http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html buradan bakıp yapabilirsiniz.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html buradan bakıp yapabilirsiniz.
merhaba arkadaşlar ben bugün iki ögün denedim ama olmadı kesinlikle bana göre degilsabah 7:30da karatay kahvaltımı yaptım( kalkar kalkmaz çok acıkıyorum yarım saatte hazırlayıp yemem lazım ...) ama saat 12 de nevrim döndü 2 portakal yedim sonra saat 15 te akşam yemegimi yedim bir tabak kısır 2 dilim börek 1 bardak ayran ve şimdi yine acıktım 1 bardak ayran içtim bi daha yapmam ...
kısır tamamda börek ne1.öğün:
2 kk yumurta ,2 kk peynir 15 zeytin omega 3 3 fincan çok açık limonlu çay 1 kase kabuklu çiğ fıstık
ara: 2 portakal
2. Öğün: bir tabak kısır 2 dilim börek bir bardak ayran
2 lt su 3 fincan yeşil çay
7:30 da kalkıp 2 öğün yapılmaz zaten 3 öğün yap sağlıksız senin için 2 öğün.
kısır tamamda börek ne
Bizde geçen kuralım diyorduk ceylinle süper olmuş hemen geliyorum.
buldunuzmu şekerler
gelmedi ama profil resmimde 2 kız ve ben varım
bende ekledim palyaço ve çocuklarım var profil resmimde
maşallah ne tatlılar canım Allah bağışlasın
tatlım soda içmiyoruz
Eminimizin ya? Maden suyunun ne sakıncası olabilir ki? Kitapta da yazmıyor?
kalkinca : 1 bardak ılık su
Kahvaltı: yarım su bardağı karışık kuruyemis ve 2 adet kapsül
Öğle: 6 çorba kasığı bulgur pilavı, patlıcan musakka, ezogelin çorba, cacik, süt tozlu nes kafe
aksam : kızarmış tavuk, zeytinyağlı karışık salata, ev yapımı yoğurt, kakaoya bulanmış 4 adet kuru kayısı
bol su,demlenmis cay sekersiz
Yemegi saat 6 bucukda yedim
Yemekten sonra hiç bir şey yemedim sadece sade soda ictim
aksam 8-9 arası 1 saat yürüdüm kosu bandında
Yorumları alayım kızlar
Bu arada sabah kahvaltı sonrası kuru incir ya da kuru kayısı yerine tahin helvası yiyebiliyormuyuz?
Saphira duy artık sesimi nolur ya... Ekle artık listeye..
Canım süt tozu ve neskafe yasak yerine Türk kahvesi içsen sütlü :) Ayrıca ben bir adet madensuyu içiyorum her gün olmasada ama 1 maden suyu içiliyor sanırım ama soda zararlı maden suyu 1 adete izin var bildiğim. Canım ben tahin helvasını arada yerim kahvaltıda akşamdan daha az zararlı bence sabah yemek. Afiyet olsun.
az önce 45 dk yürüdük eşimle...
sabah kahvaltıya davetliyiz ailecek..
umarım ısrarlarla karşılaşmam..
herkese ii gecelerrrr
Cnm ya çok Sagol bilgilendirdigin için bı de senden rica. Etsem saphiraya Msj atarmisin ben atamıyorum izin yok( alsın artık beni listeye. Motivasyonum acısından çok istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?