geçmiş olsun ve de afiyet olsun
bugün yoğun günüm tahsilatları arıyorum.
öğlen yemeğe erken gittim biraz 4 saat dolmadan..neyseki akşama kadar 4 saati çoktan aşacağım...ha tabi akşama malesef boza partisi var benim evde..1 bardak içerim yasak masak dinlemem
öğle menü :
1 kase düğün çorbası bol acılı
1 tabak karnabahar yemeği
1 küçük kase salata
şu 10 dk lık videodan yap öle uyu ozman..
sana cezaaaaa..
sonra müsait vakit bulduğunda da yürüyüş yaparsınn..
hem kaçamak hem yan gelip yatmak yok hadi bakemmmm:13::13:
ARADA BÖYLE GÜZELLİK YAPIYOR BİZİM LOKANTAayy düğün çorbasıda ne güzel olmuştur bizim mercimek çorbası pek iyi değildi bu öğlen çok suluyduAmaaan 1 bardak bozadan bişey olmaz üzerinde bol tarçın ohhhh
Buarada arkadaşlar ben hiç nekadar su içtiğimi yazmıyorum ama bikere iş yerinde kesin 2,5 lt içiyorum artık eve gidince 3ü buluyordur herhalde
Hmm şu kereviz salatası fikrine bayıldım :)) Eşime kereviz yedirmenin süper bir yolu olacak eminim, çok teşekkürler :)
canım mesaj kutun doluymuş bende burdan yazayım dedim.bu hafta harikasın valla.birincimiz belli galibayürüyüş gerçekten çok etkili.
bende tam 1 saat yürüdüm
tsk canımmmmvaaoooow süpersin ya maşallah arkadaşım
okunuyo kız sıkıntı olmuyokız annem bantta hem yürüyüp hem nasıl okuyon
ben degıldım canım o bol bol yuru bence bolda su ıcbu arada tickerımıda düzelttim sabah tartıldığım kiloya göre yaptım pazartesine kadar 600 gram daha gider mi ki
çook çalışmam lazım çooooook
papadiya sen geçen famir için birşeyler hesaplıyodun ben bu 600 gramı 2 günde göndermek için kaç kalori harcamam lazım
aman diyim bisiklet kalçaları genişletiyor
hııııım sanırım o pepetiydi canım :26:ben degıldım canım o bol bol yuru bence bolda su ıc
merhaba arkadaşlar bende 15 ocakta başladım, başladığım kilo 80.900 dü şimdi 73.900 üm gayet güzel gidiyor diyetim vede amacım 58 kiloya inmek inşallah gidecek kilolar herkese kolay gelsin....
merhaba arkadaşlar bende 15 ocakta başladım, başladığım kilo 80.900 dü şimdi 73.900 üm gayet güzel gidiyor diyetim vede amacım 58 kiloya inmek inşallah gidecek kilolar herkese kolay gelsin....
Kızlar şuan canım kaçamak yapmak istiyor ama size karşı olan sorumluluğum buna izin vermiyor.
Ne güzel bir ortam yarattık biz burda ya!
Hepinizi çok seviyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?