Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

teşekkür ederim canııımmmyeni yaşımda tek istediğim şey inşallah o da gelecek birgün
Rabbim en hayırlı zamanda ve hayırlısıyla isteyen herkese nasib etsin inş.(amin)istemenin ne demek olduğunu bilirim.

Çok doğru teşekkürler, deniciğim umarım uygulayabilirim

Kızlar sabah menüm şu şekilde;

2 yerli muz
2 avuç ceviz
k.t. yoğurt
1 gün kurusu kayısı
bir kaç tane siyah kuru üzüm
2 omega-3 tablet

Bu ara yumurta hiç yemiyorum (pek sevmiyorum da), bir de zeytin tüketimim az, elimde olan pek güzel değil, güzelini edineyim zeytin de yiyiciğim

gunaydın tatlım ıdealıst33 canım sanada gunaydın mutlu saglıklı bır gun butun topıcdekı cıtırlara
sağol canı sana da
ben yapamamıştım kokudan dolayı aslında çok çok faydalı...

aman diyim bisiklet kalçaları genişletiyor

Arkadaşlar bebek istiyorsanız bende tavsiye ederim.Ben de linkte anlatılan gibi yaptım sabah aç karnına içtim.akşam yatmadaan önce

tatlım bışıy sorucam pekı 15gun dıyo adetın bıtımınden 7 gun sonra dıyo ben bugun baslıyamazmıyım adetım 3-4 .gunu? ben onu anlayamadım

ayselcim hatırlyıorum seni ,arada gel...bu arada tebriklerrr
Rabbim en hayırlı zamanda ve hayırlısıyla isteyen herkese nasib etsin inş.(amin)istemenin ne demek olduğunu bilirim.

aminn,ya ben bu tğr şeylerde istikrarsızım..bi gün yaparım 2 gün yapmam
aslında ciden çok faydalı bir kürr

aminn,ya ben bu tğr şeylerde istikrarsızım..bi gün yaparım 2 gün yapmam
aslında ciden çok faydalı bir kürr[/QUOTE]

Arkadaşım belki ben senden daha istikrarsızımdır, çoğu şeyi yarım bıraktığımı bilirim
Eşimin desteğiyle oldu biraz bi de gerçekten isteyip kendini hazır hissedince herşey oluyor
Ben ilk arkadaşı yapıyordu ondan duydum yıllardır benim reglim düzensizdir,arkadaşıın da kocaman kisti vardı.Şu an ikimiziinde bebişi var çok şükür.Tüm kötü kokulara tüm acı tatlara,fazla kilolara değiyor inan.

Ayyyy hem burayı oku hem bi yandan ticker la uğraşayım derken pırasımın dibi tuttuEv de dehşet koktu ya bende aşşağıdaki gıcık komşularımız ne kokuttular böyle diyorum ya offff.Ben kaçar minik kuşta iiii ihhhh iğiğ ğiiiiii demeye başdı
byy

derece alayım bari yoksa bırakacağım bu işi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…