Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

günaydın hanımlar
hergün bildirim yapıyorum ama sohbete aktif katılma fırsatım pek olmuyo çocuklar yemek derken akşam oluyo sonrada ödev faslı başlıyo ödevden sonrada hal kalmıyo elimden geldigince geçmişi okumaya çalışıyorum bende resim ekliycem ama makinamın pili yok ilk fırsatta alıp eklemek istiyorum
1. ögün
10 badem
2 kaşık piyaz
1 kk peynir
15 zeytin 3 fincan çok açık bol limonlu çay
1 omega 3

Arkadaşlar bugün çok yoğunum sayfa açık sizi takip ediyorum ama cevap yazmaya vaktim olmadı bugün offf

merhaba arkadaşlar. bende dukan ve bu diyet arasında kararsız kalmıştım. dukanın çok daha katı kuralları var.birkaç gün denedim o günler içersinde hemen kiloda verdim ama dikkatim aşırı derecede dağılıyordu. çalışmak bile canım istemiyordu. sanki oruçluymuş gibi hissediyordum sürekli kısıtlamalar var. ama yorumlarınıza bakınca bu diyetlede güzel kilo verenlerin olduğunu gördüm ve yemek tarzıma çok daha fazla uyuyor. çünkü ben tatlıyı çok seviyorum. bu diyetin en çok bana uyan kısmı o. yani kayısı filan insanın tatlı ihtiyacını gideriyor ve tatlı krizlerine girmiyorsun. dukan diyetinin en cazip gelen kısmı ilk atak zamanında verilen hızlı kilo ama onunda çoğunun su olduğunu düşünüyorum çünkü bıraktıktan birkaç gün sonra hemen eski kilona dönüyorsun. karatayda sağlıklı beslenme var. yani bununla aslında gerçekten diyette olduğunu hissetmiyorsun. o yüzden bana çok daha mantıklı geldi. bu arada yürüyüş olmadan kilo veremiyorum ben.bu nedenle artık yürüyüşe başlayıp aynı zamanda bu diyeti uygulamak istiyorum. bu dukana göre çok daha kolay ve bana uygun. sizden öğrenmek istediğim şu arkadaşlar. bununla ne zamanda kaç kilo veriyorsunuz. yani haftada bir kilo filan verilebiliyormu. veya daha fazlasımı oluyor. bu konuda bilgilendirirseniz çok sevinirim.

kızlarrrr hepınıze cookkk tesekkur ederım ne guzel yorumlar yapmıssınız cok motıve oldum durmak yok yola devam ama sızlerle tabıkı ıyıkı varsınız yaaa hepınızı cok sevıyorum

biz de seni seviyoruz bebişim
leylak84 leylak84 lutfen kadınlar kulubune:))))uykucu şirin

sorma canım ya,uyuyakalmışım bugün,güzel bi rüya gördüm de canım uyanmak istemedi galibaikiz bebeklerimin olduğunu gördüm...totom açıkta kaldı galiba

Haftada 1 kg. Hatta 2,5-3 kg.veren de oluyor..azmine ve sporuna bağlı

koydum cnm sen görmedim heralde
koyarım senin için yine ama çok yeni değil son halim..
ORTA RESİMDE PEMBELİ OLAN BENİM,TEMMUZDA ÇEKİLDİ BU RESİM
bu konudan bahsettiniz mi bilmiyorum geçmişe bakamadım
dinlediniz mi nasıl beğendiniz mi?
Maksat muhabbet olsun

bence sevimli bir şarkı,müziği güzel...

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar,
Topiği neredeyse 1,5 aydır takip ediyorum. İlk başladığımda sayfa 1900lerdeydi, şimdi 3000i geçmiş. O yüzden daha da ilerlemeden hemen yazmaya başliim dedim. 1 ocaktan itibaren de karatay diyetini yapıyorum. 74 kg ile başladım ve 1,5 ay gibi bi sürede 67 kg'a inmişim. Süper bişey aç gezmiyorum, mutluyum, enerjiğim(9 aylık süpper hareketli bi kızım olmasına rağmen).. Ama tek korkum ideal kiloma ulaşınca bırakır mıyım? Herkese sevgiler...

