Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

SELAM KARATAYIN GÜZEL FİİİİİTTTT HATUNLARI

YUMURTAYI ARTIK 1 YAPMAYA KARAR VERDİM YUMURTA BENİ ZORLUYOR ARTIK

SABAH 1 YUMURTA
7 ZEYTİN
KAŞAR
CEVİZ VE FISTIK
OMEGA 3 VE BİTKİ ÇAYI BOL BOLO SUU

canım hoşgeldin menülerini hergün paylaş emin ol faydasını göreceksin bide zeytini10-15 tane ye suyu yazmamışsın suyuda 2 lt iç sporda yaparsan offf deyme keyfine ....

hoşgeldin aramıza kitabı hemen oku ve uygulamaya başla...hergün buraya gel menülerini paylaş .herkes yardımcı olacaktır sana merak etme..

canlarım selam

Sabah
omlet ve ceviz

öğlen
3 adet tulumba tatlısı:26:

Akşam m
mercimek çorbası

120 dk yürüyüş ve hareket.
3 lt su.

o 3 tane tulumba tatlısı ne işine yaradı acaba?

yinede patates yemekten iyidir canım sonuçta faydalı bir sebze çiğ salatasını yiyenler var ama ben hiç denemedim yiyemem gibi geliyor...

kerevizin salatsını eminim seversin öyle çok kokusu olmuyo. rendeleyip yoğurtla karıştır cevizle süsle afiyet olsun...

herkese günaydınlaaaaaaaaaaaar bugün ikinci günüm kilom 77
sabah sirkeli su
5ceviz
1,5 yumurta haşlama
15 zeytin
3yaprak marul
yeşil çay
2lokma ekmek
HAYIRLI CUMALAR

hoşgeldin.ama o 2 lokma ekmeğide yeme sanada hayırlı cumalar...

çok sağol güzel yazı aslında doğru herşey beyinde bitiyor

sağol esascımmm, değiştirdim hemennn

bişey değil..

ayyy kolay gelsin sana aç camları hemenn:122:

merhaba kızlar
dün giremedim yoğundum herkes iyidir inşallah

dün sabah:
2yumurtadan lorlu maydonozlu omlet
15zeytin
peynir
1cay bardağı badem
3günkurusu
2tane omega 3

akşam
buğdaylı yoğurt çorbası
kereviz yemeği
2tane çiğköfte
3tane mercimekli köfte
yoğurt
turp havuç roka

bu sabah
1muz
1çay bardağıceviz
3gün kurusu
1incir
1kuru erik
1su bardağı süt içtim

slm kıslar :)
sabah karatay + bir yemek kaşığı tahin helvası yedim
bu arada ticker nasıl deişiodu
geçen hafra 64.9 geldim pazartesi ve salı günleri artık 65.7 geliorum onu geçirim ticker a.
ben sayfayı açtığımda pin kodu sayfası deil de en baştan başlayan sayfa gelio napim:26:

kerevizin salatsını eminim seversin öyle çok kokusu olmuyo. rendeleyip yoğurtla karıştır cevizle süsle afiyet olsun...

Hmm şu kereviz salatası fikrine bayıldım :)) Eşime kereviz yedirmenin süper bir yolu olacak eminim, çok teşekkürler :)

herkese tunaydın bende aranıza yenı katıldım bugun ıtıbarıyle karataya basladım sabah kı monum :8 zeytın 1 kıbrıt kutusu beyaz peynır 2 yumurtadan omlet yagsız yaptım 2 tane cevız ve cay ıctım sekersız tabı ama kahavltıyı gec yaptım 11 gıbı ((ogolen ne yapmam lazım:?muhakkakı 4 te falan acıkcam yemesemde dırek 6 da aksam yemegımı yesem bılemedım baaklaım aksam yesıl mercımek yapcam.kılom 64 heddef kılo 52 tabı

leylak 70 bugdAYLI yıogurt corbasının yazarmısın?dıoyete uygun nasıl yaptın?dırek bugdayı haslayıp yogurtla sulandırdın mı?

slm kızlarrrrr...
dün akşammmm okuldan eve 8.30da geldim ve çok açtımm..

1 muzz(battal boy)
1 kivi
1 kase mercimek çorba
10 edet kavrulmamış fındık
1 kk kadar kaşar peynir yedimm..

sonra yürürüm kızım uyuyunca dedim ama kızımla beraber sızmışımm yorgunluktan sabah bile gözümü zor açtımm...
ama bu akşam yürücem sözzzz
birkaç fotomu çektimm ,bilg.ı açtıkça bakıyorum kendimee..şu yağları eritmem lazım diye diye spor yapıcam artıkkkk...
sadece diyertle olmuyor malesefffff

Son düzenleme:

afiyet olsunnnn...

sabah hem muz,hem erik,hem incir hem kayısı fazla gelmiş olabilir...
arad sırada yenebilir ama yinde dikkat et canımm

ben bugün kahvaltıya arkadaşa gittim.ve malesef 1 dilim ekmekle:18: birazda muhlama yedim onun dışında zeytin peynir yumurta(1 tane) tahin helvası yedim
kuruyemişimi ve omega3ümü almadım
şimdi acayip derecede başım ağrıyor ve uykum var bebişi uyutup bende uyumayı düşünüyorum güya bu haftayı kaçamaksız bitirecektim olmadı neyse yılmak yok akşama kadar eritirim daha olmadı başımınsersemliği geçince biraz yürürüm

şu 10 dk lık videodan yap öle uyu ozman..
sana cezaaaaa..
sonra müsait vakit bulduğunda da yürüyüş yaparsınn..
hem kaçamak hem yan gelip yatmak yok hadi bakemmmm:13::13:

:2: Selam arkadaşlar çok hastayım ya nezle oldum ama buna rağmen öğle arası sporuma gittim çok şükür:118:

öğle menü bildirimi

1 kase mercimek çorbası
1 tabak tavuk ciğeri
1 kutu ayran

Bugün yoğun günüm tahsilatları arıyorum.
Öğlen yemeğe erken gittim biraz 4 saat dolmadan..neyseki akşama kadar 4 saati çoktan aşacağım...Ha tabi akşama malesef boza partisi var benim evde..1 bardak içerim yasak masak dinlemem

Öğle menü :
1 kase düğün çorbası bol acılı
1 tabak karnabahar yemeği
1 küçük kase salata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…