hiiiç yazmaya yüzüm yok
sabah karatay kahvaltı saat 09:30
öğlen 14:-15:00 arası neler neler yazmıcam
ve başka birşey yemedim
kaçamakmı yoksa
oooof hemde nasıl tam sopalığım arkadaşıma gitmiştim ne varsa tattım
öküzüm ben ya
benim bir arkadaşım 3.ayından sonra benim tavsiyemle bir nevi karatay yaptı....sabah klasik kahvaltı,ceviz,fındık,badem eşliğinde... .tatlı ve ekmeği arada yedi,pirinç sadece kaçamak olarak... meyveyide çok abartmadan gündüzleri yiyerek... .8 ayında sadece 7 kilo almış ve bebeğin kilosu normalin üstündeymiş. ....abartmadan yapılabilir bence kolay gelsin...
benim bir arkadaşım 3.ayından sonra benim tavsiyemle bir nevi karatay yaptı....sabah klasik kahvaltı,ceviz,fındık,badem eşliğinde... .tatlı ve ekmeği arada yedi,pirinç sadece kaçamak olarak... meyveyide çok abartmadan gündüzleri yiyerek... .8 ayında sadece 7 kilo almış ve bebeğin kilosu normalin üstündeymiş. ....abartmadan yapılabilir bence kolay gelsin...
Çok enteresan gerçekten, aynı şeyi düşünüyordum az önce.. Mantıklı ne kadar faydalı yiyecek varsa alıyorsun vücuduna, bebiş de zararlı abur cuburdan, hamurişlerinden değil tamamen sağlıklı beslenmeden kilo alıyor.. 23 kilo alıp 3 kilo bebek doğurmaktansa 9-10 kilo alıp 3 kilo bebiş doğurmak hem anneye hem bebeğe faydalı :)
tünaydın kızlar. yaa fıstıklarım ben önümüzdeki ay işe başlıycam benim liste günüm nisanın sonuna denk gelmiş. yosun arkadaştan ses çıkmazsa yarın listeyi ben yapayımda sorumluluğum kalksın. işe başlayınca durumumu bilmiyorum. sizide aksatmak istemem. bana söyleyin olmazmı?
gunaydın kızlar
kahvaltım
5 zeytın
1 yumurta
1 kuru ıncır
3 badem
b.peynır
yogurt
3 kuru uzum(mınıklerden)
cay yesılcay
omega3
dun aksam 45 dk 4,5 km yurudum.bugunde yurumek ıstıyorum ınsaallah usenmem leylak kız durtsene benı yuruyus ıcınama sen annendesın dımı dogumgunun kutlu olsun tekrar saglıklı mutlu seneler
tünaydın kızlar. yaa fıstıklarım ben önümüzdeki ay işe başlıycam benim liste günüm nisanın sonuna denk gelmiş. yosun arkadaştan ses çıkmazsa yarın listeyi ben yapayımda sorumluluğum kalksın. işe başlayınca durumumu bilmiyorum. sizide aksatmak istemem. bana söyleyin olmazmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?