Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Ben sormuştum dün akşam, maden suyu içebilir miyiz? diye. asyam21 de bana yazmış o cevabı. Ben yine de emin olamadım. Kitabı da yavaş yavaş okuyorum, hep doğalllıkta yana Hoca ve senin de dediğin gibi, soda işlenmiş ama maden suyunun da doğal olduğunu biliyoruz. Benim 5. günüm bugün. Daha acemiyim. Böyle böyle öğreniyorum. Teşekkürler :)

Olsun aslında kitapta temeli anlatılıyor doğal olan herşey serbest ama tabii Gİ si yüksel olmadığı müddetçe bunları bildikten sonra çok rahat sistemi kuruyor insan zaten. Bende bir ay önce senin gibiydim sorup duruyordum ama bak şimdi söylüyorum. Maden suyu gazlı olduğu için çok içmemek lazım diyet döneminde ondan asyam21 öyle demiştir. Ama kesinlikle içilmez diye birşey okumadım ben hiç.

Canım en deneyimli kişi gül aramızda o kesin biliyordur diye araştırdım yanlış yönlendirmemek için yazısı alıntıda..

Canım söyle bana ben yapayım.

Başlangıç kilon olmak isteidiğin kilon şimdiki kilon başlangıç tarihin ve boyun?

çok teşekkür ederim herşeyi yaptım ama görüntü yok
kaç gündür uğraşıyorum.burda motive olup verebiliyorum ancak
başlangıç:71
şimdiki:67
hedef:58
boy:164
03.02.2012 de başladım diyete

Canım en deneyimli kişi gül aramızda o kesin biliyordur diye araştırdım yanlış yönlendirmemek için yazısı alıntıda..

Sağol, cevaplar için. Burada herkes birbirine yardımcı oluyor ya bayılıyorum buna Sana da asyam21 e de ilginiz için teşekkür ederim.

arkadaşlar bende bildirim yapmak istiyorum.

kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
peynir 6 ceviz
acı yeşil biber
süt
2.öğün
fırında tavuk göğsü avuç içi kadar
2 kaşık bulgur pilavı
bol salata
ayran
kuru incir 2 tane

2 lt su 3 fincan yeşil çay
spor 45 dakika plates
20 dk tempolu yürüyüş

sizce nasıl??

Sağol, cevaplar için. Burada herkes birbirine yardımcı oluyor ya bayılıyorum buna Sana da asyam21 e de ilginiz için teşekkür ederim.

Herzaman canım biz bilmiyorsak bilen biri çıkar bunun için buradayız amaç birbirimize destek.

Son düzenleme:

Weight Loss - Diet Ticker canım bu linkten düzenlemeleri yapacaksın şifren 123456

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wtAo3Iq/weight.png
bunuda yapıştır profilindeki çizelge yerine...

menün çok güzel.

merhaba kızlar bende 3 aydır karatay diyeti yapıyorum ve 9 kilo verdim ama bazen tatlı krizim geliyor ve çok zorlanıyorum siz bu durumlarda ne yapıyosunuz

çok teşekkür ederim.ama işte çizelgeyi yapıştırıken sorun oluyo.(

Kızlar http ile başlayan kısımdan başlayacaksınız benim verdiğim gibi direk link olarak eklerseniz sorun yaşarsınız birde bakın kopyalarken önde arkada boşluk varmı.

merhaba kızlar bende 3 aydır karatay diyeti yapıyorum ve 9 kilo verdim ama bazen tatlı krizim geliyor ve çok zorlanıyorum siz bu durumlarda ne yapıyosunuz

Tarcınlı süt, kuru kayısı, hatta truff yaptı bir arkadaş kuru kayısı hurma ve kakao ile ondan yapıyoruz.

dediklerinin aynısını yapıorum ama malesef olmuyor çok uykum geldi yatıcam yarın uğraşıcam bakalım tekrar saol cnm yardımalrın için,iyi gecelr

dediklerinin aynısını yapıorum ama malesef olmuyor çok uykum geldi yatıcam yarın uğraşıcam bakalım tekrar saol cnm yardımalrın için,iyi gecelr

İyi geceler canım bu linkten hareketle dene yarın sevgiler bol leptinli geceler ama geç kaldınız hemen yatağaaa leptin ziyarete gelmez yoksa.

İyi geceler canım bu linkten hareketle dene yarın sevgiler bol leptinli geceler ama geç kaldınız hemen yatağaaa leptin ziyarete gelmez yoksa.

teşekkür ederim cnm yalnız ben bu sabah da denedim ve yine yapamadıım çok beceriksiziimm(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…