- 13 Nisan 2009
- 6.159
- 1.031
- 373
yapma aldığın her hamur işi seni en az bir saat daha erken acıktıracasak bunu unutma dikkat
nasıl yapıyoduk tatlım sogan kurunu benım adetın 3.gunu bugun
Rabbim en hayırlı zamanda ve hayırlısıyla isteyen herkese nasib etsin inş.(amin)teşekkür ederim canııımmmyeni yaşımda tek istediğim şey inşallah o da gelecek birgün
arkadaşlar diyet yapan herkesin, bununla ilgili bi telkin kitabı da okumasını tavsiye derim. Ayrıca kilo verme telkin videoları izlemelerini.. Ben diyete başlamadan önce ''tek şişman beyniniz'' adlı kitabı okumuştum.. orda diyor ki: beyninize ne sinyal gönderirseniz, bilinçaltınız onu yapmak için yoğun bi çaba sarfeder.. Siz beyninize niye bu kadar şişmanım, kilo veremiyorum sinyalleri gönderirseniz, asla kilo veremezsiniz diyor, Hatta alırsınız bile... Ama kendinizi gayet fit ve sağlıklı canlandırırsanız, bilinçaltı o görüntüye ulaşmak için elinden geleni yapacaktır diyor. Ve bu hayali otobüste giderken bi yere dalmış halde hayal edin, ya da uykuya dalmak üzereyken hayal edin, çünkü beyin dalgaları o sırada çok düşük oluyor ve gerçekleştirme ihtimali artıyor... Ben bunun etkisini çok gördüm... Sizlere de tavsiye ederim...
Rabbim en hayırlı zamanda ve hayırlısıyla isteyen herkese nasib etsin inş.(amin)istemenin ne demek olduğunu bilirim.
burda detaylı anlatılıyo canım
Kolay Hamile Kalmak İçin Soğan Kürü - bitkilerlegelenguzellik7 Blogcu Sayfası - Blogcu.com
sağol canı sana dagunaydın tatlım ıdealıst33 canım sanada gunaydın mutlu saglıklı bır gun butun topıcdekı cıtırlara
ben yapamamıştım kokudan dolayıhımm kaynayınca şekeri çıkıyor meyvenin demek olabilir ama biz ilave şeker koymuyoruz ben mesela kızılcık çok severim c vitamini diye buzluğa atarım mevsiminde kışın kaynatırım, hocaya sormak lazım...
Soğan kürünü ben yaptım ama 7 gün falan çok işe yarıyor içini temizliyor resmen benim akıntımın rengi değişti resmen kistlerin içini boşaltıyormuş...
Tadı da fena değil ama kokusuTüm evi sarıyor ve korkunç adet olunca bıraktım ben ama hamile kalamazsam 15. Günü tekrar yapacağım bu sefer 15 gün yapacağım nasıl dayanacaksam
ben de inanamazdım kendime,önceden abur cubur çok yerdim işyerinde...demekki bunlar yedikçe yedirten şeyler canan hocamın dediği gibi...hem de çok zararlılar...
Oluştururkene pin kodu girmişmiydin?girdiysen onunla dzenleyebiliyorsunnn
biz de seni seviyoruz
Ayy kocandan kocama böyle yürüme isteği bulaşsa ne iyi olur,bizimkisini evden zor çıkarıyorsun akşammm,yemekten sonra hemen uzanıyor tv karşısınaa
Bisiklet hareketleri olabilir canımm
herkes resim yükledi bir sen yüklemedin örtmenim,,bekliyoruz
Kolay Hamile Kalmak İçin Soğan Kürü - bitkilerlegelenguzellik7 Blogcu Sayfası - Blogcu.com
Kızlar ben de soğan kürünün etkili olduğunu duymuştum.
Arkadaşlar bebek istiyorsanız bende tavsiye ederim.Ben de linkte anlatılan gibi yaptım sabah aç karnına içtim.akşam yatmadaan önce
ayselcim hatırlyıorum seni ,arada gel...bu arada tebriklerrrUzun zamandır bu bölüme uğramıyordum. O kadar çok mesaj oluyor ki takip edemedim maalesef. Ama Karatay'dan vazgeçmiş değilim. 110 kilodan 98 kiloya indim. 5 ayda12 kilo verdim bu diyet sayesinde. Çoğunuz gibi ben de tam uymadım. Ana kuralları uyguladığımı söyleyebilirm. Bana kazandırdığı en güzel alışkanlık akşam 7'den sonra mümkün olduğunca bir şey yememek. Kilo vermemdeki en büyük etken de bu bence.
Daha zayıf günlerde görüşmek üzere...
Rabbim en hayırlı zamanda ve hayırlısıyla isteyen herkese nasib etsin inş.(amin)istemenin ne demek olduğunu bilirim.
tatlım bışıy sorucam pekı 15gun dıyo adetın bıtımınden 7 gun sonra dıyo ben bugun baslıyamazmıyım adetım 3-4 .gunu? ben onu anlayamadım
canım ya ben yogurt yapıyorum ve biraz soğuyor elini yakmıycaknasıl anlatılır bilmemde sanırım 42 derece okumustum bi yerde olmazsa derece al ve 4 saat bekletirim üstünü örtüp . 4 saatin sonunda kapağı açmadan buzdolaba koyarım sabaha semsert olur
bende bende:))burda kalanlar bol bol yazınkı bantta yururken okuyayım cok ıyı oluyo 45 dk su gıbı gecıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?