Bu arada pişmiş kerevizin glisemik indeksi çiğe göre baya yüksek...
bizim evde de kayısı hoşafı çok yapılır şeker de koymaz annem ona meyve kaynayınca niye tehlikeli oluyor ben onu anlamadım sebzeleri pişiriyoruz meyve niye pişmesin?
sabah:
geç kalktım: süt,yulaf, kuru meyve 1 kapsül omega 3, öğlene kadar 1 lt su 2 fincan da bitki çayını da devirirsem benden güzeli yok
bugün hava soğuk burada ama öğlen yürüyüş yapacağım mutlaka
kızlar bir de bana bir konuda yardım lazım, yoğurdunu kendi mayalayanlar bana söylesin ben nerde yanlış yapıyorum benim yoğurdum çok sulu oluyor ayrandan biraz hallice nerde yanlış yapıyorum niye sulu oluyor yardım edin bana ya
Bu arada leylak84 ve ebruprl doğum gününüz kutlu olsun canlarım,nice mutlu senelere...
Bu arada leylak84 ve ebruprl doğum gününüz kutlu olsun canlarım,nice mutlu senelere...
Günaydınlaarrr herkeslere
Leylak84 ve Ebruprl doğum gününüz kutlu olsunnnn nice doğum günleriniz olsun mutlu sağlıklı ailenizle birlikte inş.
Kahvaltım
5 zeytin (zeytinim tuzlu biraz suda bekleteyim en iyisi ben)
2 haşlanmış yumruta
2 marul
bir çay bardağı fındık
peyniri unutmuşum ya ben oysa en çok peynir severim
hayırlu cumalar arkadaşlarıma
kızlarr hayırlı cumalar... leylak ebru hemşolarım doğumgünleriniz şimdiden kutlu olsun... haydii çıtırlar bol sporlu bi günümüz olsun....
Günaydınlaarrr herkeslere
Leylak84 ve Ebruprl doğum gününüz kutlu olsunnnn nice doğum günleriniz olsun mutlu sağlıklı ailenizle birlikte inş.
Kahvaltım
5 zeytin (zeytinim tuzlu biraz suda bekleteyim en iyisi ben)
2 haşlanmış yumruta
2 marul
bir çay bardağı fındık
peyniri unutmuşum ya ben oysa en çok peynir severim
hayırlu cumalar arkadaşlarıma
kızlarr hayırlı cumalar... leylak ebru hemşolarım doğumgünleriniz şimdiden kutlu olsun... haydii çıtırlar bol sporlu bi günümüz olsun....
Tickerı yapmak istiyorum nasıl yapabilirim yardımcı olabiecek arkadaş var mı?:26:
canım mesaj kutun doluymuş bende burdan yazayım dedim.bu hafta harikasın valla.birincimiz belli galibayürüyüş gerçekten çok etkili.
bende tam 1 saat yürüdüm
ceylincim sen sormasan ben unuttum soğan kürünübi daha ki aya yaparım artık
bravo leylakcım
Azminize hayranım, sayenizde spor yapmayan ben bile neredeyse her akşam yürüyorum evde leslie ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?