Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Offff ben bugün yaptım yapacağımı 1 hafta ii gitmiştim cozuttu bugün:14
Bİ de süz vermiştim pehh
2 lahmacun
1 parça yaş pasta
2 kurabiye
tabi çok ağır geldiği için maden suyu içtim.Artık bugünü süt su ve çayla bitireceğim.Güzel olansa 1 saat yürüdük.Neyse geçti gitti kaldğım yerden devammmmm

Kizlar merhaba.bu diyeti hamile olupta yapan varmi?

benim bir arkadaşım 3.ayından sonra benim tavsiyemle bir nevi karatay yaptı....sabah klasik kahvaltı,ceviz,fındık,badem eşliğinde....tatlı ve ekmeği arada yedi,pirinç sadece kaçamak olarak...meyveyide çok abartmadan gündüzleri yiyerek....8 ayında sadece 7 kilo almış ve bebeğin kilosu normalin üstündeymiş.....abartmadan yapılabilir bencekolay gelsin...

Iyı Aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar ...... 1.ogun(kahvaltım): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m...p (12 TL. 60 kapsul var ıcınde))bır cay bardagını dolduracak kadar cevız,bır avuc beyaz peynır,3 yumurtadan soganlı omlet,15 tane zeytın,pul bıber.....2. Öğün(ıkındı vaktı) etlı az patates yemegı,lahanalı yogurt,omega3 balık yagı takvıye 2 kapsul................. .......... ...................... (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)Sıvı:Tonla su,2 fıncan kahve

Spor: 3saat ev ısı yaptım ,40 dakıka yurudum(elımdekı cantalarda verdıgım kılo kadar yuk vardı ayrıca,boylece 120 kg ıkenkı kılo verme hızım dusmedı hanımlar), oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum , tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)

Onemlı not: Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum. Kahvaltımı geceden hazırlıyorum.Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze

Eklentiler

• $a3331.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 43
  • $a3332.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 50
dünden kalan kereviz yemegim,kıymalı pırasa yemegim,keten tohumlu ev yapımı yogurdum,2 adet kuru incirim

Son düzenleme:

afiyet olsun arkadasım

sporumu da yaptım
60 dk 6 km 500 kalori 8400 adımcık ve oglumla dısarı cıktım 1 km dısarda yürüdük

birazdan da arkadas oturmaya gitcez oglusun uyanmasını bekliyoruz ve benim yine hayırlarım tabiki unuturmuyum hic

selam kizlar uzun zamandir sizleri takip edemiyorum...hayatim evden ibarreeti klasik bir ev kadini olarak:)) ama 6 hafta kadar önce calismaya baslayinca kosturmacada basladi bende:) karatya 40 gün devam ettim düzenli 04.12.2011 de baslamsitim..

40 GÜN yaptim sonra kacamaklar oldu tabi..:) bu 40 günde 2,5 kilo verdim.. derken greyfurta basladim suya karistirip icmeye...bayagi faydasini gördüm halende devam ediyorum..derken birazda elma sirkesi attim midemdeki siskinlik icin.. hergün yesil cay iciyorum iki kupa zencefilli:))

peki karataya devam ediyormuyum??? HAYIR! peki kac kilo verdim karatayi birakinca? karatayla 40 günde 2,5 kilo...birakincada 2 kilo daha verdim normal yiyerek:) yanlis anlamayin cünki mecbur kaldim birakmaya! cünki sabah 05:30 dan aksam 17:30 adar ayaktayim kosturuyorum..haliyle yediklerim yaktigim enerjiyi karsilamadi..yemeye bile zaman bulamadim bu 6 hafta icinde bazen..uykusuzluk yorgunluk sürekli kosturmaca suan halen kilo vermeye devam ediyorum normal yiyerek:)) yani normal yemek yemeye dönmeye mecbur kaldim birazda.. ekmekte yiyorum ama siyah tam bugday ekmegi yiyorum beyaz degil..

tek birakmadigim sey greyfurt ve elma sirkesi karisimli 2 Litre su! sadece bunu birakmadim...birde her gün 2 kupa yesil cay zencefilli:)

bu kis hic hastalanmadim grip bile olmadim..greyfurt elma sirkesi ve zencefil sayesinde oldugunuda anladim..suan 34 beden pantolon oluyor bana gayet rahat SIKMADAN FILAN YANI...yani menunum cok sükür durumumdan...kemiklerim ufak oldugu icin ciddi anlamda zayif gözüküyorum...kas kaybetmedigim icinde yaglar gitmis..bayagi incelmisim cünki..karatayda cok sey ögrendim güzel bilgiler..ama artik karatay filan yapmiyorum..hedef diye 47 belirlemistim ama 47 filan istemiyorum artik! 34 bedene kadar incelmisim artik geriside abarti olur..suan halen kilo veriyorum yakinda 49 uda görürsem bu kosturmada hic sasirmiycam..HAYIRLISI ARTIK...vucut süper oldu suan..fazlasi artik zafiyet gecimisim gibi olacak onu anladim kendimde...

ben burdan herkese iyi kilo vermeler diliyorum..tüm karataycilara yada diger kilo vermek isteyen herkese...ilerde yine kilo alirsam katilirim yeniden araniza..INSALLAH böyle birseye ihtiyac duymam:)) ama sayin karatayada tesekürü borc bilirim ögrendigim güzel bilgiler icin..

