Bak canım bu benımkı "dediklerinin aynısını yapıorum ama malesef olmuyor çok uykum geldi yatıcam yarın uğraşıcam bakalım tekrar saol cnm yardımalrın için,iyi gecelr
Turk kahvesı ıle deneyebılırsın sutu,yesıl cay da kafeın var o da nescafe etkısı yapıyor,granullu kahveler hazır gıda sayılıyor ben ıcmıyorum yabancı kahvelerden,selulıtlerım fılan kayboldular adeta ,bılmedıgım seylerı yemıyorum artık,paketlı dıyet bıskuvıye bıle hayır,ınanılmaz ıyı hıssedıyor ınsan ,meger beslenmıyor zehırlenıyormusum. Gun boyu artık haletı ruhıyem bu "Sana bir şey danışmak istiyorum cnm ya. Kahve ihtiyacımızı nası giderebiliriz?nes kafe dogal sütle sekersiz içilmiyor mü?
Bak canım bu benımkı "",ımg lı yerlerı sılerek yapıstırmalısın yanı "http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wgFlnWU/weight.png" seklınde. Kolay gelsın hepımıze[
oldu galibaa:)
merhabalar, ben de dietteyim 7 kilo fazlam var vermeliyim ben soğan suyu dietini 7 sene önce yapmıştım 2 ayda 8 kilo vermiştim şimdi yine başladım umarım faydasını yine görürüm:))
ben yeni üye oldum nasıl konu açılır ,msjlaşılır,o yaptığınız surat ifadelerini nasıl yapılır hiç anlamadım ??
kızlar ben iyice cozuttum kahvaltıda eşimin tostuna sarktım bi de fındık ezmesine:18:
işte kahvaltıda yediklerim
2 yumurta
13 zeytin
4 parmak büyüklüğünde tost(5-6 ısırık ediyordur)
2 tatlı kaşığı fındık ezmesi
2 tane kivi
lor peyniri
omega3 2 kapsül
oof ooof kaçamaklara bi başlayınca gerisi geliyor
famiiiiir nerdesin gıız dün senin videoyu yapmıştım ya sabah acayip sırt ağrısıyla uyandım dimekki kaslar çalışmış dün birşey olmayınca bana etki etmedi diyodum bugün bir daha yapacağım
Sağol, cevaplar için. Burada herkes birbirine yardımcı oluyor ya bayılıyorum bunaSana da asyam21 e de ilginiz için teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?