Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

merhaba arkadaşlar ben bugün iki ögün denedim ama olmadı kesinlikle bana göre degil sabah 7:30da karatay kahvaltımı yaptım( kalkar kalkmaz çok acıkıyorum yarım saatte hazırlayıp yemem lazım ...) ama saat 12 de nevrim döndü 2 portakal yedim sonra saat 15 te akşam yemegimi yedim bir tabak kısır 2 dilim börek 1 bardak ayran ve şimdi yine acıktım 1 bardak ayran içtim bi daha yapmam ...

1.öğün:
2 kk yumurta ,2 kk peynir 15 zeytin omega 3 3 fincan çok açık limonlu çay 1 kase kabuklu çiğ fıstık
ara: 2 portakal
2. Öğün: bir tabak kısır 2 dilim börek bir bardak ayran
2 lt su 3 fincan yeşil çay

bu kitabı hep gördüm de klasik diyet kitabı gibi geldi alıp okumadım
ama sanırım burdaki arkadaşlara baya iyi gelmiş. merak ettim doğrusu.

7:30 da kalkıp 2 öğün yapılmaz zaten 3 öğün yap sağlıksız senin için 2 öğün.

kısır tamamda börek ne

The Anniversary WorkoutX|XBootcamps on Demand

Belki faydalanirsiniz dusuncesi ile yukaridaki linki koydum. Her egzersizden 44 kere yapilmasini oneriyor. Yeni baslayanlar icin oldukca dusuk sayilar daha uygundur. Zamanla sayi artirilir.
Her egzersizin nasil yapilacagini uzerine tiklarsaniz, izleyebilirsiniz.
Spora merakli cok arkadasimiz var, tum vucut kaslarini da calistiran, kardiyo egzersizleri. Umarim memnun kalirsiniz.

tatlım soda içmiyoruz

Eminimizin ya? Maden suyunun ne sakıncası olabilir ki? Kitapta da yazmıyor?
kalkinca : 1 bardak ılık su
Kahvaltı: yarım su bardağı karışık kuruyemis ve 2 adet kapsül
Öğle: 6 çorba kasığı bulgur pilavı, patlıcan musakka, ezogelin çorba, cacik, süt tozlu nes kafe
aksam : kızarmış tavuk, zeytinyağlı karışık salata, ev yapımı yoğurt, kakaoya bulanmış 4 adet kuru kayısı
bol su,demlenmis cay sekersiz

Yemegi saat 6 bucukda yedim
Yemekten sonra hiç bir şey yemedim sadece sade soda ictim

aksam 8-9 arası 1 saat yürüdüm kosu bandında

Yorumları alayım kızlar
Bu arada sabah kahvaltı sonrası kuru incir ya da kuru kayısı yerine tahin helvası yiyebiliyormuyuz?
Saphira duy artık sesimi nolur ya... Ekle artık listeye..

Canım süt tozu ve neskafe yasak yerine Türk kahvesi içsen sütlü :) Ayrıca ben bir adet madensuyu içiyorum her gün olmasada ama 1 maden suyu içiliyor sanırım ama soda zararlı maden suyu 1 adete izin var bildiğim. Canım ben tahin helvasını arada yerim kahvaltıda akşamdan daha az zararlı bence sabah yemek. Afiyet olsun.

az önce 45 dk yürüdük eşimle...

sabah kahvaltıya davetliyiz ailecek..
umarım ısrarlarla karşılaşmam..
herkese ii gecelerrrr

Cnm ya çok Sagol bilgilendirdigin için bı de senden rica. Etsem saphiraya Msj atarmisin ben atamıyorum izin yok( alsın artık beni listeye. Motivasyonum acısından çok istiyorum

az önce 45 dk yürüdük eşimle...

sabah kahvaltıya davetliyiz ailecek..
umarım ısrarlarla karşılaşmam..
herkese ii gecelerrrr

iyi geceler canım.

Cnm ya çok Sagol bilgilendirdigin için bı de senden rica. Etsem saphiraya Msj atarmisin ben atamıyorum izin yok( alsın artık beni listeye. Motivasyonum acısından çok istiyorum

Hemen canım bende sana ben atarım diyecektim ama mesaj kutum dolmuş onu boşaltıyordum. Atarım hemen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…