NOT: kendimi bildim bileli karnimda asiri sikinlik olur bende...zayifta olsam sismanda olsam hep bu sorun vardi bende..az yesem hatta 1 bardak su bile icsem midem siser karnimi iceri ceker dolasirdim..son 1 aydir bu sorunum kalmadi cok sükür..1 bardak suya 1 yemek kasigi elma sirkesi atip icince siskinlik filan kalmiyor.. mideniz icinizde cok rahat karninizi icinize cekmeyede gerek kalmiyor...ister ac karna ister tok karna farketmez...yani kisacasi bunuda sizinle paylasmak istedim..cünki cogu kadinda bu karin siskinligi vardir..ama elma sirkesi alirken dikkat edin..dogal olanini tercih edin..ayrica ciddi anlamda soguk alginligindan gripten filanda koruyor vucudu...kendimden biliyorum..herkese sevgiler..

kalkinca : 1 bardak ılık su
Kahvaltı: missss gibi hakiki köy ürünleriyle klasik karatay kahvaltım ve yarım avuç içi kadar dökme tahin helvası
Öğle: yemedim çünkü kahvaltımı 11 buçukta yaptım
aksam : 1 porsiyon et döner(lavaşsız ve patatessiz),1 avuç çiğ badem,domates ve karışık salata,ayran(hazır kutu ayranlardan 1 adet) ve son olarak da 3 adet gün kurusu kayısı
bol su,demlenmis cay sekersiz

akşam 8 de sütlü şekersiz türk kahvesi içtim

Yemegi saat 4 bucukda yedim
Yemekten sonra hiç bir şey yemedim sadece kahve içtim.
çarşıda hafif tempoda yarım saat yürüdüm (

Yorumları alayım kızlar
Saphira duy artık sesimi nolur ya... Ekle artık listeye...

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar hafta içi aşırı yoğunluktan giremiyorum hepinizi çok özledim.okumaya takip etmeye çalışıyorum.diyetime tam gaz devam ediyorum iş yerindeki tüm tuzaklara rağmen yıkılmadım ayaktayım.hatta iki arkadaşımı da karataycı yaptımm ve yalnıx değilim artık.p tesi fırsatım olursa bildirim yaparım ama bu hafta regl oldum pek beklentim yok

toplu menü bildirimim,

sabah
2 haşlanmış yumruta üzerine z.yağı gezdirdim ve kek attım
5 zeytin
bol peynir
fındık

bazlama yapılmıştı sabah sıcacık herkesler yedi ben bir lokma aldım sadece ve tahin pekmeze bandırdım

öğlen

yarım kase mercimek çorbası
közlenmiş (yazdan buzluğa attığım biber, patlıcan) patlıcan kırmızı yeşil biber ve soğanla sarmısak soslu salata
patatesli tavuklu güveç (3 küçücük patates)

akşam
mercimek çorbası
marul, maydanoz, roka
fırında yumurtalı sütlü kaşarlı karnıbahar

sabah: 1 bardak su, 1 bardak limonlu ılık su
kahvaltı: (10.30): 2yk yoğurt içine keten tohumu ve pul biber(bunu 2 gündür yapıyorum)
1 tane gözleme, biraz peynir, 5 tane zeytin, yeşil biber ve salatalık

gün içinde porselen bir demliğe 4tk yeşil çay, yarım limon, çubuk tarçın, top karabiber ve karanfil atıp içiyorum. 2-3 su bardağı kadar çıkıyor. sık idrara çıkartıyor.
17.de 3-4 tam ceviz
19. da 2 tabak kapuska(ilkkez yaptım ve çok hoşuma gitti. karnım doydu ama gözüm doymadı.) 1 kase cacık
15dk spor yaptım hava kapalı olunca dışarı çıkmadım. oğlumda uyurken dip köşe sil süpür yaptım. hazır uyurken bide halılaı silsem. rengi değişti zavallıların
1.5lt buldum ama hala elimde su ile geziyorum.

eveeeet kim çekcek benim kulaklarımı ???

Çok enteresan gerçekten, aynı şeyi düşünüyordum az önce.. Mantıklı ne kadar faydalı yiyecek varsa alıyorsun vücuduna, bebiş de zararlı abur cuburdan, hamurişlerinden değil tamamen sağlıklı beslenmeden kilo alıyor.. 23 kilo alıp 3 kilo bebek doğurmaktansa 9-10 kilo alıp 3 kilo bebiş doğurmak hem anneye hem bebeğe faydalı :)

KAHVALTIM
1 HAŞLANMIŞ YUMURTA
4 DİLİM KAŞAR PEYNİRİ
9 ZEYTİN
3 DİLİM DOMATES
MAYDONOZ VE DEREOTU SALATASI
2.ÖĞÜN
tavuk göğüs ızgara
nar ekşili çoban salata zeytin yağlı
1 tane küçük patlıcan dolması
1 bardak ayran

2 lt su 3 fincan yeşil çay
45 dk plates
200 basamak çıktıp indim..:)

bence çok kaçırmamışsın canım arada olur o kadar sen ve saphira idolümsünüz bende 80 leri bi görsem çocuklara şeker dagıtcam valla

kızlar yaaa yemeği 4 buçukta yediğim için az önce sapıtaraktan bozdum ve 1 likörlü çikolata,bir avuç içi kadar da dökme tahin helvası yedim çok pişmanımmm ama napiiimmm krizim tuttuuuuuuuuuuuuuuu:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…