papadiyam harikasın vallahiyemin ederim şuanki kilondan 10 kg daha az gösteriyosun.sporun farkı sanırım bu da tebr,k ederim canım muhteşemsin
süpersin canım........... yola devam durmak yok...
burdayım canım..papadişe yorum yapmasam olmazdı..
papadiyaaaaa mükemmel olmuş, gerçekten tickerdaki kiloda olamazsın, bence de bi 10 kg daha zayıf görünüyosun. Çok güzel bir değişim olmuş, devamı daha kolay olur inşallah
o da kötü ya
hoşgeldinn
papadişim harikasın canım yaa,valla tickera bakınca farklı hayal ediyordum seni ama gerçekten kg.nun çok altında görünüyosun
sen de hoşgelmişinnnnnnn
katılıyorummmmmmmmmmm
tickerfactory sitesinden mi yaptın?o şuanda bozuk diye biliyorum da..
canıııım bayıldım süpersin resmen arada dağlar kadar fark var çok tebrik ediyorum nasıl sıkılaşmaktır öyle yahuuu sen gitmişsin yerine başkası gelmiş yada başkası gitmiş sen gelmişsin(bu daha doğru)
olmuş annnemmmmmm olmuşşşş süperrrr olmuş hem deeee
maşallahh tatlımmmm abartısızzzz bi 10 kilo daha az görünüyorsunnn.
ıkızcım nasılsın nasıl gıdıyo yuruyuslere devammı bu hafta bende hemen hemen hergun 45 dk bantta yurudum sanırım sıkılasmaya cok faydalı baksana kızlar benı 10 kg daha zayıf dedıler
doğru çöp kutusu gibi ne bulsak yiyiyorduk hayır demeyi bilmiyorduk delicesine yediğimiz şeye odaklanıp bitirene kadar doymaksızın yiyiyorduk aman allahım ya. Eşim hiç bir zaman şikayet etmedi kilolusun diye ama biraz şikayet etmesini isterdim açıkçası çünkü onunda verdiği bir rahatlıkla aldım başımı gittim eşimin yanında penguen gibi görünmeye başladım ya biyere gidince hiç yapmadığım şeyler ama eşimi kıskanmaya başladım çünkü o yanımda filinta gibi ben ise tatlı bir penguen gibi offfKendimle dalga geçiyorum
tamam tatlım irtibatta olalım birbirimize omuz veririz, destek oluruz
evet canım kesinlikle
seni o kadar iyi anlıyorum ki aynı şeyler, üstelik öyle pis boğaz oldum ki kendime hakim de olamıyorum bir süre sonra zembereğim boşalmış gibi saldırıyorum ne kadar zararlı şey varsa o yüzden kendimi çok zorlamak istemiyorum yoksa geri dönüşü çok kötü oluyor...
hoşgeldin emin ol burası çok uğurlu hemencecik vereceksin kiloları yeterki sen iste...
inşallahhhhh :)) çok teşekkür ederim...
çok güzel ya evet doğru hep yapmak lazım...
sen gerçekten iste gidecek o kilolar...
gidecek gidecek bu sefer çok inanıyorum ve istiyorum....
bende senin gibiydim moralim çok bozulurdu istediğin bişeyi giyememek üzerine yakışmaması çok canımı sıkmaya başlamıştı.ben asla kilo veremem derdim çünkü tatlı delisiydim. nasıl başladım diyete hala şaşıyorum kendime şimdi canım çok tatlı istemiyo onun yerine kayısı incir erik yiyorum. eminim sende gerçekten istediğinde kilolar gidecek.
tabı kıloluyken ay ne kadar kılo almıssın dıkkat et yeme derler dıyet yapar kılo vermeye baslarsın bu sefer aynı kısıler ay ekmeksız olurmu ay meyvesız olurmu cart tı curt tu sınır bozarlar.arkadasım sen kımseye kulak verme burda kal hayatın degıssın omrunce mutlu yasa
ne kadar güzel yazmışsın...aynen öyle valla.. şimdiden başladırlar bile bana işyerindekiler,çevremdekiler...aman canım ekmek yemeden o0lurmu sen yine de bir dilim ye,meyve yemeden olurmuymuş,o kadar kasmama gerek yokmuşmuşmuşmuşmuş... ama artık kulak asmıyorum kimseye... kendi bildiğimi yapıyorum... KARATAYCIYIM BEN ULENNNNN
sakın moralini bozma daha çok dikkat edip telafi edersin.hergün menülerini yaz pzt.günleri kilo bildirim var.kızlar selam bende canan hocanın dıyet kıtabını okudum bugun ıtıbarıyle bıtırdım bugun 6.gunum cok guzel gıdıyordum ama bbozdum malesef yarın devam dıyorum sımdı bende bu gruba katılmakıstıyorum pzt bıldırım yapmam yeterlımı
İyi akşamlar........
