Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

ıspanaklı yımırta
b. peynir
zeytin
ceviz
y.çay

papadiya ben 74 üm ,kesinlikle benden ince görünüyorsun,çıkıp kendimi yollara vurucam,maaşallah ne güzel bişey yapmışsın,dal gibi olduğun resimlerini de görürüz inşallah

famir,o resimdeki kızı ben de sen sandım,daha evvel aynı öyle 3 kişiyle bir resmini koymuştun ,sen olmadığına emin misin?
neyse ben gidem de yürüyem acık

Kabul etmek ne demek hoşgeldinnnn
3 günlüğü yaz bakalım yanlışın var mı görelim
56-57 leri görmek inşallah.. Peki o kilolara ulaşınca koruma prog. nasıl uygulucam??? Dükan gibi bişey mi?
Burda idealine ulaşan ikiz81 isimli arkadaşımız var.o gelince daha iyi yorum yapar ama bence akşam 8'densonra birşey yemeyerek ve hergün en az 20 dk.yürüyerek,yasaklı şeylerden de mümkün olduğunca kaçarak kg.korunabilir....

sende güzel vermissin kız masallh bende elbiseyi yakıstırıyorum bayanlara hep de giyerim son yıllarda moada zati

gelsin resimler güzel oliy kızlar

bende değismesemde ekliyim

famir,o resimdeki kızı ben de sen sandım,daha evvel aynı öyle 3 kişiyle bir resmini koymuştun ,sen olmadığına emin misin?
neyse ben gidem de yürüyem acık

yok canımmm ben eklemedim 3lü resim hiççç..
ama hakkaten bana benziyoo..
kadının yeni doğum yapmış haliymiş düşün yaniiiii

Hepinize iyi günler....
kalkınca:1 bardak ılık su
1.öğün:
tereyağında soğanlı 2 yumurta
11yeşil zeytin
2kuru incir
3 gün kurusu
4adet ceviz
Arkadaşlar kolay gelsin....
Not:kilo çizelgemi hala düzeltemedim,olmuyor birtürlü.

Son düzenleme:
masallah ne cok yazısmıssınız vallahi okumaktan kendimi alamıyorum arkadaslar "v.t.n" gazetesinde bir tane köse yazarı karataya baslamıs ve cok güzel yazılar yazıyor alıp okumanızı tavsiye ederim yeni baslayan arkadaslar alın bence bugün.

haklısın sekerim arada hazırlıklı olmak vardı ama benimde buzlukta zeytinli bohcalarım vardı yanına kısır yaptım birde burcaktan pasta yaptım dün aksamı böylelikle atlattım.

Son düzenleme:
çokkkkkkk güzel omuşşşş ve gerçekten 70 filan görünüyorsun.Tebrikler canım, yürüyşten başka ne yaptın acep?
Arkadaşım süttozu yasaklı light ürünler gibibir dahakine daha dkkat
Hoşgeldin arkadaşım ,takıl buraya,yalnızsan çok yersin yemek istersin en iyisimi bizimle paylaşhadi bakalım başlıyoruz o zaman

süper tam karataylık,afiyet olsun

çok hızlısınız yaw maaşallah okuyana kadar oğlum uyandıherkese kolay gelsin

peynirim,zeytinim,fındıgım,havucum,1 adet köy yumurtam rafadan,1 yumurtamda melemenin icinde (soganlı,zeytinyaglı,domatesli,kıymalı) 5 birarada cayım,2 kapsül omega3,yarım litre su

Son düzenleme:
peynirim,zeytinim,fındıgım,havucum,1 adet köy yumurtam rafadan,1 yumurtamda melemenin icinde (soganlı,zeytinyaglı,domatesli,kıymalı) 5 birarada cayım

Eki Görüntüle 352975

iştah açıcı vallahii..
offfff eşlik etmek isterdim sana büyük bir zevkle
yalnız çerez kabuksuz hali ile 1 çay bardağı olacak canımm..
canın isterse daha hakkın var yani

yarım saat önece 1 avuç çekirdek yedim(evde kavrulmuş)
şimdide koca bir kase kaymaklı ketentohumlu yoğurt yiyorumm..
okula gitmeden de 1 elma yicemm...
akşam eve gelene kadar dayanabilirim umarım

arkadas linda86 dedigi gibi cicek yemegim,haslanmıs brüksel lahanam,közlenmiş kırmızı biber yogurtlu
2 adet sekersiz türk kahvesi ictim

6 km yürüyüs 60 dk da 500 kalori yaktım yani 8400 adım atmısım artı ev temizligi kosusturma artı cay servisleri hic oturmadım desem yeri insallah pzt. faydasını görürüm arkadaslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…