günaydın canım..ben sizi takipteyim...
famircimmm geçen gün söylediğin videodan 10 dk yaptım. her yerim tutulduuu vallaaa. karın bölgem, yanlarımm nasıl acıyorr anlatamammm.
hergün yapsam simit falann kalmazz vallaaa. çok göbüş yok ben de bacaklarım kalım birazz. onun için pilates yapacağım. başka ne önerirsinizzzz?
canımm 2 kilo 100 gr kaldı ideal kilomaaa. bu hafta 200 grcık verdimmm çizelgemi değiştiremedim henüz.
çok heyecanlıyımmmm çok az kaldıııııı ideal kilomaaaa. nasıl gidiyor senin kilonu koruyabiliyo musunn tatlımm?
canım benim evet çok iyi geliyorr..
aynen bende öyle oldummm ...çok acıdı yanlarımm...
fırsat buldukça yapalımmm:13::13:
çizelge sayfası hata veriyo hala değiştiremiyoruz malesef...
ben de inanamazdım kendime,önceden abur cubur çok yerdim işyerinde...demekki bunlar yedikçe yedirten şeyler Canan hocamın dediği gibi...hem de çok zararlılar...haklısın ama çok şaşırtıcı ben inanamıyorum herkes bu duyguyu yaşamışmıdır acaba ağlamak istiyorum resmen
oluştururkene pin kodu girmişmiydin?girdiysen onunla dzenleyebiliyorsunnnkızlarrrrrrr kilo çizelgemi değiştiremiyorum.
hata veriyorr kaç gündürrrrrr:26::26:
biz de seni seviyoruzkızlarrrr hepınıze cookkk tesekkur ederım ne guzel yorumlar yapmıssınız cok motıve oldum durmak yok yola devam ama sızlerle tabıkı ıyıkı varsınız yaaa hepınızı cok sevıyorum
günaydın kızlar herkese güzel bir gün diliyorum papadis müthiş görünüyorsun tebrikler
ayy kocandan kocama böyle yürüme isteği bulaşsa ne iyi olur,bizimkisini evden zor çıkarıyorsun akşammm,yemekten sonra hemen uzanıyor tv karşısınaanasılsınızzz bakalımm..
bende iiyim şükürr....
akşam yemekten sonra yürüme planım vardıı..
kızım biraz geç yatınca uyakalmışımm..
sonra eşimmm dürtükliye dürtikliyee kolumdan bacağımdan çekiştire çekiştire yürüyüşe götürdü beni
yaww uyucam diyorum anlamayo adamm
neyse saat 10.30da çıktık 45 dk yürüdük geldikkkk
akşam ve sabah karataylık menülerim oldu..
2 parça bitter çukum hariçç..
ama regl dönemimdeyim olur okdar diyorum kendi kendime
bisiklet hareketleri olabilir canımmfamircimmm geçen gün söylediğin videodan 10 dk yaptım. her yerim tutulduuu vallaaa. karın bölgem, yanlarımm nasıl acıyorr anlatamammm.
hergün yapsam simit falann kalmazz vallaaa. çok göbüş yok ben de bacaklarım kalım birazz. onun için pilates yapacağım. başka ne önerirsinizzzz?
oluştururkene pin kodu girmişmiydin?girdiysen onunla dzenleyebiliyorsunnn
bisiklet hareketleri olabilir canımm
Herkes resim yükledi bir sen yüklemedin örtmenim,,bekliyoruz
nasılsınızzz bakalımm..
bende iiyim şükürr....
akşam yemekten sonra yürüme planım vardıı..
kızım biraz geç yatınca uyakalmışımm..
sonra eşimmm dürtükliye dürtikliyee kolumdan bacağımdan çekiştire çekiştire yürüyüşe götürdü beni
yaww uyucam diyorum anlamayo adamm
neyse saat 10.30da çıktık 45 dk yürüdük geldikkkk
akşam ve sabah karataylık menülerim oldu..
2 parça bitter çukum hariçç..
ama regl dönemimdeyim olur okdar diyorum kendi kendime
kendime geleyimm önce bii yapalımmm canımmm.
tombiş bacak için önerilerin var mı tatlım?
evett sayfaa daha fazla dayanamadıı bizeee
tsk ederım canım.bazen yurumeye usendıgımde sen gelıyosun aklıma ıkız o fıt halıyle yuruyo ben ne tembelım dıyorum ıse yarıyo:)))evet canım yürüyorum....
evet canım ben seni görünce şaşırdımsüper görünüyorsun ..sporun faydaları devam etmek lazım canım...
