Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

BU SABAHKİ MENÜM.
tereyağında2 yumurta
biraz peynir
7 zeytin
1 gün kurusu
1 incir
3 kan üzümü
1 çay bardağı ceviz+çiğ badem

Günaydın hanımlar,aman hafta sonu dikkat edelim pzt herkes kg vermiş olsunBu gün eşimle alışveriş için türk mahallesine gdeceğiz ve orda benim için tehlikeli herşey var:18: Dün kendi kendime canım tatlı istiyor dedim sana g.oğlundan tatlı alayım mı demez mi amannnnn sakın dedim.Neyse yarın(bugün için) orda düşünürüz dedi.Olmaz filan diyorum ama çok korkuyorum dayanmıyorum çünküAma en hasrsız şekilde dönecğim sözzz

sabah
kaşarlı bademli omlet
keçi ve b. peynir
10 zeytin
yarm muz(oğlumdan kalan)
ceviz
limonlu çay

akşama etli nohutum azcık pırasam var ama dışarda olcağız,erken döner hiçbiyerde yemeden evimde yerim umarım.herkrse kolay gelsin

dediklerinin aynısını yapıorum ama malesef olmuyor çok uykum geldi yatıcam yarın uğraşıcam bakalım tekrar saol cnm yardımalrın için,iyi gecelr
Bak canım bu benımkı "
",ımg lı yerlerı sılerek yapıstırmalısın yanı "http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wgFlnWU/weight.png" seklınde. Kolay gelsın hepımıze

Son düzenleme:
Sana bir şey danışmak istiyorum cnm ya. Kahve ihtiyacımızı nası giderebiliriz?nes kafe dogal sütle sekersiz içilmiyor mü?

merhabalar, ben de dietteyim 7 kilo fazlam var vermeliyim ben soğan suyu dietini 7 sene önce yapmıştım 2 ayda 8 kilo vermiştim şimdi yine başladım umarım faydasını yine görürüm:))

ben yeni üye oldum nasıl konu açılır ,msjlaşılır,o yaptığınız surat ifadelerini nasıl yapılır hiç anlamadım ??

Sana bir şey danışmak istiyorum cnm ya. Kahve ihtiyacımızı nası giderebiliriz?nes kafe dogal sütle sekersiz içilmiyor mü?
Turk kahvesı ıle deneyebılırsın sutu,yesıl cay da kafeın var o da nescafe etkısı yapıyor,granullu kahveler hazır gıda sayılıyor ben ıcmıyorum yabancı kahvelerden,selulıtlerım fılan kayboldular adeta ,bılmedıgım seylerı yemıyorum artık,paketlı dıyet bıskuvıye bıle hayır,ınanılmaz ıyı hıssedıyor ınsan ,meger beslenmıyor zehırlenıyormusum. Gun boyu artık haletı ruhıyem bu " Tokum kızlar tokum.Fastfoodcularda yokumGıdıdıyor kılolarrr. varısllerım sustular.Damarlarım acılıyor Iyı hıssedıyorum Daha cok calısabılıyorum Tokum valla tokum .Tatlıcılarda da yokum zayıflayıncabuluruz bır yol ,yaparız baklavanın da saglıklı olanını ?Esmer un tereyagı,krıstal saydam kaya tuzu,su,serbet olarak taze meyve suyu uzerıne dokerız sıcak baklavanın uzerıne taze sıkılmıs portakal suyu(sımdı portakallar da cok sekerlı zaten ? uygununu buluruz artık? seker kaynatıp ıcmek yok,meyve kaynatıp ıcmek yok . Hopaa Tutmayın benı tutmayın Kıs kıs kılolar kıs kıs Lımonu sıkarım fıs fıs Oynamam lazım hopaaa kalk bacım kalk oyna bu dıyette fındık,fıstık,cevız,yer fıstıgı serbest(kavrulmamıs olacak) Tereyagı zeytınyagı serbest. Gunde sekız yumurta serbest Hopaaa Tutmayın benı. Tılıılılılııı hadı canım ugurlar olsun sevgıyle ugurluyoruz,sızınle de olmak guzeldı..... artık beslenırız,zehırlenmeyız. 46:.... kızlar aksam sekızden sonra lahana dahı yemek yok,meyve asla bu saatten sonra yok. Ayran ıcebılırsınız , tatlı krızınız tutarsa sut ıcebıllırsınız."

