Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Cok tesekkurler.suan oyle bir durum yok ama eger oyle bir durum olursa diye sormak istedim.

Cok tesekkurler.su an oyle bir durum yok ama eger oyle bir durum olursa diye sormak istedim.
Bence karatay diyeti diyet degil,saglIkli beslenme bicimi...

Bende oyle dusunuyorum.hem luzumsuz fazla kilo almadan saglikli beslenerek guzel bir hamilelik gecirilebilir...

günaydınnn şekerlerrrrrrr, canımm sıkkın birazz
ideal kiloma çok az kaldıı ve kilo verme hızım çok yavaşşladıııı:18::18::18:
gitmiyorrrlarrr çakılı kaldılarrr sankiiii:26::26::26:
bugünn misafirlerimm var kızlarrr. mercimek köftesii bol marulla servis yapacam, peynirli börek, çikolatalıı toplardan yapmayı düşünüyorum.
benn mercimekli köfte yicem sadece

kahvaltımı yaptımmm yazıyorumm

1 haşlanmış yumurta kayısı kıvamıı
peynir
zeytin
közlenmiş kırmızı biber
küçük kase yoğurt
yeşil çay
portakal

tünaydın kızlar. yaa fıstıklarım ben önümüzdeki ay işe başlıycam benim liste günüm nisanın sonuna denk gelmiş. yosun arkadaştan ses çıkmazsa yarın listeyi ben yapayımda sorumluluğum kalksın. işe başlayınca durumumu bilmiyorum. sizide aksatmak istemem. bana söyleyin olmazmı?

bugün pazar gününe yaraşır bir kahvaltı yaptım
1 haşlanmış yumurta
bi parça keçi peyniri ve kaşar
11 adet zeytin
1/2 kk. tahin helvası
1 adet muz
şekersiz çay
1 bardak tarçınlı süt

birazdan yürüyüşe çıkacağız 1-2 saat yürürüzzz akşama da kaçamak olmazsa sabaha herşey güzel olcek umarım.Herkese keyifli pazarlar

Selam arkadaşlar hafta sonu pek yazamıyorum ev işi çocuk derken.. Ancak çocuk uyuyunca girme fırsatı buldum hafta sonu biraz meyve ve az bişey patates kızartmasından başka hiç kaçamağım olmadı bugünde sabredersek yarın sonuçlara bakacağız artık inşallah iyi olur

bence mantıklı yani olabilir ama saphiraya özelden mesaj at

kahvaltım
kıymalı yumuta
17zeytin
bolca peynir
1çay bardağı ceviz
2günkurusu
1dilim ayva
roka-kuzukulağı
bolca çay

akşamda dışarda olacağız lahmacun yiyeyim diyorum bakalım
gözleme nasıl gidiyor tatlım koruma programı geçen yazmıştın arada yaz neler yiyorsun
bizde öğrenelim

benim de kahvaltım tam pazar sabahına yakısır oldu az önce pazarada gittik simdi aksama yemek yapma faslı baslıyacak
kahvaltı(11:20)soganlı kıymalı yumurta,zeytinim(bitmişti bugün aldık),peynirim,fındıgım,havucum maydonozum,roka,sütüm,kıs cayım,omega3 2 kapsül

Son düzenleme:
Merhabalarrrr,

Bugün temizlik vardı, ancak fırsat bulabildim yazmaya

Sabah
kızımın yaptığı waffellardan 2 dene bir tanede kalsaydım iyiydi ama
5 zeytin
tahin pekmez wafflların arasına sürüp yedim canım tatlı çekti
salatalık
Cam silmek vb işlerle eritmişimdir inş.

öğle
Bir tavuk budu (köy tavuğu)
Az bulgur pilavı
tere
az yoğurt

ah canım benim,unutmamış beni.tekrar teşekkür ederim tatlım

dün aksamımı allahtan kazasız atlattım o kadar ısrarlar oldu ki sanki ben aksam 8 den sonra yemegince ac duruyorum diye düsünenler ahhhh halbuki gündüz ne kadar doyurucu yemiştim ama bi bilseler allahtan arkadasım cok zorlamadı aileside vardı onlar biraz ay söyle güzel olmus böyle lezzetli ama ben hic birini duymadım ve mutluyum hayırlarım sahnedeydi oleyyyy

Son düzenleme:

canım yanlış anlama ama bende kendimi yarına ayarlamıştım.yosun arkadaştan sonra ben geliyorum ve kendimi de öyle ayarladım.sen başka arkadaşla yer değiştirsen olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…