kalkınca:1 bardak ılık su
1.öğün:
2haşlanmış yumurta
10yeşil zeytin
1kkpeynir
4ceviz
2incir
3gün kurusu
2.öğün ( komşudaydık,reddettiklerim:ağlayan pasta,yaprak sarma,peynirli börek,yazma çörek)
3kaşık fasulye pilaki
1kaşık patlıcanlı meze
biber turşusu
3. öğün
1kase mercimek çorbası
bir parça haşlanmış tavuk(yumurta büyüklüğünde)
2kaşık yeşil fasulyenin kurusunun yemaği
turp-kırmızı lahana salatası
10fıstık
yarım avauçkabak çakirdeği
sıvı.:2 lt'yi tamamlarım
yorumları bakliyorum, benide görün
Kizlar benide alin araniza her gun menumu yazicam gordum ki burdaki bayanlar birbirlerine yardim ederek karsilikli zayifliyorlar bu kardesinizide alin cok yanliiiiiiiiiiiizBirilerine ihtiyacim var evlendim baska bir yere gelin gittim canim cok sikiliyor burdaaa hic arkadasim yok hep evdeyim oturuyorum ya tv ya bilgisayar basindayim ve bunun sonucunda kilolarda geliyo 2 ay oncesine kadar 56-59 arasiydim simdi 62 SIKINTIMDAN tv ile konusuyorum artik hem sizden saglikli seyler ogreniyim hem bana yoldas olun Bana ablalik arkadaslik yapin 20 yasindayim menumu yaziyim uzun zamandir sizi takiptaydim sizden ogrendigim kadariyla bisiler yaptim bugun
sabak 1 bardak su 3 yumurta 8 zeytin 1 avuc fistik avuc ici kadar peynir birde omega 3 takviyesi
aksam ispanak yemegi 1 bardak ayran
30 dakika spor
artik hergun yazicammenumu
merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum
sabah 5ceviz
6kaşık yoğurt
10 zeytin
köy peyniri
yarım domates
iki lokma ekmek
yedim bu diyete daha öncede niyetlendim ama yapamadım çünkü akşamları okuldayım gelince çok acıkıyordum şimdi dikkat edeceğim önümde vermem gereken 20 kilo var hadi bismillah
doğru çöp kutusu gibi ne bulsak yiyiyorduk hayır demeyi bilmiyorduk delicesine yediğimiz şeye odaklanıp bitirene kadar doymaksızın yiyiyorduk aman allahım ya. Eşim hiç bir zaman şikayet etmedi kilolusun diye ama biraz şikayet etmesini isterdim açıkçası çünkü onunda verdiği bir rahatlıkla aldım başımı gittim eşimin yanında penguen gibi görünmeye başladım ya biyere gidince hiç yapmadığım şeyler ama eşimi kıskanmaya başladım çünkü o yanımda filinta gibi ben ise tatlı bir penguen gibi offfKendimle dalga geçiyorum
tamam tatlım irtibatta olalım birbirimize omuz veririz, destek oluruz
evet canım kesinlikle
seni o kadar iyi anlıyorum ki aynı şeyler, üstelik öyle pis boğaz oldum ki kendime hakim de olamıyorum bir süre sonra zembereğim boşalmış gibi saldırıyorum ne kadar zararlı şey varsa o yüzden kendimi çok zorlamak istemiyorum yoksa geri dönüşü çok kötü oluyor...
hoşgeldin emin ol burası çok uğurlu hemencecik vereceksin kiloları yeterki sen iste...
inşallahhhhh :)) çok teşekkür ederim...
