Kabul etmek ne demek hoşgeldinnnnHerkese merhaba. Ben de bu içten sohbete dahil olmak istiyorum. Aslında çaktırmadan takip ediyorum 4 gündür
Karatay diyeti kitabını aldım geçtiğimiz cumartesi. İlk 20 sayfa filan okudum. Bir de arkadaki bir haftalık menüden ve sizin menülerinizden yararlandım. Bugün benim 4. günüm Karatay diyetinde. Bi not defterine yazıyorum yediklerimi. Bildirim yapmak istiyorum. (Kabul ederseniz, geçtiğimiz 3 günü de yazarım) 15 gün bildirim yapmam gerekiyor sanırım. Sonra ne yapıcam?
Burda idealine ulaşan ikiz81 isimli arkadaşımız var.o gelince daha iyi yorum yapar ama bence akşam 8'densonra birşey yemeyerek ve hergün en az 20 dk.yürüyerek,yasaklı şeylerden de mümkün olduğunca kaçarak kg.korunabilir....56-57 leri görmek inşallah.. Peki o kilolara ulaşınca koruma prog. nasıl uygulucam??? Dükan gibi bişey mi?
famir,o resimdeki kızı ben de sen sandım,daha evvel aynı öyle 3 kişiyle bir resmini koymuştun ,sen olmadığına emin misin?
neyse ben gidem de yürüyem acık
beni de arkadas aradı aksama gelcez çay iççez bak bisi yapma dedi özellikle ama benim buzlukta mozaik pastam-patatesli börekim-elmalı pastam varkiiihazır eccük fırınlıycam tazelencek sizede tavsiye etmistim yapın koyun hemen gelene çıkarıverirsiniz deyi bakıyorum dinlenmemis
çokkkkkkk güzel omuşşşş ve gerçekten 70 filan görünüyorsun.Tebrikler canım, yürüyşten başka ne yaptın acep?
Arkadaşım süttozu yasaklı light ürünler gibikalkinca : 1 bardak ilik su
kahvalti : uyanamadim arkadaslar yapamadım
Öğle: Mısır çorbası, kızarmış tavuk, soganli karışık salata, süt tozlu nes kafe
aksam : 1 adet sade soda, incelik hamurlu deniz mahsullu pizza, Kremali mocha
bol su,demlenmis cay sekersiz
aksam 10 da 2 adet ceviz, tarcinli sekersiz light süt ve bı parça %70 bitter çikolata
Spor yapamadım ve bugün cok bozdum off of
Hoşgeldin arkadaşım ,takıl buraya,yalnızsan çok yersin yemek istersin en iyisimi bizimle paylaşKizlar benide alin araniza her gun menumu yazicam gordum ki burdaki bayanlar birbirlerine yardim ederek karsilikli zayifliyorlar bu kardesinizide alin cok yanliiiiiiiiiiiizBirilerine ihtiyacim var evlendim baska bir yere gelin gittim canim cok sikiliyor burdaaa hic arkadasim yok hep evdeyim oturuyorum ya tv ya bilgisayar basindayim ve bunun sonucunda kilolarda geliyo 2 ay oncesine kadar 56-59 arasiydim simdi 62 SIKINTIMDAN tv ile konusuyorum artik hem sizden saglikli seyler ogreniyim hem bana yoldas olun Bana ablalik arkadaslik yapin 20 yasindayim menumu yaziyim uzun zamandir sizi takiptaydim sizden ogrendigim kadariyla bisiler yaptim bugun
sabak 1 bardak su 3 yumurta 8 zeytin 1 avuc fistik avuc ici kadar peynir birde omega 3 takviyesi
aksam ispanak yemegi 1 bardak ayran
30 dakika spor
artik hergun yazicammenumu
Günaydınlar
Benim de kahvaltım şu şekilde;
2 yerli muz,
bir çb ceviz,
yarım kase k.t. yoğurt,
bir lokma peynir, 4 zeytin,
1 günkurusu kayısı, 1 kuru erik, 3-4 siyah kuru üzüm
2 omega-3 tablet
toplamda yarım litre de su içtim
peynirim,zeytinim,fındıgım,havucum,1 adet köy yumurtam rafadan,1 yumurtamda melemenin icinde (soganlı,zeytinyaglı,domatesli,kıymalı) 5 birarada cayım
Eki Görüntüle 352975
bu video da çok eğlenceliii....
Dance with Julianne - part 2 - Cardio Ballroom - YouTube
offf bu kız gibi vucudum olsun adha ne isterim yawwwww
iştah açıcı vallahii..
offfff eşlik etmek isterdim sana büyük bir zevkle
yalnız çerez kabuksuz hali ile 1 çay bardağı olacak canımm..
canın isterse daha hakkın var yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?