Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kızlarr hayırlı cumalar... leylak ebru hemşolarım doğumgünleriniz şimdiden kutlu olsun... haydii çıtırlar bol sporlu bi günümüz olsun....

Bu arada pişmiş kerevizin glisemik indeksi çiğe göre baya yüksek...

Kerevizi çiğken rendeleyip kararmasın diye limonladıktan sonra yoğurtla karıştırıp üzerini de cevizle süsleyebilirsiniz. Belki biliyorsunuz bu şekilde salata yapmayı ama ben kerevizi hiç yemezdim. Salatasını yeni denedim ve bayıldıııımm. Bu şekilde hem daha sağlıklı, hem karataya da uygun. Böyle de yapabilirsiniz.

canım ya ben yogurt yapıyorum ve biraz soğuyor elini yakmıycak nasıl anlatılır bilmemde sanırım 42 derece okumustum bi yerde olmazsa derece al ve 4 saat bekletirim üstünü örtüp . 4 saatin sonunda kapağı açmadan buzdolaba koyarım sabaha semsert olur

Bu arada leylak84 ve ebruprl doğum gününüz kutlu olsun canlarım,nice mutlu senelere...

kızlarr hayırlı cumalar... leylak ebru hemşolarım doğumgünleriniz şimdiden kutlu olsun... haydii çıtırlar bol sporlu bi günümüz olsun....

teşekkür ederim kızlar

canım mesaj kutun doluymuş bende burdan yazayım dedim.bu hafta harikasın valla.birincimiz belli galibayürüyüş gerçekten çok etkili.

bende tam 1 saat yürüdüm

Sağol canım benim
Sana da hayırlı cumalar...

Tickerı yapmak istiyorum nasıl yapabilirim yardımcı olabiecek arkadaş var mı?:26:

tickerfactory weight lose yaz google'a. Oradan tickerini oluştur. tickerini oluşturunca son bölümde kodları verirler. BBcode bölümündeki sonu png ile biten url'yi http:...... png bölümü arasını kopyala. Profiline gel. Çizelge maddesinin yanındaki kaleme tıkla. oraya yapıştır. Kaydet. tamamdır.

Son düzenleme:
canım mesaj kutun doluymuş bende burdan yazayım dedim.bu hafta harikasın valla.birincimiz belli galibayürüyüş gerçekten çok etkili.

bende tam 1 saat yürüdüm

bravo leylakcım
Azminize hayranım, sayenizde spor yapmayan ben bile neredeyse her akşam yürüyorum evde leslie ile

Uzun zamandır bu bölüme uğramıyordum. O kadar çok mesaj oluyor ki takip edemedim maalesef. Ama Karatay'dan vazgeçmiş değilim. 110 kilodan 98 kiloya indim. 5 ayda12 kilo verdim bu diyet sayesinde. Çoğunuz gibi ben de tam uymadım. Ana kuralları uyguladığımı söyleyebilirm. Bana kazandırdığı en güzel alışkanlık akşam 7'den sonra mümkün olduğunca bir şey yememek. Kilo vermemdeki en büyük etken de bu bence.

Daha zayıf günlerde görüşmek üzere...

Akşam 1 hurma az bulgurlu ıspanak
haşlanmış karnıbahar azıcık
10 zeytin biraz peynir 1 avuç k.yemiş
of ya iştahım açıldı sanki.kaç gündür wcde yok

sabah 1 yumurta 12 zeytin az peynir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…