Benim avantajlarımdan biri eşimde kilo aldı :) ama tabii yine de o erkek olduğu için bizde durduğu gibi durmuyo kilolar..sadece biraz göbeklendi o kadar..ama dediğin gibi bende kıskanıyorum çünkü etrafta o kadar sıfır beden varki acaba onlara özeniyormudur falan filan saçma sapan düşüncelere kapılıyorum...
bende öyleydim ama bugün 4.günüm o kadar rahatımki anlatamam.midem deki rahatsızlıklar bile yok oldu...resmen çöp tenekesi gibiymişim...
bende tatlı delisiyim yemek yemiyim ama çikolata şeker tatlı vs.. bunların hepsini yiyebilirim... ama artık yok!!!hayır demeyi öğreniyorum
aynen oyle arkadasım sen burda kal bırlıkten kuvvet doguyotabı kıloluyken ay ne kadar kılo almıssın dıkkat et yeme derler dıyet yapar kılo vermeye baslarsın bu sefer aynı kısıler ay ekmeksız olurmu ay meyvesız olurmu cart tı curt tu sınır bozarlar.arkadasım sen kımseye kulak verme burda kal hayatın degıssın omrunce mutlu yasa
ne kadar güzel yazmışsın...aynen öyle valla.. şimdiden başladırlar bile bana işyerindekiler,çevremdekiler...aman canım ekmek yemeden o0lurmu sen yine de bir dilim ye,meyve yemeden olurmuymuş,o kadar kasmama gerek yokmuşmuşmuşmuşmuş... ama artık kulak asmıyorum kimseye... kendi bildiğimi yapıyorum... KARATAYCIYIM BEN ULENNNNN
canım sagolasınsakın moralini bozma daha çok dikkat edip telafi edersin.hergün menülerini yaz pzt.günleri kilo bildirim var.
menün çok güzel ve reddettiklerin içinde tebrikler iyi dayanmışsın demekki isteyince oluyo ....
olmazmı hemde süper omuş canım ya çok güzel görünüyosun diğer arkadaşlarında dediği giib tickerindaki kilodan daha ince görünüyosun...
hoşgeldin aramıza evet hergün burda ol menülerini paylaş bizimle emin ol çok daha güzel olacak..
sende hoşgeldin aramıza valla benimde hemen hemen senin kadar vermem gereken kilo var.sen gerçekten iste yani beyninde bitir tamam ben kara verdim de ve başla gerisi zaten gelir sende yaz menülerini burayı takip et farkı göreceksin...kolay gelsin.
afıyet olsun ortmenımgünaydınn çıtır kızlarrrr, ikizcimm hoşgeldinnnn seni görmek ne güzelll daha sıkk gellll
kahvaltımmm
2 yumurtadan omlet
peynir
zeytin
havuç salatası
kırmızı biber közlenmiş
biberiye çayıı
canım benım cok sagolgünaydın kızlar herkese güzel bir gün diliyorum papadis müthiş görünüyorsun tebrikler
senle kıyaslanama ama ızındeyımharika görünüyorsunnnnnnnnnnnnnnnn...
müthişş fark var...
ne kadar azimlisiniz maşşllaaahh sizeeeeeetsk destegın ıcın bebişim
hep oyle kal canım ayrılma bızdengünaydın canım..ben sizi takipteyim...
canım en buyuk yanlıs bu ıste kahvaltı ve ıkıncı ogunde ıyıce doymalıyızkı gece yanlıs bısey yapmayalım.ben bu dıyette gunduz bazen kacamaklarım olmustur ama asla ve asla aksam 6dan sonra agzıma hıcbırsey surmedım.bu arada tsk canım destegın ıcınben de dün akşam bişe yemiyim derken gece patladı 10 gibi elmalı pasta yedim
sabah klasik karatay
papadiya söylemeden geçemicem idolümsün:) tickerdaki kiloyla hiç alakası yok tebriklerrrrr
canım bu 13.5 kiloyu ne kadar sürede verdin bi de hepsi karatayla gitti demi benim 2 buçuk ay oldu 8 kilo gitti ama bu iki haftadır neredeyse hiç kaçamak yapmadım o yüzdende bayağı nefsimle mücadele ediyorumevde çikolata var ve iki haftadır çekmecede beni bekliyo eğer pazartesi beklediğim kiloya gelirsem sabah kahvaltıda yarısını yiyeceğim :18:
şimdi gideyim kendimi temizliğe vereyim de fazla yediğim fındık fıstık yağa dönüşmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?