Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Geçmişe bakamadım şimdi oğluş bekler ben gidiyorum iyi akşamlaar

İdealistçim ben gideyim moralini daha bozmayayım ben senin de

Son düzenleme:
sonunda kitabı aldım başladım okumaya
öğle:
brokoli salatası__1 avuç fındık__1 lokma helva
akşam:
fırında tavuk__yoğurt__salata
su:1,5 litre su 2 bardak yeşil çay
spor:ev temizliği

kızlarr merhabaa...motive olmak için burdaki tüm sayfaları okuyorumm..ama bana yardım edinn lütfeeenn:26: bugün karataydaki 23. günüm...ne zmndır yazamıyorum buraya..ilk 12 günde 2.5 kilo vermiştim şimdi ne durumdayım bilmiyorum..yurttayım tartılamıyorum ne zamandır.bu da beni strese sokuyo...reglim yaklaşıyo tatlı krizleri başladı muzla kuru kayısıyla geçiştirdim şimdilik ama kaçamak yapmaktan çok korkuyorumm..:18:

Iyı Aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar ...... 1.ogun(kahvaltım): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m...p (12 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bır kase nohut,bırkac kahverengı kuru kaysı,bır bardak sut 1muz,kakao ........2. Öğün(ıkındı vaktı) mercımek corbası,omlet,lahanalı yogurt,omega3 balık yagı takvıye 2 kapsul,Sıvı:Tonla su,2 fıncan kahve

Spor: 6saat ev ısı yaptım ,40 dakıka yurudum(elımdekı cantalarda verdıgım kılo kadar yuk vardı ayrıca,boylece 120 kg ıkenkı kılo verme hızım dusmedı hanımlar), oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum , tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)

Onemlı not: Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum. Kahvaltımı geceden hazırlıyorum.Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze

Eklentiler

• $a999.webp
    17 KB · Görüntüleme: 32
  • $a888.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 38
sabah: 1 bardak limonlu su
kahvaltı: 1 avuç ceviz, 2yk yoğurt(pul biber ve keten tohumlu), az peynir, 5 zeytin, 1 haşlanmış yumurta
öğle: 2kase yoğurt çorbası
ara 1 elme, 1 dilim peynir
akşam: 4yk bulgur pilavı, 6yk türlü
1 saat yürüyüş
1 lt su(su içemiyorum

Bütün gün uyku

leslie ile 5 mil yürüdüm.
100 adet ip atladım.(dün geldi sayaçlı ipim :))

Akşam eşim çiğbörek istedi ona yaptım ama ben yemedim ama içim gitti.

Kendime pırasa kavurması yaptım tabascolu harika oluyor. Bir koca tabak ondan yedim.

1,5 lt su içtim.

Arkadaş aradı falı gelmiş ille kahveye geleyim dedi birazdan gelecek bir fincanda şekersiz kahve içerim.

selam kızlar, akşam yemeğim;

yazdan kurutulmuş biber, patlıcan, domates kurusu; sarımsaklı yoğurtlu
biraz brokoli salatası

yarın akşama annem lahmacun yapacakmış, bir tane yiyebiliyoruz herhalde haftada :18:

Bu hafta kaçamağım da yok zaten, sporumu da yapıyorum, yarın bir tane yesem olur sanki

bu arada ev arkadaşım doğum günü pastası yerine bana çiçek yollamış rejimdeyim diye, çok sevindim ya

annem de pasta almayalım madem rejimin bozulmasın dedi onun yerine lahmacun ye dedi
seviyorum ailemi arkadaşlarımı ya, anlayışlılar valla

İyi akşamlaarr. Bugün yediklerim şunlar:
Sabah:
2 haşlanmış yumurta
2 zeytin
1 avuç içi peynir
Biraz ceviz

Ara Öğün:
1 küçük kutu süt
3 kuru kayısı
3 ceviz

Akşam:
1 tabak şehriye çorbası
1 tabak et yemeği

İçecek: Şimdiye kadar 1,5 lt su, 1 fincan şekersiz Türk kahvesi.

Kahvaltım biraz az oldu sanki ama doydum :)

Kızlaaarrr ben de çizelgem olsun istiyorum. Bi yardımcı olur musunuz? Önceki sayfalarda da vardı galiba, bulamadım.. :44:

GULERYUZCUMM mönünü çook beğendim:)) brüksel lahanasının tadını çok merak ettim:))

1 lahmacun serbest afiyet olsun canım.

İyi ki doğdun

benim kilo vermem durdu 1 aydır bunun nedeni nedir acaba üstünede 1 kg geri aldım cvp için tşklerr

Spor ve biraz porsiyon küçülmesini dene birde...

annesinin_kuzusu teşekkür ederim arkadaşım. Kopyalanmıyoo O verdiğin linkten yapmayı deniyim. Bakalım olacak mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…