hoşgeldin canım
karatay türk halkına en uygun diyet dogru secim yapmışsın ..kilo verişi içilen su ve yaptıgın sporun zamanlamasına göre degişiyor ben iki ay 10 günde 12 kilo verdim ama bazaen haftada bir gitti bazen iki haftada 2 kilo gitti bazen 12 günde 1,5 falan gitti ama genel bakarsak ayda 4-5 kilo gidiyo ...boş ver gitsinde nasıl giderse gitsin dem,

bencede bu diyetin en güzel yanı aç kalıpta diyet psikolojisine girmemek ...
çok güzel kilo vermişsin motivasyonun daim olsun

biz de seni seviyoruz bebişim

sorma canım ya,uyuyakalmışım bugün,güzel bi rüya gördüm de canım uyanmak istemedi galibaikiz bebeklerimin olduğunu gördüm...totom açıkta kaldı galiba
o tarz rüyalar so zamanda bende de var ama bendeki kaybetme korkusundan kabus şeklinde...
Rabbim hayırlısıyla sağlıklı evlat nasipetsin bize leylacıımm
süper başlangıçç
burdaki hedefine ulaşan arkadaşlar kendilerince koruma programı yapıyorlar,idealin nedir ?

Son düzenleme:
kızlar sabah bir güzel kahvaltımı yaptım.saat 10da yaptım gerçi..geç kalktım bugün
bildirimimi akşam yapıcam

SAPHIRAAAAA lütfen ekle beni de listeyeeeee.bugün 11.bildirimi yapıyorum çünküüüü.artık listeye alın beni deeee (((

ticker hala bozuk mu kızlar?yapamıyorum kafayı yicem

bi de sabah klasik karatay kahvaltısı ettim saat 10 da.akşam ne yesem ne yesem düşünüyorum bulamıyorum.genelde dışarıda yiyorum bana önerileriniz nelerdir? köfte menüden sıkıldım artık çünkü... piyaz,köfte ve ayrandan

hatta dün incecik hamur deniz mahsüllü pizza yedim (
lütfen bana önerilerde bulunun dışarıda ne yenebilir akşam? yemek hazırlamaya malesef vaktim yok bugünlerde....

ceylinimm sana elbise çok yakışıyorrrr...
çoğunlukla elbise giy bence sennnn

ya şu üçlü resimdeki en sondaki bayanın tipi aynı ben yawww...göbek bariz ortadaaa

ya galiba benim veremememin nedeni az su içmek. ama içince de midem şişiyo ve çok daha kilolu hissediyorum hata yapıorum

ev yemeği yapan bir yerde yemek yiyemez misin
çorba salata yoğurt,ya da bize uygun bir yemek

Herkese merhaba. Ben de bu içten sohbete dahil olmak istiyorum. Aslında çaktırmadan takip ediyorum 4 gündür
Karatay diyeti kitabını aldım geçtiğimiz cumartesi. İlk 20 sayfa filan okudum. Bir de arkadaki bir haftalık menüden ve sizin menülerinizden yararlandım. Bugün benim 4. günüm Karatay diyetinde. Bi not defterine yazıyorum yediklerimi. Bildirim yapmak istiyorum. (Kabul ederseniz, geçtiğimiz 3 günü de yazarım) 15 gün bildirim yapmam gerekiyor sanırım. Sonra ne yapıcam?

56-57 leri görmek inşallah.. Peki o kilolara ulaşınca koruma prog. nasıl uygulucam??? Dükan gibi bişey mi?

ceylinimm sana elbise çok yakışıyorrrr...
çoğunlukla elbise giy bence sennnn
ya şu üçlü resimdeki en sondaki bayanın tipi aynı ben yawww...göbek bariz ortadaaa
inanır mısın pek elbise giymezdim ben,sebebi de hep göbeğimin hamile gibi durmasındandı...ama artık ben de elbiselere ilgi duymaya başladımmm..
kendimde beğenmediğim omuzlarım geniş yapıda benim misal onları eritebilme gibi bir durum yok maalesef
bir de göğüslerim vücuda göre küçük
Ha o bayan eltim,o da çok zayıf herzaman...hatta kg.almak istiyor
onun yiyince göbeği fırlıyor hamile gibi
bu resimde 1 yıl önce sezeryanla doğum yapmıştı

ya galiba benim veremememin nedeni az su içmek. ama içince de midem şişiyo ve çok daha kilolu hissediyorum hata yapıorum

bence yanlış düşünüyorsun içtikçe wc gidiliyor zatennn

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…