Canım süt tozu ve neskafe yasak yerine Türk kahvesi içsen sütlü :) Ayrıca ben bir adet madensuyu içiyorum her gün olmasada ama 1 maden suyu içiliyor sanırım ama soda zararlı maden suyu 1 adete izin var bildiğim. Canım ben tahin helvasını arada yerim kahvaltıda akşamdan daha az zararlı bence sabah yemek. Afiyet olsun.
Ben sormuştum dün akşam, maden suyu içebilir miyiz? diye. asyam21 de bana yazmış o cevabı. Ben yine de emin olamadım. Kitabı da yavaş yavaş okuyorum, hep doğalllıkta yana Hoca ve senin de dediğin gibi, soda işlenmiş ama maden suyunun da doğal olduğunu biliyoruz. Benim 5. günüm bugün. Daha acemiyim. Böyle böyle öğreniyorum. Teşekkürler :)
Soda ıcmek yok kılonuz fazlaysa dıyor hoca :"796391 | Soran : OZLEM-1053052 | Soru Grup : Genel
Soru : Merhaba Canan Hanım,
Kitabınızı merakla bir solukta okudum ve hevesle uygulamaya başladım. Uygulama ile ilgili 2 sorum var:
1. Akşam saat 19:00'dan sonra bir şey yememe kuralı ile ilgili olarak: Finans kurumunda çalışıyorum ve işten 18:00 civarında çıkıyorum. Evime vasıta ile veya yürüyerek 19:00-19:30 arasında varabiliyorum. Akşam yemeğini en kısa yoldan hazırlayıp masaya oturmak 19:50-20:00 civarını buluyor. 20:30 civarında yemek ve atıştırmalık bölümünü sonlandırıyorum. 23:00'de yatıyorum. Bu şartlarda 19:00'da akşam yemeğini sonlandırma kuralına uyamıyorum. Bu konu ile ilgili görüşünüz öğrenmek isterim..
2.Soda / maden suyu ile ilgili olarak kitabınızda bir not göremedim. İşlenmiş gıda grubuna girer mi?
Çok teşekkürler...
04.10.2011 13?00 tarihinde sorulmuştur.
--------------------------------------------------------------------------------
Prof. Dr. M Canan Efendigil KARATAY tarafından cevaplanmıştır.
Cevap :
Akşam yemeği 19:00-20:00 arası da olabilir. Ancak ne kadar erken bitirirseniz o kadar iyidir.
Kilolunuz fazla ise soda ve maden suyu da içmememlisiniz.
Prof. Dr. M Canan Efendigil Karatay"
merhaba arkadaşlar ben ticker yapıyorum ama olmuyor
Canım söyle bana ben yapayım.
Başlangıç kilon olmak isteidiğin kilon şimdiki kilon başlangıç tarihin ve boyun?
Canım en deneyimli kişi gül aramızda o kesin biliyordur diye araştırdım yanlış yönlendirmemek için yazısı alıntıda..
Sağol, cevaplar için. Burada herkes birbirine yardımcı oluyor ya bayılıyorum bunaSana da asyam21 e de ilginiz için teşekkür ederim.
arkadaşlar bende bildirim yapmak istiyorum.
kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
peynir 6 ceviz
acı yeşil biber
süt
2.öğün
fırında tavuk göğsü avuç içi kadar
2 kaşık bulgur pilavı
bol salata
ayran
kuru incir 2 tane
2 lt su 3 fincan yeşil çay
spor 45 dakika plates
20 dk tempolu yürüyüş
sizce nasıl??
Weight Loss - Diet Ticker canım bu linkten düzenlemeleri yapacaksın şifren 123456
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wtAo3Iq/weight.png
bunuda yapıştır profilindeki çizelge yerine...
menün çok güzel.
Weight Loss - Diet Ticker canım bu linkten düzenlemeleri yapacaksın şifren 123456
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wtAo3Iq/weight.png
bunuda yapıştır profilindeki çizelge yerine...
menün çok güzel.
aynı sorunu bende yaşıyorum canım olmuyo olmuyoben tickerimi yaptım falat çizelgeye gelip kopyalıyorum ama olmuyor nasıl yapıcam anlamadım bana yardım lütfeen
çok teşekkür ederim.ama işte çizelgeyi yapıştırıken sorun oluyo.(
merhaba kızlar bende 3 aydır karatay diyeti yapıyorum ve 9 kilo verdim ama bazen tatlı krizim geliyor ve çok zorlanıyorum siz bu durumlarda ne yapıyosunuz
dediklerinin aynısını yapıorum ama malesef olmuyor çok uykum geldi yatıcam yarın uğraşıcam bakalım tekrar saol cnm yardımalrın için,iyi gecelr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?