biraz göbeklendi o kadar..ama dediğin gibi bende kıskanıyorum çünkü etrafta o kadar sıfır beden varki acaba onlara özeniyormudur falan filan saçma sapan düşüncelere kapılıyorum...

bende öyleydim ama bugün 4.günüm o kadar rahatımki anlatamam.midem deki rahatsızlıklar bile yok oldu...resmen çöp tenekesi gibiymişim...

bende tatlı delisiyim yemek yemiyim ama çikolata şeker tatlı vs.. bunların hepsini yiyebilirim... ama artık yok!!!hayır demeyi öğreniyorum

sakın moralini bozma daha çok dikkat edip telafi edersin.hergün menülerini yaz pzt.günleri kilo bildirim var.

menün çok güzel ve reddettiklerin içinde tebrikler iyi dayanmışsın demekki isteyince oluyo ....

olmazmı hemde süper omuş canım ya çok güzel görünüyosun diğer arkadaşlarında dediği giib tickerindaki kilodan daha ince görünüyosun...

hoşgeldin aramıza evet hergün burda ol menülerini paylaş bizimle emin ol çok daha güzel olacak..

sende hoşgeldin aramıza valla benimde hemen hemen senin kadar vermem gereken kilo var.sen gerçekten iste yani beyninde bitir tamam ben kara verdim de ve başla gerisi zaten gelir sende yaz menülerini burayı takip et farkı göreceksin...kolay gelsin.

günaydınn çıtır kızlarrrr, ikizcimm hoşgeldinnnn seni görmek ne güzelll daha sıkk gellll

kahvaltımmm

2 yumurtadan omlet
peynir
zeytin
havuç salatası
kırmızı biber közlenmiş
biberiye çayıı

günaydın kızlar herkese güzel bir gün diliyorum papadis müthiş görünüyorsun tebrikler

nasılsınızzz bakalımm..
bende iiyim şükürr....
akşam yemekten sonra yürüme planım vardıı..
kızım biraz geç yatınca uyakalmışımm..
sonra eşimmm dürtükliye dürtikliyee kolumdan bacağımdan çekiştire çekiştire yürüyüşe götürdü beni
yaww uyucam diyorum anlamayo adamm
neyse saat 10.30da çıktık 45 dk yürüdük geldikkkk

akşam ve sabah karataylık menülerim oldu..
2 parça bitter çukum hariçç..
ama regl dönemimdeyim olur okdar diyorum kendi kendime

harika görünüyorsunnnnnnnnnnnnnnnn...
müthişş fark var...
ne kadar azimlisiniz maşşllaaahh sizeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…