Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Merhaballarr,

Arkadaşlar öğle menüm

çiğ badem
antep fıstığı 3-4 tane
5-6 leblebi ve nohut
5-6 tane fıstık

evde patatesli çörek ve çorba vardı yememek için önlem olarak işyerimdeki yukarıda yazdıklarımı yiyerek eve gittim.

ayy düğün çorbasıda ne güzel olmuştur bizim mercimek çorbası pek iyi değildi bu öğlen çok suluydu Amaaan 1 bardak bozadan bişey olmaz üzerinde bol tarçın ohhhh

şu 10 dk lık videodan yap öle uyu ozman..
sana cezaaaaa..
sonra müsait vakit bulduğunda da yürüyüş yaparsınn..
hem kaçamak hem yan gelip yatmak yok hadi bakemmmm:13::13:

yaptım canım(yanlız ben o kızların yanında kendimi oklava yutmuş gibi hissediyom oğlum bana bakarken çok güldü ) valla sen cezalandırmasaydın yatacaktım şimdi hareket edince açıldım bebişi uyutup bide yürüyem yarım saat o zaman erir şimdi birazda leslie aplaya eşlik edem
çok sağol kardeş destek için

Buarada arkadaşlar ben hiç nekadar su içtiğimi yazmıyorum ama bikere iş yerinde kesin 2,5 lt içiyorum artık eve gidince 3ü buluyordur herhalde

ayy düğün çorbasıda ne güzel olmuştur bizim mercimek çorbası pek iyi değildi bu öğlen çok suluydu Amaaan 1 bardak bozadan bişey olmaz üzerinde bol tarçın ohhhh
ARADA BÖYLE GÜZELLİK YAPIYOR BİZİM LOKANTA GERÇEKTEN DE GÜZELDİ VALLA
Buarada arkadaşlar ben hiç nekadar su içtiğimi yazmıyorum ama bikere iş yerinde kesin 2,5 lt içiyorum artık eve gidince 3ü buluyordur herhalde

Ben de yazmıyorum ama 2-2,5 lt.yaklaşıyorummm

sabah
2 kayısı yumurta maydonozlu
10 zeytin
keçi peyniri
1 avuç ceviz badem
çay
azcık muz

öğle
dibi tutmuş ıspanak
1 parça kaşar
2 kaysı 2 ceviz
1 elma

akşam
somon balık fırında
salata
vee tahin helvası
akşamı iple çekiyorum
bu gün yürümiciğim galiba

bu arada tickerımıda düzelttim sabah tartıldığım kiloya göre yaptım pazartesine kadar 600 gram daha gider mi ki
çook çalışmam lazım çooooook
papadiya sen geçen famir için birşeyler hesaplıyodun ben bu 600 gramı 2 günde göndermek için kaç kalori harcamam lazım

canım mesaj kutun doluymuş bende burdan yazayım dedim.bu hafta harikasın valla.birincimiz belli galibayürüyüş gerçekten çok etkili.

bende tam 1 saat yürüdüm
sende nasıl durumlar bu hafta canım

vaaoooow süpersin ya maşallah arkadaşım
tsk canımmmm

kız annem bantta hem yürüyüp hem nasıl okuyon
okunuyo kız sıkıntı olmuyo

ben degıldım canım o bol bol yuru bence bolda su ıc

2 km yürüdüm geldim leslie ile de 1 mil yaptım bi de 10 dk famirin videosunu yaptım 46:
bide bugün hiç yapamam diyordum muhlama ve 1 dilim ekmek erimiştir artık

Öğle yemeğimi 1de yedim,

1 tabaka kıymalı kapuska, yoğurt, bir lokma peynir, 10 zeytin.

akşama ne yicem şimdilik bilmiyorum...

merhaba arkadaşlar bende 15 ocakta başladım, başladığım kilo 80.900 dü şimdi 73.900 üm gayet güzel gidiyor diyetim vede amacım 58 kiloya inmek inşallah gidecek kilolar herkese kolay gelsin....

Kızlar şuan canım kaçamak yapmak istiyor ama size karşı olan sorumluluğum buna izin vermiyor.
Ne güzel bir ortam yarattık biz burda ya!
Hepinizi çok seviyorumm

merhaba arkadaşlar bende 15 ocakta başladım, başladığım kilo 80.900 dü şimdi 73.900 üm gayet güzel gidiyor diyetim vede amacım 58 kiloya inmek inşallah gidecek kilolar herkese kolay gelsin....

canıem masallahii 0 kacamaksıen oeeee zman dimi
1.5 ayda 7 kg süpr..

Kızlar şuan canım kaçamak yapmak istiyor ama size karşı olan sorumluluğum buna izin vermiyor.
Ne güzel bir ortam yarattık biz burda ya!
Hepinizi çok seviyorumm

haklısın canım harikayız biz sizi cok sviyorum

İyi günler hepinize..........
Kalkınca:1 bardak ılık su
1.menüm:
2haşlanmış yumurta
11yeşil zeytin
4ceviz
2incir
3 gün kurusu

Annem umreye gidecek, misafir çok geliyor.Oradaydım,reddettiklerim:yaprak sarması,kete,peynirli börek,kek,kadayıf
2. öğünde yediklerim:
1tabak bamya yemeği
8tane kıymasız çiğ köfte(ev yapımı)
marul,turşu
akşam çorba ,salata,karnıyarık yemeyi düşünüyorum.
sıvı :en az 2 lt tamamlanıyor
30 dak yürüdüm,bir saate tamamlamayı düşünüyorum.
yorumlarınızı bekliyorum şekerler.....:13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…