İyi akşamlar. Ben de bugün ilk bildirimimi yapayım. Aslında bu benim karatay diyetindeki 4. günümdü. Hepsini not aldım. Gayet başarılıydı bence.Yorumlarınızı bekliyorum..
Sabah: 2 haşlanmış yumurta
4 zeytin
1 çay bardağı ceviz içi
Yarım avuç içi kadar peynir
2 kuru kayısı
Ara: 1 küçük kutu süt
Akşam: 1 tabak kuru fasulye
1 tabak haşlanmış karnabahar (yoğurtlu)
4 akşamdır 20.00'den sonra bişey yemiyorum. Sadece çay içiyorum. O da şekersiz.
selam herkese bende karatay yapomak ıstuyorum ıkı kıtabınıda aldım aranıza gırmek ıstıyorumm offff bı turlu baslayamadım gıttı dıtyete(((((yrn ınsallah baslıycam dıyorum bakalım buarada ben nese
canlarım selam
Sabah
omlet ve ceviz
öğlen
3 adet tulumba tatlısı:26:
Akşam m
mercimek çorbası
120 dk yürüyüş ve hareket.
3 lt su.
yinede patates yemekten iyidir canım sonuçta faydalı bir sebze çiğ salatasını yiyenler var ama ben hiç denemedim yiyemem gibi geliyor...
herkese günaydınlaaaaaaaaaaaar bugün ikinci günüm kilom 77
sabah sirkeli su
5ceviz
1,5 yumurta haşlama
15 zeytin
3yaprak marul
yeşil çay
2lokma ekmek
HAYIRLI CUMALAR
arkadaşlar diyet yapan herkesin, bununla ilgili bi telkin kitabı da okumasını tavsiye derim. Ayrıca kilo verme telkin videoları izlemelerini.. Ben diyete başlamadan önce ''tek şişman beyniniz'' adlı kitabı okumuştum.. orda diyor ki: beyninize ne sinyal gönderirseniz, bilinçaltınız onu yapmak için yoğun bi çaba sarfeder.. Siz beyninize niye bu kadar şişmanım, kilo veremiyorum sinyalleri gönderirseniz, asla kilo veremezsiniz diyor, Hatta alırsınız bile... Ama kendinizi gayet fit ve sağlıklı canlandırırsanız, bilinçaltı o görüntüye ulaşmak için elinden geleni yapacaktır diyor. Ve bu hayali otobüste giderken bi yere dalmış halde hayal edin, ya da uykuya dalmak üzereyken hayal edin, çünkü beyin dalgaları o sırada çok düşük oluyor ve gerçekleştirme ihtimali artıyor... Ben bunun etkisini çok gördüm... Sizlere de tavsiye ederim...
sağol esascımmm, değiştirdim hemennn
Ayyyy hem burayı oku hem bi yandan ticker la uğraşayım derken pırasımın dibi tuttuEv de dehşet koktu ya bende aşşağıdaki gıcık komşularımız ne kokuttular böyle diyorum ya offff.Ben kaçar minik kuşta iiii ihhhh iğiğ ğiiiiii demeye başdı
byy
kullandığınız omega3 balık yağının ismini öğrene bilirmiyim???
kullandığınız omega3 balık yağının ismini öğrene bilirmiyim???
YUMURTA 3 OLDUĞUNDAN OLABİLİRİ CANIM..OLSUN BUGÜN GEÇ YERSİN ÖĞLENİ AKŞAMI DA SÜT YA DA YOĞURTLA GİDER 2 ÖĞÜN GİBİ OLUR
evet olabilir babam yemeyince sabah yumurtadan hepsi bana kaldı malesef...:26:
bildiğim kadarıyla adetin ayın 1.de başladı mesela,o ayın 15.inde başlayacaksın bu küre...
ARKADAŞIM BEN (M ..... cap !!!!) markası kullanıyorum 12 tl eczaneye sor. marka isimlerin açık yazılmadğı için yazamıyoruz..
kerevizin salatsını eminim seversin öyle çok kokusu olmuyo. rendeleyip yoğurtla karıştır cevizle süsle afiyet olsun...
merhaba kızlar
dün giremedim yoğundum herkes iyidir inşallah
dün sabah:
2yumurtadan lorlu maydonozlu omlet
15zeytin
peynir
1cay bardağı badem
3günkurusu
2tane omega 3
akşam
buğdaylı yoğurt çorbası
kereviz yemeği
2tane çiğköfte
3tane mercimekli köfte
yoğurt
turp havuç roka
bu sabah
1muz
1çay bardağıceviz
3gün kurusu
1incir
1kuru erik
1su bardağı süt içtim
ben bugün kahvaltıya arkadaşa gittim.ve malesef 1 dilim ekmekle:18: birazda muhlama yedimonun dışında zeytin peynir yumurta(1 tane) tahin helvası yedim
kuruyemişimi ve omega3ümü almadım
şimdi acayip derecede başım ağrıyorve uykum var bebişi uyutup bende uyumayı düşünüyorum güya bu haftayı kaçamaksız bitirecektim olmadı neyse yılmak yok akşama kadar eritirim daha olmadı başımınsersemliği geçince biraz yürürüm
:2: Selam arkadaşlar çok hastayım ya nezle oldum ama buna rağmen öğle arası sporuma gittim çok şükür:118:
öğle menü bildirimi
1 kase mercimek çorbası
1 tabak tavuk ciğeri
1 kutu ayran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?