çok güzel ya evet doğru hep yapmak lazım...
sen gerçekten iste gidecek o kilolar...
gidecek gidecek bu sefer çok inanıyorum ve istiyorum....
bende senin gibiydim moralim çok bozulurdu istediğin bişeyi giyememek üzerine yakışmaması çok canımı sıkmaya başlamıştı.ben asla kilo veremem derdim çünkü tatlı delisiydim. nasıl başladım diyete hala şaşıyorum kendime şimdi canım çok tatlı istemiyo onun yerine kayısı incir erik yiyorum. eminim sende gerçekten istediğinde kilolar gidecek.
tabı kıloluyken ay ne kadar kılo almıssın dıkkat et yeme derler dıyet yapar kılo vermeye baslarsın bu sefer aynı kısıler ay ekmeksız olurmu ay meyvesız olurmu cart tı curt tu sınır bozarlar.arkadasım sen kımseye kulak verme burda kal hayatın degıssın omrunce mutlu yasa
ne kadar güzel yazmışsın...aynen öyle valla.. şimdiden başladırlar bile bana işyerindekiler,çevremdekiler...aman canım ekmek yemeden o0lurmu sen yine de bir dilim ye,meyve yemeden olurmuymuş,o kadar kasmama gerek yokmuşmuşmuşmuşmuş... ama artık kulak asmıyorum kimseye... kendi bildiğimi yapıyorum... KARATAYCIYIM BEN ULENNNNN
sakın moralini bozma daha çok dikkat edip telafi edersin.hergün menülerini yaz pzt.günleri kilo bildirim var.kızlar selam bende canan hocanın dıyet kıtabını okudum bugun ıtıbarıyle bıtırdım bugun 6.gunum cok guzel gıdıyordum ama bbozdum malesef yarın devam dıyorum sımdı bende bu gruba katılmakıstıyorum pzt bıldırım yapmam yeterlımı
İyi akşamlar........
1.öğün:
2haşlanmış yumurta
10yeşil zeytin
1kkpeynir
4ceviz
2incir
3gün kurusu
2.öğün ( komşudaydık,reddettiklerim:ağlayan pasta,yaprak sarma,peynirli börek,yazma çörek)
3kaşık fasulye pilaki
1kaşık patlıcanlı meze
biber turşusu
3. öğün
1kase mercimek çorbası
10fıstık
Kizlar benide alin araniza her gun menumu yazicam gordum ki burdaki bayanlar birbirlerine yardim ederek karsilikli zayifliyorlar bu kardesinizide alin cok yanliiiiiiiiiiiizBirilerine ihtiyacim var evlendim baska bir yere gelin gittim canim cok sikiliyor burdaaa hic arkadasim yok hep evdeyim oturuyorum ya tv ya bilgisayar basindayim ve bunun sonucunda kilolarda geliyo 2 ay oncesine kadar 56-59 arasiydim simdi 62 SIKINTIMDAN tv ile konusuyorum artik hem sizden saglikli seyler ogreniyim hem bana yoldas olun Bana ablalik arkadaslik yapin 20 yasindayim menumu yaziyim uzun zamandir sizi takiptaydim sizden ogrendigim kadariyla bisiler yaptim bugun
sabak 1 bardak su 3 yumurta 8 zeytin 1 avuc fistik avuc ici kadar peynir birde omega 3 takviyesi
30 dakika spor
sabah 5ceviz
6kaşık yoğurt
10 zeytin
köy peyniri
yarım domates
iki lokma ekmek
yedim bu diyete daha öncede niyetlendim ama yapamadım çünkü akşamları okuldayım gelince çok acıkıyordum şimdi dikkat edeceğim önümde vermem gereken 20 kilo var hadi bismillah
İyi akşamlar........
1.öğün:
2haşlanmış yumurta
10yeşil zeytin
1kkpeynir
4ceviz
2incir
3gün kurusu
3kaşık fasulye pilaki
1kaşık patlıcanlı meze
biber turşusu
3. öğün
1kase mercimek çorbası
10fıstık
30 dakika spor
sabah 5ceviz
6kaşık yoğurt
10 zeytin
köy peyniri
yarım domates
iki lokma ekmek
günaydınn çıtır kızlarrrr, ikizcimm hoşgeldinnnn seni görmek ne güzelll daha sıkk gellll
kahvaltımmm
2 yumurtadan omlet
peynir
zeytin
havuç salatası
kırmızı biber közlenmiş
biberiye çayıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?