Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

BENCE MENÜLERİN SÜPER hele yemediklerin çok daha iyi seni tebrik ediyorum

ıkıncı ogunum

yesıl mercımek yemegı(etlı)
1 kase yesıllık salatası
1 kase ketentohumlu yogurt
2 fırında kanat
omega3 turk kahvesı

bugun kuzu uyurken arkadas kahve ıcmeye geldı o yuzden yuruyemedım aksam ınsallah yururum :26:

Harikasınnn
Allah kabul etsin annenin umresini

Merhaba kizlar araniza katilali daha iki gun oldu gecmisi okuyorum ve gordum ki bu diyet mucize yavas verdiriyor ama etkisi yuksek

Sabah

8 zeytin peynirli omlet kapsul 6 veciz 1 cay kasik fistik ezmesi(fistik ezmesi uygunmudur?)

sardalya tonbaligi 3 kasik yogurt yesillik

bu arada 100 gr daha gitmis hic bozmadan 2 ay devam etsem 50 kilo olabilirmiyim aceba?

bugünle 3 gündür tuvalete gidemiyorum kızlarrr
karnım şişti, üzerimde bir gerginlikk. sanırım hap içmem gerekecek.:18::18::18::18:

Akşam menüm

yarım kase buğdaylı yoğurt çorbası
3-4 kaşık barbunya
1 patatesli çörek

Öğleyin bademle geçiştirdiğim kaçtığım çörek akşam da vardı, öğleni atlattım akşam ıııbiliyorum
maalesef

Son düzenleme:
iyiniyetlimmmm içtimm gitti hapı valla. dayanamıyorumm artık. en kısa zamandA DR A GİTMEM GEREK.
sürekli oluyor canımmm

spor yapmadıysan daha hemenn sporaaa bakalımm, bol su takviyesiii bi de. eritmen lazımmmm
yarın da kaçamak yapmazsann atlatırsınn.
ucunu bi kaçırırsan gerisi geliyor tatlımm dikkat ettt

canımm hiçbi şeyy yaramıyorrr.
aç karnına kuru kayısıı yiyorum, acı biberr falan bana mısınn demediii...

Canım beslenme tarzından kaynaklanabiliyor da zeytinyağını salatalrında ve yemeklerinde bol kullanıp fındık yiyebilirsin. Geçmiyorsa doktora gitmek en mantıklısı geçmiş olsuuunn

spor yapmadıysan daha hemenn sporaaa bakalımm, bol su takviyesiii bi de. eritmen lazımmmm
yarın da kaçamak yapmazsann atlatırsınn.
ucunu bi kaçırırsan gerisi geliyor tatlımm dikkat ettt

İdealistçim regl olmuşum bugün karnım da çok ağrıyor. Bir de dün sabah tartıldım kilom 500 gr lık artış vardı. Regl olacağımdan olabilir mi acaba?
Bugün bir de sinirliyim sorma moralim bozuk hepten. toparlamam lazım kendimi bir an evvel teşekkür ederim

Canım beslenme tarzından kaynaklanabiliyor da zeytinyağını salatalrında ve yemeklerinde bol kullanıp fındık yiyebilirsin. Geçmiyorsa doktora gitmek en mantıklısı geçmiş olsuuunn

z. yağı kullanıyorum cnm hem yemeklerde hem salatalarda.bi de fındık alayım yarınnn...
çorba falan mutlaka içiyorum öğünlerde ama kronikleştii sanırımm bu durummm sürekli tekrarlamaya başladııı.
en iyisi drr tatlımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…