kızlar ben iyice cozuttum kahvaltıda eşimin tostuna sarktım bi de fındık ezmesine:18:
işte kahvaltıda yediklerim
2 yumurta
13 zeytin
4 parmak büyüklüğünde tost(5-6 ısırık ediyordur)
2 tatlı kaşığı fındık ezmesi
2 tane kivi
lor peyniri
omega3 2 kapsül

oof ooof kaçamaklara bi başlayınca gerisi geliyor

famiiiiir nerdesin gıız dün senin videoyu yapmıştım ya sabah acayip sırt ağrısıyla uyandım dimekki kaslar çalışmış dün birşey olmayınca bana etki etmedi diyodum bugün bir daha yapacağım

merhabalar, ben de dietteyim 7 kilo fazlam var vermeliyim ben soğan suyu dietini 7 sene önce yapmıştım 2 ayda 8 kilo vermiştim şimdi yine başladım umarım faydasını yine görürüm:))

hoşgeldin aramıza 7 kilo bizimkilere göre daha kolay verilir herhalde 2 ayda tamam senin iş soğan suyu diyeti nasıl oluyo anlatırmısın biraz

ben yeni üye oldum nasıl konu açılır ,msjlaşılır,o yaptığınız surat ifadelerini nasıl yapılır hiç anlamadım ??

canım bu yazdığın yerden yazıyosun mesajlarını başka birine cevap vermek istiyosan o mesaj bölümünün altında alıntı ile cevapla var orayı tıklıyosun .düzenli olarak menülerini yaz pazartesi günleri kilo bildirim günü .2 hafta düzenli yazınca saphıraya özel mesaj at beni listeye al diye eğer sende liste yapmak istersen tabi.zamanla alışırsın buraya ve gitmek istemezsin.burda olursan eminim herkesin desteğiyle daha çabuk veririsin kilolarını çünkü hatalarını görürsün ona göre davranırsın ..tekrar hoşgeldin ve kolay gelsin

dün hic ugrayamadım o kadar cok özlemişim ki sizi hep aklımdaydınız dünkü menümü yazayım ,birde dün aksam yeni evli cift arkadasımıza hayırlı olsuna gittik tabi benim meshur hayırlarım ortadaydı ikram da meyve suları,gazlı icecekler,peynirli irmik helvası(hatay yöresi) ,kuruyemişler ama ben sadece 2 cay bardadagı sekersiz cay ve 1 fincan sade kahve ictim.yani kazasız atlattım bugeceyi de oleyyyyy ama kendimi de sanamak cok da hosuma gidiyor iyi ki var bu davetler.
dünkü menüm ise söyle;

sabah:2 rafadan yumurtam(köy yumurtası),zeytinim,peynirim,fındıgım,sütüm,havuc salatam,1 adet orta elma

aksam:kereviz yemegim(zeytinyaglı,etli),az kısır,közlenmiş kırmızı biber tursusu,az dünden kalan karnıbahar yemegim,2 adet incir

su:2 litre

spor: 6 km tempolu yuruyus yani 500 kalori,60 dk,hız :6.5 8400 adımcık oleyyy

merhabaa arkadaşlarrrr kahvaltımı çok geç yaptımmm:26::26:

2 yumurtadan peynirli omlet
zeytin
peynir
maydonoz- yeşil soğan
yeşil çay
1 portakal

hehehe çok güldürdün beniiii çok şekersin yaaa
yapma bida kaçamak.1 kereden bişi olmaz üzme kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…